Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 🖥️⛅
Új hozzászólás Aktív témák
-
scorpio74
tag
válasz kelzsoca #83432 üzenetére
Ez mind OK, de nem érthet mindenki minden telefonhoz és soha nem lehet tudni mivel akarnak átverni. Ha át akarnak verni, akkor úgy is át fognak és eladják a szart is. Nem a vásárlónak kell tudatosnak lenni, ez hülyeség, a boltosnak kéne becsületesnek lenni és ha már hibás telefont vett meg, helyre hozni és nem hibásan, megjavítva tovább adni. A legtöbb hiba használat közben jön ki, ott azonnal a legtöbb turpisság úgy se derül ki. A bolti gari meg ilyen, szarnak segíteni, ennyi. Én senkit nem hibáztatok, főleg nem a fórumos közösséget, nem tudom honnét jött ez. Szerintem hirdetés alapján használt telefont venni pont annyira lutri, mint ahogyan én bele nyúltam a szarba ezzel a bolttal. A hirdetés sem jobb, ugyanilyen lutri, tehát, használt telefont honnét? A gerinctelen emberek úgy is át fognak verni, mert meg akarnak szabadulni hibás telefonjaiktól. Ahogy olvastam a hirdetések 99%-a átverés, valami van mögötte, ami a hirdetésből nem derül ki, mindenkivel meg nincsen időm találkozni.... Főleg, hogy olyannak is találkoztam, aki 50e-ért akart eladni S4 klónt, de legalább bevallotta, hogy nem eredeti... Szolgáltatótól meg nem akartam venni, mert nem szeretek függeni.
Hiába a tanácsok, látod, tökéletesen működött, amíg újra nem telepítettem rá a gyári 4 fájlos romot, utána írta ki, hogy nem tud regisztrálni a hálózatra... tuti tanácsot úgy se tud adni senki sem, ilyen rejtett hibákat úgy se veszed észre, ha nem telepíted újra a telód, sőt soha nem veszed észre, mert szofveres mókolással meg tudják oldani az imei problémát... Nekem kiemelten fontos a külső, ne legyen repedt a kijelző, ne legyen törés vagy mélyebb karc rajta, mondjuk ez alap, szerintem. Én 65e-ért vette észerintem jó áron, jól jártam vele, mert tökéletes, újszerű állapotban van, 1 db hajszál repedés van az egyik sarkán, a másik 2 teló ütött kopott volt, ha jobban megnézted...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Túra és kirándulás topic
- Autós topik
- E-roller topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- FPS Droppok, Slow Motion lagg - Hardver probléma?
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Sweet.tv - internetes TV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest