- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ECHO2235
aktív tag
az, hogy hogy szól függ attól milyen típusú zenét hallgatsz, milyen a hangszín beállítás vagy hogy pl milyen fej vagy fülhallgatóval használod.
nekem a samsung music tökéletes a beats fejeshez, max basszuson, mivel én edm-et (hardstyle-t) hallgatok.PeteePeti: milyen betűtípust használsz?
-
PeteePeti
őstag
válasz
Greg Vinous #3594 üzenetére
A Pulsar Music Player Pro-t használom én! Teljesen jó! Felület színe változtatható, van benne hangszínszabályzó is! Abszolút vállalható és szépen szól!
-
bigdigit
addikt
válasz
Greg Vinous #3594 üzenetére
Össze sem hasonlítható.
-
Greg Vinous
tag
Egyszer mintha olvastam volna, hogy a Samsung gyári "Zenék" app nem szól olyan jól, mint mondjuk egy Poweramp?
Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok? -
válasz
Ricardo #3576 üzenetére
Az S6 gold-ot nem ismerem, de S7 volt a kezembe és az nagyon "vad" volt nakem. Egyénként az A5 2016 arany színe tetszik nagyon, azt én is inkább pezsgőnek mondanám. Sajnáltam is anno, h az S7 nem olyan lett, mert akkor azt vettem volna.
boksz: Materila Black vagy Orange Burst! Én mindkettőt nagyon szeretem.
-
tothl
addikt
Az update -hez lehet köze a világító szélek dologhoz, mert emlékszem, hogy nekem frankón működött a frissítés előtt, viszont most próbáltam, és semmi
-
boksz
senior tag
Tudtok nekem valami jó full fekete témát ajánlani ?
A galériánál is fekete a háttér, meg az SMS-nél is meg mindenhol ? -
törölt tag
Fólia kérdésedhez csak ismétlem Önmagam.
Szia, fóliának én a mobile outfitterst használom van tokhoz és tok nélküli fóliájuk is. Nagyon precízen felhelyezik, szerintem hibátlan. Rájöttem, hogy nekem a gyári szilikon tok nem igazán jó, ezért visszamentem és újra fóliáztattam az egész készüléket és tok nélkül használom. Precízek, jól fel lett helyezve, a tartósságról meg makd nyilatkozom, de szerintem x havonta újrafóliáztatom 🤔.
-
tothl
addikt
Én is azt tapasztalom, hogy az örömöm, miszerint a gyári fóliát hibátlanul fölraktam és a felrakáskor ott maradt 2-3 buborék eltűnt egy nap alatt, sajnos korainak bizonyult. Elég vastag a fólia, és olyan, mintha az éleire gyűlő por fölszedné, ugyanis elválik már itt -ott.... :/
A gyári tokkal sem vagyok megelégedve, jó a fogása és jól néz ki, de nem valami szoros, és az éleknél alámegy a por. Sajnálatos, az S7E -hez sokkal jobb volt a gyári tok.
Ha estleg tud valai jó tokot amitől nem lesz bumszli a teló és jó fóliát, az ossza meg velem bátran.. -
aTom_DJ
tag
Valaki régebben kérdezte és végre ma megérkezett a szoftverfrissítés a UK-ba is!
-
Ricardo
titán
válasz
bulikavagyok #3561 üzenetére
Az arany szín már az S6 esetében is diszkrétebb élőben, mint a képeken. Az arany elnevezés nem is igazán találó. Inkább pezsgőszín.
-
-
törölt tag
Szia, fóliának én a mobile outfitterst használom van tokhoz és tok nélküli fóliájuk is. Nagyon precízen felhelyezik, szerintem hibátlan. Rájöttem, hogy nekem a gyári szilikon tok nem igazán jó, ezért visszamentem és újra fóliáztattam az egész készüléket és tok nélkül használom. Precízek, jól fel lett helyezve, a tartósságról meg makd nyilatkozom, de szerintem x havonta újrafóliáztatom 🤔.
-
will5
tag
Írtátok, hogy a gyári fólia elég hamar lejön.
Van már valami jónak tűnő megoldás előlapi fóliára? Akár üveg akár nem, mindegy.
-
DaveHutt
őstag
Hiába google-zök, nem találom a választ. Hogyan tudom Chromeból importálni a jelszavaim a Samsung böngészőbe?
-
törölt tag
Ezért nem vettem s8-ból feketét, kell az az ezüst keret.
Van egy plusz meg egy sima, lesz mindegyiken dbrandos fólia hátul,így megmarad az ezüstös polírozott keret a hátlap meg olyan lesz amilyen fóliát teszek rá.
Kicsit tartottam én is attól, hogy csúnyán fog kopni a fekete keret, meg az, hogy nem egyszínű mindenhol jót tesz a formának, kicsit tagoltabb. -
viera
őstag
válasz
Szellem. #3549 üzenetére
S8+ jeges szürke.
Én már a bemutató napjától úgy voltam vele,hogy éjfekete lesz.De amikor megláttam élőben a Telekomnál,olyan unalmasnak tűnt a fekete.Az valahogy már túl fekete,az ezüst meg nekem egyből kitűnt a többi közül.A levendula is szép,de nekem legjobban az ezüst tetszik.Mr.Silkó: Dehogyis,nekem is az tetszik legjobban.Gyönyörű ezüst színben...
-
poli27
veterán
válasz
Szellem. #3549 üzenetére
Nekem ezüst lett, az S4 fehér volt, az S6 kék, ha forgalmazták volna a kéket ebből megint azt vettem volna, de mivel nem és a fekete nagyon fekete volt nekem, maradt az ezüst.Az orhideat is nézegettem először azt szerettem volna, mert nem láttam még az ezüstöt, ami sztem sokkal szebb...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
bulikavagyok #3561 üzenetére
Annyi baj legyen!
Amúgy családtaggal bizniszeltem le használtam anno az S7-et (most a sógorom használja örömmel), így fix volt az arany szín. Elsőre extrémnek gondoltam a termékfotók alapján, de élőben nagyon izléses. Az S8+ ezüstben meg egyenesen gyönyörű.
-
Dávcy
csendes tag
Sziasztok!
Levendula színben vettem egy S8+ ot! Előtte S6 edge volt az előtt S4 és végül a kezdeti S1 es-sel kezdtem anno!
Mindegyik fekete színű volt és gondoltam váltok valami újra!
Hát nem bántam meg,a telefont gyönyörű!Ez a villogó értesítés amúgy nálam sem működik!
Van már valami jó fólia ami kellően tapad és védi is a kijelzőt?
-
válasz
Szellem. #3549 üzenetére
Orchid gray-t vettem és nem bántam meg. Az előző két telefonom (S6 és S7) is fekete volt, kellett már egy kis változatosság. A másik ok, h a fekete keretén -tok hiányában- valószínűleg jobban meglátszanak majd a kopásnyomok és sérülések.
Egyébként abban a színben is nagyon tetszik, a többihez még nem volt szerencsém.
Mr.Silkó: Az arany S7-es diszkréten elegáns és izgalmas? Nem egyezik az ízlésünk!
barmar: Nagyon érdekes amit írsz, mert képek és videók alapján én teljesen másmilyennek látom a G6-ot.
A héten megpróbálom megnézni vhol élőben.
-
-
válasz
szaszabee #3515 üzenetére
Felhívtam a Samsungot és távolról belenéztek a telefonba semmi hibát nem találtak, mondták csináljak egy HR-t az is megvolt de továbbra sem mûködik ez a funkció de most már lesz@rom
Amúgy kollégámnak sima S8 van, az meg még hívásnál is villog össze vissza és nem tudja kilõni, pedig annál nem kellene, kurva zavaró! -
stemplar07
őstag
For Samsung Galaxy S8 S8 Plus NILLKIN Nature TPU Silicone Slim Soft Case Cover
aki az egyszerű clear tokot szereti annak ajánlom , ez nem csúszik, recésítve van az oldala 0,6 mm és szép .
-
barmar
aktív tag
Fogtam ma egy g6-ost. Az is nagyon jó darab. Kijelzőben egyértelműen szebb az s8 nekem, de pl fogasra és keretre a g6 nekem minőségibb. Sajnálom picit h az s8 keret nem maradt meg a matt fém vonalon ami az s7-nel volt. S8 jobb telo összeségében szerintem, de valahogy mindig tudnék jobbat gyúrni két zaszloshajobol
-
Érdeklődni szeretnék, hogy ki milyen színt preferált az S8 vagy S8+ vásárlásakor?
Leírnátok?? -
kocsij
tag
Nekem ledes tok van Innen rendeltem szállitásal együtt 12 ezer volt és 1 év garancia van rá
-
Mr.Silkó
veterán
Nekem ilyen van, ezüst színű, mint a telefon. Az előlap kábé olyan, mint egy tükör (ebben a színben), a hátlap kevésbé kényes felületű, a keretbe - bár nem szilikon - nagyon kellemesen belehuppan a telefon. Elég jól bírja a gyűrődést eddig, igaz, még nincs egy hetes, viszont zsebben hordom folyton a telefont, szóval nincs kímélve.
-
Drakk
tag
Tudja valaki, hogy lehet a DEX desktopjára felrakott ikonokat letörölni onnan?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
kentucky #3541 üzenetére
Szívesen.
Elég jó áron adják most náluk, tudom javasolni.
Száguldó
Én is Telekomban (Allee) vettem az S8+-t meg a gyári flip tokot rá, de a ledes tokot nem ajánlották. A sima flip se volt olcsó (~10k), az is átlátszik az előlapon, de a ledes elvileg jóval drágább. Biztos azt láttad a Duna Plázában?
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Valakinek van LED-es fliptokja már S8+ -ra?Hol tudok olyat beszerezni? Ebay és társai kizárva! -
kentucky
őstag
Sziasztok! Telekomos telefon nagyon tele van bloatware-rel, van magentás boot screen?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Enkii86 #3526 üzenetére
Bixby főoldal 》Bixby beállítások 》Megjelenítés a zárolt képernyőn.
Itt az "összes alkalmazás" felirat mögötti csúszkát offolni kell, és máris csak az adatok nélküli, üres kártyákat látni zárolt képernyőnél, semmi személyes tartalmat. A megnyitásukhoz meg ugye már az azonosítás is kell (persze ha be van állítva), így nem férnek hozzá az illetéktelenek.
Viszont amit írtál, hogy egyből belép az adott alkalmazásba a telefon a Bixby képernyőről, az biometrikus azonosítást beállítva nem működhet, csak ha nincs bekapcsolva az ujjlenyomatos és/vagy írisz szkenneres védelem.
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok, 2 kérdésem lenne
az egyik, hogy a biztonságos mappa appot megnyitottam, megnézni, hogy mit is takar pontosan, ezután kiléptem és mintha magától törlődött volna az app, még ki is írta, hogy az alkalmazás törölve, és nyoma veszet... ???
másik, hogy újraindítás után miért csökkenteni a telefon a fényerőt szinte nullára? ezt ki lehet valahol kapcsolni?
-
zazenke
őstag
válasz
torrente777 #3525 üzenetére
nem véletlen vannak a fekete listák ezekről a boltokról
-
-
Enkii86
csendes tag
Sziasztok.
Nem vagyok benne biztos, hogy általános hiba de kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. S8 készüléken lezárt képernyőn a bixby gomb megnyomásával láthatóvá vállnak a kártyák. Itt a menüben való kattintást követően (bárhova, beállítások időjárás pulzus mérés, galéria stb.) A telefon mindenfele biometrikus vagy egyéb biztonsági ellenőrzés nélkül feloldott állapotba kerül. Ha nekem kell valamit átállítanom az komoly hiba, ha csak az én készülékemen jelentkezik akkor szívás, de utána járok, ha viszont általános probléma akkor jelentős bakinak tűnik.
Nálatok mi a tapasztalat?
-
torrente777
tag
Aki most akar venni s8+ messzire kerülje el a 250E ft ért meghirdetett telefonokat mert nincs rá a 14 napos elállás mivel cégesen veszik az Alzashop ból plusz a garihoz is kell aki megrendelte plusz ha hibás nincs csere elküldik bevizsgálásra ami 45 nap addig nincs telefon vicc az egész nekem szösz volt a kamerába hát vicc az egész áfacsaló banda soha többet nem veszek csak hivatalos forrásból.
-
Bence004
aktív tag
válasz
bulikavagyok #3522 üzenetére
Szerintem tuti hogy összekarcolnák, családban van egy s6 is azt küldtük be akksi miatt, aztán ma kaptuk vissza, hát a hátlapon volt pár mikrokarc de nem volt vészes, most viszont full karcos az egész hátlap... úgyhogy ennyit a TMX-ről...
-
icemad
nagyúr
válasz
szaszabee #3515 üzenetére
Nekem gond nélkül működik. Kijelzővel lefelé rakva, szépen fut a fény. A "gyááá" hatás megvan, de ki a pöcsöm rakja le asztalra kijelzővel lefelé a telefont, és mééér csak akkor működik. Ezt a sírást már eljátszottuk a Samsunggal az s6 edge idején is. Egyszerűen lusták megcsinálni.
-
válasz
Bence004 #3521 üzenetére
Nem tudom hova vihetnéd még, talán Pesten a váci úti szervizben is javítják -de ebben nem vagyok biztos. De egyébként nem olyan nagy a valószínűsége, h sérülten kapod vissza.
Nekem elég nagy TMX-es tapasztalatom van, és inkább az a baj velük, h nem tudják a telefonokat rendesen összerakni.
-
Bence004
aktív tag
válasz
bulikavagyok #3519 üzenetére
Máshová hova tudnám vinni, gondolom a telenor is oda küldi, én vidéken élek 100km-re pesttől...
Ezért is félek szervízeltetni, viszont ez a nyomásérzékelő nagyon szar folyamatosan...
Nemtom mit csináljak. -
L.L.
senior tag
válasz
ckaresz122 #3514 üzenetére
Feketét használok egy ideje, de szerencsére még nem vettem észre, hogy mocorogna rajta.
Meg is van az újabb S8 probléma, némely készüléket kisebbre gyártották. -
-
Bence004
aktív tag
Ha rendelek futárt bevinni szervízbe a telót a nyomásérzékelő miatt, esélyes hogy összekarcolják a hátlapot vagy akármit a telón a szervízben ???
-
szaszabee
aktív tag
Én akártmit csinálok nem müködik
-
-
szaszabee
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #3273 üzenetére
Nekem sem müködik a világító szélek funkció Neked van mát valami fejlemény
-
sipy888
aktív tag
A képernyő szélek színegyensulyát állította már valaki? Nekem nem rózsaszín széle vagy csak néha talán, így félek ha lefuttatom elállít valamit és nincs visszaút. Kifejezetten kiköti hogy csak akkor használjuk, ha rózsaszín...
-
sipy888
aktív tag
válasz
ckaresz122 #3511 üzenetére
Igen! Kék kicsit, black jobban.
-
ckaresz122
tag
Gyári clear cover hátlap tok nálatok is mocorog rajta? Főleg felül... Olyan érzésem van vele mint régen a recsegős nokiák :-)
Megbántam... Alcantara nem mozgolódik... -
olleru
csendes tag
válasz
StarKiller89 #3505 üzenetére
mert a hatlapi sarokbol a bal felso rosszul illeszkedik (erdesebb a simitasa ujjal) es tudni akartam, hogy befolyasolja-e a vizallosagot, ezert leteszteltem
-
viera
őstag
Minden évben kikezdik valamivel az iPhone-t is meg a Samsung-ot is.Nem értem ez mire jó.Engem annyira hidegen hagynak ezek a hírek...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- Elden Ring
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged