Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
majd érdekelnének a vélemények a wanamlite-ról egy pár nap után, már aki feltette
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
lafaty80
addikt
Volt fent nálam a Amestris V5 Rom. Mondjuk másik romban nem is figyeltem, de ebben benne van a note 2 camera app, amivel faxa 1/2 1/4 1/8-as lassított videókat lehet készíteni. Hatalmas....
A rom sem rossz, sőt jó, de most kelzsoca cm10.1 romját gyűröm.
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz bazsika89 #45388 üzenetére
az efs mentes utan, ha a miui-t valasztod, annak feltetele semmiben nem kulonbozik mas zip kiterjesztesu rom felteteletol.
cwm-bol (a megfelelo mentes utan) wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik, majd instal zip. ( vagyis a miui rom).
el kell inditani a telefont, majd az elso beallitasokon tuljutva, ujra kell inditani recoveryben a telefont, ahonnan a gapps-ot, es a nyelv csomagot kell feltenni, amik szinten zip-ek, igy azokat is cwm-bol instal zip from sd card menubol lehet flash-elni.
ujraindit, hasznal.(#45392) dancsuri!
sajnos az mar elavult.....regi szep idok.....[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
bagly
tag
Hejjhó! Megadta magát az usb kábelem, ha mozgatom akkor nem mindig működik. Cserélik garanciában?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz trobi28 #45407 üzenetére
kelzsoca romjat.
szepen fut, sehol nem talaltam eddig hibat, csak a zeneimet nem tudom lejatszani....de arra is talalok majd megoldast.
lehet, csak az apollot (gyari lejatszo) kellene hanyagolnom.
a fenykepek viszont kb.10- 15 %-al gyengebbek.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
lafaty80
addikt
válasz Black&White #45409 üzenetére
Akkor rosszul fordított a google nekem
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz Black&White #45409 üzenetére
Eddig nem jutottam el Köszi
(#45412) dancsuri: köszi! Ezeket egyébként hogy kell feltenni? Tudom hogy cwm-be flashelni, de a 4.2 camera app-nál olvastam hogy ki kell törölni valamit valahonnan a \system-ből talán
[ Szerkesztve ]
-
veterán
végre egy vékonyabb végű stylus!
[link]
vélemény???
ilyen van most[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Reyhach
csendes tag
Sziasztok!
Már egy ideje figyelem a topicot de csak nemrég regisztráltam. A közeljövőben szeretnék venni egy s3 -at vagy egy s3 LTE -t függetlenül. Szeretném kikérni arról a véleményeteket hogy melyiket érné meg inkább meg venni és örülnék ha tudnátok ajánlani néhány megbízható boltot ahol beszerezhetném az s3 -at ( az LTE tulajdonképpen nem érdekel igazán, ami a figyelmemet felkeltette az a benne található 2 GB ram ).
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
válasz Reyhach #45415 üzenetére
Igen a 2 Gb miatt jó az biztos, most pl. a T-nél olcsóbb volt a neten rendelve az LTE mint a sima valaki mondta itt a fórumon,
gsm boltba 1 év garanciával ne vegyél sehol, 20.000-el olcsóbb kb. de nagyobbat buksz rajta ha beszarik 1 év után. De ha a sima S3-at tudod csak megvenni abban sem fogsz csalódni![ Szerkesztve ]
-
-
BenceShearer
aktív tag
Sziasztok!
Egy spanyolországi ismerősöm S3 kijelzője eltörött, és haza tudná küldetni képernyő cserére.
Hol érdemes kicseréltetni, mennyiért csinálják meg kb. és mennyi idő alatt!Köszi a tippeket! (bocsa ha volt már, a keresővel nem találtam, és SOS kell a válasz)
-
Zsolaf
addikt
válasz BenceShearer #45421 üzenetére
Telemax 35.000 ft asszem volt egy akció nekik, hogy annyiba kerül még azt nem tudom de ez olcsó is és ők a samsung gyári szervize is, akárhol ne csináltasd meg mert nem biztos h az olcsóbb az jobb lesz a végén.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
az új samsung tv-kben hogy hívják azt a funkciót amivel össze lehet "kötni"kábel nélkül az s3-at ? (gyakorlatilag úgy működik mint az allshare cast dongle)
-
Songo
senior tag
válasz arsenix #45333 üzenetére
az a gond hogy a lassúsága nem csak ebben mutatkozik meg :S bármilyen alkalmazás indítás fotó sms, vagy csak egy fájlok közötti böngészés.
lassú mint az állat.
bejövő hívásnál is sokszor ismeretlen számként cseng majd rájön hogy van hozzá név is...
pedig a frissítés elött nemvolt ilyen :S
-
ZsDaniel
csendes tag
Hali!
Hasznnál valaki S-Line tok-ot? Sokat vastagít a készüléken? Fehéren hogy néz ki a fekete tok?
Köszi! -
aktív tag
Üdv Uraim!
Lassan egy hete lettem boldog tulaja egy S3-nak.
Volna egy költői kérdésem: ennek a videónak mennyire lehet hinni?
Illetve,ugye ennek a kijelzőjét nem lehet megkarcolni semmivel?Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
legenda
válasz storm4 #45431 üzenetére
szia,
aligha van olyan kijelző, amit semmivel sem lehet megkarcolni...
gg2, tűrhetően bírja, de azért összehozható rá karc, láttam már már néhány lestrapáltat, egy csajnak a fülbevalója karcolászta össze - pedig nem gyémánt -, a másik csúnyát meg úgy tartja a zakója zsebében a csávesz, hogy két toll is van oda beszúrva.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Jadro
veterán
válasz ZsDaniel #45429 üzenetére
Én szürkén használok feketét, teljesen rendben van vele. Abszolút nem vastag, ennél már nem sok vékonyabb tokot találsz. Az a gyári világoskék (nem jut eszembe a neve) talán vékonyabb, de ez az S-line is elég jó. Alig tesz hozzá a vastagsághoz, de sokat javít a készülék fogásán. A hátránya talán az oldalsó gombok kezelése. Macerásabb mint tok nélkül, de engem nem zavar különösebben. Érezni kell, hogy neked megfelelő-e.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
veterán
Kicsit off, elnézést érte, de háta érdekel vkit.
Real boxing elérhető S3-ra is, most 1 dollár.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Zsolaf
addikt
Valaki magyarázza már el nekem a beállításokban/ hangok-ban mi az a automatikus rezgés?? azt látom h ott vannak app-ok de nem értem mire jó soha nem használtam
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Na megérkezett az ELM 327-es V1.5 Super mini OBDII adapter kínából. A Torque PRO nevű Play-es alkalmazással tökéletesen kommunikál az autókkal. Csak ajánlani tudom, ha valaki érdeklődik a téma iránt. Sok jó dolgot ki lehet deríteni az autóról és real time monitorozható szinte minden
-
nordican
tag
válasz koxminator #45401 üzenetére
Skacok, segítsetek már rendbe tenni ezt a garanciás dolgot. Szóval tegnap konkrétan felhívtam a T-mobilet (1470), hogy ha szervízre szorul a teló, akkor mi van, és ő azt mondta, hogy mivel 8 napon túl vagyok, be kell vinni személyesen egy üzletbe. Mondom neki, hogy úgy tudom, háznál is javítják, meg még cserekészüléket is adnak, erre ő gyakorlatilag azt hitte, hogy rossz számot hívtam, majd fél órára eltűnt és egyeztetett az illetékes kollégákkal, majd megerősítette, hogy ilyen szolgáltatás biztosan nincs. Erre mondtam, hogy márpedig jónéhány ismerősöm (ezek ti vagytok megesküszik rá, hogy cserekészülék is jár, meg háznál történő javítást is lehet kérni, erre ő azt a konklúziót fogalmazta meg, hogy az ismerőseim valószínűleg vezetékes telefonra gondoltak. Na itt fejeztük be a beszélgetést. Szóval segítsetek: Pontosan mikor jár a cserekészülék, és mikor lehet kérni háznál történő javítást? Én online vettem a készüléket két hónapja, 1 év garanciával, és semmi kiegészítő garanciát nem kértem, lehet, hogy ez a baj? Annál is érdekesebb a dolog, mert volt itt valaki, aki kibontás után el sem tudta indítani a telóját, és neki gyakorlatilag ugyanezt mondták.
-
veterán
épp most frissült a play :-)
akkora ikonok vannak benne mint az állat....aki rosszul lát annak előnyös lehet
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz nordican #45447 üzenetére
szia,
nem a szolgáltatónak van ilyen szolgáltatása, hanem a gyártónak, tehát a samsung honlapján legyen beregisztrálva a my samsung felületen a készülék, és ott tudod igényelni a szolgáltatást.
szolgáltatós készülék esetén is adott a lehetőség, de csak sima s3 vonatkozásában, az s3 lte nem okés, mivel azt csak a szolgáltató forgalmazza hibatalosan az országban, a samsung függetlenül nem.znagy69; a szolgáltatós készülékeket is lehet közbetlenül a gyártói szervizbe vinni, elfogadják a t-mobile jótállási jegyet, kivéve iphone.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Borderlands 3
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Microsoft Excel topic