- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
sebgutkopf #40989 üzenetére
Vissza lehet kérni a pénzt a guglitól, ha nem működik úgy, ahogy szeretnéd
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mrThomi #40997 üzenetére
Azt írta is a samu accountal együtt, gondoltam tudja. De ezért nem kellett volna találkoznod a csókával. A telefonod/tabod/pc-den is ki tudod lőni.
Telefon/tab:
Beáll/google/google fiók/bejelentkezés és biztonság/legutóbb használt eszközök/itt kilövöd az eladott készüléket. -
-
marquuard
veterán
Van most valami működő adblocker? Lejárt a KNOX key, nem fogad el többet a SABS.
-
sebgutkopf
őstag
2 napja megbolondult a telefonom wifi kezelése. Beállításon nem változtattam úgy van beállítva, hogy ha a wifi-t bekapcsolom, akkor töltéskor maradjon úgy, akksiról pedig energiatakarékosságból lekapcsolódhat. Eddig ennek megfelelően x idő után kikapcsolta a wifi-t, majd amikor felélesztettem a telefont, akkor magától visszakapcsolta.
Most pedig egyszerűen lekapcsol és nem kapcsolja vissza a wifi-t, nekem kell kézzel állandóan bekapcsolgatnom.
Tapasztalt valaki ilyesmit, megoldás? -
sebgutkopf
őstag
válasz
madgie #40912 üzenetére
Kicsit zsákbamacskának tűnik. Az egyik értékelő pont arra panaszkodik, hogy az s8-on nem tud 60fps-t beállítani, amire a fejlesztő válasza az, hogy azért, mert a samsung ezt nem engedi 3rd party appoknak. Ez persze az én 50fps kérdésemre nem ad konkrét választ, de minimum nagyon erős kérdőjel.
Azt mondjuk még nem néztem meg, hogy az s8 féle 30 és 60 fps azok valójában mennyi.
Ezért is szeretem jobban a PAL rendszert, mert az mindig 25 vagy 50 frame (és persze azonos bitrátával a kép pont ezért élesebb is). Nincs olyan vita, hogy internet 30 fps, vagy épp az NTSC 29,976 amit felvettél és akkor két eszköz elvileg azonos anyaga valójában mégsem egyforma sebességű.
-
dnelb
veterán
Eladás előtt van valami extra amit megkell csinálni? Google, samsung account logoff, factory reset és jó vagyok?
-
ToBeY
nagyúr
E-mail app-nál be lehet úgy állítani a szinkronizációt,hogy csak akkor szinkronizálja le a mail-ket ha megnyitom az appot,egyébként pedig ne!?
-
BigBlackDog
veterán
Tegnap az egyik Samu store-ban megnéztem ezt a VR Gear csodát. Hát, valószínűleg hanyagolom. Működés közben nem sikerült kipróbálnom (valaki elkódolta a telót), de több gondom is volt. Rendesen nem feküdt fel az arcomra, a széleknél elállt 3-4 mm távolságra. Ezen kívül a lencsék is eléggé távol voltak érzésre, mint kiderült, valószínűleg éppen határon mozoghatok (54 mm a pupillatávolság). Továbbá fény derült az egyik eladóval való beszélgetésnél arra is, hogy aszimmetrikusan nem kalibrálható a két lencse fókusztávolsága, amiből kifolyólag valószínűsítem, hogy nem állna össze a kép (fél dioptria van a két szemem között, de szemüvegben nem szeretném használni). Szóval még jó, hogy meglestem élőben is.
-
mrThomi
addikt
válasz
Leslie1966 #40968 üzenetére
Nekem is van, de az nem az android oprendszer ? letiltani hogy lehet, nem talaltam a futo alkalmazasoknal
mas: hohy tudok kepeket videokat elrejteni a telon ? galeriaban sikerul, de attol meg ott van ha vkinek messengeren akarok kuldeni valamit. huawei-n volt azt hiszem egy széf nevü beépitett alkalmazas es ujlenyomatot is hozzatudtam rendelni.
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet screenshot-ot készíteni?Egyébként az android rendszer és cella készenlétben nekem is annyit fogyaszt mint a kijelző 11%...
-
Richie86
senior tag
válasz
*Mukeey* #40965 üzenetére
Egyetértek
Nekem most egy Xiaomi Mi A1-et váltott, pedig azzal is meg voltam elégedve, de hát csúnyán nem egy ligában játszanakGondolom azért tavalyi csúcsmodell lévén, még egy főverzió frissitést kap az S8, illetve remélem, hogy minimum 2 évig gond nélkül használható, mert egy darabig le szeretnék állni a telefoncserélgetéssel
-
laci laci
addikt
Üdvözlet. Be léptem én is a beéget kijelzők klubjába. Ezt nem hiszem el.Ma vettem a kezembe egy majdnem új sima 8-at. Kérdezem a tulajától - Miért használod ilyen erős fénnyel? - Hát csak félig van, erre én az enyém is. Egymás mellé raktuk a két telefont és olyan koszos sárga a kijelzőm.. Úgyhogy vihetem...Pedig autó fénnyel használom..
-
Imii
tag
Felfigyeltem egy új "alkalmazásra" mely 3 perc alatt 5%-ot merített a készüléken. Android OS-nak van titulálva. Az akkumulátorhasználatnál tűnt fel. Idáig mintha ezt nem láttam volna. Egy kék android figura a jele. Szerintetek mi lehet, vagy csak eddig voltam figyelmetlen?
-
marquuard
veterán
válasz
kissadam22 #40959 üzenetére
Szedd le a CM Security-t, állítsd be vele a saját billzárját és az készít szelfit ha elrontják a mintát/kódot.
Vagy a fent említett AppLock.
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
AppLock-fingerprint nevű appot a playből ajánlom.
Az képet készít a gyanús elemről.. -
sgeza
veterán
válasz
Nincs benne valahol alapból ilyen lehetőség?
-
kissadam22
tag
Sziasztok van e olyan progi amely selfit készit . Ha rossz a billzár. A munkahelyen a polcon van a telo. Mindenkinek ott van de megis napi 2×3 kell engedelyeznem mert el van rontva mindig. Szet akarom b😶szni a fejet.
Köszönöm -
resu8823
tag
Helló!
Beégett kijelzővel volt már valamelyikőtöknek dolga? Mire lehet számítani a szervizeltetésével? Köszi.
-
Richie86
senior tag
Sziasztok,
A mai nappal csatlakoztam az S8 klubba
Remélem sokáig örömmel fogom tudni használni. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
ssgt1981 #40939 üzenetére
Csak a gyári hangokat látod ott? Mert ha igen és ez a problémád, akkor tegyél be a fájlkezelő segítségével egy szimpatikus, tetszőleges hangot a telefon tárhelyének notifications mappájába és máris látni fogod a hangválasztónál.
Ha meg szimplán az a gondod, hogy nem tudod, hol találhatod meg az üzenetek hangjelzés beállítását, akkor menj ide: beállítások, értesítések, üzenetek. Itt az általános értesítéseknek is tudsz hangot választani és az új, beérkező üzeneteknek is (amennyiben egyedit szeretnél, a fenti bekezdésben taglaltam annak a módját is).
-
ssgt1981
senior tag
A következő problémám lenne. Az értesítési beállításoknál nem tudok üzenetjelző hangot beállítani. Ahol eddig külön tudtam állítani az sms-hez, illetve az emailhez tartozó jelzést ott most csak egy hangot enged kiválasztani.
-
Hina
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #40929 üzenetére
Nálam is ugyan ez van.
Én felvettem a kapcsolatot a Samsung Apps (vagy mi a tököm) magyar support csapatával, és azt mondták, hogy (idézem):
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy megkeresett minket. Örülünk, hogy segítségére lehetünk.
Megerősítettük, hogy van probléma a fizetési átjáró céggel.
Kérjük, próbáljon meg más fizetési módot használni amíg a hiba megoldódik.
Ha bármilyen más váratlan helyzetet tapasztal, vagy ha további kérdései vannak, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, és támogató csapatunk segít Önnek minden szükséges információval. -
KoVee84
senior tag
Megjött az Nillkin autós vezeték nélküli töltőm és a hozzá való hátlap. ilyen
Tök jó és praktikus, egyetlen dologba tudok belekötni, az pedig a tok. Vastag lesz a telefon és nem is annyira passzentos, mint más Nillkin tokok. -
dkovizoli
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #40929 üzenetére
Nekem telefonszámlára terhelve enged vásárolni.
-
Zsozsoka 74
senior tag
Miért nem tudok vásárolni a regisztrált kártyámmal témákat?
-
Ace882
tag
válasz
enginev3.0 #40927 üzenetére
Nekem ugyan ennyit megy el mint Neked csak AOD nélkül.
-
Trolee
aktív tag
Köszi a segítségeket, keresem.
Egyébként ha valakit érdekel, nagyon jó minőségű hátlapi fóliát vettem, ilyet: [link]
Takarja a kamerát, a keretét is, méretpontos, occó, frankó.
Ill. előre Forcell Full Cover protector-t vettem, kb. 1300Ft-ért, jobban tapad mint a gyári, igaz vékonyab, de jobban az oldala is, és a karockat is jól bírja.
Negatívum hogy fénynél, kikapcsolt kijelzővel nem teljesen sima kijelző felöli oldala, kicsit olyan mint ha víz lenne alatta, de nem torzít bekapcsolva. -
icemad
nagyúr
válasz
BigBlackDog #40914 üzenetére
Én 25 euróért vettem piacon, vadonatúj, bontatlan volt. Volt benne egy 50 eurós kupon az ocolus storeba is. Nekem megérte. Egyébként tök jó ez a vr dolog. Nyilván az elején vagyunk még, de szerintem idővel kiforrja magát. Próbáltam másik szemüveggel PC-s játékokat is, az nagyon tetszett. (Gta 5, Skyrim)
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Mr.Silkó #40918 üzenetére
A távírányító azért jó cucc hozzá.
Még gyerekcipőben jár valóban, de mobilos VR-ben ez a legjobb, nincs párja.madgie:
Ott lehet az Apple zavarta be ennyire a drónt.
Vajon még mindig a fán van, vagy egy ex honfitársunk aki ott lakik és látta a videót, leszedte valahogyan?
Talán egyszer kiderül... -
madgie
titán
válasz
Mr.Silkó #40920 üzenetére
Mondanám, hogy sokat repülök, de ugyanúgy jártam másfél hónapja, mint Magyarósiék most Amerikában: megindult a Mavic magától a vakvilágba. Nekik egy fa tetején állt meg, nekem szintén egy fa fogta meg, de lebucskázott és összetört. Na nem nagyon, valószínűleg javítható, de lassan két hete csak azt vizsgáltjá ka szervizben, hogy mi okozta ezt a szoftveres (hardveres?) hülyeséget.
OFF vége, bocs
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
madgie #40919 üzenetére
Ez is egy szempont lehet, persze, de mivel én drónt
nagyjából csak a Magyarósi videóiban láttam eddig, így nem én leszek ennek sem a célközönsége. Eléggé rétegigény ez is, mint maga a VR szemüveg, de a drónnak több értelmét látom, elég csak a haditechnika vagy a természetvideók irányába elnézni, amikhez teljesen új lehetőségeket tudott hozzáadni a drónok megjelenése és elterjedése. De ez már nagyon OFF. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Ateszpapa #40917 üzenetére
Attól függ, hogy használt-e a kolléga már másik Gear VR szemcsit, mert ha igen, akkor újdonságot ezzel se fog tapasztalni. Én az S7-hez kaptam ajándékba anno még a fehér verziót (talán az S6-tal adták ki azt), nem volt sokat használva az se, tavaly meg kíváncsiságból megvettem az S8-hoz kiadott legújabbat, de semmiben nem lépett érdemben előre a kettővel korábbi modellhez képest, ment is tovább aprón. Szerintem ezek a mobil VR megoldások igencsak gyerekcipőben járnak még, plusz nagyon kevés hozzájuk a QHD felbontás és az elérhető tartalom is.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
BigBlackDog #40914 üzenetére
Annyiért simán megéri.
Én csak a kontollert 9990-ért vettem 1 éve. -
ToBeY
nagyúr
válasz
saddybaddy #40915 üzenetére
Most már nekem is beállít ilyen 4,5ó körüli SOT-ra,ami nálam bőven 1,5 napos használatot jelent.
Szóval S6 ez előrelépés az olyan 3-3,5 tudott nálam max... -
BigBlackDog
veterán
Ennek vajon miért ilyen gyanúsan alacsony az ára?
-
madgie
titán
válasz
sebgutkopf #40909 üzenetére
Filmic Pro-val szerintem azt csinálsz, amit akarsz
Androidra nem vettem meg (még), de iPhone-on eszméletlenül jól finomhangolható videós appnak tartom, sokat használtam.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Trolee #40910 üzenetére
Otthon pihen egy keretre való fólia, egyelőre nem tettem fel. Szóval létezik ilyen is.
-
Trolee
aktív tag
Lehet csak nekem lenne fontos, de nem létezik olyan fólia S8-ra ami csak a keretet védi?
A tokok csúnyák és nagy lesz tőlük, de így így hogy elöl-hátul is egész jó fólia van, már csak ott csupasz.
Köszi. -
sebgutkopf
őstag
Ha már videó, arra rá lehet venni az s8-at, hogy a double pal szabvány szerinti 50 fps-el vegyen fel videót és ne az amerikai dupla ntsc-t használja?
Néha egy videóba összeraknám más eszkököz (nagyszenzoros gépek) 1080p50 anyagai mellett és jó lenne, ha nem kéne 60->50 pulldown-t használni.
-
bigdady
nagyúr
válasz
StarKiller89 #40903 üzenetére
Nova
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok
valami megoldás van az oreo óta szétcseszett értesítési rendszerre? értem ezalatt azt hogy az appokon lévő értesítés számláló normálisan működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest