Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
okoska74
senior tag
válasz biroatis #36309 üzenetére
Milyen op rendszert használsz? Gondolom xp -t, mert akkor le kell töltened az usb drivert és telepíteni majd újraindítani a gépet és utána már felismeri.
[link][ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
Gizmo94
veterán
válasz biroatis #36312 üzenetére
Ellipszilonos j, azaz ly való oda, amiben nem voltál biztos.
Kiest meg jobb, ha hagyod, a normális Samsung drivereket rakd fel, utána gond nélkül másolgathatsz a telefon és a pc között. Kies elvileg felrakja, kb. ennyire jó, másra sem nagyon. Ja, az usb hibakeresést és az ismeretlen forrásokat meg engedélyezni kellene.
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz biroatis #36323 üzenetére
Nelvtanóra is egy szó, (mert nem az óra készül nyelvtanból) tehát még van mit fejlődni... Másrészről ha a telefonodat basztatni nem vagy lusta, akkor pár betűt leírni sem kell annak lenned. Ha ez sem ok, akkor annyival tiszteld meg a többieket,hogy emberi nyelven írsz. Ez a topik azért (még) nem a két agysejtes faszbúk vagy twitter chat..
Igazán nincs mit, szívesen. Normális driverekkel és beállítva látnia kell a pc-nek rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
olta
aktív tag
válasz biroatis #36323 üzenetére
Nem szoktam surven hozzaszolni a forumhoz, de az, hogy a roviditett szavaidon kivul ebben a hozzaszolasodban 18 db nyelvtani hiba van, az nalam kiveri a biztositekot. Szinte ertelmezhetetlen eme hozzaszolasod. Ha magyar nyelvbol kellene nyelvvizsgaznod, meg az alapfokuhoz is tobb honapot kellene tanlulnod, hogy sikeruljon. Es ez nem vicc, ez komoly. Komolyan mondom, vicc, hogy a 21. szazadban az a fontosabb, hogy ki milyen muszaki kutyuvel rohangal, de arra mindenki magasrol tesz, hogy a sajat anyanyelven keptelen helyesen irni. Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz 20 ev mulva...
-
Gizmo94
veterán
-
dancsuri
veterán
válasz biroatis #36346 üzenetére
a TC-s művelethez nem kellenek drájverek.
TC alatt a "wpdplug.zip" tömörített fájlra kettőt kattintani a TC megkérdezi tényleg akarod-e? mondod neki igen, a TC-t ujraindítod a Samut rádugod (a Samun nemcsinálsz semmit) a TC-t kinyitod és a hélózatök közt ott leszköltekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Gizmo94
veterán
válasz biroatis #36346 üzenetére
Nem jó... Szedd le az egészet, a drivert és a kiest is, mert ezek már tutira összeakadtak, takaríts valamivel (ccleaner, stb..) és rakd újra csak a Samsung drivert. Ha nem elég az, hogy ne fényképezőgépnek lássa a gép a telefont és tudj rá és róla másolni, hanem külső meghajtóként akarod látni te is, akkor kell hozzá a Total Commander alkalmazás és annak pluginjei. Anélkül ugyan tudsz rá és róla másolni képet-zenét, de külső meghajtóként nem fogod látni.
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz biroatis #36758 üzenetére
Igen, 4G netem van T-től.
De nem tudom hogy, most elgondolkoztam.
Nem akarok rá költeni. Azért mert az LTE ez meg nem.Régen is ez volt a rafináltság az egészben.
Ki jött, pl: 3510 és kijött rá 1 hónappal a 3510i..
Oké, ott is az volt az egyik színes a másik nem.
(Akkor sajnos hülye voltam, mert meg vettem az "i"-t.)Nem torrentezek a telefonnal hogy, akkora sávszélesség kelljen, és mivel a mobil maga nem tud olyan mértékben többet mint amennyiért meg érné lecserélni, így egyenlőre nem cserélem szerintem.
Esetleg ha zuhan az ára.Ha valaki tudna olyat mondani ami "nagy"- nak mondható különbség, akkor írja már meg, meg köszönném.
"Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz biroatis #36810 üzenetére
biroatis és ibenny, köszönöm a gyors választ.
még annyi hogy, gyári, vagy ez már rá frissítés?
(tehát ha ki veszem a dobozból, egyből rajta lesz? vagy ez számít attól is hogy, mikor lett véve a készülék?)[ Szerkesztve ]
"Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###
-
-
rjg
őstag
válasz biroatis #38114 üzenetére
Pl: éjszakára bekapcsolhatod - ha nem akarsz elérhető lenni, de az ébresztő működjön, így a fogyasztása is minimális, majdnem mintha kikapcsolnád. Esetleg repülőgépen , -vagy bárhol máshol - ahol nem telefonálhatsz, de dolgozhatsz, játszhatsz, olvashatsz rajta; stb.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
spider80
őstag
válasz biroatis #38114 üzenetére
Ha repülő módba teszed,akkor ugye nem tudnak zavarni,de ébreszteni ébreszt a telefon. Én pl erre használom.
Szerk.: csöppet megelőztek
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
bencze
senior tag
válasz biroatis #38121 üzenetére
Nekem éjjel azért van repülő módban hogy ne fogyasszon feleslegesen. De még mielőtt felkelek mindent visszakapcsol, így mire felkeltem már szinkronizált a 3 mailbox, időjárás, twitter, hírek stb.
Ki is kapcsolhatnám de így kényelmesebb, nem kell bíbelődnöm vele. A Juicedefender ütemezője végzi ezeket, munkaidőben minden on, azon kívül / hét végén pl csak óránként szinkronizál (ráérek).-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
maxim01
aktív tag
-
maxim01
aktív tag
-
apaszka
veterán
válasz biroatis #44691 üzenetére
A Facebook szívja jól, én nem is azt használom! Bár ha jól tudom, talán van a beállításában olyan lehetőség, hogy ne állandóan kutasson a neten? Rakd nagy intervallumra ?!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek