- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Messenger valamiért nem jelezte az üzenetet,ez mitől lehet?
-
ToBeY
nagyúr
Nah,rendeltem ebayről valamiféle armor case (szerintem valami spingen copy...)Mind1,ha nem válna be,akkor nem fáj elhajítani.
-
igergo19
tag
válasz
marquuard #40190 üzenetére
Akkor szerinted ne vigyem vissza még a 3 napos cseregarancia keretében? Illetve ez a gyors merülés minek tudható be? Most 28%-on van és reggel 9 körül még 77% körül volt. Éjszaka is merült kb. 8-10%-ot. Tegnap végigmentem a gyári beállítások visszaállításán, de nem igazán változott semmi, sem a melegedéssel, sem a gyorsan merülő akksival kapcsolatban.
-
dnelb
veterán
válasz
marquuard #40190 üzenetére
naaa.. Mikor télen berakod a zsebbe egyből feljebb megy, kiveszed lejjebb.. Vagy autóban klíma elé tartod cpuzben lehet látni ahogy zuhan a hőmérséklet... Vagy mikor télen mínusz 25be kikapcsolt nekem akkor csak 9 fokos volt az akksi.. Szóval valós az. gsam batteryvel lehet követni szépen. cpu fokot nem is ír tudtommal.
-
thamasz
senior tag
Tudja valaki melyik a legújabb, stabil Google camera port s8-ra, és honnan tölthető? Kedvem támadt újra próbálkozni vele.
-
marquuard
veterán
válasz
igergo19 #40185 üzenetére
Semennyire nem mérvadó. Ezek a mobilprocesszorok úgy működnek, hogy ha nem nyúlsz hozzá kijelez 28-30 fokot, ha tapicskolsz rajta egyet, felugrik akár 40-re is. Egy az, hogy nem tényleges hőmérsékletet mutatnak (package), hanem core temperature-t és ezek számolt, nem pedig mért adatok. Másrészt jön a meleg, a levegő amúgy is egy szar hővezető, meleg is lesz majd a hátlap. Mindez semennyi kárt nem okoz.
-
igergo19
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy Antutu által mutatott hőmérséklet mennyire számít megbízható adatnak, de most megnéztem. Ha nem nyúlok a telefonhoz 10-15 percig akkor lemegy olyan 28-29 fokra a hőmérséklet, utána egy 5-10 perc nyomkodás/YouTube után 35 fok körül van. Ez mennyire normális? Illetve reggel 9 óta 77%-ról lemerült így délre 39%-ra. Őszintén szólva kicsit aggódom ezek miatt, de mivel még csak tegnap óta van meg a telefon nem tudom, hogy ezek normális dolgok vagy esetleg vissza kellene-e vinnem. Szerintetek?
-
enginev3.0
félisten
S7 edge is megkapta a 8.0-t
-
Chamoro
tag
válasz
BoneDragon #40181 üzenetére
A gyárit ajánlják sokan. Én is veszek.. eddig nem volt nekem se fólia a telóimon de erre úgy néz ki kell.
Valahol nézek "emberi" áron. -
BoneDragon
veterán
Azt hiszem én is rászánom magam a fóliára. 1 hónapos lesz most a teló, de már tele van hajszálkarcokkal a kijelző, eddig még 1 telefonomra se vettem... Milyen fóliát ajánlotok? Üveget nem akarok. Egy Spigen Neo Hybrid tokkal lenne használva, gondolom ez felgyűri az összes ivelt fóliát, de várom a tapasztalatokat.
-
mrThomi
addikt
válasz
icemad #40141 üzenetére
Azt vettem észre hogy ha pl üzit kapok, akkor is lejön a fehér, lehet nem is a messengernél kell keresni hanem ami az összes értesítésre érvényes...???!!Azért köszi neked is, ha valaki megtalálná szóljon
szerk: egy elég morbid kérdésem lenne
ugye használt a telóm, és van pár/több kisebb karc az üveghátlapon. Lehet velük valamit kezdeni ? néztem már üvegpolírt de nem tudom mennyire lenne hatásos. Annyira nem zavar de sajna az előző tulaj annyira nem vigyazott rá
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #40176 üzenetére
Ok köszi,olyat honnan lehet venni/rendelni?
Más:A telót hol és hogy kell beregisztrálni a samsungnál az extra egy év garihoz?
-
ToBeY
nagyúr
Ezek az ebay-es pár száz ft-os screen protectorok érnek valamit?Karcok ellen biztos ok nem?
-
Tujmos
tag
beállitások->kijelző->automatikus fényerő->használati minták visszaállitása
ha ez után se működik jól, akkor megpróbálhatod kalibrálni -
ToBeY
nagyúr
válasz
icemad #40156 üzenetére
Köszi,megcsináltam,de a sötét szobában kisüti a szemem,szóval vissza kellett húznom így is manuálisan.
Ezzel S6 alatt nem volt gond szal fura...
És amúgy a helyet sem tudja belőni gps-ből,csak azt írja,hogy Budapest.Ezt is kézzel kellett megadnom (S6-nál ezzel sem volt gond) -
igergo19
tag
válasz
*Mukeey* #40138 üzenetére
Köszi a segítséget!
Esetleg van olyan alkalmazás amivel mérhető a hőmérséklet? Hogy lehessen látni, hogy ez még normális, vagy nem.
Illetve már így az első napon azt tapasztalom, hogy viszonylag gyorsan merül. Az első éjszaka merült 10%-ot, most reggel pedig kb. 15 perc alatt újabb 6%-ot. -
miller79
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, mert lassan szét fogom flexelni az S8+-om... Lehet én vagyok a nyomi, de nem tudom miért csinálja azt a telefonom, hogy nyugalmi állapotban és használat közben, ha le van némítva, akkor egyfolytában rezeg, ha hang van rajta akkor egyfolytában beepel. Lassan használhatatlan. Mit lehet ezzel kezdeni? Nem jön értesítés és semmi látható oka nincs. Éjjel nappal csinálja, nem merül jobban semmi.
-
ToBeY
nagyúr
Másnak jól működik az auto fènyerő?Mert nekem valahogy nem nagyon akarja követni a fènyerő változását.
-
lanszelot
addikt
válasz
Gábor-KJ #40144 üzenetére
Ez igy egyaltalan nem igaz.
Soha, de soha nem lokte le nekem a tok, és csak egy jött le magától.
Pedig vagy 5ot mar elhasznaltam. /esett, tört/
Tehát 5 kijelző cserét usztam meg.
Ha haza érek megnézem a márkákat.
Csak hajlitott szélű védő üvegem volt, és termeszetesen case friendly mind. Tough armor tokom van. -
Gábor-KJ
őstag
Semilyet! Rakat szar mind! Vagy lejön magától vagy lelöki a tok. Botrány!
Egyébként itt jegyezném megy hogy az oreo amiért annyian izgultatok egy hulladék bug-káosz-platform.
Rapszodikus merülés, indokolatlan program futkosások a háttérben stb...
Még szerencse hogy az Apple még ezt a szintet sem hozza, mert már rég átmásztam volna oda.
Kár volt lecserélnem a Galaxy S6-t az S8-ra - ha most újra ott lehetnék nem tenném meg - totál felesleges volt.
Egyébként ez nem a Samsung hibája, mert kb majdnem minden gyártó szégyenkezik emiatt az Android 8.xx miatt.
-
ToBeY
nagyúr
Kijelzővédő üvegből van ilyen "curve" vagy csak sima?Milyet érdemes rá tenni?
-
GaborGh
őstag
Sziasztok,
Melyik modellnek birja jobban az akkuja S8+, vagy Note8 es mennyivel? -
*Mukeey*
addikt
válasz
igergo19 #40137 üzenetére
Az azért nem biztos,hogy normális,bár az antutu pont meghajtja rendesen.
Én ilyen átlag böngésés/yt-ozásra gondoltam,ha ott melegedne,akkor biztos valami beragadt.Forró mondjuk még sose volt az enyém,meleg az sokszor.
Próbálj esetleg egy újrarakást,fél óra alatt megvan,hátha csak valami bug.Vagy ezek a disabler progik segíthetnek,hogy tiltasz csomó minden zabálót a háttérben(én nem használok ilyet). -
igergo19
tag
A melegedés mennyire normális? Tapasztalta valaki? Már egy 10-15 perces használat után is érezni, hogy melegszik a telefon.
-
igergo19
tag
Sziasztok!
Én most vettem egy S8-at a Media Markt-ban, és kicsit meglepődtem, hogy már alapból Android 8.0.0 van rajta. Most már gyárilag is Oreoval jönnek, nem Nougattal?
-
Hina
aktív tag
Mi lehet a baj, ha a Samsung Themes-en belül nem tudok témát vásárolni? Ezt a hibaüzenetet kapom:
A kártya kibocsátója elutasította a fizetési kérést. (Hiba: B5/P/90PAK)
Találkozott már valaki ezzel a hibával? Volt megokdás? -
ToBeY
nagyúr
Milyen appal tudom megnézni,hogy nem-e volt mókolva a teló?
-
Mr.Silkó
veterán
-
-
ToBeY
nagyúr
Üdv
Mától beléptem a klubba.Van valami ajánlott tok a telóra?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
mrThomi #40113 üzenetére
Itt valóban nincs a neked kellő funkcióhoz hozzáférés. Amikor kapsz egy Messenger üzit, akkor az állapotsoron nem kínál fel erre valami állítható lehetőséget? Mert korábban ezt valahol be lehetett állítani, engem is zavart a fentről leúszó fehér sor és valahogy el is tűntettem, de most hirtelen meg nem mondom, hogy hol.
-
csabicska
senior tag
Sabs 008-as apk vkinek?
Köszi -
mrThomi
addikt
válasz
sebgutkopf #40108 üzenetére
hm sajnos nem találtam semmi ilyesmit :/
-
sebgutkopf
őstag
válasz
mrThomi #40102 üzenetére
Az adott program értesítési beállításait kell változtatni (értesítési beállításokban a ki/be kapcsolón kívül ha a az appra nyomsz bejönnek a részletek). Valószínűleg a program fontossága "sürgős"-re van állítva. Ha csökkented a prioritást úgy egyre diszkrétebbé válik az adott app.
-
mrThomi
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #40105 üzenetére
rendben köszi este atolvasom es ha van kérdésem akkor irok
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
mrThomi #40102 üzenetére
Szia!
Sajnos a xiaomi - hoz a sot időt nem lehet hasonlítani mert nálam az 9-10 óra sot időt produkált a sima S8 pedig általában 4-6 óra (másoknál vígan elmegy 7 óra is)
Ajánlom az összefoglalót átnézni illetve ha sikerül hozzájutni akkor a BK disabler-el még tudsz dolgokat tiltani amire nincs szükséged (kötelező átolvasni használat előtt mert nem mindegy mit tiltasz vele) -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Xiaomi - ról váltottam és ami egyből feltünik az az akksi
6kor 100% ról húztam le és már 23 % esett
Igaz 4000 akksi után ez elég nagy visszalépés. allways on display nem megy, hogy lehet meg az akksibol többet kihozni ? Bár nem tudom az elöző tulaj hogy töltötte, azért gondolom 1 év alatt nem lehet tönkre vágni egy akksit ???!
másik: hogy lehet beallitani hogy ha messengerben valaki ír, ne jöjjön le föntről az a fehér sáv. nem talalom az arra vonatkozo beallitasi lehetoseget. eddigi telefonjaimon valami szalag jelvenykent volt feltjntetve de itt em talalok ilyet. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max Pitaka Magez és gyári Apple tok
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest