Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:51:33

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy Tab S 8.4 szakmai topik

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!


Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1112) Feketerigo válasza bostone (#1103) üzenetére


Feketerigo
csendes tag

Sziasztok,
Eltelt a hétvége, de előtte még visszavittem másodjára is a tabot. A készülékház hibája elég egyértelmű volt, de ennek ellenére sem cserélnek másodjára terméket egyből, hanem a központi Samsung szervízbe küldik bevizsgálni. Elvittem egy szervízpontra, ahol elismerték a hibát, de így is várnom kell a bevizsgálásra. És itt derült ki még egy fontos dolog, mégpedig az, hogy a sima wifi-s verziókra nem érvényes a prémium gari, tehát nem jönnek ki érte házhoz, nem adnak cserekészüléket a javítás időtartamára, és nem is javítják egy nap alatt, csak ha LTE-s modell lenne... így csak azt tehetem, hogy hopnap reggel leadom, és akkor talán 5-8 munkanap alatt megoldják. Viszont mivel a Nexus már nincs meg, így addig tab nélkül maradok.
Nagyon zavar a készülékház recsegése, de ennek ellenére nem győzöm ismételni, hogy - hibátlan állapotában - mennyire komoly kis készülék is ez.
Nagyon kényelmes, és jól használható, jó érzés kézbevenni (mikor nem recseg-ropog), a kijelzője álomszép, a sebessége is megfelelő.
Az akku problémával kapcsolatban azt fedeztem fel, hogy ha nincs épp semmilyen wifi hálózatra felcsatlakozva, akkor csak normális mértékben merül, pedig be van kapcsolva a wifije.
És megfigyeltem, hogy amikor gyorsan merül (óránként kb 2% ha nem nyúlok hozzá), jelentős tétel az akkufogyasztásnál az "android rendszer", meg sokszor a chrome is. Ha semmit nem telepítek, és a gmailen kívül kikapcsolom a többi szinkronizálást, ez akkor is fennáll.
Most még tesztelgetem, használom, aztán holnap valószínűleg leadom a szervízben...kíváncsian várva, hogy lesz-e valóban hibátlan a gép. Ezektől függetlenül imádnivaló... :-)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.