- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kat10
tag
válasz
sebgutkopf #58502 üzenetére
Nem a kor a lényeg, vagy, hogy lemaradtam valamiről.
Egy dolgot régen megtanultam a kábeles kapcsolat a legstabilabb.
Igaz azért a veztéknélküli kapcsolatok sokat javultak. Nem kicsit.
És persze érdekelnek az újdonságok minden téren amihez hozzá tudok férni kipróbálom és ha van rá pénzem megveszem, vagy alkalmazom ha ingyenes.
Itt az volt a lényeg, hogy rájöjjek mi a probléma forrása.
Azután, ha érdemes és megfizezhető áron van akkor megcsináltatom, de ez egy 3 éves telefon.
Ezen kell el gondolkoznom, vagy hogy vegyek egy újat.
Csak azt nem tudom még, hogy milyet érdemes. -
kat10
tag
válasz
sebgutkopf #58493 üzenetére
Nos, nem viccesen fogalmazva így közel az ötvenhez kicsit máskép gondolkozok mint a jóval fiatalabb emberek.
És ezért elnézést kérek, ha nem tudok egyből valamit és kérdezek. -
kat10
tag
válasz
sebgutkopf #58482 üzenetére
Nem a töltés a lényeg, hanem az adatok másolása telóra és onnan laptopra. Mivel mindkettót használom a munkámhoz, de persze a laptopot nem viszem magammal minden nap.
-
Tibor691
tag
válasz
sebgutkopf #58451 üzenetére
Odinnal innen
https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s8/firmware/SM-G950F/XEH/#SM-G950F
letöltött 7.0 Firmware-t sem lehet downgradelni?Ráadásul az SM-G950FD-hez nem találok itt magyar nyelvű firmware-t.
-
Kroni1
veterán
válasz
sebgutkopf #58227 üzenetére
Nekem a pixel 5 nagyon szimpi, közel 1cm-el alacsonyabb még az S8nál is, könnyebb elérni a felső részt egyzekez használattal! Az ára már kevésbé szimpi, majd esetleg pár év múlva lesz annyi használtan amit reálisnak tartanék...
-
Pete55555
addikt
válasz
sebgutkopf #58101 üzenetére
Próbáltam közben egy Samsung kábellel, azzal sem megy.
Nagynehezen sikerült egy gyári oldalt behozni (ez sem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik) és ITT azt írja, hogy "* For fast charging iPhone and Samsung smartphones, a QC 3.0 adapter is necessary."
A Samsung gyári töltője meg csak QC 2.0-t tud...Szóval gyanítom ez lesz itt a gond.
Bár azt továbbra sem értem, hogy minek kellene QC 3.0, mikor bemenetnek max 9V 1,67A van ráírva, ami ~15W-ot tud...
Másik terméknél, az XC140-hez adnak adaptert is, ami elvileg QC3.0-s, de arra is csak 5V2A és 9V 1,67A van írva -
Ludovicus
aktív tag
válasz
sebgutkopf #58071 üzenetére
Mióta észrevettem a beégést, én is így használom, adaptív fényerő ki, csökkentett fényerő és fekvő mód. Próbáltam egy "javító" alkalmazást, ami különböző színeket sűrű villogtat, de nem változott a beégés (a panelcsere több ok miatt sem opció nálam).
-
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #58009 üzenetére
Igen, ezt tudom, de ha jól tudom, a jelenlegi állapotban is tudnak még bővülni.
-
Predatorr
őstag
válasz
sebgutkopf #57915 üzenetére
Már többször írtam anyám K50-eséről, azon hibátlanul gépelek. Ahová az 5.7” (átló!) teló befér, oda a 6.7-es is, ami kb. +1-1,5 cm (képaránytól függően).
A hajlított képernyő meg extra szopatás. -
viktorhu
veterán
válasz
sebgutkopf #57919 üzenetére
Igen, az kellene, hogy mindenféle felhasználásra legyen eszköz, változik is az életvitelünk, és azzal változnak az igényeink. Az S8 előtt (meg mellett, amíg azt is össze nem törtem) egy átmeneti megoldásnak szánt 130 dolláros Elephone S8 minim volt, amit annyira megszerettem, hogy aztán elég sokáig megmaradt, a feleségem is használta egy ideig, ő is szerette nagyon. Annak 5" kijelzőn volt FHD felbontása, nagyon kellemes volt kezelni, szóval értem a kis telefon kényelmi oldalát is. Amíg sokat tömegközlekedtem, addig pl. fontos volt, hogy úgy tudjam használni, hogy közben a másik kezemmel kapaszkodok
Én javíthatatlanul zsebben hordom a telefonjaimat, az S8 idején (mivel nem dual simes), volt, hogy mindkét zsebemben volt egy-egy telefon, vagy egy zsebben kettő
-
viktorhu
veterán
válasz
sebgutkopf #57915 üzenetére
Addig gondolod így, amíg nem próbálod ki. Nemrég próbáltam ki a Redmi 9-en a gépelést, az első telefon, amin úgy tudok gépelni, hogy nem kell vigyáznom, hogy ne takarjon bele másik billentyűbe is az ujjam - és óriási a különbség. Nem is tabletes élmény, mert annál jobban kézre áll, de nem is telefonos, nagyon kellemes írni rajta.
Persze ha több oldalt kell gépelni, akkor továbbra is a laptop, de eddig én is a kisebb telefonokat szerettem, innentől viszont a könnyű gépelés (és a kellemes képernyő) miatt a nagy kijelző híve vagyok.
-
Predatorr
őstag
válasz
sebgutkopf #57906 üzenetére
Én a 6.7"-eset is tudom hordozni, amelyen elütések nélkül tudok gépelni (nem vezetés közben), de mondjuk én gyúrok.
-
róland
veterán
válasz
sebgutkopf #57902 üzenetére
Én a Galaxy Note irányban keresem az utódot. (A kis Note-ok butítása miatt az Ultra vonalán.)
-
dnelb
veterán
válasz
sebgutkopf #57902 üzenetére
nekem iPhone 12 pro a terv, aztán ha nem tetszik majd új S széria. Amúgy 3.5 éves de még bírja, igaz már a cserélt kijelzo is bevan égve, de más baja nincs
-
gery14
senior tag
válasz
sebgutkopf #57787 üzenetére
Akkor Gyógyszertári alkohol 96% remélem így megfelel
.
Nemtudom az milyen ragasztó ami nem jon le de az inkább szar mint jó -
lanszelot
addikt
válasz
sebgutkopf #57585 üzenetére
A hallásom nem tökéletes, így vissza hallgatni kell ha pl főnököm hív és ledarálja. Olyankor elég ok-ot mondanom, és vissza hallgatom. Nem kell 100szor megismételtetni.
Tehát marad a 7. -
lanszelot
addikt
válasz
sebgutkopf #57583 üzenetére
Az a gondom vele, hogy biztonsági újításokat kapott, ami miatt nem tudom hogy működik e majd minden programom.
Pl hívás rögzítő úgy tudom nem megy 7 felett /automata módban, azaz amiko hívok-hivnak automatikusan rögzíti, nem kell elinditanom semmit/
És a képernyő rögzítő progikkal is lehet gond.
Van 1-1 pro /teljes értékű/ app-om és nem akarom bukni őket.
Illetve nem tudom mit bukhatok még, pl google asszisztens a mai legjobb létező asszisztens, nem szeretném bukni azt se. -
lanszelot
addikt
válasz
sebgutkopf #57572 üzenetére
7es android a gond, jött egy frissítés és az blokkolja.
Csak azt nem értem akkor miért engedi frissíteni???
A régi működött a 7el, akkor minek frissíti, hogy ne működjön?
Na az ilyenek miatt utalom a samut.
Telefon szándékos belassitás, és hiba generálás, hogy újat vegyél.
Pont ezért maradtam 7esen hogy hátha, de bele rakják az időzített hibát.
Mocsok banda. -
Kroni1
veterán
válasz
sebgutkopf #57520 üzenetére
Én csak azért kezdtem volna a google assist-al, mert van Google Home-unk, az vezérel otthon egy csomó mindent (lámpák, redőnyök, medenceszűrő, öntözőrendszer, stb rutinszerűen vagy parancsra beállítva) és gondoltam adja magát, hogy telefonon is azt használjam. De asszem a Smart thing-el is össze lehet linkelni, gondolom ott már Bixby is kezelni tudja..
-
Kroni1
veterán
válasz
sebgutkopf #57505 üzenetére
bixbyt nem annyira preferálnám, de lehet adok neki egy esélyt.
-
trebrona
nagyúr
válasz
sebgutkopf #57271 üzenetére
Semmi extra, automata mód, HDR on.
-
wopi
aktív tag
válasz
sebgutkopf #57017 üzenetére
Igen, ezt tudom, nagyjából ismerem az MDM-et. Viszont arra gondolok, hogy amennyiben az én cégemnél nincs ilyesmi, viszont külön szeretném kezelni a céges alkalmazásokat, account-okat, arra vajon van mód?
-
trebrona
nagyúr
válasz
sebgutkopf #57017 üzenetére
Ott valószínűleg MDM-mel oldják meg.
-
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #57014 üzenetére
Naja. Könnyen lehet, hogy azért ez is fejlődni fog, és másképpen lesz megoldva.
-
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #57010 üzenetére
Értettem, amit írtál, inkább csak egyetértésben szóltam hozzá. Nyilván indokolatlanul durva lenne logolni minden egyes pixel üzemóráját. Totál elméleti a dolog. Inkább az állhatna közel a valósághoz, ha a kijelzővel legalább megegyező felbontású kamerával megmérnénk minden pixel fényerejét adott alapszínek esetén, és ennek eredményeképpen nyomni rá szándékos öregítést a nem "beégett" pixelekre. Ez még akár kivitelezhető is lenne, de szerintem senki nem fog ilyennel foglalkozni.
-
válasz
sebgutkopf #57008 üzenetére
Sajnos ez szerintem kivitelezhetetlen.Mert ha az az egesz kijelzőt úgymond öregitem,a tőbbi öregebb pixel is még öregebb lenne nem? Vagy is úgyan úgy megmaradna az eltérés csak sötétebb kijelzőn.Azt meg hogy ami már öregebb,ne terheljen tovább az meg lehetetlen megoldás..De azért köszi
-
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #57008 üzenetére
Erre én is gondoltam, de nem könnyen kivitelezhető, bár elvileg nem lehetetlen. Főleg, ha esetleg a rendszer logolja, hogy melyik pixel mennyit ment és milyen fényerővel. De nagyon elvileg. Gyakorlatban szerintem nem igazán megvalósítható.
-
lanszelot
addikt
válasz
sebgutkopf #56792 üzenetére
még nem vagyok 100, csak 99
Nem szoktam menteni.
Amikor telefont cserélek minden új, soha semmit nem viszek át.
Fényképeket szoktam menteni, ennyi.
Telefonomat már nem egyszer dobtam el úgy rendesen, mikor felhúzott, aszfaltra, messzire.
Amikor megvettem, ismerem magam, olyan tokot vettem rá, hogy bírja, és üveg védelmet.
BírjaHa nem, csere lesz
megoldódik a program mizériám
-
lanszelot
addikt
válasz
sebgutkopf #56789 üzenetére
Nem az adat mentésről van szó. Adat mentés az könnyű, itt a nem menthető dolgokról van szó.
Ott van az adobe scan, annak a dolgait se lehet elmenteni pl Csakis a kész pdf-eket lehet lementeni /ez nagy hibája az app-nak/De a távoli jövőben se tervezek új telót, mert semmit se fejlődtek az S8 óta.
-
lanszelot
addikt
válasz
sebgutkopf #56750 üzenetére
A gondom az, hogy sok dolgot buknék.
Játék mentések, sport tracker az napi dolgai, programok kiegészítői amik korlatozott ideig ingyenesek voltak...stb -
viktorhu
veterán
válasz
sebgutkopf #56435 üzenetére
Magától is leveszi a felbontást, amikor takarékos módba teszem.
-
Diokhan
addikt
válasz
sebgutkopf #56435 üzenetére
Azért van némi különbség. A kisebb felbontáson nagyobbak az ikonok és a betűméret is.
-
vmack
tag
válasz
sebgutkopf #55595 üzenetére
ez jó ideje meglévő probléma, és nem telefon függő. nekem gyanús hogy a volte-hoz van köze.
-
KunEmber
senior tag
válasz
sebgutkopf #55595 üzenetére
Konkrétan ugyan ez a hiba. Factory resetnél hogy kell a cache-t is törölni? (Összefoglalóban most hirtelen nem látom)
-
icemad
nagyúr
válasz
sebgutkopf #55576 üzenetére
Nagyon friss technológia. Olyan is.
-
bigdady
nagyúr
válasz
sebgutkopf #55555 üzenetére
Volt a7-em abban a kijelzőbe épített egy fos volt. Kocsiban nem is működött még autópályán sem a zötykölődéstől...
-
icemad
nagyúr
válasz
Na egyszer próbáld ki ezt a kijelzős ujjlenyomat olvasót. Fasorba sincs a rendeshez képest.
-
sgeza
veterán
válasz
Azért nem ugyanaz a kettő. Autóban például a nyomásérzékeny gombra könnyebb rányomni, mint úgy odatenni az ujjad, hogy leolvassa az ujjlenyomat olvasó. Szóval a smartlocknak azért továbbra is van értelme. Én olyankor dupla koppal ébresztem a kijelzőt, és csak elhúzom a zárolt képernyőt. Hiába több ez így, még mindig kényelmesebb/gyorsabb, mint az ujjamat beazonosítani menet közben, miközben a telefon egy tartóban van.
-
Predatorr
őstag
válasz
sebgutkopf #55488 üzenetére
Nyilván megtettem, ahogy pl. altatásba küldök kb. MINDEN-t, amit lehet. Semmi nevén nincs magas erőforrás-használat, a legtöbb a firefox és a msnger, a 3. már a One UI kezelőfelület. Az akku állapota 99.6% PhoneInfo szerint. Tegnap lekapcsoltam a bt-t (amely "szakmai" tesztek szerint nem növeli a fogyasztást), most kevés netezéssel 66%-on vagyok tegnap esti töltés óta. csak alvásfigyelési adatok lehív-s-ra bt-oztam pár percre + futás 1ó reggel zenehallgatással. A GPS még szívhatja talán futás/bicajozás, de elég mellbevágó volt ez így hirtelenjében egy 2 évesen is sok netezéssel 2 napot simán bíró akkuval.
-
dkovizoli
addikt
válasz
sebgutkopf #55410 üzenetére
Valaki felrakta az új szoftvert?
-
dkovizoli
addikt
válasz
sebgutkopf #55402 üzenetére
Nekem alaplap volt cserélve, nem kijelző. Az még eredeti. Tehát én elejét, hátulját visszakaptam. 😊
-
Formaster
addikt
válasz
sebgutkopf #55307 üzenetére
És azt hogy tudom lehívni, ha nem samsungra váltottam?
-
bigdady
nagyúr
válasz
sebgutkopf #54944 üzenetére
Pontosan.
Nem volt készleten kijelző állítólag és amint megkapták napon belül kész lett -
bigdady
nagyúr
válasz
sebgutkopf #54865 üzenetére
Állítólag nincs kijelző. És így cserélni sem tudják
-
icemad
nagyúr
válasz
sebgutkopf #53430 üzenetére
Nálam nincs ilyen baja. De csak minden második indításra talál hálózatot.
-
Probert75
addikt
válasz
sebgutkopf #52600 üzenetére
Én is erre gondoltam, csak nem tudtam megfogalmazni ilyen jól!
-
viktorhu
veterán
válasz
sebgutkopf #51738 üzenetére
Én meg folyamatosan nyomkodom a telefont. Ott nézem meg először az emaileket, ott nyitom meg először a dokumentumokat, ott keresek információkat... Akkor is, amikor a laptop előtt ülök.
És nekem is jobban bírja sokkal az akku! Munkába menet még megszokásból a waze miatt töltőre dugtam, de aztán nap közben végig nem kellett tölteni, hazafelé sem éreztem szükségét, miközben ment a waze és a spotify, aztán este is még arról néztem videókat, aztán ott hagytam, és nagyon későn jutott csak eszembe, hogy nincs is töltőn a telefon, és még nem is kéri.
Van olyan munkám is, amihez gyakorlatilag folyamatos SOT tartozik (akár majdnem egész nap), az olyan szituációkat is sokkal jobban bírja az update óta, most először volt, hogy nem éreztem szükségét, hogy az ebédszünetben töltőre tegyem a telefont.
Eddig nálam semmit nem bírt ki, max. boltba mehettem töltő nélkül.
Akiknek rövidebb ideig bírja, nem arról van szó, hogy nem kalibrálódott még be, és nem tudja a rendszer, hogy mennyi van még belőle?
-
törölt tag
válasz
Nálam Nugat on minden rendben volt a sebességgel ( s8 Plus)
Pie on dadog a telefon ,később nyílnak az appok ,sokkal!
A multitasking is gyengébb lett pl. háromnál többnél néha újratölti a veboldalakat.
Még egy teljes rendszervisszaállítás várat magára mert sok a motyóm a mobilon.
Aztán meglátom akkor lesz e ismét olyan pattogós mint elötte.
Ha nem akkor sztem én megválok tőle mert nekem egy gyors mobil kell mivel én ( mindent ,mindenhol) mobilon intézek.Jah és eddig melóba nem kellett etetni a mobilt de most már azt is kell 😆
-
tuki2200
senior tag
válasz
Az elején nekem is kicsit döcögött a rendszer (laggok, nem jelent meg a billentyűzet stb.), de 1-2 ora alatt beállt. Nekem tetszik, a UI mintha fiatalosabb lenne, a Samsung Experience szerintem komolyabb hatású volt. Két dolog bosszant, hogy mostmár külső program nélkül egyáltalán nem lehet kikapcsolni ezt az átkozott Bixby-t és, hogy a navigációs sávot nem lehet elrejteni már, vagy fixen ottvan, vagy gesztus vezérlés...ez f*szság volt a Samsung részéről..
-
ToBeY
nagyúr
válasz
sebgutkopf #51352 üzenetére
Nyilvánvalóan időzítve vannak ezek a frissítések különböző régiókban is,különben behalna a samsung szervere.
Bár működhetne P2P alapon is a dolog.... -
degec
senior tag
válasz
sebgutkopf #51207 üzenetére
demiaza xeh ? orbán vitya fedőneve vagy mi ?
-
Imilenni
addikt
válasz
sebgutkopf #51207 üzenetére
VDH lesz az utolsó, nyugi
-
ToBeY
nagyúr
válasz
sebgutkopf #49936 üzenetére
Hagyjuk elbeszélünk egymás mellett.Arra próbáltam rávilágítani,ha jobban keresel több minden férhet bele mint itthon,ráadásul usa-ban olcsóbbak ezek a cuccok mint itthon.Nem egy ismerősöm tért haza apple cuccal az usa nyaralásából mert megérte.
-
madkiller
őstag
válasz
sebgutkopf #49924 üzenetére
Én korábban még azt olvastam, hogy note 10be teszik bele először a grafént.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
sebgutkopf #49208 üzenetére
Értem,köszi a választ.
-
icemad
nagyúr
válasz
sebgutkopf #49204 üzenetére
Beállítások között betudod kapcsolni, de sajnos minden útnál ezt meg kell tenni. Nem jegyzi meg.
-
Beri
addikt
válasz
sebgutkopf #47928 üzenetére
Nem minősítettelek. Sehol. A telefonokat és supportjukat annál inkább.
-
dnelb
veterán
válasz
sebgutkopf #47925 üzenetére
a xiaomi mindig is egy lom kínai fos marad, akármit pakolnak össze
flagshipnek beállított összedobalt szemét olyan embereknek akiknek nincs pénzük rendes telefonra.
-
Beri
addikt
válasz
sebgutkopf #47925 üzenetére
Tehát a mínyolcban több a tárhely (ami még mindig a fele az sd kártyámnak, amit kb. két zacskó szotyiért kapni), meg a ram. Ha te emiatt vennél kínai mobilt nemlétező szervizhálózattal, nulla supporttal, a piacon kapható "legköltséghatékonyabb" kijelzővel, kínai reklámcsomaggal telepakolt dzsunkaszoftverrel (vagy ez még csak az olcsóbbakban alap?), benyomható hátlappal, akkor a samsung tényleg nem neked kínálja a flagshipjeit. Ebben az esetben viszont csak azt nem értem, mért nem poco f1-et veszel.
-
Beri
addikt
válasz
sebgutkopf #47696 üzenetére
Egy Mi8 150k. Akörül S9-et lehet kapni. Akkor mi értelme az egésznek? Hajlik az "üveg" hátlap, thermal throttlingol a snapdragon 845, nincs IP rating, nincs szerviz, olyan a szoftver, mintha elsőéves bársonynadrágos, zsíroshajú wannabe-coderek szögelnék az xda-n összenyalábolt szemétből és a kamera is messze van az s9-étől.
-
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #47581 üzenetére
Köszi! Meglátjuk mi lesz, ma jött frissítés.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
sebgutkopf #46935 üzenetére
Ebben egyetértünk.
-
zseko
veterán
válasz
sebgutkopf #46834 üzenetére
Ó, köszi, még aznap megnéztem, csak elfelejtettem megköszönni!
Megnézve az adataikat nincs meg a 60fps, csak 59.852 körül, és mindegyik nagyobb mbps, az 50-es és a 60-as az gyakorlatilag 98-100, de a 40-eset is 80-nak írja.
Na majd feldobom én is, úgy lesz az igazi. -
patow
senior tag
válasz
sebgutkopf #46865 üzenetére
Nálam most már kezd beállni , készenlétben 10óra alatt 5-6% ot fogyaszt ,az elején 1óra/1% volt. A 5 2017-röl jöttem át, és annál 10 óra alatt kb 3-4% volt ,mondjuk annak nagyon jól bírta az aksi ,az én felhasználói szokásom mellet 3nap simán megvolt ,Persze tisztában voltam hogy az s8 nem fog annyit bírni .
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
sebgutkopf #46865 üzenetére
Elhiszem, hogy te tapasztaltál érdemi javulást készenlétben, akkumulátor használati téren az utóbbi években, de én nem mondhatom el ugyanezt. Ettől még persze tiszteletben tartom a véleményedet.
-
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #46864 üzenetére
Velem a bixby-ről beszéltél! :-)
-
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #46814 üzenetére
Kipróbáltam, nem megy a bixby Android Autóval. Tiltom is vissza... :-)
-
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #46814 üzenetére
Ok, köszi, lehet, hogy akkor kipróbálom!
-
Hency77
tag
válasz
sebgutkopf #46825 üzenetére
Köszönöm sebgutkopf
-
zseko
veterán
válasz
sebgutkopf #46817 üzenetére
Nagyon nincs. Esetleg még annyi, hogy megoszthatnál egy pár tíz másodperces videót
Érdekelne vajon mennyire tartja stabilan ezt.
-
zseko
veterán
válasz
sebgutkopf #46815 üzenetére
Egyéb 'ajándékot' nem kaptál be mellé?
Nem annyira bízom a külön 'innen töltsd le' jellegű dolgokban. Egy meglévő appot írt át, vagy más okból nincs fent play-en?
-
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #46796 üzenetére
Köszi, de az szerintem nekem nem jó. Vagyis gondolom az nem megy az Android Autóval. Ez az, amikor a fejegységen navigál a waze vagy a Google maps.
-
marquuard
veterán
válasz
sebgutkopf #46561 üzenetére
Így érthető. Erre én is kíváncsi vagyok, teszek majd egy próbát pár mintafelvétellel. De ha 720p-ben sem hozza a konstans képkocka-rátát, akkor az tényleg érdekes.
-
viktorhu
veterán
válasz
sebgutkopf #46533 üzenetére
Ez programozóknak van, akik használni akarják az apit, de talán egy próbát megér:
Two major factors cause frame rate variations within the declared range: exposure adjustments and focus adjustments. To achieve uniform rate, you should disable autofocus. If your camera supports exposure control, you should lock it, too. Refrain from using exotic "scenes" and "effects".
https://stackoverflow.com/questions/48821566/how-to-fix-the-frame-rate-of-camera-in-android-phone
-
viktorhu
veterán
válasz
Nemcsak a terhelés, a Google féle camera api is dinamikusan változtatja a frame rate-et menet közben.
-
marquuard
veterán
válasz
Laikusként kérdezem, nem laboratóriumi környezet mellett észreveszed ezt az ingadozást? Gondolok itt arra, hogy nem méred, hanem csak nézed.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Jogosak az észrevételeid ezügyben, pont erre hivatkozva írtam az idei mobilarénás kameratesztet is, aminek a videós részéből kiderül, hogy a tesztben résztvevő összes idei csúcsmodell közül csak a Note9 és az iPhone X tartja stabilan az FPS-t, a többi mobilnál ez ingadozik.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
sebgutkopf #46510 üzenetére
Az idei mobilarénás kamerateszt szerint a Note9 kamerája már (az iPhone X mellett) stabilan tartja az FPS-t.
-
thedarkfox
senior tag
válasz
sebgutkopf #46295 üzenetére
"Eddig is jelzett az edge panel felfelé néző kijelzővel, sőt bekapcsolt kijelző mellett is."
Kikapcsolt felfele néző kijelzőnél nálam soha se jelzett
Lefordítva is csak hívásnál. Pedig az összes létező helyen bevan minden kapcsolva az adott "alkalmazáshoz".
Mostsemegy frissítés után... -
AnonymusX
őstag
válasz
sebgutkopf #46295 üzenetére
Lehet egy korábbi verzió leírása és nem frissítették a leírást. Azért is találtam említésre méltónak, mert talán ez a frissítés segít azokon, akik panaszkodtak, hogy nem igazán működik nekik az edge világítás.
-
California1
őstag
válasz
sebgutkopf #46081 üzenetére
Jaja tudom... nagyjából írtam. Államonként is van bőven eltérés. De ez már eleg OFF.
-
dkovizoli
addikt
válasz
sebgutkopf #46081 üzenetére
Akkor az olyan, mint itthon.
-
LoGeN90
aktív tag
válasz
sebgutkopf #45966 üzenetére
Ertem. Tehat igen, vagy nem?
-
kislaci
senior tag
válasz
sebgutkopf #45694 üzenetére
Persze hogy semmi köze de ennyi erővel meg betörik a kijelzőm, és emiatt direkt max fényerőn nyomatom a wazet hogy beégjen a kijelző, hogy cseréljék ki.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
sebgutkopf #45599 üzenetére
ezt kérdeztem én is a samung szervizes sráctól.... ők nagyon korrektek voltak továbbra is, mint mindig. szó nélkül kaptam tőlük egy új telót ők meg még boxolnak a telemaxal... és nem csak az enyém volt egyedi eset egy hét alatt 3 telót dobott vissza a telemax, csak az ő szervízpontjuknba....
Sok alternatívájuk mondjuk nincsen... de megkérdeztem ismét, hogy náluk már nincs javítás? de van, de nem a prémium telók... azok mind a telemaxba mennek... szóval kössük fel a gatyát... -
marquuard
veterán
válasz
sebgutkopf #45599 üzenetére
Nincs más alternatíva ekkora volumenű szervizeltetés mellett. TMX oldalán érdemes megnézni, hogy mely márkáknak ő a szervizképviselete. Ez van sajnos.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
sebgutkopf #45536 üzenetére
Valószínű nekem is ennyi jönne ki,de én sem szoktam 100% tölteni és nem hagyom 0-ra merülni általában már 28% felrakom tölteni, nagy ritkán 15% amikor már szól a teló.
-
renee7
tag
válasz
sebgutkopf #45444 üzenetére
Szar a Smart Switch. Nekem is átvitte az alkalmazásokat, de az alkalmazások adatait nem. Újratelepített mindent ami nem volt létkérdés, de mindent kezdhettem beállítani ismét. Kb:70 db alkalmazásnál ez elég kényelmetlen.
-
Freezee
senior tag
válasz
sebgutkopf #45444 üzenetére
Úgy néz ki azzal megy , köszi
Még a Kies-t használtam utoljára -
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #44973 üzenetére
Mi például megtartjuk a céges telókat privátba. És a 2 év alatt is így kezeljük, mintha a sajátunk lenne. Így mondjuk én sem örülnék, ha karcosan kapnám.
-
bigdady
nagyúr
válasz
sebgutkopf #44911 üzenetére
Én azt mondtam kezdje letölteni majd 20%-on megállitottam azóta nem szólt többet .
Navigáció sávban meg elrejtettem az értesítést. -
válasz
sebgutkopf #44912 üzenetére
Én a Double Tap Off appot használom, teljesen jól működik. Kétszer koppintok a képernyőre és lezár. Ennyi.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
sebgutkopf #44830 üzenetére
Köszi a választ!
Csak még egy kérdés. Amikor érkezik egy jó javító patch, s úgy gondolod hogy most a tuti a dolog, azon drukkolsz minél később jöjjön az újabb csomag, akkor miért frissítesz rá, s titkon imádkozol, hogy semmi más ne szarodjon el, ami eddig jó volt?
Persze jó dolog hogy automatán feldobja a usernek, hogy hahó van elérhető frissítés, s idegesít az ikon ott fent, ergo ha wifi közelben vagy, akkor frissítes, de ezt ki is lehet kapcsolni.
Mint tudjuk tökéletes rendszer nincs. Ki-ki a felhasználási szokásainak megfelelően bele-bele fog botlani zavaró hibákba, ami lehet hogy épp őt zavarja, másnak, mivel nem használja az adott funkciót fel sem tűnik.Persze más a dolog, hogy ha első körös főverziófrissítést rak fel az ember, mert az elég bugos, így ott érhető ha várja és telepíti az ember a soronkövetkező patch-eket.
-
iceQ!
addikt
válasz
sebgutkopf #44817 üzenetére
Hihetetlen, de a probléma a Google Naptár widgetel volt. Eddig semmi gond nem volt vele. Amint levettem jó lett, visszaraktam szaggatott. Úgyhogy egyelőre lekopova jó
-
reechyke
tag
válasz
sebgutkopf #44572 üzenetére
Ezt nagyon rosszul tudod. Attol, hogy a szolgältato neked ezert külön nem szämläzhat ki dijat az EU-s jogszabälyok alapjän, attol a szolgältatonak ez 2018-ban 6 euroba, 2019-töl 4.5 eurba, 2020töl 3.5 eurba ... azt hiszem 2022ig van meg a tervezet...
es igy evenkent csökkentett gb ärat kell fizetni a barangolt hälozatnak a sajätodtol.
Ugyanugy megvan az sms dija, a hivott es a fogadott hiväsnak is.
Ja es ezek netto ärak. -
reechyke
tag
válasz
sebgutkopf #44545 üzenetére
Az olasz miert lassitsnä? Kap 6euro+äfät gigabyotonkent. Mi az ha nem aranyär? Inkäbb a magyar szolgältato a ludas, ö ällja a cehhet!
-
gps76
őstag
válasz
sebgutkopf #44207 üzenetére
A Health-tól kezdve az alap számológépig. Jó le tudom tölteni, de hogy alapból nincs azért érdekes. Meg az otg nem megy.
-
OCTAMD
őstag
válasz
sebgutkopf #44086 üzenetére
Akkor én jó sok forgalomképtelent adok el
Nem mindenki veszi meg boltban,sokszor aranyáron
-
*Mukeey*
addikt
válasz
sebgutkopf #42325 üzenetére
Még ennyit is bőven megért nekem,szinte szárnyal vele bármelyik mobil.
-
iceQ!
addikt
válasz
sebgutkopf #42005 üzenetére
Jaja! Huawei P9 lite, P9, saját S8+....Mindenen előjött. Nem hittem el, tuti waze hiba. 900km-et mentem a múltkor és 3x ledobta. Még szerencse h pályán mentem egyenesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged