Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz baladam86 #3704 üzenetére
Hát igen Ez gyakori GSM boltos eljárás. És az egy dolog, hogy kifüggetlenítették, de annyi eszük nem volt, hogy egy XEH-s firmet tegyenek rá?? Mellesleg örülj, ha nem részletre vett telót függetlenítettek ki, mert akkor esetleg jöhet egy IMEI tiltás is Tényleg a telefon IMEI egyezik az akksi alatti matricán lévővel? (*#06# az imei kiíratása.) Mert ha azt is átírták, az még jobb.
Mit tegyél? Hát vagy megbarátkozol ezzel (nincs garanciád, a telefon kevesebbet ér, bizonytalan, hogy nem lesz-e tiltva), és raksz rá egy XEH-s firmet, és onnantól tudsz frissíteni. Vagy nem barátkozol meg vele, visszamész, és esetleg rendőrséget is emlegetsz. (Ha nem engednek, simán fel lehet őket jelenteni, a függetlenítést a törvény bünteti.) Az utóbbi macerásabb, de én azt választanám.
-
mycso
veterán
válasz baladam86 #3709 üzenetére
Hát persze... a nagyker ahonnan ők vették...pfff
Én a pénzvissza dolgot erőltetném mindenképp.(és nem elkeserítésként, de az S2-t itt PH-n 80-90k között is el tudtad volna adni és 160-170k körül, valamelyik szolgáltatónál megvehetted volna kártyásan, hűség nélkül az S3-at)
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Beri78
őstag
válasz baladam86 #3718 üzenetére
Semmiképpen ne add oda a telefont addig, amíg nem csengetik le a pénzt.
Családban volt (van) ilyan eset, ami nagyon hasonló, és már 3 éve megy a huzavona. Persze minden megvolt - vásárlók könyve, majd rendőrség, utána bíróság - aki kötelezte, hogy a készülék vételárát szolgáltassa vissza, de még mindig semmi (mi sajnos visszaadtuk a készüléket) És ez 3 éve megy...se telefon se pénz...
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Barnes
aktív tag
válasz baladam86 #3718 üzenetére
Valahogy gondoltam, hogy ők.
Nekem már volt velük balhém.
Vettem egy uj 2ev gyartoi garis s2-t tavaly es erdekes volt mar az hogy nem elottem bontotta ki a dobozt. Megvettem kimentem a boltbol, kijelzo karcos volt. Visszavittem azonnal es a gyerek hozatott a nagykerbol egy uj telefont.
Termeszetesen addig visszaadta a penzt. Sokat nem kellett gyozkodnom. Mondtam hogy felszamolasi eljarast inditok ellenuk. Bolti v gyari garanciaval vetted? Volt afa rajta vagy nem? 0%-os afanal hasznaltkent adjak el a telefonokat ezt jo ha tudod. Szerintem nyugodtan fenyegetozz a NAV-val es a fogyasztovedelemmel es kovetelj egy gyartoi garis 27%-os afas szamlat. Termeszetesen azon az aron, amin vetted. Ha azt mondja hogy nem, akkor van egy papirom a fogyasztovedelemtol, azt toltsd ki es add fel ajanoltt levelkent. -
bigrock
addikt
válasz baladam86 #3741 üzenetére
Általában 0 %-os ÁFÁ-s számlát adnak, ami semmire sem jó (és ráadásul használtként tünteti fel a készüléket, pedig a honlapon újként hirdetik). Ha viszont nem adtak számlát, nyugodtan rájuk szabadíthatod a NAV-ot, és ők 5-6 nullában utaznak ilyen esetben.
[ Szerkesztve ]
-
lajki7
senior tag
válasz baladam86 #8215 üzenetére
Nem kell csak a garilap:-) nekem egy 25eves srac jott ki,neki s2 volt es az is szarra volt romolva:-) mondta h ott speciel nem erdekli:-) de egyebkent nem szabad hogy a szamlalo 0nal tobbet mutasson...ezt o is mondta:-) ha jofejek mint velem pl. akkor nagyon jol jartal. Az en telom egy honapos volt,mst zsir uj mert kicsertunk benne mindent :-D csak annyiba kerult nekem h meghivtam egy kavera meg cigire. Remelem neked is ilyen ember megy ki.
iPhone 11 Pro
-
-
Dictator^
veterán
válasz baladam86 #9697 üzenetére
És , hogy lehet meggyőződni, amúgy, hogy tényleg független?
(Sajnos annó a HTC HD2-vel voltam így, bár ott nem hálózatfüggő volt, hanem nem EU kiadás, német volt, és hivatalosan csak a német frissítések mentek fel.. XXLGSMből..)
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
heidrich
senior tag
-
-
Yeffy
veterán
válasz baladam86 #16862 üzenetére
fingom sincs mi volt a probléma, szervizes nagyon korrekt, rendes tag volt.
komplett alaplapcsere volt.
helyben meg is csinálta kb 10 perc alatt.
szal gigarespect 4 Samumondta - többek között - hogy vélhetően majd a szervizkpontban rádugják valamire, megnézegetik, h mi baja lehetett, gondolom statisztikához, de amúgy kukába megy az alaplap.
illetve, h ez elég ritka hiba, de vszín valami baszakodik a lapon. ő is úgy "készült".
az eladott mennyiséghez képest elenyésző számú telóval van gond.ami egy, khmm, riválisról egyáltalán nem mondható el. na de ez csak OFF[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz baladam86 #16866 üzenetére
igen? mi volt a gond nálad? beégés? hány hónapos volt a teló akkor?
így van, semmiség ez nekik, nekünk meg hatalmas dolog. érted, itt is, nem piszlicsáréskodott, v akadékoskodott, különösebben rá se nézett, egyből panelcsere. ez igen...
szerintem is az a nagy pénz. ezért kell vennem tokot mihamarabb.
vagy akár az is, h sok megy el belőlük szolgáltatóknál, stb...köszönöm, kedves vagy. én is örülök, elhiheted
de most vagy egy jó hónapig érintetlen marad, ahogy a srác is javasolta. h kiderüljön, ezzel is lesz e gond. de ahogy elmondta, az az 1-2 ilyen jellegű eset is megoldódott panelcsere után...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
premete
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest