- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
alasoh
aktív tag
válasz
Mr.Silkó #41295 üzenetére
Jogos, elírtam no...
Amit írtatok, megtörtént, de ugyan úgy be van kapcsolva. Nem nagyon emlékszem mikir löttem ki és, hogyan. De egyre jobban él bennem a gyanú, hogy a telepítéskor egyszer ki lehet kapcsolni (factory reset utáni telepítésre gondolok) és utána ha bekapcsolom többet nem. Vagy tényleg nagyon vaksi vagyok és nem látom az opciót. Minden esetre köszönöm a segítő szándékot! -
mrThomi
addikt
válasz
TODI1111 #41294 üzenetére
És akkor ez nalad folyamat megy ? Teljesen ingyenes a cucc tehat nincs semmifele korlatozas ? csak azert kerdezem mert hasznalok vpn-es appokat magyar livestreamek(meccsek, stb) nezesere, de az bizony fizetos vagy van valamelyiknel keret van pl 300 mega utan kikapcsol es elo kell fizetni
-
-
alasoh
aktív tag
Sziasztok!
Véletlen rányomtam a mcafee bekapcsolására és az istennek sem tudok rájönni, hol a rossebbe lehet kilőni. Tud valaki segíteni, please? -
FémKuka
tag
Aha, f*sza. Köszönöm
-
FémKuka
tag
Sziasztok!
Aki használ Adhell3-at attól szeretném megkerdezni, hogy az mennyire normális ha be van kapcsolva a szűrés de semmilyen reklámot nem fog meg? Vagy ez is a SABS sorsára jutott?
Köszönöm -
Quqesz
nagyúr
-
mrThomi
addikt
válasz
kislaci #41254 üzenetére
Ajkor ird le legyszi hogy kell felrakni es beallitani magyaralul mert nekem nem vilagos ahigy oda le van irva...lehet modellt is allitani az appban. Engem speciel csak a pirtre nod erdekel de az nalam nem müködött. mobdom lehet csak en vagyok balfek es nem tudtam beallitani
-
dkovizoli
addikt
Kínában meg néhány keleti országban már elindult a májusi frissítés. Erre egy kicsit lemaradt.
-
zola899
tag
Hello! Ha már feljött témaként a Gcam, segítségre volna szükségem. Felraktam én is az appot (köszönet a linkért), tesztelgettem, és a front kameránál sehol sem tudom beállítani, hogy a képet előnézetnek megfelelően mentse el, ne tükrözve. Tippek?
-
ToBeY
nagyúr
Mennyire jó/rossz antutuban ez az érték[kép]
-
Olga80
csendes tag
Sziasztok! Az mitől van, hogy egy időben ha megnyitottam ezt a fórumot, akkor egy bazi nagy reklámmal indult legfelelül (chrome és samsung internet alatt is). Aztán hetekre eltűnt ... majd most újra visszajött. Nem használtam reklám blokkolót mégsem volt egy jó ideig. Most feltettem az adguard-ot ... a reklám ugyan nem jelenik meg de az üres fehér kocka igen.
-
Soockit
aktív tag
MIért van az, hogy egy adott alkalmazást mondjuk akár 2x is frissít miközben láthatólag az elmúlt egy hétben nem jött ki alkalmazás, ergo elviekben ugyan az a verzió megy fel kétszer!
Minden nap vagy másnap rányomok a saját programok frissítésée. Ma is ezt tettem és látom, hogy frissül a Google Mapps, a Google Dokumentumok és a Keep is, ránézek, hogy mi frissült benne és látom, hogy rendjén 2018.05.21, 2018.05.16, 2018.05.21 volt a frissítés dátuma. Azóta már többször frissítettem a telefonon lévő szoftvereket sőt emlékszem, hogy ezek a programok is frissültek az elmúlt napokban, ma pedig mégis frissültek újra! -
Mr.Silkó
veterán
Találkozott már valaki olyannal, hogy egy tetszőleges mobilarénás teszt kamerás fejezetét böngészve a beágyazott/linkelt tesztvideók minimál felbontásban kerültek megjelenítésre..? Akár a gyári böngészőt nézem, akár a Chrome-ot, akár a beépülő videólejátszó nyitja meg a videót, akár a böngészős YouTube. Nem állítható a felbontás ilyenkor és alapból brutál kásás a képanyag. Eddig nem jöttem rá, mitől lehet ez, pár hónapja még rendben volt a dolog. Ötlet?
Update: A feleségem Huawei P10-ével is ugyanúgy gyér a felbontása Chrome alatt (is) az említett tesztvideóknak..
-
mrThomi
addikt
válasz
sebgutkopf #41243 üzenetére
de pont ezt keresem ! szétnézek az appoknál, mert ez a szelektiv fokusz csak kis targyak eseten müködik. egesz alakos embernel nem igazan
-
dionaea
őstag
A Gcamerát honnan lehet leszedni s8 ra?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
sebgutkopf #41245 üzenetére
Nézz meg egy iPhone X-es vagy egy Pixeles portré fotót és meglátod, mit hiányolunk a szelektív fókuszból.
-
sebgutkopf
őstag
A samu ezt ugyanannak szánja, ezért nem csinál másik módot. Látszik a mód ikonján, hogy emberi arcot jelöl.
Ha rendes DOF érzet kell, akkor venni kell egy rendes nagy méretű (legalább aps-c, vagy FF) szenzorral és rátenni egy F1,8 fényerejű obit. Azzal rendes hardveres háttérmosás lesz.
A többit akárhogy csinálják nem lesz sose olyan. A több lencsés gépek eredménye is a kontúrok rendes felismerésén múlik, ami ahogy te is írod nem lehet 100%-ig megbízható. -
dnelb
veterán
válasz
sebgutkopf #41243 üzenetére
szelektív fókusz simán belemos az ember nyakába, hajába, kabátba.. gagyi lesz a végeredmény. gcammal nincs ilyen, szinte olyan pontos mint Pixelen
-
dnelb
veterán
válasz
sebgutkopf #41241 üzenetére
az nagyon nem ugyanaz, köze nincs hozzá.. Rakj fel egy Google camera appot amiben megy a portré, csinálj azzal egy képet, meg ezzel a szelektív fókusszal utána megerted a különbséget
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
California1 #41237 üzenetére
Fogjuk rá, de nem az igazi, nincs mondjuk a dupla kamerás vetélytársak szintjén ez a funkció. Persze jobb híján működik a dolog.
-
mrThomi
addikt
Lenne, gyorsba 2 kérdésem. Az egyik a kamerát érinti, mégpedig hogy van r rajta portré mod ?
A másik hogy nekem ha töltöm, a typec csati eléggé lötyög benne és töbször kiesik ha nyomkodom közbe. Nem valami stabil benne. Nálatok is ilyen ? -
Bagoly01
senior tag
Igen, jó áron. Hát igen tudom hogy külföldi, a lényeg az hogy nehogy szolgáltatós legyen a tiltás miatt. Hát túl nagy a rizikó.. Köszi a válaszokat
-
*Mukeey*
addikt
válasz
enginev3.0 #41220 üzenetére
Pedig jól nez ki,nekem nagyon bejön.Bár lehet azétt,mert unalmas már a Samu stock.
-
Bagoly01
senior tag
Hello!
Vennék egy s8-at külföldről vásároltat, nincs semmi papír hozzá. Tartok tőle hogy esetleg letitják,
Szofterv: Xeh/Xeh/Xeu. Ez segít valamit, vagy felejtsem el? -
sgeza
veterán
válasz
madkiller #41209 üzenetére
Nekem se lenne gondolom a gyárival, egy dolog miatt váltottam: a szóköztől balra lévő gomb mindig az utoljára használt funkció marad. Nekem ez nagyon béna. A gboardnál bal vessző, jobb pont. Illetve hosszan nyomva egyéb karakterek. Talán még volt egy-két apróság. Kicsit jobban paraméterezhető. A másodlagos karakterek is jobban elérhetők szerintem.
-
madkiller
őstag
-
TOZ
addikt
Nem dobálom a telefont. De azt gondolom (remélem) megvédené.
Egy Nillkinhez (vagy hasonló hátlapi egyéb izék) képest magasabb pereme van. Hatékonyabbnak tűnik. És marad közel meztelen (es szép) a telefon.
Egyszer csúszott ki nem régen a szemből pofára a betonra (kb méteres magasságból), kijelzőre esett, vagy a tok a jó, vagy szerencsém volt, vagy mindkettő.
Arra érdemes figyelni, hogy USA oldaláról rendelve dodoban számolják az árát, de ugyan úgy Franciaországból jön. Ja és lifetime warranty, szóval ha elreped, eltörik bármi, akkor postaköltségért küldenek ingyen másikat. -
*Mukeey*
addikt
Érdekesség ez a pixel launcher android P stílisban.Teljesen jól működik,veszettül gyors!
[link] -
*Mukeey*
addikt
Ma óriás mákom volt,kb 1méter magasból járólapra esett az s8 egy vékony szilikon tokban.Azt hiszem rendelek egy rhino bumpert most hirtelen...
Aki használja,tényleg olyan jó és kibírja az esést vele,mint a yt videokban?Honnan lehet rendelni?Honlapjukon 25$,az jó ár érte?
KösziEsetleg valaki egy fotót tud felrakni,hogy néz ki vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Chromecast topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- BMW topik
- Formula-1
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest