Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Nekem is ma jött meg az LTE. Előtte ugye volt a simám ,de sikerült erre váltanom ,amit nem bántam meg. Gizmo94 kollégának teljesen igaza volt a hátlapot illetően , mert jobban szedegeti a szöszöket, lenyomatokat ,és "mindent " . Kicsit túl fényes az egész fekete hátlap. De még így is tetszik
kengyel
-
ronda
aktív tag
a billentyűzet beállításai közt a "folyamatos bevitel" miért inaktív?
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz cassius.clay #45061 üzenetére
Szervusz komám! Ma lettem s3 tulaj. Jobb mint az Ion :-) Nekem is síkba van a gomb az előlappal!
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Tuz
tag
válasz cassius.clay #44833 üzenetére
Én úgy érzem mintha kiemelkedne még így is,hogy fólia van rajta.
S3 Marble White _ Tab 3 10.1 3g _ Ps3 Superslim 500Gb
-
koxminator
senior tag
nagyon jónak tűnik a rom, elkezdtem belakni, de aztán eszembe jutott, hogy sajnos nem maradhat, muszáj sajnos visszaraknom egy Samu stock alapú romot, mert szükség van a bemutatóimon a Samsung Safe pluginre, ezekben az AOSP romokban az pedig nincs benne.
abban viszont nem vagyok biztos, hogy AOKP tartalmazhatja-e..[ Szerkesztve ]
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
cassius.clay
senior tag
válasz Ferenczi Áko #45063 üzenetére
Szia!
Üdv a klubban! Igen, érezhetően kifinomultabb telefon és szerintem nagyon szép képeket lő. Az ion ebben nagyon jó, de szerintem az SIII sem marad le...
Nekem is egy síkban van az előlappal, akkor csak így normális.Tuz: Nem tudom, nekem egy síkban van...
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz cassius.clay #45070 üzenetére
Elég gyorsan exponál és ez jó.
-
cassius.clay
senior tag
válasz Ferenczi Áko #45072 üzenetére
Főleg, mikor egymás után lősz több képet, az nagyon menő
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
Ferenczi Áko
addikt
Jól veszem észre, hogy lassan töltődik az S3? Vagy csak azért látom így, mert az Xperia Ionomnak kisebb volt az akksija, és gyorsabban töltődött? Mondjuk üzemidőben jobb mint az Ion.
-
kengyel
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #45074 üzenetére
Jól veszed észre, mert nálam most 33%-ról 17.00 tettem rá töltőre ,és még mindig tölt
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #45077 üzenetére
Én általában olyan 25-30% nál elkezdem tölteni, főleg ha másnap 24. ben vagyok. Bent nem mindig tudom tölteni
kengyel
-
turbobusa
senior tag
Párszor amikor úton vagyok és elfelejtem töltőre tenni akkor 4%-ig lemerül mire hazaérek, 2,5-3 óra alatt felszokott tölteni fullra kb.
-
apaszka
veterán
Ha jó, hanem,én másik telefon töltőjével töltöm! Az S3 töltője marha lassú! 2 van a családban itthon, de mind hibás, vagy nem tudom! Van, hogy 10 óra alatt sem tölti fel! A másik meg másfél óra alatt feltölti!
Persze mindjárt mondják ,a lassú töltés a jó!
Na de ennyire, hogy hamarabb lemerül, mint feltölthető? Ugyan már!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Gizmo94
veterán
válasz nordican #45075 üzenetére
Igen, azt. Egyszerű, nem bonyolult egyáltalán. Ha tudsz angolul csak egy nagyon kicsi alapot, akkor pláne nem. Root kell neki, feltelepíted, superusert letöltöd, frissíted, busyboxot szintén, utána bemégy recovery módba a szokásos hangerő fel, home és on-offal, és már benne is vagy a cwm recoveryben. Ott nyomsz egy backupot, a többi ahogy leírtam. Lehet, hogy első olvasásra nehéznek tűnhet, de valójában nagyon egyszerű.
-
turbobusa
senior tag
válasz kelzsoca #45081 üzenetére
Imént olvastam a Samsung Galaxy S3 fórumban a hozzászólásodat, melyben az új CM-ről számolsz be.
Valamilyen negatívuma van a rendszernek esetleg bármi bug?
Leszeretném cserélni a gyárit, mert ICS-ről frissítettem 4.1.2-re, de nem az igazi, belebarkácsolták az állandó rezgést játékoknál akkor ikonmozgatásnál, kikapcsolásnál. A rendszer se lett gyorsabb, teljesen átlagosnak mondható. T-mobile-os a telefon, nincs sd kártya benne, illetve teljesen gyári, gondolom kellene akkor rootolni.
Mivel régebb iPhone-t használtam elég sokáig így teljesen tudatlan vagyok ezekről a procedúra meneteivel kapcsolatosan, van elképzelésem, de nem akarnék téglát csinálni a mobilból.
Tudnál segíteni kicsit szájbarágósabban?
iPhone esetében ha jailbreak-eltem a mobilt akkor ha nyomtam egy restore-t visszaállt a gyári rendszer, ezt követően a garancia ismételten élt. Így van ez Android esetében is?Előre is köszönöm a választ!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kelzsoca #45081 üzenetére
Pazar!
Jöhet!
Ikonokat honnan tudok cserélni?
Bajom van az időjárás hely kiírásaval...
Debrecen helyett Debreczeni-t ír.
Erre van valami javítás?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
kelzsoca
félisten
válasz turbobusa #45083 üzenetére
Üdv!
Első körben ezt olvasd át alaposan, ha ez után még maradt kérdésed, tedd fel nyugodtan.
(#45085) HUTCHDB
Vannak még gondok vele, több mindenhez kell hozzányúlni, így még nem tudom adni.
Debrecen helyett Debreczeni-t ír.
Erre van valami javítás?Ezt gondolom valami online szerverről kérdezi le, ha esetleg mégis alkalmazáson belül, azt szerintem lehet orvosolni.
[ Szerkesztve ]
-
zenke
aktív tag
srácok ez a teló honnan származhat?
ismerős hozta, hogy frissítsem neki, se kies-n keresztül nem engedi, se menüből...
határ úton vette pár napja vmi gsm-be
Galaxy Ace Xperion V5, Galaxy SIII 4.1.2+Siyah, Galaxy Note2 Stock 4.1.2
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Zolaxx
csendes tag
válasz Gizmo94 #44929 üzenetére
Szia!
Voltam a T-nél.
Az ügyintéző megnézte és szó szerint azt mondta: ez nagyon durva!
Az s3-nál még nem találkozott ilyen problémával,de iPhone 4-nél már 1szer volt ilyen.
Cserélik csak lesz az 2 hét is! Mert a t-mobile webshopból rendeltem és most elküldik nekik és majd ők intézik.
Mondtam,hogy most akkor még 2 hétig várjak?
Mondta,hogy ha náluk veszem új szerződéssel akkor már most lehetséges csak az 10 % drágább mert az nem webshopos ár.
Hát így várok két hetet.
Nem semmi üzletpolitika ezSamsung Galaxy S4
-
szimike79
őstag
válasz Zolaxx #45097 üzenetére
Ez eléggé érdekes. Anno páromnak rendeltem egy SE X8-at, és nem lehetett vele telefonálni. Másnap visszavitem személyesen és szó nélkül cserélték. Nem volt semmi keverc, hogy online rendeltem, és ennyi idő, meg annyi, és majd küldik. Ott rögtön kaptam egy másikat a boltban.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest