Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
6.5 már töltődik, wipe-okat is megcsinálom ahogy kell, remélem nekem se lesz rá panaszom egy jóideig HW gombos kamera esetleg alapból van benne vagy valami zip van amivel volume up/down -al lehet képeket készíteni ? Alap kernelével használod vagy valami mással esetleg ?
-
MurdR
veterán
válasz csattila01 #45200 üzenetére
(Itt hardveraprón valaki árul 1500ért u.ilyet, csak gondolom arra nincs 1 év gari, de van hozzá kábel is)
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
apaszka
veterán
válasz csattila01 #45193 üzenetére
Biztos,jó,mert ugyan ilyenem van!
1111 forintért faxa! Kábelt nem ad hozzá?
Ebayről nekem drágább volt,igaz kábellel !
4.88 USD = 1,131.82 HUF[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Wieder12
tag
válasz Wieder12 #44823 üzenetére
Na visszavittem a készüléket, szó nélkül kicserélték egy másikra, de azért durva, hogy egy ilyen készüléket elmernek adni az embernek! Amit visszavittem biztos azt is megcsinálják valahogy, hogy feljelentkezzen hálózatra és eladják másnak! Ilyen időket élünk ez van! Jól nézzétek meg mit vesztek, mert ez egy internetes vásárlásnál még nehezebb dolog!
-
BLUE TORNADO
senior tag
Lehet az s3-ason wifin keresztül nagyobb androidot telepíteni? Most 4.1.2 van rajta
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
trobi28
addikt
válasz BLUE TORNADO #45209 üzenetére
Nem elég nagy ami most rajta van?Ez a rom is közel egy gigás.Gondolom újjabbra gondolsz OTA-n keresztül.
Az nincs még.Érdekesen tudsz kérdezni,úgy kell kisakkozni mi a vágyad
kengyel: Úgy rúgta be a futár a telót?
Caaabi: Számolj be légyszi erröl a Wanam-ról
[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
jooker82
nagyúr
válasz RAID 2 #44506 üzenetére
Te jól vagy?? Irtam olyat,hogy a samsung szar,meg soha nem vennék? Te vagy az elvakult,ha még ferditel is.
Ennyit irtam a samsungról aznap: Nekem se tetszik amúgy a szappantartó S3 formavilág...Meg kopik,beég stb...Egy tag az F7,meg S3 között vacilált és pont,hogy te akartad mindenáron lebeszélni a F7-ről,különböző indokokkal....
Persze,ő egyáltalán nem akarta az S3-at,ezért tettem tárgytalanná a veled folytatott vitát..nem azért,mert bebizonyitottad,hogy a samsungnak milyen jó a szervize...Ja és ha már itt járunk,jobb,ha tudod,hogy annak a cégnek a legjobb a szervize,amelyet nem kell gyakran lehivni,vagy látogatni...LG De itt nálatok ez tudom gyakori,úgyhogy erősen szükség van a szerviztevékenységre..
TopicLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
dancsuri
veterán
válasz BLUE TORNADO #45209 üzenetére
igen, Mobil Odinnal
#45210) trobi28
tökéletesen működik a 6.5-ös Vanam[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
nash2
tag
-
HUTCHDB
nagyúr
melyik most a legjobb, legjobbnak mondott főzött rom, ami gyári kinézetű?
itt van nálam egy s3 és sem a miui, sem a cm nem jöhet szóba, így megakadtam.
viszont minél hamarabb végeznem kellene a romolással....
5-letek?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Bossi
őstag
válasz Zsolaf #45165 üzenetére
Én voltam de reggel óta csak most néztem ide...
Hát gyerekek szerintem az S IV és a HTC One ami tényleg jó!
A Sony Xperia Z-nek szerintem tök fakó a kijelzője a fekete szürke de, még annak is fakó
Az S IV kijelzője szerintem negyon szép a fehér tényleg fehér nem mint az S III-nál.
A TouchWiz akadt többször is ez vicc! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz Black&White #45219 üzenetére
köszi.
korábbit már próbáltam, lehet ezt teszem fel.futor!
neked is köszi!
s2-őn jó volt, itt is biztos az...
elbizonytalanodtam" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz Black&White #45219 üzenetére
+1
Én is kipróbáltam. Nagyon jó és letisztult kis rom. Egyedül ez fogott meg a gyári kipucolt romok közül. -
kacsuszka
aktív tag
hali
a sony xperia z walkenjét akartam telepíteni minden hülyeséget kiírt h leáll meg ilyenek. titanium backpuppal letöröltem hogyan tudnám ujrakani ugy h működjön is?
-
-
apaszka
veterán
válasz HUTCHDB #45218 üzenetére
Gyári,és ROOT,és kipucolod! Az a tuti! Én most azt használom !
Tiszta gyári,és tiszta! Jkay,és Nova ,ennyi!
[link]Késik a szerveren az idő? Előbb mentettem és toltam fel mint belinkeltem!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
bigdigit
addikt
emberek az mitől lehet ha újraindítom a telefont vagy 3-4 percig bármit megnyitok magától bezáródik?utána már gond nélkül megy a telefon.gyári utolsó telenoros rom van rajta ami a napokban frissült.de az előző rommal is már csinálta.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok Urak ! Egy dologra még nem jöttem rá, ha valaki tudna segíteni jó lenne. Bekapcsoláskor a T. telefon a logójával indul és csak utána jön a gyártó felírat. Hogy tudom eltüntetni a T.s logót ? Annyira nem létfontosságú, nem is nagyon zavaró, inkább szokatlan és feltűnő számomra
Már ha ez lehetséges
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
HUTCHDB
nagyúr
no a wanam mellett dontottem/dontotunk.
koszi a tanacsokat." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
cm romnal a szinkronizalast hol lehet bekapcsolni?
mar vegignyomkodtam, de az istennek sem talalom." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest