- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
jambiyya
őstag
válasz
icemad #58860 üzenetére
Sziasztok!
Egyik pillanatról a másikra nem talál egyetlen műholdat sem. Végigcsináltam a netes praktikákat, cache törléstől kezdve programok törléséig, se semmi.
Pont ilyet nem találtam a fórumban sem a keresővel.
Most jönne egy factory reset, de előtte még ha valakinek van tippje, megköszönném.
Gondolom ha az se működik, akkor HW gond.Köszönöm.
-
anrab
addikt
válasz
icemad #58800 üzenetére
S8+ volt az utolsó hogy új telóra kiadtam egy rakat lóvét mikor megjelent. Már nem is emlékszem, 200.000 Ft volt?
De hozzáteszem még mindig pöpec. Hátul alul pókhálós de már vagy két éve.
Akksi egy nap még simán. Abba még Bluetooth füles is belefér.
Szóval egy darabig még marad. Utána vagy használt felső vagy új alacsonyabb kategória.
Ha lebontom az árát havi szintre, bőven kiszolgál.
Viszont a mostani árakról már nem biztos hogy elmondható.
Majd 3 óra kijelzőidő és félig van. Az automatikus fényerő kb. 45%-on van. -
Kroni1
veterán
válasz
icemad #58784 üzenetére
Nekem igazából az a fő problémám, hogy nagyobb hidegben irtó gyorsan merül, másik s8assal is ez lett idövel. Az 1 napot még nagyjából bírják, de síelés vagy tartós kültéri hidegben egy óra alatt nullázza magát akár 100%-ról!
Úgyh aki szereti a telóját annak én azt gondolom h érdemes lehet cseréltetni, oké h drága de legalább nem kell folyton powerbankon lógni..
-
ЯΞD
senior tag
válasz
icemad #58786 üzenetére
Szerintem ez hülyeség. A raktáron lévő új aksinak mi baja lenne? A 4 éves ami átesett mondjuk 1000 töltési cikluson nehogy már azonos szinten legyen vele. Meg kicsit utána olvasva ezek a Lipo aksik már nem szorulnak komolyabb karbantartásra.
Szerintem vagy szar/hibás/gagyi/hamis aksit kapott vagy nem belevalót mert mondjuk nincs már raktáron. Belekerült valami ami elfér de teljesítménybe kisebb.
Nekem már elmúlt 4 éves az S8 de most 57%-on 1 nap 7 órát ír... De amúgy is 2 naponta szoktam tölteni függetlenül, hogy 30 vagy 40%-on van.svili: Hol/KI cserélt benne aksit azt lehet tudni?
-
Kroni1
veterán
válasz
icemad #58723 üzenetére
Hát a Snapisnak más előnye is van, hálózati szempontból is stabilabb, meg FM rádiót is tartalmaz ha valakinek ez szempont.
Nem tudom S21 széria vmelyik tagja snapdragonnal kapható-e, de sztem nekem az lesz majd a következőm, majd ha az ára az általam elfogadható szintre csökken.
-
Speccy
aktív tag
válasz
icemad #58719 üzenetére
Sajnos kb. mindegyik használhatatlan, vagy eleve vacak, vagy nem tud 4K-ban felvenni. Az S7-esem folyamatosan tudott felvenni akár több órákat, igaz csak max 4GB-es fileok tudott kezelni, de legalább nem állt le a felvétel, nem úgy mint az S8-ban, ott tegnap amikor kipróbáltam, szépen leállt 10 percnél és bökhettem rá újra a rec gombra, főleg vezetés közben ez kb. a vicc kategória. Ha melegedés elleni időkorlát ez, akkor az S7-nél ez hogyhogy nem volt, ezért furcsálltam ezt.. az S7-es talán kevésbé melegedett?
Amúgy S10e-sem is van, az is tud folyamatosan felvenni és ott már filekorlát sincs, csak annak az éjszakai felvétele valami borzasztó minőségű lett, az S7-esé sokkal szebb, ez is érdekes. Legalább akkor még az S7-esemet is tudom valamire használni a jövőben
-
Tomiii258
tag
válasz
icemad #58520 üzenetére
Komolyan mondom befosok!
Reggel próbáltam újraindítani telót+routert, de semmi nem használt, jobb híján hagytam, hátha lesz itt valamilyen tipp vagy ötlet.
Azért valamikor dél körül egyszer még rápróbáltam, de nyilván semmi változás nem volt.Aztán most meg, mikor akarom próbálni a másik telóról a hotspotot, kapcsolom be a wifit és láss csodát, simán csatlakozik!
Miközben az égvilágon semmit nem csináltam se a telóval, se a routerrel már reggel óta!
A dél körüli próbálkozás óta konkrétan hozzá se nyúltam a telefonhoz.
Ez mégis mi és miért?
Komolyan mondom, szeretném érteni, hogy mitől történhetnek ilyenek?ui:
Amúgy ez a hotspot tök jó ötlet volt, köszi szépen, nekem eszembe nem jutott volna, pedig tök kézenfekvő! -
Tomiii258
tag
válasz
icemad #58518 üzenetére
Én az utóbbitól tartok, mert a többi eszköz simán csatlakozik az adott wifire...szóval már emiatt is esélyes, hogy a telóvel van valami, de mi a túró?
Az egész sima neteezés közben kezdődött, meg egy pillanatra csatlakozik, csak utána dobja el...rohadtul nem értemHomeofficeban melózok, úgyhogy nagyon más hálózaton se tudom kipróbálni, bár nyilván ezt kéne tenni, mert az legalább egyértelműsítené a dolgokat.
-
dkovizoli
addikt
válasz
icemad #58383 üzenetére
Szerintem mindkettő, mint sokunknál. Anno én is a htc desire-n. De akkor volt értelme. Most nem érzem szükségét ezeken a készülékeken. Lehet többet vesztenék, mint nyernék. Amin még kisérletezgetek néha az a nexus 5-öm. Azon most a legutolsó lineage os 17.1 fut android 10 alatt. De itt nem is akarok variálni. Persze lehet azért, mert van egy s10+-is, béta 11-el. Nem tudom, tudna-e annyi újat adni egy főzött rom, hogy érdemes legyen vele foglalkozni?
-
Tomiii258
tag
válasz
icemad #58341 üzenetére
Ő kezdte így rövidíteni az android 8 és 9-et, hasonló Samsung telefonnév miatt elsőre én se értettem, de aztán leesett a dolog.
Tehát amit írtam az egy S8+ ROM, ez látszik is a G955 kezdetű névből.
Ráadsul ez egy olyan Android 8-as ROM az S8+hoz, amiről még vissza lehet menni android 7-re. (ez azért fontos, mert neki ez így egy "menekülőút" a tutira működő hívásrögzítéshez) -
sebgutkopf
őstag
válasz
icemad #58072 üzenetére
Egyetlen hátránya, hogy minden út előtt bekell kapcsolni.
Igen ez az egyetlen hátrány akkora, hogy emiatt sose használom, mert nem kotorászok a program beállítási menüben ezért. Ha legalább lenne egy gomb a navi képernyőn, amin be lehet kapcsolni, vagy fixen be lehetne... de nincs. Nagyon hiányosság.A másik gond meg az, hogy városban meg mindig történik valami, tehát sose kapcsol ki a kijelző.
-
Predatorr
őstag
válasz
icemad #58035 üzenetére
Hát nem.
Nagyon sokat játszottam a biztonsági beállításokkal, nem rémlik. De a google is elállítódott valamikor, pedig egészen biztos, hogy pl. az offline térképet nem kapcsoltam ki, és az kezdte a problémákat randon hol jó, hol 2 vonalas, hol üres útjelölésekkel. És pont az utolsó bizt. frissítést követően.
Amúgy egy hirtelen akcióban megrendeltem az X3-at, Note 9 Pro árban nem hagyhattam ott rendes, garos forgalmazónál. A kis felület (értsd: állandó elgépelések) miatt kell a fablet. -
Predatorr
őstag
-
-
-
-
Predatorr
őstag
válasz
icemad #57875 üzenetére
Én IS. És ugyane beállításokkal, ugyanazokkal az appokkal használom évek óta. Az utolsó előtti frissítés óta szarakodik, de akörül vette át a voda. (Sima wifivel nincs gond, ha látja.
Tűzfal/vpn off sem csatlakozik, és észre sem veszi a környezetváltozást.) Anyám telóján ua. védelmi szoftverek és beállítások, azon mégis megy.
Elmegyek vhova, és az otthoni wifiket „látja”. Wifi off, on, akkor meg hazatérve az otthoniakat nem látja. Off/on frissít,.de.ha saját hálózatom off, kezdődik a mizéria a wifreevel.
Ami szükséges, nincs tiltva. Eddig mondjuk. aut. is megkaptam a térképet, szóval ez is valami új szolgáltatás.Visszanéztem: szept. 2-án még pontos térképet kaptam gfitness aut. módban, aztán 2 napig tört egyenesek, tegnap már csak egy vonal, shealtben meg egy átlagpont. Most az jön, h holnap reggel kézzel indítom a futást, aztán meglátjuk, teló szar, vagy az összes műholdrendszer. De ha térképre bemegyek, látja a helyemet.
A.legújabb heppje, hogy S. szinkronizálásnál álságos kettős azonosítást akar,.és nem utasíthatom el, ha kilépek, kilép a szinkronból is. Én meg nem.akarom.sem a telefonszámomat megadni egyetlen efféle adatgyűjtő szolgáltatásnak sem, sem.más adataimat egy ilyen appnak,.mert akkor.hol is a biztonság?
Gyári visszaállítást bem csinálok,.túlságosan be van lakva a teló, és nincs kedvem.azért újra állítgatni,.főleg nem játékokat újrajátszani, higy aztán ott.legyek,.ahol a part szakad. -
Predatorr
őstag
válasz
icemad #57795 üzenetére
Köszi, de pár év alatt már tudom, hogy kellene működnie, máskor meg is csinálta, most valamiért kihagyott. Ált. a régi szerkesztő jó szokitt lenni (mint mindenből
).
Nálam most tűnt el a teleptöltöttség számos kijelzése.
Rémlik, hogy volt már másnál, hogyan lehet visszatenni? Állapotsor beállításait hiába nézem, ahogy akkuét is.
Google frissített csomó mindent, aztán egyszer csak bedobta az állapotsor beállításait, de nem állítottam el semmit. -
dkovizoli
addikt
-
kat10
tag
-
Predatorr
őstag
-
sgeza
veterán
válasz
icemad #57167 üzenetére
Fogalmam sincs. Az is lehet, hogy van rá értelmes megoldás. Illetve mivel nem a saját szememmel láttam a történéseket, így 100%-os pontossággal nem is tudnám leírni, hogy mi történik. Viszont én nem nagyon szoktam beszélni "műszaki" supporttal. Az esetek többségében meg szoktam találni magam a megoldást. Ha nehézségekbe ütközöm, akkor általában már a support sem tud mit kezdeni vele. Villamosmérnök vagyok, úgyhogy azért a műszaki dolgokat szeretem magam megoldani. Persze azért nyilván én is szoktam segítséghez fordulni, akár egyszerűbb kérdések esetén is itt a fórumon is.
-
sgeza
veterán
válasz
icemad #57112 üzenetére
Csak anyagi és normál használati szempontból céges. Nincs semmi extra egyéb kötöttség a készüléken. Az IT nem fog ilyennel foglalkozni, meg szerintem nem is ért hozzá. Többet tudunk mi magunk tenni. Egyébként azóta már S10-et használunk, a korábbi S8-at mindenki megkapta otthonra (így volt korábban is). Épp ezért volt az a helyzet, hogy régóta nem használta.
-
zseko
veterán
válasz
icemad #57055 üzenetére
Én igazából minőségellenőr vagyok, ez a téli tűzifa volt, csak az lemaradt
De családi ház lévén, mindig akad valami munka, és van minden, eszterga, abrikter, szalag/körfűrész, maró, stb.
Most is edzéshez akarok majd összerakni valamit az udvarra.
(#57056) Garsza Ezt a két alkalmat leszámítva nekem sem volt soha.
-
DarthFater
tag
válasz
icemad #56961 üzenetére
Köszi ;)
Tetszenek a Samsungok, csak az üzemidő nem annyira. Nem sokkal nagyobb akksi van az s9ben. Az s10-nél sem sokkal jobb a helyzet, ahogy olvastam fórumon, meg még jelenleg az is picit drága nekem, ezért gondoltam, hogy Huawei (bár ez is kétséges az Android-támogatás megszűnése miatt), illetve esetleg egy jobb fajta Xiaomi.
Az S8 nagyon tetszik még mindig, kár hogy kezdi feladni a harcot szegénykém :/ :)Kémkedéssel kapcsolatban pedig csak annyi a véleményem, hogy mindegyik gyártó kémkedik. Samsungnál is voltak nekem és ismerőseimnek is gyanús, majd egyértelmű jelek is rá (Huaweinél szintén), ami elég durva. Mindez új és régebbi telefonon is, vírusírtóval és anélkül is. Szóval ha csak ettől fél valaki, oly mindegy melyiket veszi az ember :D
-
Predatorr
őstag
válasz
icemad #56877 üzenetére
De, úgy tervezi, nyugodtan nézd meg a törött kijelzős esetek tömegét, tele velük a net és az apró. Pont valamelyik élére fordul, ha nem direkt pofára dobod, amivel a tesztek átvernek (+ gg5), és a tok sem védi meg éppen ezért.
Én vigyázok rá, de használnom is kell, őrizgetni miért vettem volna?
Én is mondhatnám az S5-öt, amely röpült kerékpárról, pattogott 15m-t, minden megérte, még sem törött/karcolódott soha, csak ez irreleváns.
Már vettem olcsó, de biztos 360° tokot, csak abban qrwa nehéz az oldalsávot előhúzni (viszont király a billentyűzet, nem dobálja be a betűket véletlenszerűen, ahol fogom, és nem hagy ki néha az ív mellett), várom a 9H meseüveg elhasználódását. -
dkovizoli
addikt
válasz
icemad #56840 üzenetére
Nyilván. Ez világos. De tulajdonképpen a fentebb levezetett szabályok alapján, nem is tudsz valós szerződést kötni online, hiszen mindenre egy automatikus e-mail érkezik. Annak ellenére, hogy az szerepel benne, hogy megrendelésedet elfogadták. Ha ki is fizeted, részedről teljes mértékben kielégítetted a szerződés létrejöttéhez szükséges feltételeket. Hiszen te vételi ajánlatot tettél, amit teljesítettél is, amiről szintén kapsz egy visszaigazolást, automatikusát persze, hogy sikeres vásárlás.
Igazából ez érdekelt volna. Vajon ez esetben is simán visszaléphetnek? De mivel mindez sajnos nem történt meg, ezért csak kíváncsi vagyok. I -
sgeza
veterán
-
-
-
sgeza
veterán
-
Ateszzero
őstag
-
Ateszzero
őstag
válasz
icemad #56250 üzenetére
Rendben ,megnézem azért persze de a tegnapi napon mindenki ezt a xphere fele patcholt health-t emlegetik de ott a forumon sem indul el a felének se , a masik felének meg ugyanaz a gondja vele mint nalam is. Vegig olvastam az egyik ehhez kapcsolódó temat az xda-n de van meg rengeteg hely ahol keresgelhetek de ahhoz meg ido kell.
Szereny velemenyem szerint a patcholassal meg lehetne oldani egy hozzá értő emberkenek. -
Ateszzero
őstag
válasz
icemad #56245 üzenetére
Garancia mar le van jarva rola szoval itt csak a funkciokbeli hiányosságra hivatkozhatnek de tudtam róla hogy mar rootolva es romolva van , nem ezt titkolta el . Ez az hibam de ki a f@sz gondolta volna hogy ezek az alkalmazások nem futnak jol vagy egyáltalán nem futnak....
...de hulye vagyok
Mostmár mindegy , vagy bele asom magam , hatha van ra megoldas , vagy igy marad. Egyébként health majdnem megoldódott , egy darab patchelt health-ot mar talaltam ami pont a knox-os porul jartaknak lett patchelve és megkerüli , sikerult is felteltelepiteni de sajna nincs abba sem benne a pulzus mérés vagy a veroxigen sem .
Egyébként nagyon ritkan hasznalom meg nem is létfontosságú ,meg fiatal vagyok ezen aggodni csak hat frusztrál hogy nincs amikor ez tetszett a legjobban az S szeriaban.
Sokat vaganykodtam vele az idősebbeknek a kocsmába is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest