- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
kislaci #56071 üzenetére
Miert akartok cserélni?! S8 az egyik legjobb teló. S9-et gondolkodom h eladjam, mert az asszony 8-asa jobban bejön: Olcsóbb, vékonyabb, könnyebb, mégis tovább birja akksival, az ereje és a kamerája nekem ugyanúgy megfelel, bőven.. Sztem az S9-en az én szemszögemből több a kompromisszum!
-
-
Probert75
addikt
válasz
kislaci #53051 üzenetére
Honnan lehet azt megtudni? Mivel már nem létezik a csomagom és a honlapon sem lelem.
Legkisebb csomagom volt/van. Szerintem ahhoz nincs. De akkor nem értem, hogy a hölgy, amikor bekapcsoltattam, akkor miért nem mondta, hogy felesleges. De viszont a honlapon a saját fiókomban meg ott volt, azért kapcsoltattam be. Ezért teljesen bizonytalan az egész. De lejár a hűségidőm és mennem kell be, majd rákérdezek megint. -
viktorhu
veterán
válasz
kislaci #51762 üzenetére
Nem kötelező, mindenki maga viseli a következményeit, de felhasználói élményben nagyon komoly tud lenni a különbség. Simán lehet +30% akkumerülés, lényegesen több lag, előző és új rendszer vizuális elemeinek keveredése stb. Igen, működni fog, nem lesz bugos, le van tesztelve, mindenki magának mérlegelje. De reset nélkül nem az új rendszerről mondasz véleményt, hanem egy kompromisszumos kényszerhelyzetről.
-
tetova
tag
válasz
kislaci #50260 üzenetére
Ha a 9-es bétát szeretnéd, miért nem teszed föl SD kártyáról a zip-eket? Nekem a Telenoros CLR3-as buildre simán fölment, és kifogástalanul működik. XEU/XEH/PAN lett így. Igazából nem is értem, miért béta, mert még semmilyen hibával nem találkoztam. Csak teljesen más lett a telefonom. Sokkal gyorsabb, szebb, és már nem is várom a végleges verziót.
-
marquuard
veterán
válasz
kislaci #50270 üzenetére
Lássuk be, hogy a béta nélkül is elég jól megvan a társaság.
Teljesen normális ha nem működik ez a funkció, elvégre nem is nekünk szól a bétateszt. A végleges verziót úgyis mindenki megkapja. Egyszerűbb kijelölni egy brit régiót ahol konszenzusos alapon angolul fognak kommunikálni a felhasználók, semmint kiadni a régiónkra, aztán a hibabejelentések 80%-a magyarul makog. Valamiféle logikát biztos követ a bétateszt.
-
dkovizoli
addikt
válasz
kislaci #50270 üzenetére
Erről nem hiszem, hogy a members tehetne vagy, hogy azért nem érne semmit, mert kicsiny hazánk nincs a preferált országok között. Tavaly éppúgy mondhatták azok, akik nem voltak benne. Mi jó eséllyel sosem leszünk benne ilyen dolgokban, de mint látod, azért megoldható. Ez persze az én véleményem. Részemről ennyi.
-
dkovizoli
addikt
válasz
kislaci #50260 üzenetére
Miért nem ér? Akkor használtam angol kártyát. Átállítottam XEU-ra az addigi DBT régiót. Regisztráltam a béta programba, letöltöttem OTA frissítésként a pitét. Azóta is jön OTA mindegyik béta frissítés. Pedig az elsö után visszakerült az előtte is használt telenoros kártyám. Mi ebben "szart sem ér"? Amikor jön a végleges, az is megérkezik OTA frissítésként. Utána pedig olyan régióra rakom újra, amilyenre akarom. Ha újra DBT-t szeretnék, az lesz. Ha XEH-t, akkor az.
-
Gergo_R6
csendes tag
válasz
kislaci #46421 üzenetére
Vodás vagyok media marktban vásárolt 3 hetes s8+ az új frissítés óta ami kb 3 napja települt nem tudok telefonálni mobilnetezni holnap megyek vodához mert már minden módszert kipróbáltam ami a neten fellelhető, ha telefon hiba az eléggé elkeserítene 10 éve samus vagyok.....
-
-
törölt tag
-
válasz
kislaci #45206 üzenetére
Én ezer éve a roboform-ot. Ingyenes egy adott gépen, de ha több gép között szeretnéd szinkronizálni a jelszavakat, akkor meg kell venni az everywhere változatot (7e/év). Nagyon jól használható, random jelszavakat is generálhatsz vele nem kell filózni hol mit adj meg.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
kislaci #44879 üzenetére
Szia!
Ha az állapotsávban van az értesítés az SD kártyával kapcsolatban, akkor azt el is kell tudnod tüntetni egy suhintással vagy hosszú nyomással, feltéve, ha magától nem szívódik fel.
A képek későbbi mentési helyét a kamera beállításaiban találod – ha nem csalnak az emlékeim –, az eddig a telefonra mentett képek áthelyezése pedig fájlkezelővel telefonról vagy számítógépről könnyedén megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-t használók OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged