Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronda
aktív tag
válasz Varszegig #45844 üzenetére
Nem a gsm világot izgatta/izgatja, csak az olyan telefonok használóit, amelyek nem képesek egy jobbradőlő ékezetű karaktert átkódolni balra dőlő ékezetűre (bár sajnos az "ő"-ről és az "ű"-ről le kell mondani, helyettük "ö" és "ü" lesz). Az Ericsson anno meg tudta oldani minden különösebb hókuszpókusz nélkül. Ahogy androidon a handcent sms is megoldja.
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
Frozzy
őstag
hahhhhhh megjött a ultra thin case-m angliából...
eszem megáll.. már ment is a levél.. remélem megoldjuk a problémát..
esküszöm kínából minőségibb cuccok jönnek mint angliából
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
futor
aktív tag
MIUI ROM 3.5.3
[link] -
oggy71
tag
Varszegig, ronda
-
veterán
válasz dancsuri #45815 üzenetére
Most akarok venni 32Bb sd kártyát, most egy kis 4gb-os van benne, viszont eddig nem találtam semmit amit át tudok helyezni.
Leginkább a játékokat akarom majd, azokat se fogom tudni?
Mert belsőn már nincs helyem.
Medipadon mindent át tudok rakni a 32gb-re.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
540 órám veszett oda, mert egy sz@r alkalmazás újraindította a telefont.
Pedig semmi lassulás nem volt még.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
foxymaxy
senior tag
Találkoztatok már olyannal hogy "Biztonsági mód" ?
Frissítés után jött elő, amikor újra indítottam a telefont, eltűnt minden alkalmazás csak a szűz gyári rom fogadott
Egy újabb restart helyrehozta de elég meghökkentő volt :-\e pluribus unum
-
Reyhach
csendes tag
Üdv!
Konkrétan milyen hardver van az SGS3 LTE -ben?
-
Lesliesz
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri az LTE-s verziót megvenni?a t-mobilnál előfizuban venném, és igazából "csak" az 1GB rammal több . mennyire elég a sima verzióban az 1Gb?
-
Hina
aktív tag
válasz dancsuri #45887 üzenetére
Hát ezt is cáfolnám. Itt a magyar rádiók 99%át nem foghatod. Az 1% meg sistereg és suug...
Hallgass mp3-at, randum. Nekem bejött. Napi 16/16 km-t tekerek melóba. Jó lenne a rádió, de ha lenne FM modul is a telcsimbe se érnék vele így semmit...
Az előzőben volt.
[ Szerkesztve ]
[̲̅̅S̲̅a̲̅m̲̅s̲̅u̲̅n̲̅g̲̅] [̲̅̅G̲̅a̲̅l̲̅a̲̅x̲̅y̲̅] [̲̅̅S̲̅8̲̅+̲̅]
-
Reyhach
csendes tag
Értem, köszönöm. Csak érdekes mert amelyikben volt fm rádió ott oda volt mellé írva hogy 4g/LTE .Viszont volt kirakva még egy 4g/LTE modell is amiben már nem volt fm rádió. Az a baj hogy engem ez eléggé zavar mert szoktam hallgatni rádiót :/ és nem szeretném a neten keresztül hallgatni.
Tehát akkor összegzésül:
Az s3 LTE -ben ugyan az a 4 magos exynos és minden csak 1 helyett 2 GB RAM és nincs fm ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Reyhach
csendes tag
kengyel
dancsuriKöszönöm!
Sajnos még mindig nem tetszik az az fm hiány
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hàt, nem hittem volna, hogy idàig fajulok. Megtapiztam ma a One-t. Ha jót akartok, ne tegyétek. Az a telefon valami isteni szép. Most itt írok az S3-ason, és csodàlom, hogy nem süllyed el szégyenében. Tudom, hogy az egyetlenke az elsö bukfencnél ripityàra menne. Meg azt is, hogy a logikus vàlasztàs az S4 (vagy épp az S3, ami még mindig nagyon jó), de annyira durva az a dizàjn, hogy most egy hétig tuti visszajön àlmomban. Genyó htc.
-
lafaty80
addikt
válasz #01696768 #45898 üzenetére
Hát olvasgatom az s4-es topicban a tapasztalatokat, de erősen megoszlanak. Most talán nagy a mezőny, amiből lehet választani, remélhetőleg ez akár pozitívan is kihat mondjuk az árakra
One-t tapiztam én is, nagyon rendben van, de én a szerviz szolgáltatás miatt még Samu párti vagyok.
"Szigorúan" nálam a két szempont, kamera(minőség és tudás), lag mentes legyenCuccaim: https://kit.co/lafaty
-
mondomén
őstag
válasz lafaty80 #45886 üzenetére
Hagyjad. A 4G is azért egyenlő a nullával mert nála szar a lefedettség... Egyértelműen jobb a hw, az már nem a telefon hibája, ha ezt nem veszi észre valaki.
(#45899) lafaty80
A szerviz még mindig nagyon nagy előny szerintem. Plusz nekem így utólag a nyitott bootloader is eléggé számít.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest