Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz laci0530 #40547 üzenetére
Köszi!
-Recovery-ből nyomtam Vipe-ot az aksira!
Szerintem jobb mint az app,,bár az is csak törli az akkumulátor statisztikát! Nem csoda dolog!-Ezzel megmondtam,hogy ROOTolva van igen !
-Volt ma Kernel csere is új Perseus ment a régebbire!
-Érdekes mert más töltőjével tökéletesen veszi a töltést!
Nokia, N8,és 808 asé, az asszonyé ,Huawei Ascend G300 as töltőjével is tölti ,és semmi gond!
Reggel pl vagy 4 percig kínlódtam,mire kezdte tölteni! Újra indítottam,ki-be húzkodtam,de nem akart tölteni semmit!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Gizmo94
veterán
válasz apaszka #40553 üzenetére
Van narancs téma pl, ami egy jó szín, bár enyhén lejáratták, XD , de a szín erről nem tehet, és van piros is. Régebben a second romom narancsvörös témával volt, hogy menjen az autó műszerfalához. Ha kocsiban használtam, azt töltöttem be..
Zolii44 Be hát. Amoled mindig beéghet.. De nekem pl. még egy sem égett be látványosan.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz Zsolaf #40540 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged! Sikerült!
És akkor amikor szinkronizálok és létrehozok egy új névjegyet, akkor az feltölti a többi közé és a gáz van, vissza is tudom nyerni?(#40541) HUTCHDB:Köszönöm neked is, de azzal a módszerrel, amit Te írtál nem jutottam semmire sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
válasz Szellem. #40556 üzenetére
Nincs mit, de gondoltam, mert szájbarágósan írtam le mindent
Így van, próbáld ki hogy névjegy hozzáadása és akkor felül a google névjegy legyen kiválasztva a telefonon és akkor oda tölti fel, én 2009-ben váltottam nokiáról azóta a simen nincs semmi üres. Ott a google felhőbe minden meglesz ha a készüléket reseteled akkor is, csak megadod a készüléknek a gmail címed és visszaállít mindent.
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz Gizmo94 #40559 üzenetére
Szerintem is jó a fényereje
Egyszer véletlenül sötétben maxra húzta mert kivettem az automata pipát , na akkor tudtam meg hogy arany erem van
Meg láttam a fényt az alagút végén csak kár hogy a másik végemen[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
laci0530
senior tag
válasz apaszka #40552 üzenetére
Értem, akkor valószínűleg tényleg a gyári töltők hibásodtak meg, csak fura volt, hogy szinte egyszerre. Annyi még a témához, hogy a yank kernelben lehet módosítani a hálózati/usb töltés paramétereit, de látom, benne vagy a témában, meg ez tweakekkel is megy, itt meg gyakorlatilag hardveres a hiba, nem érne semmit.
-
kris75
aktív tag
Helló! Hogyan tudom megállapítani,hogy függő-e a készülékem?
Asus Maximus IX Formula - i6700k - Asus 2070 Strix - Asus mx25aq - Asus Strix Tactic Pro - Claw Dark -Asus Strix Dsp - PS4 Pro - G29 - Zenfone 3 - Zenwatch 2 -
-
monkyx
tag
Hello mindenki
Ezt valaki nézte már?
[link][ Szerkesztve ]
-
kris75
aktív tag
válasz dancsuri #40567 üzenetére
Ez nekem is eszembe jutott, csak nincs másik Micro sim kártyám. Esetleg valamilyen *#×××××××××# kód vagy valami hasonló?
Asus Maximus IX Formula - i6700k - Asus 2070 Strix - Asus mx25aq - Asus Strix Tactic Pro - Claw Dark -Asus Strix Dsp - PS4 Pro - G29 - Zenfone 3 - Zenwatch 2 -
-
-
-
nordican
tag
Az akkumerülés visszajelző hangját ki lehet kapcsolni? És amikor kikapcsolom a telót, rezeg egyet, ezt le lehet lőni?
-
apaszka
veterán
válasz dancsuri #40575 üzenetére
Kicsit eltérek a témától!
Bocsánat!Vannak dolgok amikre sokan ráizgulnak,de egy szar sör árát sajnálják kiadni! Mikor szembesülnek a problémával,hogy nem frissíthető,és nem legális,akkor fel-vannak háborodva!
Vannak tényleg múúúkodö cuccok! Érted! ??? Nem az igazi,de megy egy darabig! Már tényleg vannak vírusok!
Ne hidd,hogy megúszod ha ilyen dolgokat töltesz le! Persze olcsó,mert ingyen van,de a kockázat??????[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
félisten
válasz dancsuri #40580 üzenetére
Használom is. Remélhetőleg egészséggel.
Meg a Skype-ot is. Ugyanazzal az egészséggel.
Mégis, éppen csak érintőleges metszete van a kettőnek.
A Vibert mindenki normál telefonként használja, nem kell külön accountot nyitni, keresgélni, engedélyezni a másik felet, feltelepítem, és a mobilszámommal egy kapott SMS után már megy is. Nincs macera, telefonként szuperál.
A Skype már egy elszigeteltebb világ, különösen a nem telefonbúvároknak már messze nem olyan kézenfekvő a használta -- még ha van is Skype accountjuk. Arról nem is beszélve, hogy Skype-on nem fog felhívni az, aki eddig is csak a telefonszámomat ismerte.A telefonkönyvemben ezer felé jár a viberesek száma, elég sok hívást kapok Viberen. Skype-on azonban még sosem hívott senki, pedig szép hosszú ott is a névjegyzék, mégis, a Skype-osok is mindig Viberen keresnek.
Ezért mondom, hogy a Skype a Viber HELYETT szerintem nem jó javaslat.
Az pedig, hogy az ismerőseid használjanak inkább normális programot , szerintem egy kicsit udvariatlan hangvétel.
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
kris75
aktív tag
sim lock status undefined
-
kris75
aktív tag
-
spider80
őstag
válasz apaszka #40552 üzenetére
Azért még egy dolgot megpróbàlhatnàl: usb kàbel csere a gyàri töltőn. Nekem gyàri töltő, gyàri kàbellel 4.1-es frissítés óta szinte semmit nem tölt (hasznàlat közben töltve merül), màsik kàbellel gyàri töltő tökéletes. Plusz minden màs töltő is. Csak a gyàri kàbellel van baja.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest