Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dome93
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a többi SIII-as tulajdonosnak is merül-e a telefon, úgy hogy nem is használja?
Pár hete még a GO Launchert használtam, de a legújabb frissítések óta nagyon elkezdte enni az aksit, így most a TouchWiz-t használom, de itt se tapasztalok sokkal nagyobb javulást. Nap végén az akkumulátor tulajdonságait szoktam nézegetni, és nagyon sokat megy úgy a telefon hogy nincs a képernyő bekapcsolva. Mi lehet ennek az oka, nektek is ilyen?Samsung Galaxy S20+
-
-
dome93
csendes tag
válasz Frozzy #45804 üzenetére
Ma nem nagyon használtam és 2 óra 15 percet ment a kijelző, de régebben automatikus fényerővel, és energiatakarékos üzemmód bekapcsal (ez csak délelőtt) 3és fél órát vmikor 4-et is kibírt, és igazából az zavar hogy valami fut a háttérben de nagyon akkor ismikor a kiejlző off
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20+
-
Frozzy
őstag
-
rjg
őstag
válasz dome93 #45801 üzenetére
Tedd fel a Gsam Battery-t, így meg tudod találni melyik alkalmazás / folyamat fogyaszt indokolatlanul sokat.
Más: utoljára az S2-mön volt CM, de most tettem egy próbát Kelzsoca mai build-jével. Feltettem second ROM-nak és Titaniumból helyreállítottam bő 100 alkalmazást. Egy röccenés nem volt, vajsima az egész, azonnal reagál mindenre, sokkal gyorsabbnak érződik, mint a gyári rendszer. Egyedül az a fránya RAM, (bár alapban kb 100 MB-tal kevesebbet eszik, mint kipucolt stock) amit ez sem kezel jobban, mint a gyári, - itt látszik, hogy kevés az a 833 MB a rendes multitaskinghoz, bárki bármit is mondjon. Ráadásul JKay nélkül így hirtelen nem is találtam whitelist opciót. Ha viszont a CM hivatalosan is támogatni fogja a Snapdragon-os S4-et, akkor azt kell venni, mert lesz egy új Nexus a kezünkben, de a megszokott Samu szervizzel, vassal, Amoled kijelzővel és micro sd bővíthetőséggel.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
senior tag
-
cirkus
aktív tag
Appokat tudok telepíteni a microSD-re ha megtelik a belső memória, vagy oda csak fénykép, zene fileokat enged tenni ? Valamint már belsőre telepített appokat enged átteni a microSD-re ?
-
-
oggy71
tag
Üdv Mindenkinek!
Van egy kis gondom az sms írással!
Visszaolvastam, de nem leltem megoldást erre az ékezetes betű problémára, hogy ha elkezdem írni az smst, és beleírok egy ékezetes betűt egyből csak 70 karakterem marad.
Kivéve ha buborék alakú az ékezet.
Ez normális így, hogy egy elvileg 160 karakterbe beleférő sms legalább 3db sms árába fáj?
Már próbáltam a beállításokban turkálni de semmit nem találtam!
Minden megoldás érdekel, és előreis ! -
Frozzy
őstag
lassan kint van a MIUI 3.5.3!!
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Bagoly81
aktív tag
leírnám a tapasztalatomat s3 vs note2
note2 jobb mint az s3 hogy mért? papíron csak egy picivel gyorsabb de a gyakorlatban érezhetően.. játékok. weblap ,kevesebb lag van.
Ezt lehet inkább a több memoriának tudható be, sajnos kell a 2giga ram. be kell vallani, mondjuk egy 2 giga ramos s3t is megtapiztam volna lehet az is sokkal jobb mint a sima.
a ram kezelőben majdnem ugyan anyi ramot eszik a note2 mint az s3 talán 50-100 megával többet , szabad 1 giga ram s3 nál 2-300 szokott lenni, gsm térereje is jobb, valószínű a nagyobb antennának tudható de jelentős többlet. fogyasztása ugyan annyi mint az s3 nak, gyakorlatilag a 3000 mah os s3 mam is úgy merül mint a note2 ugyan azokkal a beállításokkal.
megnéztem pár játékot is modern combat ( az új nemtudom hányas ) ott picit akad az s3 a not meg épp hogy nem, de necces. mindent összevetve, szemét volt a samu
azzal, hogy nemrakott bele több memoriát a telefonba, sokat rontott az összképen.ezzel nem azt mondom, hogy rossz telefon az s3 a notehoz képest hanem azt hogy az s3 nak is ilyennek kellett volna lennie és a kijelző nagyságán kívül , semmi különbsége nem lenne szabad lennie, de még is van, összességében, érzetre van nem is kevés. (cserébe hatalmas )
jah a viber itt is csinálja a mediaserveres pörgetést.
-
senior tag
válasz Bagoly81 #45822 üzenetére
Ízlések és pofonok szerintem
Nekem spec S3 se szaggat 4x1.4 GHz-n 1GB rammal.
Én nem tudom azt mondani a Note2 hardveres paraméterei miatt hogy JOBB,mert az 5.5" az már az a kategória a munkába, ami nem lenne komfortos használat.
Szóval nekem S3 a jobb
Milyen rommal és kernellel nézted az S3at,hogy laggol ?
-
oggy71
tag
válasz #01696768 #45820 üzenetére
Sejtettem, hogy ez egy ilyen jókis fícsör !
Hol tudom kikapcsolni az ékezetes betűket, sehol nem lelem.ittakary:Sajnos a visszafelé dőlős ékezet is zabálja a karaktereket .
Marad a kis karikás ékezettel írás, vagy az ékezetes betűk letiltása.
Akkora láma vagyok, hogy ezt csak most vettem észre, hogy eddig egy igazi sms gyár voltam! -
Bagoly81
aktív tag
válasz Ghostman78 #45824 üzenetére
legujabb wanamlite , a note meg gyári t tmobile
nem úgy laggol hanem többet tölt és emiatt vannak azok az akadások ha több ram lenne, nemlenne -
senior tag
válasz Bagoly81 #45826 üzenetére
Hát nem tudom.
Nálam a Ram állapot így néz ki per pillant : 712 / 833MB
Egy halom rezidens stuffom fut. Ha kilövök mindent akkor ez 368 / 833MB-ra változik.Egyszer sem vettem észre hogy "lassab" lenne illetve "többet töltene" a teló 121MB szabad rammal mint 465MB-val
Se NFS Wanted,se net,se képnéző,se DNLA megosztás.Neatrom + Syjah van fent.
-
Frozzy
őstag
-
senior tag
-
trobi28
addikt
válasz Frozzy #45818 üzenetére
Szólj ha kint van,tisztára rákattantam erre a rendszerre
Frissíthetem telón keresztül is mert van itt olyan opció?Miért nem engedi regisztrálni a Xaomi fiókot?
Ha e-mail el csinálom akkor szerever hiba ha telefon számmal akkor meg csak dolgozik végtelenségig[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Frozzy
őstag
válasz trobi28 #45836 üzenetére
fú a xiaomi fiókot én is nehezen csináltam meg annó. azt hiszem a honlapon keresztül csináltam.
majd szólok. hát nekem maga a rendszer nem szokta jelezni de wipe nélkül fel flasheled reboot után jelzi is a rendszer, hogy updatelve lett.
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
manien22
csendes tag
Udv!
Tudnatok valamilyen nem gyari kerneles Touchwiz-es JB romot ajanlani?
Elore is koszonom! -
nbukta77
addikt
válasz Ghostman78 #45835 üzenetére
itt egy masik link. nem olyan reszletes leiras mint az elozo, de itt is le vannak irva a dolgok.
http://blog.arnoldweb.hu/2011/09/android-memoriakezeles/
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
senior tag
-
Varszegig
veterán
válasz oggy71 #45828 üzenetére
Az üzenetekben menügom, és bellítások, ott lesz amit keresel. Ez a probléma már réges-régen izgatja a gsm világot, kb a Nokia 2120 óta Vagy írsz ékezeteket, és akkor Unicode-ot használsz, ami több bit, vagy GSM abc, és akkor nincs minden karakter. Ezt persze a telefonok igyekeznek elfedni előled, de attól még tény, ennyit tud a gsm.
-
natë
nagyúr
Egyszerűen nem tudom bekapcsolni a billentyűhangokat.
-
bprubin
tag
CM rom alatt,hogy lehet bekapcsolni a svox mariskát,miután telepítettem mindent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest