Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 🖥️⛅
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNP
őstag
Sziasztok!
1-2 napon belül i9000-ről váltok S3-ra, az lenne a kérdésem, hogy milyen romot (+modem?) érdemes rá feltenni. Galaxy S-en CM-et (4.3.1) használtam, amivel alapvetően elégedett voltam, de ha javasolt mást feltenni, azt szívesen veszem.
Köszönöm előre is.
-
-
PNP
őstag
Elakadtam EFS mentésnél:
Odin3-mal felraktam a CF-Root 6.4-et, de az EFS Professional szerint továbbra is "not perm rooted" a készülék. Jó, akkor megpróbáltom SA Managerrel, aminél hiába nyomok rá a backupra, valójában üres marad a mappa, ahova elvileg ment.
Mit rontok el? -
PNP
őstag
válasz szunyi777 #83630 üzenetére
Köszönöm, működött, ami írtál, most van mentés az EFS mappáról (.tar-ba csomagolt 20 MB-os efs.img).
Következő gondom, hogy ROM Manager-rel feltettem CWM-et, amivel gondoltam, hogy csinálok backupot, ami elvileg el is készült, csak nincs a helyén (/clockworkmod/backup mappa nem létezik/látszik), tehát nem merek CM-et telepíteni egyelőre. Ami még aggaszt, hogy se gyári file managerrel, se Astro-val, vagy ES-sel nem látszik az efs mappa tartalma, üresnek írják. Szimplán csak nincs jogosultságom megnézni, vagy valami törölte? Hogyan tovább?
-
PNP
őstag
válasz szunyi777 #83636 üzenetére
EFS Pro sikeresen lefutott, készített mentést, ami megvan a gépemen is (efs.img).
Eltűnhetett volna úgy az EFS mappa, hogy nem is cseréltem rom-ot, csak rootoltam, meg recovery csere volt?
(PhilZ felkerült, most futott le a backup, itt már látom is a file-t, amit létrehozott.) -
PNP
őstag
válasz szunyi777 #83649 üzenetére
Köszönöm, felkerült a CM és a gapps is, viszont még annyi gondom van, hogy a Play webes telepítés nem megy, tehát ha gépről akarok telepíteni valamit, akkor nem tudom kiválasztani az S3-at, csak ha telefonról nyitom meg a play appot. Nagyon régen ebbe már belefutottam, de nem emlékszem mi volt a megoldás.
-
PNP
őstag
Fényképezést mivel lehetne feljavítani (persze nem rossz alapból, főleg i9000 után)? Többen írják a Lenovo SC-t, ami nem tudom mennyire üzembiztos, sok esetben lehet olvasni fagyásról. Van, aki szerint lényegesen jobb lesz a képek minősége, amivel kapcsolatban egy kicsit szkeptikus vagyok, mert nem láttam még összehasonlítást a stock kamerához képest.
-
PNP
őstag
Üdv!
Van egy még garanciális SIII-am, aminek a Home gombja nem az igazi, ugyan érzékeli a nyomást, de egyre hangosabb, kellemetlen benyomni (amikor viszont kifejezetten figyelek, hogy pontosan merőlegesen nyomjam, teljesen jó), ami persze lehet, hogy csak engem zavar, de kérdés, hogy meddig marad működőképes. Ezzel el lehet küldeni szervizbe?
-
-
PNP
őstag
Üdv!
CM 10.2.0 van most fent, elvileg ez az utolsó stable kiadás, gondolom nem is lesz újabb. Szeretem, belaktam, nem kell más, viszont időnként nagyon belassul, akkuidő sem az igazi, szívesen csinálnék egy frissítést. Kérdés, hogy mire. CM vonalon mi a legutolsó, amit kockázat nélkül fel tudok tenni?
-
PNP
őstag
válasz #97246720 #92688 üzenetére
Kösz, megtaláltam. Amúgy érdemes váltani CM11-ről akkuidő, gyorsaság szempontjából? Mert ha nincs nagy különbség, akkor inkább nem kísérletezek. Ha marad a CM11 a telefonon, akkor is érdemes újat felrakni, vagy elég ha megcsinálom az összes wipe-ot, cache törlést?
[ Szerkesztve ]
-
PNP
őstag
Lett pár órám telefont frissíteni, gyorsan segítsetek, szerintetek a jelenleg fent lévő CM10.2 stable, vagy CM11 nightly, netán unofficial CM12, esetleg CM12.1 legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Túra és kirándulás topic
- Autós topik
- E-roller topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- FPS Droppok, Slow Motion lagg - Hardver probléma?
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Sweet.tv - internetes TV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest