- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
válasz
sultansmith #39996 üzenetére
Persze,nagyon jók azok még!
-
icemad
nagyúr
válasz
Mo Bill #39959 üzenetére
Én felraktam az appsales nevű programot a play áruházból. Ez listázza az akciós és ingyenes programokat is. Nekem hasznos, sok jó játékot, programot és ikonpakkot szereztem vele. Kb 2 éve használom, eddig kb 1000 eurót spóroltam. (persze ebben vannak olyan programok is, amik alapból 5 euróba kerülnek, de 10 fillért sem érnek...)
-
mSchumi87
senior tag
Koszi akkor inkab kilepek mindenbol az a tuti es ugy reset net mellet.
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok eladas elot eleg egy gyari visszaalitast csinalni?
-
KoVee84
senior tag
Urak, most váltottam erre a csodára szifonról Hol a pékben tudom azt beállítani, hogy ne folyamatosan frissítse a fiókjaimat, hanem mondjuk 30 percenként? köszi
-
bakkir
tag
Hallottatok már ilyenről: [link]
Ha tényleg jó, és még garanciát is adnak rá, akkor jó vétel.
Viszont a Samsung mit szól hozzá? Szerintetek? -
hkari
őstag
-
*Mukeey*
addikt
S8ról S9re semmi értelme váltani.Sőt megkockáztatom,hogy s7e-ről sem.
Én megvárom a 10est vagy akárhogy fogják hívni.Szvsz a Note9 se lesz egyenlőre túl nagy durranás... -
thamasz
senior tag
Amióta CRD7 frissítésen vagyok XEX/XEH/TMH, eltűnt a VoLTE hívás opció, nincs HD hang ikon hívás közben, és az IMS-regisztráció is eltűnt. Másnál is van ilyen "visszafejlődés"?
-
kazanka
őstag
Jött egy 570,22 MB-os frissítés
-
törölt tag
éppen némítva volt a telefon és energiatakarékos módban ... és mikor kerestek a hivó fél azt mondta hogy kinyomtam/lettettem a telefont kicsöngés után... nos nem tettel le..éppen töltőn volt mellettem hozzá sem nyúltam. volt már ilyen valakinek. (galaxy A3)
-
Mo Bill
aktív tag
Emlékszem, hogy ipponon van olyan app, amiben össze vannak gyűjtve az ingyenes, vagy akciós alkalmazások.
Droidra létezik ilyen? -
Mo Bill
aktív tag
Nem jelöli kis számokkal semilyen app-nál (üzenet, email, skype, viber), ha üzenetet kapok!
Értesítési sáv oké, de hiába van beállítva jól minden, nem értesít ebben a formában!
Másnál mi a helyzet? -
Mr.Silkó
veterán
válasz
icecave #39953 üzenetére
Nagyjából minden szavaddal egyetértek, hasonlókat várok majd én is – ahogy feljebb meg is fogalmaztam –, nekem picit racionálisabb lesz a(z esetleges) váltás az S8+-ról (ha és amennyiben), mint lenne ugyanez Note8-ról. Nagy plusz az ujjlenyomat-olvasóra, az az egyetlen dolog, amit rühellek ebben a telefonban, a feleségem Huawei P10-es telójának az előlapi megoldásához képest az S8-é kuka.
-
válasz
Mr.Silkó #39951 üzenetére
Elég sokat esett az áruk, bőven 200 alatt lehet kapni jó kondíciókkal, ennyit szerintem a tudásához képest bőven megér. Amit én a Note 9-től várok a sztereo hang (ez nagyon hiányzik i7Plus után, persze youtube-ot, stb-t nézni asszonnyal, nem az utcán bömböltetni, mint az idióták), valamint egy jobb ujjlenyomat olvasó, mert azzal nem vagyok megelégedve (S8+-on sem voltam). Az más kérdés,hogy az is nyit majd vagy 335k-n, szóval nagyot kell szólnia, hogy megvegyem a Nite 8 után. Ami enyhít a dolgon, az az, hogy akkor jár le a fő előfizum, sokkal olcsóbban tudná megvenni.
Szerk.: A nagyobb akku-t kihagytam. Az sem ártana.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
icecave #39950 üzenetére
Köszönjük a friss benyomásokat!
Pár hónapja én is elgondolkodtam azon, hogy beszerzek egy Note8-at, de végül úgy döntöttem, nem éri meg az akkori különbözetet. Majd talán a Note9, ott már remélhetőleg érezhetően erősödik a most is remek kamera, tovább faragnak majd a keretekből, plusz bízom benne, hogy megkapja a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót és egy nagyobb aksit is. Egyedül a legújabb Exynos ergya fogyasztásától tartok, amit a Snapdragonos verziók idén simán felülmúlnak az S9 párosnál.
-
Sziasztok!
Valaki kérte, hogy majd számoljak be, milyen a Note 8 az S8+ után.
Az az igazság,hogy túl sok különbség nincs, legalábbis a felhasználói szokásaimat figyelembe véve. A plusz 2 GB RAM jól jön, érződik is, hogy nem töltöget újra, ha rengeteg app van nyitva és váltok közöttük.
A toll remek, többször használom, mint az előtte gondoltam volna, jegyzetelni, stb. nagyon jól tud jönni.
A telefon maga szerintem szebb, tetszenek, hogy kevésbé vannak lekerekítve a szélek, de ez ugye nézőpont kérdése. A fogása jobb sokkal, mint az S8+-é ez tisztán érezhető.
A dupla kamera előnyei számomra nem mérvadóak, a sima is jó képeket csinált. Csak auto módban használtam minden eddigi telefon-kamerámat, ami megtetszik, lefényképezem, aztán "jóvan".
Az üzemideje kb. ugyanott van, mint a másiké.
Összességében azt mondom, hogy ha valaki késztetést érez és olcsón ki tud jönni a váltásból, tegye, de aki nem "hardcore multitaskoló" és a tollat sem használná, szerintem nem éri meg.
Ha van még kérdés ezzel kapcsolatban, szívesen válaszolok, nézem a topikot
-
laci laci
addikt
-
sgeza
veterán
válasz
s.Oliv3r #39940 üzenetére
Nincs olyan, hogy dbt vagy xeh rom. Ugyanaz a kettő! Mindkettő a független rom. Csak az adott kódok szerint frissül. Tehát ha mondjuk xeh a kódod, amire még nem jött frissítés, de dbt-vel már tölthető, akkor azzal nyugodtan leszedheted, és mehet rá home_csc-vel reset nélkül! A független rom egy rakás csc kódot tartalmaz, mint például dbt, xeh, xeu, stb.
Olyan előfordulhat még, hogy egy adott verzió dbt-vel tölthető, de mondjuk xeh esetén kimarad. Ilyenkor ha ezt felteszed odinnal (mert dbt kóddal letöltötted), viszont a csc-d xeh, akkor erről otán nem fog jönni xeh kóddal frissítés. De odinnal megintcsak feltehető a következő home_csc-vel, reset nélkül. -
Bagoly81
aktív tag
válasz
kisdobos0111 #39945 üzenetére
nekem sajnos összetört az s8plus om, nem szerettem volna váltani, de kicsuszott a kezemből zsebkihuzás közben köszönhetően a gyári toknak. nade az s9 plus. nak kéne lennie az s8 szériának. végre. jok a fényképek. sztereó szól. 2 utas ráadásul bitang jol szól, alap müveletekben is pattogos, kamera is remek. én nemváltanék vissza. árkülömbség az sok , de jobb. és az s9plust. inkább s8plus se nek nevezném , de. nem annak hivjuk
-
kisdobos0111
aktív tag
Már kétszer voltam bent a Vodafonnál hogy vegyek egy s9-et, de semmi motiváció nincs bennem a cserére. Mintha az s8 lenne a kezemben. Nem alkotott semmit most a Samsung. Marad az S8!
-
HaliGab23
senior tag
Megjött a CRD7 OTA-n, amivel nekem látványosan gyorsabb lett a teló. Talán most adták ki rendesen végre az Oreo-t?
Vagy eddig volt lassú vmiért.. pedig a szerviz tette rá a korábbi ROMot. -
s.Oliv3r
senior tag
Haliho, nem tudjátok esetleg, hogy a xeh/xeh/tmh s8+ telómra miért nem jött a legújabb crd7-es frissités? Sammobileon már fent van a HUN
!
-
törölt tag
Köszi az infókat.
A március 21-i rom mindkét CSC-re létezik.
Amit ma tettem fel, ez a régebbi ROM és a sima CSC filet tallóztam be. Akkor ha jól értem, ezt jól csináltam és lehet 1-2 napon belül jön OTA-n a frissítés?
Ha pedig mégsem jönne, akkor a home_csc filet kell betallóznom és akkor nem lesz reset. -
sgeza
veterán
válasz
#54715584 #39934 üzenetére
Kiegészítve a kollégát: ha felteszel egy független romot mondjuk dbt kóddal letöltve, akkor SIM resettel ugyebár beáll xeh régióra (mivel mindkét rom ugyanaz). Eddig ez nem is gond. Viszont ha ezt a verziót a xeh régióval nem adták ki (mert mondjuk kihagyták), akkor ezzel a kóddal nem is fog jönni ota. A megoldás, hogy odinnal reset nélkül (tehát home_csc-vel) felteszed azt a frissebb verziót, amit már a xeh régióra is kiadtak, akkor onnantól arra már fog jönni ota frissítés.
De ettől függetlenül odinnal bármikor ráfrissítheted az aktuális legfrissebb független verziót, bármelyik kóddal is töltötted le! -
törölt tag
ROMos kérdés tőlem is: alap CSC DBT volt, amikor betettem a magyar SIMet, akkor a telefon átváltotta az aktív CSC-t XEH-re, a legutóbbi frissítés mégsem jött meg OTA-n.
Most kipróbáltam a telón lévő ROMot, hogy ODINnal tettem fel, de így sem érzékeli az OTA frissítést.
Már nem értem ezt a dolgot, de szeretném, ha OTA-n frissülne a telefon, mert nem akarok minden frissítésnél teljes resetet. Mit csináltam rosszul? -
OCTAMD
őstag
Na akkor mégse XEH,hanem Cseh ETL az
Nem baj a kicsi s8ra a XEH romot szedd le és az is angol XEU lesz,de ha bent a sim,akkor kéri majd angolul,hogy reseteld.
Fontos hogy ne te állítsd át a nyelvet angolról magyarra,hanem a telo megcsinálja ha a resetre böksz
ODIN v3.13.1 !!!
-
hj79
csendes tag
válasz
Akosman #39923 üzenetére
Nem tudom melyik 3 betűt kéne nézni de 7.0/NRD90M/A520FXXU4BRC4
El hiszem neked, hogy nem xeh de ezt raktam fel odinnal : https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-a5/SM-A520F/XEH/download/A520FXXU4BRC4/213690/Ennyi elég lesz ide s8 topikba A5-ről.
Most szedem akkor s8-hoz SamFirm-el DBT-t és rakom fel. Köszönöm a válaszokat.
-
hj79
csendes tag
válasz
OCTAMD #39919 üzenetére
Meg van még. Nem is adom el, tartalék telefonnak jó lesz. Nagyon elégedett voltam vele. Kamera és DEX (meg kinézet) miatt váltottam csak róla S8-ra.
Ugyanúgy raktam fel ahogy itt van írva az elején az összefoglalóban. De van neki saját összefoglalója is:
https://prohardver.hu/tema/re_samsung_galaxy_a5_2017_lottootos/friss.html -
OCTAMD
őstag
A5nél nem tudsz XEH romot feltenni.
S8asoknál megoldható
KIbontás után BL AP CP CSC -t kell betallózni(v3.13.1)
Home CSC nem kell
Amikor felment és újraindult a nyelv vagy angol vagy német lesz.Ilyenkor ha van benne magyar sim,akkor kéri hogy állítsd vissza ,reseteld a magyar kártyához
-
hj79
csendes tag
Sziasztok! ODIN-nal raknám fel telenor-os telóra az XEH romot mert az sűrűbben frissül szerintem.
A5-ön sokszor csináltam, DE csak egyszer tudtam felrakni úgy, hogy után már működött az OTA frissítés is.Van valami telepítési sorrend ami befolyásolja mikor fog működni ota és mikor nem?
PL telepít homeCSC-vel majd reset azt újra sima CSC.... simmel vagy anélkül, Reggel kávé mellett vagy 2 sör után este ... akármi ami ezt befolyásolja? :-)Csak egyszer szeretnék egy tiszta xeh oreót odinnal aztán ota jöjjön minden android P-ig.
Köszi a segítséget.
-
bigdigit
addikt
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
SkylineGTR76 #39895 üzenetére
Többször volt már alkalmam az akkumulátor technológiákban jártas szakemberekkel beszélni és általában erről megoszlanak a vélemények, nem jelenteném ki ennyire egyenesen, hogy márpedig mindig ennyi és ennyi százalékérték között kell tartani a lítiumos akkuk töltöttségét.
-
bigdigit
addikt
Kivételesen használnám biztonsági mentésre a Kies-t de azt írja csak a tulajdonos kapcsolódhat és váltsak át az eszközön.
WTF? -
dionaea
őstag
válasz
sultansmith #39857 üzenetére
Szerencsés esés volt. rendelek is gyorsan egyet
Akksiban én is picit keveslem főleg A7 után ott a napi kb 100 email, netezés, youtube, viberrel estére 59%
S8 ugyan ezzel a felállással 35%. Viszont ez sem rossz szerintem. -
mazsiii92
senior tag
válasz
sebgutkopf #39897 üzenetére
Én pont az akkuidő miatt váltanék, mert az IOS elkezdett buz*zni az akkuval, meg az új IOS és rakás szemét.. és hamar merül a telefonom. Plusz váltanék a szépség és jobb kamera miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest