- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
davidsone
addikt
válasz
killerjohn #5088 üzenetére
Ez jól hangzik!
-
Mr.Silkó
veterán
Melyik QI töltőt javasoljátok az S8+-hoz? Anno az S6-hoz és az S7-hez az előbbihez kiadott vezetékmentes töltőt használtam, de azt az S7-tel együtt továbbadtam a sógoromnak, most viszont beszereznék egy újat. Nem igénylem az állítva töltést. A lényeg, hogy tudjon gyorstöltést (a korábbim nem tudott és ezért elég lassú volt), illetve, hogy kényelmesen ráférjen az S8+.
-
viera
őstag
válasz
joeyboy83 #5090 üzenetére
Volt i7-em és nem éreztem,hogy jobb mint az S8+.Sőt nálam az i7 akkuja nem bírt ki egy napot sem.Én akadást nem találtam az S8-on és hibátlan példányt kaptam.De ennyi erővel én mondhatnám,hogy mi az amikor egy 300e ft-os telefonon (i7 Jet Black) két nap után lepattog a Home gomb körüli bevonat?Nem mentem az i7 topicba,hogy mi ez?Mindenhol vannak hibás példányok.Múlt héten az iPad Pro-m úgy lefagyott,hogy kényszeríteni kellett az újraindítást.De elfogadom mert mindenhol előfordulhat.
-
joeyboy83
csendes újonc
Az hogy téged nem érdekel a videokorlát az a te részed csak.Sokan azért válasszák ezt a telefont mert a fényképezőjét szeretnék kihasználni.és a régebbi típusnál ez nem volt benne.szóval fejlődünk de mégse.Így nem lehet felfogni valamit hogy neked nem kell akkor az nem is gond.Persze van hiba mindenhol igen csak nem mindegy mennyi és milyen.
-
Mr.Silkó
veterán
Maximálisan egyetértek. Én is iPhone 7-ről váltottam S8+-ra közel 3 hete, bár az iPhone-t is szerettem, ezzel még elégedettebb vagyok. Nálam se az i7-tel, se az S8+-szal nincs és nem is volt semmiféle probléma, nem tapasztaltam egyetlen hibát sem azokból, amik a fórumon többeknél előjöttek.
Egyszerű sarkítás a fenti monológ a fórumtárstól, illetve némi hozzászólásgyűjtés.
-
killerjohn
addikt
válasz
davidsone #5074 üzenetére
én ma neteztem kb 2 órát, zenét hallgattam egy órát, játszottam clash royale-al, semmiféle battery saver nem megy. gmail, facebok, skype appoknál ki van kapcsolva az optimalizálás. Néztem kb 15p youtube videót is. Reggel 6:20 óta 50% az akksim, és 19:40 van. Nálam ez okés.
szerk: maxi felbontáson, és fényerő sincs csökkentve
-
joeyboy83
csendes újonc
Dolgozik szervizbe barátom szóval tisztába vagyok vele mi megy ott.kösz de nem
ami ott megy az valami vicc.És igen még mindig a samsung telefonokkal van a legtöbb gond.Sajnos ez van.
-
joeyboy83
csendes újonc
Nagyon szívesen vásárolnék újra s8 telefont.Csak legyen normális rajta a rendszer ne akadozzon ennyit komolyabb használat idő után.És a hibákat javítsák ki amik szoftveresen javíthatóak. olyan nagy kérés vagy elvárás ez egy 200 ezres telefontol.?
-
-
joeyboy83
csendes újonc
Az lenne furcsa ha nem lenne kiemelkedőbb egy fél éves telefonnal szemben.Én nem lihegem túl ezt.vannak tények amiket itt nem igazán akarnak elfogadni az emberek.az én s8.ak se volt baja csak annyi hogy a wifit ledobta sokszor.És a rendszerben az akadás ami még mindig idegesítő.És esetleg még a megnyitott alkalmazások újra töltése.Ami nem úgy működik mint az ios alatt.De ez megint csak az android hibája és a nem jól optimalizált rendszer.Ez a 6gb ram al szerelt verzióba lényegesen jobban működik.Hiába mondja itt mindenki hogy 4gb elég.nem elég neki.
-
joeyboy83
csendes újonc
O nem vagyok irigy mert nekem is volt s8.Hogy mi baj van a telefonnal?Ezt pont itt teszed fel
A baj ott kezdődik hogy cserélgetni kell hogy egy normálist kapjon az ember.És még akkor se tuti.Ez már önmagában is már probléma szerintem.És az utólagosan keletkezett bajok és a többi és a többi.Nem lehúzom a telefont csak megnevezem a problémáit.De ahogy látom nektek semmi se rossz mert mindenre találtok kifogást és magyarázatot.nem szégyen ha egy csúcs telefont így mernek kiadni csak kellemetlen.Ez meg hogy korlátozták a full hd alatt a videok hosszát csak egy újabb félelem a samsungnak hogy ne legyen baj.a 4k oke de a fullhd nem.
-
válasz
joeyboy83 #5072 üzenetére
Erős flame-keltés szaga van a kommentednek...
Azért itt többen is vagyunk aki iphoneról váltottunk és egyáltalán nem érezzük visszalépésnek,sőt sok ponton előrelépés inkább.
Nem tudom átböngészted e az i7 topikot rendesen,ott is vannak azért bajok,az se tökéletes.Szinte az i7 topik nyitása óta jelen voltam,olvastam sokmindent.
Akkuidő:
-Nem rossz az i7,de azt mondani hogy jobb mint az S8,erősen megkérdőjelezhető vélemény.Október óta használtam,nem volt az rossz,de nem emelkedik az S8 fölé,nagyjából ugyanazt hozza,az S8+ meg ugye sokkal jobb."Használják,de nem értenek hozzá"
Ez csak részben igaz,de ez minden telóra vonatkozik.
Itt a fórumon azért többségében hozzáértő emberek vannak,nem Samsung fanatikusként állunk a telóhoz.Nem rossz az i7 páros,szerettem,sőt még most is szeretem,ha valaki azt akarna venni nem mondanám hogy "Ne!",de azért ne legyünk elvakultal vele kapcsolatban,az se hibátlan teló.
Ahogy azt ott előforduló hibák miatt cserélik a szifont,ugyanúgy itt is,szóval nem kell ezt túllihegni szerintem.
Az én S8+-om tökéletes,hibátlan minden téren,maximálisan jó döntés volt az i7-et leváltanom,szinte csak pozitívumokról tudok beszámolni. -
Ákkk
addikt
válasz
joeyboy83 #5072 üzenetére
Azért jó pár dologban odaver az iphone-ra és az ios-ra meg főleg.
Minden telefon korlátotan tud rögziteni 4k videót bizonyos ideig még az iphone is.
Aki ezért veszi az keressen céleszközt 10db s8 vagy i7 árából már korrekt kamera összejön.
Amúgy szerintem kicsit irigy vagy az irásod alapján. -
joeyboy83
csendes újonc
Nem igazán
nem sok köze van hozzá ahogy teljesítmény teszteknél se.Nem lesz gyorsabb tőle.A fekete háttér viszont már számít.Ha egészen egyszerű megoldást keresel.
-
davidsone
addikt
Tényleg nem lehet spórolni az alacsonyabb felbontással akkuidőt?
-
joeyboy83
csendes újonc
Bocs i7plusz amitől nem bírja jobban az aksi.
-
joeyboy83
csendes újonc
Szerintem ne vegyél s8 at.A telefon tényleg szép és tényleg csábitó. DE Ami az s8 javára szól az a külsö és a kamera.Mondjuk ez a 10 perces időkorlát vicc benne.Esetleg még az akku ideje.De ha mindent bekapcsolsz rajta és valóban használod a telefont akkor az sem.Mert biztos többet bír egy i6 tól.de hogy többet nem mint egy i7 az is biztos.nagyon le kellene mondani sok dologról hogy ne úgy merüljön a telefon.De ez az android hibája igazából.Mint ahogyan rengeteg más hiba és gond az s8nál.Itt persze mindenki arra van ráizgulva hogy neki mennyit bír stb.De egy ios után ez egy törés.És 1 hónap telt el és már ennyi a hiba és gond vele.Lehet fikázni az iphonet igen mert annak is megvan a saját baja.De nem ilyen és nem ennyi.Az összes iphone sorozatnak nem volt ennyi hibája összevéve lassan mint az s8nak.Inkább vegyél egy i7et. vagy egy i7plust jobban jársz.Én is sajnálom ezt a telefont mert tényleg egész jó telefon.De hogy ennyi hibája legyen és még ami vár minket vele kapcsolatba.... kár érte. Ha gondolod próbáld ki i6 után biztos jó lesz. sokan vannak akik csak használják a telefont de nem értenek úgy hozzá-És csak telefon legyen az a lényeg szinte durván fogalmazva.Azoknak mindegy hogy iphone vagy samsung android vagy ios.És képesek magukkal elhitetni hogy ez egy hibátlan telefon és hogy milyen jó.Mihez képest? jó telefon lenne ha nem lenne ennyi baja,
-
törölt tag
Az legyen, hogy vagy az információk birtokában körültekintően vásárolsz és akkor nyertél.
Vagy beleolvasol a többi hasonló kategóriáju készülék topikjába és egy gyors összehasonlítást végzel. Mindenhol vannak hibák, selejtek, itt nagyjából össze van foglalva, hogy mit nézz át mielőtt hazaviszed vagy miért vidd vissza 3 napon belül.
Itt sokan a legendákkal szemben, öszintén, elfogulatlanul leirjuk ha valami rossz illetve, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy ne járj pórul. -
Lanash
senior tag
Le akarom cserélni az i6-ot és egy S8-at néztem ki, megnéztem élőben is és valami fantasztikus. Viszont ahogy végig olvastam a fórumot egy kicsit elment a kedvem tőle, mert annyi hibát leírtatok és megannyi csere után is hibás. Nem tudom, hogy mi legyen.
-
Luser2000
addikt
-
-
törölt tag
válasz
mchawer #5056 üzenetére
"A VoLTE arra van, hogy párhuzamosan lehessen beszélni 3G/2G-n"
Neeem ez nem így van.
Ha jól tudom akkor a VoLte a 4g-n(Lte azaz viszonylag nagysebességű mobilinternet)való beszélgetést teszi lehetővé az eddig megszokott mobilnetes, kizárólag adatforgalom mellett . Eddig 4g-n csak böngészni stb tudtál beszélgetni nem, VoLte-n együtt mehet a kettő.Olvass egy kicsit utána mert az elején finoman fogalmaztam de inkább azt mondanám, hogy leráztak egy kajfer dumával.
-
mchawer
tag
válasz
dkovizoli #5057 üzenetére
Számomra is érdekes tanulság volt, de tapasztalat, hogy így jártam és a szervízben azonnal tudták az okát, hogy mitől van ez. Csak szóltam, ha valaki így jár, tudja. Nem vitázom a Samsung szervízesekkel, pláne, hogy ezzel meg is oldódott a problémám. Mobilnet ugyanúgy van 4G és 4G+... Ez két külön dolog...
-
dkovizoli
addikt
válasz
mchawer #5051 üzenetére
Érdekes. Én már nagyon rég- kb mióta a 4g elérhető- azóta igy használom (lte, 3g, 2g automatikus) és még ilyen sosem volt. Ezenkívül automatán a hívás pillanatában lekapcsol a telefon 3g vagy 2g hálózatra. Kivéve ha a volte támogatva van, mert ott a 4g-n marad a hívás. Ezen felül ha kikapcsolod az lte vagy 4g hálózatot, akkor jó lassan fogsz csak netezni. Azért itthon is már egy jó ideje stabil és elég lefedett a 4g hálózat szerencsére.
-
Ákkk
addikt
válasz
mchawer #5053 üzenetére
Na ne mond, így csak 3g mobilneted maximum sebessége csak ennyiben befolyásol.
Az a szervízes is nagy idióta volt.
A hállózat beállitásal mindenre kiterjed ez a beállítás jobb ha tudod a 4 g meg elég sok helyen elérhető már az országban évek óta.
Sőt már valahol a 4g+ is de ezzel a beállításal még 4g-re sem fog csatlakozni a telefonod. -
törölt tag
válasz
mchawer #5048 üzenetére
Nekem mindig ezen a beállításon van és semmi bajon vele.
Miért hova állíttatták veled?Szerintem ez helyfüggő.
Vannak olyan helyek ahol valóban felesleges 4g-re állítani mert egyszerűen nincs vagy gyenge a 4g de van olyan is ahol 3g nincs csak 4g(b20) és 2g.
Az automatikus azt jelenti, hogy arra a hálózatra áll rá amelyik éppen rendelkezésre áll.
A 4g beszélgetésre nem alkalmas ezért ha bejövő, vagy kimenő hívásod van akkor automatikusan átáll 4g-ről 3g-re vagy 2g-re.
Ezt tudod tesztelni ha a fejlesztői beállításokban átállitod a mobilnetet a "folyamatosan be" állásba. -
mchawer
tag
Újabb konfliktus Galaxy S8+. Megőrjített, hogy a legtöbb hívásom egy rövid idő után egyszerűen elnémult mindkét fél részéről. Ma bementem a szervízbe, megkérdeztem. A gond az volt, hogy a "mobilhálózatok" menüben átállítottam LTE/3G/2G automatikusra... Ezt nem szabad, az okozta a "hibát"... Csak azért írom, ha valaki át akarná állítani, ne tegye... Ugyanis Magyarországon ez még labilis és ezt okozza... Ez legyen a legnagyobb hibája én azt mondom...
-
spebits
újonc
Sziasztok fentebb valaki felsorolt néhány "tipus" hibát, nos én is megosztanám az én tapasztalatomat, 2 napos telefonról van szó, átlagos hsználat mellett tűz forróra melegedett ( nem nem volt napon , szobahőmérsékleten) továbbá a kijelző közepén függőlegesen piros csík jelent meg.
(S8)
-
ferrari1
őstag
Tapasztalt esetleg valaki olyan jelenséget, hogy a zene néha kihagy pár tized másodpercet? Mind a Google féle , mind PowerAmp, mind a gyári Samsung Music alkalmazással. Egyedül kizárólag a JetAudio lejátszóval nincs semmi anomália.
-
Harlequin
tag
-
Ákkk
addikt
válasz
JockeyEwing #5028 üzenetére
Szerintem mindegyik szolgáltatónál de csak akkor amikor veszed készüléket ez havi 3000ft kb és akkor egy bizonyos összeg befizetése után javítják vagy cserélik bár én soha sem kötöttem telefonra biztosítást.
-
válasz
killerjohn #5029 üzenetére
Nekem van és amikor melózok akkor használom, hogy tudjak normálisan videókat nézni TVGO-ni stb, igen mozog az előlap és van amikor rá van tapadva a por érzem is amikor megfogom belül így mielőtt ráhajtom a kijelzőre alaposan letörlöm mivel fólia nincs rajta😁
Eddig még nem karcolta össze kopp-kopp😎
De szerintem a legjobb alternatíva, nagyon passzol a telóhoz, összecsukva is fogadhatsz hívást illetve mindent jelez, és ugye átalakíthatod "tévézéshez"🤗 -
válasz
Freezee #5025 üzenetére
Végig dolgozol egy olyan hetet mellettem amikor többet ki kell menni terepre is és majd utána mehet a sírás hogy néz ki a csoda gg-s telefonod kijelzője. Elmondom, hogy nullát nem ér az egész porosabb környezetben, vagy ahol az apró szemű homokot kicsit is hordja a szél. Ráviszi a kijelzőre, rakod be zsebbe és már el is búcsúzhatsz a makulátlan kijelzőtől.
Egyik előző céges telefonnak S5 Active-ot kaptunk, kb egy hétig használtam fólia nélkül és fényben úgy nézett ki mintha csiszolópapírral neki estél volna. Igaz nem mély, de fényben látható karcok voltak.
Nem mindenki ül végig az irodában.
-
Peee
csendes tag
Használja valaki az s8-at okosórával? Nekem most olyan problémám adódott, hogy huawei watch órával használva, mióta megjött a wear 2.0 nem jelzi ki a hívásokat. Előtte ok volt. Most csak az értesítéseket mutatja az óra. Pedig kényelmes volt, pl vezetés közben zsebemben a teló, ha jött hívás csak ránéztem az órára, hogy fel kell-e vennem, illetve kihangosítóként is ment. Így most az sem működik.
Valakinek hasonló hiba vagy ötlet mit kell állítani? -
killerjohn
addikt
Néztem a gyári clear view tokról videókat, és ami elsőre feltűnt, hogy mivel nem merev a "hajtóka" ami a hátlapot és előlapot összefogja, ezért csúszkál a screenen az előlap, ahogy fogdossa az ember. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
-
törölt tag
válasz
Oposzumtoszó #5004 üzenetére
Ráadásul mostanában előfordult, nem egyszer, hogy előbb jött a szolgáltatós rom.
-
Freezee
senior tag
válasz
monster95 #5024 üzenetére
Tok ,meg üveg ,meg fólia.......
Bakker rakjátok vintrinbe és nézzétek látcsővel
Tokot néha használtam, de hogy a kijelzőre semmit nem raknék az tuti. Olyan szinten rontja az "élményt" mind a folia mind az üveg. Fele ennyi pénzből biztositást is lehetne rá kötni és az legalább tényleg véd!Ui.:bocs nem kimondottan neked csak ugy általánosságba.
-
monster95
tag
válasz
killerjohn #5020 üzenetére
En alza.hu-ról rendeltem.Arukeressőn meg találhato.Azzal a tokkal nem tudom hogy kompatibilis e.Annyit tudok hogy nekem egy eredeti samsungos silicon tokom volt és azzal nem kompatibilis mert a uveg vastagsága 4mm es ha már rá teszem a tokot akkor az uveget valahogy nyomja le pattog a uveg ha telefonozok.Ezért tok nélkul kell használnomde rendeltem dbrand-ról foliat az valamennyire helyetesíti.
-
Ákkk
addikt
-
barmar
aktív tag
Egy előfizetéssel vásárolt keruleket amit egyben kifizettek, azt is tudják tiltani?
-
Ákkk
addikt
válasz
vader108 #5011 üzenetére
Ne samsung tokot vegyél rá ezek közül szerintem egyik sem jó.
Spingen neo hybrid vagy hasonlókat az véd míg ezek amiket felsoroltál nyomot hagynak.Edzett üveg nincs és nem is lessz rá. A samsung fólia szerintem silány ráadásul hamar le is jön.A másik a készülék elől hátul üveg és még tokban is törhet ha ledobod ha biztosra akarsz menni biztosítás....
-
-
vader108
tag
Sziasztok!
Mai napon megrendeltem én is az S8+ telefonom. Szeretném bebiztosítani a kicsikét, ezért az lenne a kérdésem, melyik Tokot lenne érdemes megvenni hozzá? Clear Cover vagy Led View vagy Clear View Cover? Mik a tapasztalatok?
További kérdésem lenne, Samsung márkaboltban tudok rá fóliát tetetni? Vagy van már edzett üveg is hozzá? Mennyire védi a kijelzőt leejtés esetén? Érdemes a hátlapot lefóliáztatni? Ha igen hol csinálnak ilyet Budapesten? Olyan megoldást keresek ami a port is távol tartja.
Ez az első csúcs készülékem és biztosra szeretnék menni.
Köszönöm előre is a válaszokat. -
Gee_-
tag
válasz
bulikavagyok #5009 üzenetére
De ettől nem fog semmi változni/törlődni a telefonról? Ha ezt megcsinálom akkor többet nem fog meghalni a yt alkalmazás?
-
Wipe cache partition: Samsung Galaxy S8 -ez gyakran megoldja az ehhez hasonló anomáliákat.
A gyorsítótárazott adatokat törli.
-
Gee_-
tag
válasz
bulikavagyok #5007 üzenetére
Ez mi pontosan? Alkalmazás adatok törése? Vagy ezt hogy kell megcsinálni?
-
Wipe cache partition-al próbálkoztál már?
Más: Could this be our first look at the Galaxy S8 Active? -lehet, h mégiscsak lesz flat S8?
-
Gee_-
tag
Valaki találkozott olyan problémával hogy elromlik a youtube és semmit nem játszik le és csak egy hiba üzenetet dob ki?
A hiba üzenet mindig változik és minden videónál eljön se az internet kapcsolat váltásával se a program újratelepítésével nem oldódik meg csak akkor ha újra indítom a telefont. Nagyon idegesítő és nem tudom hogy mit csináljak vele ami megjavítaná. -
törölt tag
válasz
Oposzumtoszó #4997 üzenetére
Szerintem rossz napja volt, félrebeszélt vagy félreértetted.
Több telefonom (10+)járta meg a TMX-et, szinte egyiken sem volt már XEH vagy az eredetinek megfelelő csc-jü rom.
Küldtem prémium futárral Arab, Nordic, Német, Lengyel, Brit stb rommal, és olyan is volt, hogy XEH-val ment be, kijelzőt cserélték majd TPH-val jött vissza(tavaly az s7) . Idén egy Alpha lett csereutalványos Arab rommal.
Gyári rom legyen és knox 0x0, garancia papírok, számla ,egy éven túl a meghosszabbítás igazolás ez a lényeg, bármilyen Stock lehet rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest