Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:51:33

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy Tab S 8.4 szakmai topik

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!


Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1051) TomWexX


TomWexX
addikt

Nekem csütörtök óta van meg, de semmi lagg nincs. :N Még a magazine ux rész is folyamatos, igaz a nagy részét kikapcsoltam.

Egyébként nekem fehér van de ez is gyönyörű, nem kell félni tőle. Telefonból nem vennék fehéret, de a tab nagyon elegáns lesz tőle.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#1052) melan válasza csalafinta65 (#1042) üzenetére


melan
senior tag

Edigitalnal 104.990 Simple tokkal együtt, nem LTE. Szombaton az MM-ben néztem, de ott csak fehér volt, igaz, ott 5 ezerrel rövidebbért. Fontos volt a 2 év gari, ezért maradtam ennél a Pro helyett, remélem nem bánom meg :)

(#1053) glocker válasza apacsay (#1036) üzenetére


glocker
tag

pontosan miben áll ez a LAGG dolog?!

hogy tudom kideríteni, hogy az enyém laggol-e (vagy csak ennyit tud)?

(mert mint az elején jeleztem, nekem eléggé csalódás volt a cucc, de azt hittem, hogy csak az elvárásaim magasak, ennyit tud a cucc és kész... de lehet, hogy többet kellene tudnia... )

engem pl. megőrjít, hogy a letöltött firefox-ban (de a többi böngészőben is) elég lassan jelennek meg az oldalak... és elég lassan reagál pl arra, ha előző lapra ugranék vagy a vissza gombra kattintok... szóval elég távol áll a cikkben leírt "a sebesség kiváló"-tól...

persze igaz, hogy elég összetett oldalakat látogatok: index.hu, origo.hu, stb...

van valakinek ötlete, hogy mivel / mikkel lehetne kitesztelni a dolgot?!

[ Szerkesztve ]

bocs a béna kérdéseket :-(

(#1054) TomWexX válasza glocker (#1053) üzenetére


TomWexX
addikt

Próbáld ki a Chrome beta-t, én azt használom és a sebesség valóban kiváló! Viszont az index oldalát ne használd tesztelésre, az minden eszközt kifektet.
Aztán lehet hogy valóban túl nagyok az elvárások, pl. ios után minden android lassabb, viszont nekem a miui-s huawei p6 mellett ez a tab egy szélvész.

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#1055) AKG válasza TomWexX (#1054) üzenetére


AKG
tag

Mint korábban írtam,évek óta samus tabokat használok.
A p1000 volt az első,majd jött a 3100,utána a 311,egy hétig a 335,és most ez,a 705.
A 311 után érezhető az a bizonyos lagg dolog.
Sajnos ez van,rootolni nem akarom egyenlőre,romolgatni sem szeretném.
Csak zárójelben teszem hozzá,hogy az ötödik p1000-es tabon 76-ot mutatott a számláló,tehát ennyiszer romoltam meg mindenféle főzött cuccal.
Igaz,a régi szép knox előtti időkben ezt a triangleanvay nevű cuccal simán nullázni lehetett,ergo a szerviz nem vette észre a mókolást.

[ Szerkesztve ]

(#1056) bostone válasza Titmouse09 (#1050) üzenetére


bostone
addikt

Rendelkezek mindkét gyártó által értékesített termékkel, de negatív élményekről nem számolhatok be. A gariztatási eljárásokat is csak hírből ismerem. Asus noti, tablet; Samsung telefon, mindegyik bevált eddig.

Mégis megvárom a nyalókás frissítést, hátha kijavítják ezt a lagg problémát vagy másik tab után nézek... Tényleg frászt kapnék, ha nyökörögne a rendszer.

(#1057) glocker válasza TomWexX (#1054) üzenetére


glocker
tag

hát igen, gyanítottam hogy az index és társai a ludasak... (és túlzott elvárás, hogy a tab gyorsan jelenítse meg)... de nézzem a jó oldalát: legalább nem laggol a cucc... ;] menüben, játékokban nem vettem észre, bár tapasztalatom nincs más eszközzel (első tab, és amúgy sem vagyok egy gamer típus)...

azért kösz...
:R

bocs a béna kérdéseket :-(

(#1058) Feketerigo


Feketerigo
csendes tag

Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam a topikot, de hétvége óta csatlakoztam én is a tulajdonosok közé, egy wifis modellel. Egy nagyon jó akció keretén belül jutottam hozzá, hivatalos Samsung Experience Store-ból, ajándék hozzá való bluetooth billentyűzettel.
Elkezdtem belakni, és lekopogom, eddig elégedett vagyok vele. 2013-as Nexus 7-ről váltottam, remélem hosszabb távon sem bánom meg.
Az már az első bekapcsolás után kiderült, hogy mennyivel komolyabb gép mint a kis Nexus, és a TouchWiz-zel sincs bajom, sőt kedvelem a plusz szolgáltatásait, amik az alap droidból kifejezetten hiányoztak (többek között multi-window).
A sebességére nincs panaszom, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy én is fogtam a kezembem olyan példányt ami laggolt, viszont az hivatalos bemutatódarab volt, állítólag máshogy optimalizált szoftverrel (?), hátulján "not for sale" felirattal.
A lényeg, hogy a megvásárolt példányon nincsenek vészes lagok, persze néhol "érezni" lehet (főleg a fent említett index és társainál), hogy küzd a cucc a nagy felbontással...viszont az átlag használat során nem érzem semmivel sem kevésbé smooth-nak mint a Nexust...sőt, a bootidő pl sokkal rövidebb, nem mintha ez sokat számítana.
Egyszóval ez a gép valóban az egyik, ha nem a legkiválóbb ma kapható tablet.
Rootolni eszem ágában sincs, szükségét sem érzem, és a garanciát sem buknám el emiatt.
Idővel biztos jönnek a kérdések, de szívesen beszámolok én is a tapasztalatokról.

(#1059) csalafinta65 válasza Feketerigo (#1058) üzenetére


csalafinta65
senior tag

Mesélj az akcióról!

(#1060) AS válasza Feketerigo (#1058) üzenetére


AS
félisten

Gratula :)

Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2

(#1061) apacsay válasza glocker (#1053) üzenetére


apacsay
tag

Én már ott észreveszem, amikor a felső értesítő sávot lehúzom.. Kicsit megdöccent. Nekem a gmail stock program megnyitásánál is megdöccent, van benne egy kis gondolkodás.
Még nem volt időm legyalulni és újra nulláról kezdve megnézni, nem-e valami app okozza a lassulását...
De valamikor a héten megteszem ezt is..

Többen is írták, hogy nekik semmi lagg sincs valaki más meg azt írta, neki gariban visszacserélték a laggoló példányt és amit kapott az már jó.. Hmmm

Pixel 7 PRO / Samsung S6 TAB

(#1062) apacsay válasza AS (#1045) üzenetére


apacsay
tag

Én Edigitalban vettem, akkor ezek szerint evvel a lagg dologgal érdemes visszavinni?
Oda szerintetek, vagy egyenesen egy Samu szervizbe?

[ Szerkesztve ]

Pixel 7 PRO / Samsung S6 TAB

(#1063) Feketerigo válasza csalafinta65 (#1059) üzenetére


Feketerigo
csendes tag

Ez egy boltnyitási akció volt, aminek a keretén belül 1 napig elég nagy értékű ajándékokat adtak néhány Samsung termékhez, pl. Note 4-hez bluetooth hangszóró, tab S-hez (mindegyik verziójához) bt bill...
A billentyűzetet eddig egyszer próbáltam ki, nagyon minőségi darab, jó rajta gépelni, azt az apróságot leszámítva, hogy nem rögzül benne a gép mint a hibrid tabokban, hanem csak bele kell "támasztani"...ez nem hangzik jól, de működés közben tökéletes, a funkcióját jól ellátja.
Ha nem lesz szükség a bill.re akkor eladom, ha bárkit érdekel, egy fehér példányról van szó.
Egy book covert se vetettem volna meg, sőt, lehet hogy nekem hasznosabb is lenne, de ez se rossz.

[ Szerkesztve ]

(#1064) Feketerigo válasza AS (#1060) üzenetére


Feketerigo
csendes tag

Köszönöm szépen! ☺
Nektek milyen akku/kijelzőidőket produkál a tab?
Eddig nem tiltottam le semmit, és még nem volt sok lehetőségem tesztelni, használgatni...

(#1065) Feketerigo


Feketerigo
csendes tag

Na, megvan az első probléma... :-(
A hangerőszabályzó gomboknál közepesen erős nyomásra recseg a hátlap és a keret illesztésénél...nagyon elszomororít a dolog... :-(
Nyugtassatok meg, hogy ezt cserélik...(?)

(#1066) oncsi válasza Feketerigo (#1065) üzenetére


oncsi
őstag

Igaz 10.5

De nekem végülis becserélték, mert 3 napon belűl volt. A mostani ilyen szempontból tökéletes.
Még annyit megjegyeznék, hogy a gari nagyon jól jött az előző Samu Tab (Note) mellé. 2x is helyben javitották (egyszer töltő+kábel+aksi! Másodszor kijelző komplet érintővel, ami gyakorlatilag teljes készülékházat is jelent)
A 2 év prémium gari mellé még az első évben választható 13e Ft-ért + 1 év gari is. Az sem elhanyagolható szempont. Az egész igy 133e Ft 3 év garival (abbol 2 év teljeskörű prémium gari) és LTE verzióban.

[ Szerkesztve ]

Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél

(#1067) Feketerigo válasza oncsi (#1066) üzenetére


Feketerigo
csendes tag

Köszi a választ! Én szombaton vettem, már túl van a 3 napon...így nem cserélik?
Rendes hivatalos Samu bemutatóteremben vettem, nem egy gagyi terméket, azért illene cserélni egy ilyen bosszantó minőségi problémával...vagy nem? 😕

(#1068) oncsi válasza Feketerigo (#1067) üzenetére


oncsi
őstag

Szerintem 3 nap után nem cserélik, hanem javítják. Nem gondolnám, hogy ez baj lenne, mert valószínűleg csak a hátlap nem rögzült rendesen. Azt kicserélik, és addig is van időd rendesen letesztelni, hogy van e valamilyen egyéb rejtett hibája.
Nagyon korrekt a szerviz. Már a prémium garisra értve, mert rögtön felveszik a kapcsolatot, oda mennek ahová kéred (mesélte a srác, hogy volt aki egy buszmegállóhoz kérte, hogy menjenek és autójukban meg is csinálták rendesen)
Meg nem értetlenkednek a hiba miatt. Nekem a jelenség az volt, hogy néha csak 500mA-t töltött. Ezért cseréltek töltőt,kábelt,aksit (az USB csati volt a hibás) de nem okoskodtam, mikor kapok szűz aksit, meg töltőt is. Gondolom megvolt már a helye az egyébként hibátlan aksinak. Meg később a kijelzőnek is. :)

[ Szerkesztve ]

Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél

(#1069) oncsi válasza oncsi (#1068) üzenetére


oncsi
őstag

Bocsi a dupla beírásért, de csak most jutott eszembe.
Volt egy 3. Helyszíni javítás is.
Memoria hiba miatt néha tömörített fájlok crc hibát dobtak. Alaplap csere. Ez volt az egyedüli igazán hibának nevezhető hiba a készüléken. Az új alaplap üres sorozat, és imei számmal érkezett. Ahhoz be kellet vinni, hogy rámásolják a régi számokat. Na akkor nézték meg először a KNOX állását. Másnap futár hozta új sorozatszámmal, de a régi IMEI-számával. És minden javításkor adtak 2 minőségi fóliát is.
Szóval, röviden.
GSM boltos garisat pár hónapig tesztelném, és lehet rootolnám is.
Szolgáltatói garisat már meggondolnám.
De prémium garancia az annál sokkal többet ér, hogy csak azért bukjam el, mert nem tetszik a TW, vagy mert csak a gyári fájlkezelő írja rendesen az SD kártyát.
Ez egy új, minőségi termék. Ahol lehetnek a jövőre nézve meglepetések.

Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél

(#1070) Lupi00 válasza apacsay (#1062) üzenetére


Lupi00
tag

Lehet, hogy buta kérdés de birtos, hogy S? Nem lehet más hardver benne? Mondjuk csak a 4 kis mag ami 1.3-mon megy csak?

Gelesztaember

(#1071) Luser2000 válasza Feketerigo (#1067) üzenetére


Luser2000
addikt

3 MUNKANAP. Ma (szerdán) még vissza tudod vinni!

Apple iPhone 15pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"

(#1072) Feketerigo


Feketerigo
csendes tag

Oncsi, Luser2000:
Nagyon köszi a válaszokat, délelőtt visszavittem a Samsunghoz, és szó nélkül kicserélték. Igaz, hogy az ottani alkalmazottak közül sem mindegyik volt tisztában azzal, hogy 3 nap, vagy 3 munkanapon belül cserélik, de szerencsére nem kellett vitatkozni. Tanulság mindenkinek, hogy valóban 3 MUNKANAP-ot ír elő a törvény!
Na mindegy is, most hazahoztam, felteszem tölteni, aztán elkezdem belakni, tesztelgetni...
Ja, még egy fontos észrevétel, kíváncsi vagyok hogy más is tapasztalt-e hasonlót:
Ujraindítás után (!) is a visszavitt példány egy éjszaka alatt 15 %-ot merült éjszaka...ez szerintem borzasztó sok, úgy, hogy elvileg nem kellene hogy fusson rajta semmi...és nem is telepítettem semmilyen különleges appot sem, csak a fb, insta, meg a legismertebb speedtestet a nethez (ami a telómat nem meríti), ezeket is alap hogy a playből.
A kütyük terén eléggé rendszerető vagyok, soha nem telepítek ilyen sufni programokat, nem rootolok, nem romolok, és amúgy se hányom tele sok appal...
Nagyon kíváncsi vagyok mit virít majd az új tab...

[ Szerkesztve ]

(#1073) TomWexX válasza Feketerigo (#1072) üzenetére


TomWexX
addikt

A 15% az rengeteg, nekem kb 3%-ot merül egy éjszaka. A fb app egyébként bele tud harapni az aksiba, én fel se tettem a tabra mert nincs rá optimalizálva, így elég hülyén néz ki. Telón fent van, de itt böngészőben nyomom+messenger.

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#1074) AKG


AKG
tag

Valamelyik fórumtárs,aki cseréltette a készüléket,az áruházból telepítené a kedvemért a cpu-z programot?
Nálam nyolc magot lát,de mindet 1,9gh-nek írja,holott ha jól csalódom,4 db csak 1,3-as.
És csak négyre írja az aktuális frekvenciát.
Olyan,mintha csak a négy mag dolgozna,és terhelésre nem indítaná a másik négyet.

(#1075) cSuwwi válasza AKG (#1074) üzenetére


cSuwwi
aktív tag

Nem megy egyszerre nyolc mag, vagy a 4 gyengébb (1.3-as) vagy a 4 erősebb (1.9-es) amennyiben Exynos-os. Ha benyomod az energiatakarékos módban a teljesítmény korlátozást, elvileg csak azokat fogod látni

(#1076) melan


melan
senior tag

Becsatlakoztam én is a tulajok táborába, megjött (névnapomra) a tabi :)

Csak most este tudtam kibontani, addig várakozással teli izgalom volt rajtam, nehogy legyen valami hiba vele.

Megnéztem a hangerőgombnál, nincs nyiszogás vagy hézag. Ami meglepett, hogy nem volta rajta fólia se az elején se a hátlapján, csak az oldalélén. Ez másnál is így volt? (Edigitalos, és hallottam ezt-azt. Az ördög nem alszik)
Szóval most öröm és boldogság, az első, amit behoztam az az index.hu, hát, nemtom, de nekem betöltés után nincs lag, se a felső menü behozatalakor - vagy csak nekem nem elég jó a szemem hozzá, de eddig mindig kiszúrtam, ha volt ilyen... Bár a helymeghatározást nem engedélyeztem sehol sem, nem tudom, számít e...
Igyekszem mihamarabb belakni, és majd meglátom :)

(#1077) oncsi válasza melan (#1076) üzenetére


oncsi
őstag

Folia az idei Samsungokon nincs, de egy vékony tokot , vagy inkább egy müanyag zacsit adnak hozzá.
Ami persze 1x használatos, olyan vékony.
Az USB kábel viszont kellemesen hosszú.

Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél

(#1078) AS válasza melan (#1076) üzenetére


AS
félisten

Kamerán van kis folia csak napon látszik azt szed le.

Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2

(#1079) melan válasza AS (#1078) üzenetére


melan
senior tag

Egy kérdés: Edigital 24 hónap garit ír, de a garanciapapíron 12 hónap van... most akkor?

(#1080) csalafinta65 válasza melan (#1079) üzenetére


csalafinta65
senior tag

Regisztrálodmagad a My Samsung oldalon, és megkapod a + 12hónap teljeskörű garit.

(#1081) AS válasza melan (#1079) üzenetére


AS
félisten

Így van ahogy írja csalafinta65. .
Söt van még egy + gari év ha fizetsz nekik 7-8 ezret :)) Igy már 3 lenne.

Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2

(#1082) Feketerigo


Feketerigo
csendes tag

Na, tesztelgettem kicsit az új tabot is... érdekes, de pont ugyanúgy merült, most 11%-ot egy éjszaka alatt, úgy, hogy az égvilágon SEMMIT nem telepítettem, és újraindítva hagytam ott az asztalon...
Most már egész biztos vagyok benne, hogy a sok gyári app miatt lehet ez, főleg, mert reggel az értesítések között volt NYTimes-os, meg Picasas is (amit letiltottam, hogy ne akarjon már bejelentkezgetni, ennek ellenére mégis próbál). Most letiltottam a Magazine-t, meg még pár dolgot...és behoztam a munkahelyemre, ahol próbaképpen nem csatlakoztam vele a wifire (de magát a wifi "kapcsoló"-t bekapcsolva hagytam) és láss csodát nem merült!
Konklúzió: tuti, hogy a gyári appok szeretnének szinkronizálgatni, híreket frissíteni, töltögetni, és az ébren tartja valószínűleg, és meríti. Ki kell tapasztalni, hogy mit hagyhatok fenn...

[ Szerkesztve ]

(#1083) csalafinta65 válasza Feketerigo (#1082) üzenetére


csalafinta65
senior tag

Akkor is soknak tűnik a 11%...szerintem ezt is vidd vissza, míg lehet!

(#1084) apacsay válasza Lupi00 (#1070) üzenetére


apacsay
tag

azért megijesztettél egy pillanatra cpu-z feldobtam gyorsan
Exynos Octa 5420
8 mag

Pixel 7 PRO / Samsung S6 TAB

(#1085) apacsay válasza melan (#1076) üzenetére


apacsay
tag

nekem is edigitalos és nekem is csak egy zacsiban volt, de a kamerán és az oldalán a fém részen van egy vékony fólia

Pixel 7 PRO / Samsung S6 TAB

(#1086) apacsay válasza AKG (#1074) üzenetére


apacsay
tag

telepítettem és nálam is ugyanígy látja

Pixel 7 PRO / Samsung S6 TAB

(#1087) Feketerigo válasza csalafinta65 (#1083) üzenetére


Feketerigo
csendes tag

Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ez is hibás...ráadásul pont ugyanannyira merül(t) mint az előző darab...
Szoftverhibára gyanakszom...frissítést nem ajánl fel, elvileg a legújabb van rajta...
Mellékelek képet az akkuról... ez kb 2 óra kijelzőhasználat + majdnem 20 óra készenlét + az egyebek után ilyen...többen írták régebben, hogy "be kell állnia" az akksinak, néhány töltés-merülés után...
Ezért is kérdeztem pár napja, hogy kinek hogy alakult/alakulnak az akkuidők?
Kezdek már besokallni, nem hiszem el, hogy csak én fogok ki ilyet, és azt se, hogy ebből nincs hibátlan példány... :-/

[ Szerkesztve ]

(#1088) csalafinta65 válasza Feketerigo (#1087) üzenetére


csalafinta65
senior tag

Ennél jóval többet tud egy új, jó akku. Sajnos cseréltetned kell. Amíg tudod.

(#1089) AKG


AKG
tag

Tapasztalatom szerint a rom a szűk keresztmetszet.
Ha nem gyomlálod ki a gyári samus cuccokat,akkor iszonyatos mértékben el tud fogyni az a 3? gb.
Volt olyan alkalom,amikor a háttérben alig futott valami,és összesen 300 mb volt szabad.
Biztos vagyok benne,hogy a gyári rom a hunyó,nagyon rossz a ram managelése.
Task managerrel,bizonyos progik fagyasztásával és tiltásával elérhető a stabil 700-1200 mb szabad ram.
Ilyenkor a készülék sokkal gördülékenyebben teljesít! Nincsenek laggolások,akadások.
Az akku is jó,folyamatos 3g,4g,wifi csatlakozások,4 db email cím folyamatos frissítése,kb fél óra telefonálás,4 óra zenehallgatás kékfogon,na és persze a prohardver olvasgatásával reggel öttől estig 61%-ra merült.
A kijelzőidő kb 2-2,5 órára tehető.

[ Szerkesztve ]

(#1090) oncsi válasza Feketerigo (#1087) üzenetére


oncsi
őstag

Szerintem ez nem hiba. 58%kijelzőidő a 20 órából?

Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél

(#1091) Feketerigo


Feketerigo
csendes tag

Itt egy másik kép, reggel ez fogadott:

(#1092) oncsi válasza Feketerigo (#1091) üzenetére


oncsi
őstag

Tegyél fel valami jó aksi figyelő alkalmazást. pl.
Vagy bármit, ami szépen kirajzolja a merűlési ciklust.
Nekem 10.5 van, de az rosszabban teljesít ezen a téran, mint az előd 8020. Nálam nem szempont a készenléti ídő. Viszont 4G netezéssel, még jó fényerőn is tud kb 9 - 9½ órát. A 8020-as meg tudott kb 11-et, ami a jóval gyengébb hw. de kisebb aksi mellett kb reális is.

Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél

(#1093) Feketerigo válasza oncsi (#1092) üzenetére


Feketerigo
csendes tag

Már nagyon kezdek besokallni. Nincs kedvem szórakozni, meg akkufigyelőzni, meg ilyesmi...ha tényleg nem találom meg az okát akkor holnap visszaviszem, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy 2 egymás utáni szűz példány is ennyire szar legyen...nem ezt vártam, és bármit csinálok csak úgy harapja az akksit. Mégegyszer mondomm SEMMIT nem telepítettem!
Most fotóztam még egy érdekességet, csak mobil felületről nem tudom iderakni:
hogy lehet az, hogy a galéria ennyi ramot eszik (majdnem 160 mega!), úgy, hogy (azt a pár screenshotot leszámítva) nincs kép a táblagépen?!

(#1094) Feketerigo


Feketerigo
csendes tag

És most kaptam mattot...most az alján, a hangerőszabályzó gombnál kezd enyhén nyiszogni a hátlap...
Ebből komolyan ennyi selejt van?!?!?!
Nem akarok másmilyen tabot, ebből szeretnék egy hibátlant...a lehető leghivatalosabb forrásból vettem, nem is használtam szinte...hatalmasat csalódtam!
Van más Samsung termékem amivel tökéletesen elégedett vagyok, még jobb is mint vártam (S4 LTE-A), de ez egy selejt...

[ Szerkesztve ]

(#1095) Feketerigo válasza Feketerigo (#1094) üzenetére


Feketerigo
csendes tag

Idegességemben elírtam, nem a hangerőszabályzó gombnál, hanem a home gomb környékén mozog, nyiszog...
Teljesen arra hasonlít a hang, ahogy egy régi parketta padlón lépdel az ember, és az recseg.
Már azt várom, hogy reggel vihessem vissza...azért elég durva, hogy ez is sz@r...

[ Szerkesztve ]

(#1096) oncsi válasza Feketerigo (#1095) üzenetére


oncsi
őstag

Nem mernék magas összegben fogadni, hogy biztos készülék hiba van nálad.
Ha elsőre nem jön be, akkor másodikra csak fele esélyell indul. Könnyen lehet , hogy még nem találtad meg az igazit. :)
Nekem is vannak vele gondjaim, de tudom tolerálni a hibáit. Ha te kifogsz egy olyan "hibát" amit nem kompenzál valami. Akkor nem fogod szeretni, nem neked való. Van ilyen,

Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél

(#1097) Titmouse09 válasza Feketerigo (#1091) üzenetére


Titmouse09
aktív tag

Én tegnap este 51% on kikapcsoltam, ma délután 2kor bekapcsoltam és pontosan ugyanannyi százalék volt benne. Szóval tud a gép ennyire is jó lenni, sajnos úgy tűnik te kifogtad őket.

Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE

(#1098) Feketerigo válasza oncsi (#1096) üzenetére


Feketerigo
csendes tag

Nem hiszem, hogy bennem van a hiba, ha a készülékház egyértelműen selejt...és úgy recseg mint öreganyám parkettája...
A múltkori esetnél ahogy bevittem megnézték, és azonnal elismerték, hogy hibás a készülékház, és ott helyben cserélték a gépet. Most pont ugyanúgy recseg a ház, csak másik pontján...ja, a tabot igazából nem is használtam még, be se laktam, szinte hozzá sem értem! Nagyon vigyázok a cuccaimra. De ami a legdurvább, hogy a Nexus7em is, és a keresztfiam LG G Pad 7.0-ja is HIBÁTLAN összeszerelési minőségű, és tartós.
Az én Tab S-em pedig szinte a dobozból kivéve is sz@r...nem, nem hinném hogy bennem van a hiba, amikor a kevesebb mint fele ennyibe kerülő LG összerakása hibátlan. Itt egyértelműen a készülék hibás, ahogy a tegnapi cserénél el is ismerték a Samsungnál. Most ugyanez a hiba, és akkor az akkuproblémát direkt szóba se hoztam.
Új, szűz példányok nem produkálhatnak ilyet...már komolyan arra gyanakszom, hogy vmi refurbished vagy hasonló darabokkal sunyítanak...
Ja, még annyi, hogy a vásárláskor pont hallottam hasonló készülékház hibáról ott az üzletben, csak a nagyobb (10.5) példány esetében.

[ Szerkesztve ]

(#1099) Feketerigo válasza Titmouse09 (#1097) üzenetére


Feketerigo
csendes tag

Szó szerint kikapcsoltad? Mert akkor nem csoda...
Egyszerűen fel nem tudom felfogni, hogy egy új, szűz példány, amire direkt semmit sem telepítettem még, így merüljön...
az a durva, hogy ha nem lenne az akkugond, és ez a selejtes összeszerelés, akkor nagyon tudnám szeretni, imádnám...
Teljesen meg vagyok elégedve minden más tulajdonságával, nincs lag-parám, sem hasonló problémám.
Nem akarok pénzt visszakérni a Samsungtól, csak ebből szeretnék egy valóban hibátlan példányt!

(#1100) oncsi válasza Feketerigo (#1098) üzenetére


oncsi
őstag

"vmi refurbished vagy hasonló darabokkal sunyítanak."
Amit T-Com-ék többször is alkalmaztak már, és ennek köszönhető a sok Sony m,m2,Z1c kártyafüggetlensége
Asszony T dominos Sony m-je is független, nyitott bootloderrel.

Szűkítsd a kört. Tedd repülő módba.
tegyél fel pontos töltés monitorozó programot.
Tedd energia takarékosba. stb
határold be, hogy mi fogyaszt

[ Szerkesztve ]

Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.