Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Gizmo94 #83496 üzenetére
Apex volt fenn évekig, pár hónapja meg Aviate, amit imádok. Amit csak lehet, TW-n kívül oldok meg, tehát annyi bajom nincs vele. Én nem használok a Samsung cuccai közül semmit (az Email-t max, de az is gugli alap), nekem nem kellenek -- és általában tényleg lassabbak, mint a többi megoldás. Csak ott látom a TW rusnyaságát, ahova a launcher már nem ér el (beállítások, stb.), de ugyebár roottal sztem az is témázható lenne. De már mindegy, ősszel váltok, nyáron meg van jobb dolgom.
Juteszembe: voltam ma a "simogatóban", fogdostam S5-öt, nagyon poén "gumis" háta van... hát, érdekes. De amúgy durva, ahogy száguld, mondjuk egy factory reset után az enyém is.
(Nem magas labda, simogató a kecskéknél van az állatkertben... meg itt a szolgáltató bemutatótermében.)
[ Szerkesztve ]
-
-
[P]laci
senior tag
válasz #01696768 #83503 üzenetére
nekem egyébként semmi bajom nem lenne a TW-vel, ha úgy szaladna, mint a Nova. kövezzetek meg, de nekem a színvilága és a kékdominanciája is teljesen bejön. (imádom a kék színt )
nekem is tervben van azS5 megtapicskolása a Z2-vel párhuzamban... kíváncsivá tett mind a kettő.
-
törölt tag
válasz balazs1022 #83504 üzenetére
Ez nagyon jól néz ki! Annyira gáz, hogy én szeleburdi vagyok, a zember meg csak a gépekhez ért, a telefonok hidegen hagyják. Egyedül nem állok neki mókolni, mert abból nem sül ki semmi jó, itt sajtországban meg még mindig azon csodálkoznak az emberek, hogy a szifonjukról meg lehet nyitni az íméljeiket... Aaaarrrggghhhh. Nem baj, egy napon csak összeszedem magam.
-
balazs1022
őstag
válasz #01696768 #83506 üzenetére
Nincs annyira meghackel-ve. Én sem értek a nagydolgokhoz. Csak feltettem amit már más megcsinált. Amúgy a téma amit CWM-ből kell telepíteni itt található. De gondolom a nevéből adódóan csak a NeatRom-hoz jó. Amúgy a StatusBar-t X-posed-el is lehet színezgetni. Az Apex részét meg sztem nem kell magyarázni mert abban már te is otthon vagy, kb csak az ikonokat vettem kisebbre / 75%-ra/)
Amúgy van 1-2 jó dolog a TW-ben, itt nem a témára gondolok, hanem az egész rendszerre, pl h a hívást lehet jobbrahúzással indítani vagy fülhöz emeléssel. Meg jó hogy ha nem kapcsol ki a a kijelző ha olvasok stb. Ezek biztosan hiányoznának, ha telcsit kéne váltani. (bár nem tudom h az újak tudnak-e ilyeneket, remélem a Xiaomikban lesznek ilyen ficsőrök, mert az a kiszemelt )[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz [P]laci #83505 üzenetére
nekem is tervben van az S5 megtapicskolása
Mielőtt hirtelen felindulásból meg is vennéd, nem árt tudni, hogy S5-nél a prémium garancia másképp működik, nem lehet házhoz hívni a szervizest, mivel a készülék csepp/vizálló, tehát futár viszi-hozza, de ez már inkább háztól-házig garancia, mint prémium.
-
[P]laci
senior tag
válasz kelzsoca #83508 üzenetére
köszönöm, hogy szóltál. figyelemmel kísérem egyébként a topicot, hogy képben legyek, de még egy ideig él az előfizum (szeptemberig), addigra elég sokminden fog történni reményeim szerint.
kíváncsian várom a G3-at is, meg érdekel hogy mi lesz a Sony sorsa addig (apropó láttam ma tévében Z2 reklámot! ), ráadásul kíváncsian várom az új nexusokat, az s5 prime sem éppen elhanyagolandó, meg ki tudja mikor jön a nóta 4. remélem addigra beindul a buli és lesz új jobb kitkat is.[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Lenne egy kérdésem, bár alapból sejtem a választ:
SGS3 vs. Nexus4 16Gb
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
kelzsoca
félisten
válasz zho-lee #83516 üzenetére
Mivel a Nexus 4 támogatási ideje lejárt (1.5 év) nem sokkal van előrébb szoftveres téren, mint egy S3.
Viszont ha fontos a kamera, akkor abban szerintem az S3 veri az N4-et, nyilvánvaló hogy zenei téren is a Wolfson DAC miatt, viszont a SoC erősebb az N4-ben.
A kérdés hogy melyiket mennyiért tudnád beszerezni. -
zho-lee
addikt
válasz kelzsoca #83517 üzenetére
S3 van, N4 csere lehetséges lenne..
Viszont soraid alapján, azt hiszem nem forszírozom tovább akkor.
Az s3-at sikerült megtanítanom zenélni (boeffla), fotózni (lenovo camera), épp azon gondolkodom, hogy nem digigépet viszek pl nyaralni, hanem az otg kábelt, meg pendrive-ot..szerk: esetleg egy pótakkura benevezek..
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
sharkybacsi
tag
válasz scorpio74 #83433 üzenetére
Ehhez kapcsolódó érdekes hír:
[link]
A lényeg, hogy Minnesotában el kell látni az összes új telefont egy olyan funkcióval, amellyel elvesztés esetén törölni lehet. Ez nagyjából adott.
A másik dolog ami igazából ide kapcsolódik: a kereskedők nem fizethetnek készpénzzel az általuk vásárolt (használt) telefonért, csak és kizárólag elektronikus úton. A cél: az ellopott telefonok "tisztára mosásának" akadályozása. -
Garsza
veterán
Helló Gyári 4.3 rom van a telómon. Rootolva. Nagyon belassult ezért rocoweri alol nyomtam neki wipe cash particion és Wipe Dalwik cash -t és azóta ha elindul folyamatosan azt az üzenetet kapom hogy A(z) com.google.process.gapps folyamat leált OK lehet csak nyomni. És kb 5 másodpercenként folyamatosan kidobálja az üzenetet meg lehet ezt valahogy oldani factori reset és rom újrarakás nélkül?
-
havri1
félisten
válasz Garsza #83528 üzenetére
Nem tudom, idejét nem tudom mikor küldtem utoljára smst..
Szerk.: sms backup
[ Szerkesztve ]
havri
-
PNP
őstag
Sziasztok!
1-2 napon belül i9000-ről váltok S3-ra, az lenne a kérdésem, hogy milyen romot (+modem?) érdemes rá feltenni. Galaxy S-en CM-et (4.3.1) használtam, amivel alapvetően elégedett voltam, de ha javasolt mást feltenni, azt szívesen veszem.
Köszönöm előre is.
-
perempe
addikt
van egy 1280x720-as .flv állományom, de nem tudok beletekerni.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
foxymaxy
senior tag
valaki tudna adni 1 linket stok romról amiben benne van a TMH cs kód, mert idáig 3 romot nyomtam fel a telóra és zsákutca volt mind egyikben sem volt thm csak xeh
a tmobilos romot meg nem támogatja a cs changere pluribus unum
-
-
kelzsoca
félisten
Van arra megoldás, hogy a Lens Blur-t tudó Camera app, ami elvileg KitKat-tel megy csak, használható legyen 4.3 JB-n is?
Nem igazán, biztos hogy nem véletlenül van megadva, hogy csak 4.4.2-től támogatja, elképzelhető hogy az alkalmazás olyan API-t használ, ami csak a 4.4.2-től kezdve elérhető.
-
foxymaxy
senior tag
válasz kelzsoca #83547 üzenetére
az odáig ok, csakhogy nincs olyan romom amin tudnák TMH-s csc-t átállítani
csak XHE-re tudom állítani
a thm-es romot meg nem támogatja a csc select úgyhogy avval se vagyok kisegítve
akkor most mit csináljakPlaci : na ezt kipróbálom hátha
[ Szerkesztve ]
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
villám kérdés a 4.3as pit fájl jó a 4.1.2höz???
e pluribus unum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest