- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
Napokban én is jártam ott. Alkatrész rendelés alatt van most. Ha megjött szólnak és időpontra viszem be és elvileg 1-2 óra alatt meg is várhatom. Szintén beégés meg hátlapot is kapok. De gondolkozom utána egyből beszámíttatom egy s9+-ba. Az s8+-ra 105-öt mondtak. Szerintem aprón se sokkal drágábban menne el. 2 év garis s9-et meg venni se tudnék sokkal olcsóbban.
-
bigdigit
addikt
Nos most tenném asszony s8-ra a XEH szoftvert mert DBT-ről nem jött rá még sose frissítés.Odin meg van és az 5 file-s rom is.Mind az 5 file-t be kell tallózni és mehet a start?Semmi más állítás?Jó lenne ha nem kellene mindent újra beállítani...
Vagy keressek 1 file-s romot? -
bigdigit
addikt
Nem hinném mivel újabb gyártású a telefon minthogy a crap kijött. De írtam is CRG5 ami rajta van de szerintem ezzel is vettük ami júliusi szoftver és azóta nem frissült. Mondjuk ha más nem lesz feltenném manuálisan de ezeket nem igazán vágom és úgy kellene ne kelljen mindent újra állítgatni.
-
bigdigit
addikt
Asszonynak van egy DBT S8 telefonja. Most néztem és még mindig július.1 javítási szintes szoftver van csak rajta. Rákeresve manuálisan nincs hozzá frissítés se ota se smart switchen keresztül.CRG5 van rajta.
XEH/XEH/DBT
Szolgáltatói szoftver OXM_XEHEz vajon miért lehet?DBT hamar szokott frissülni nem?
Kéz alól lett véve és igaz már nem tudom hogyan is kell megnézni de vásárláskor knox0 volt szerintem.
Smart switch mez azt írja naprakész: RGB/XEH -
bigdigit
addikt
Jó hogy feljött a beégés sajnos nekem is van már. Érdekes mód az óra van beégve meg az alatti szöveg. Pedig aod sose volt bekapcsolva de gyári clear view tokom van tavaly május óta. Máshol semmi nem látszik.
-
bigdigit
addikt
FZKAXEH ha jó helyen keresem a telefon kódját. Utána nézve nem is németbe hanem törökökhöz készült. Ez érinti a samsung garanciát vagy még okés?
-
bigdigit
addikt
válasz
OCTAMD #44393 üzenetére
Tegnap vettem kéz alól egy s8-at amit gsm-ben vettek de elvileg 1 év gyári garis. Viszont a képeiden szereplő elől látható papir nincs benne csak a hátsók és annak az egyik oldala van kitöltve imei dátum és pecsét. A telefon elvileg dbt régiós. Most akkor így is vihetem gond esetén samsungba vagy nem?
-
bigdigit
addikt
válasz
telefonmágus #44372 üzenetére
Névre szóló számla kell vagy elég a blokk és a samsung papir kitöltve lepecsételve? Sok esetben csak blokkot kér az ember.
-
bigdigit
addikt
Vennék asszonynak egy S8-at használtan.Mit kellene megnéznem és hogyan vásárláskor minden rendben legyen?knox-ot pl nem tudom hol találom...imei megnézés adott.
-
bigdigit
addikt
-
bigdigit
addikt
Kivételesen használnám biztonsági mentésre a Kies-t de azt írja csak a tulajdonos kapcsolódhat és váltsak át az eszközön.
WTF? -
bigdigit
addikt
Csináltam egy gyári visszaállítást ami után sehol nem találom hol lehet beállítani full képernyős legyen a samsung böngésző. Hol van eldugva?
-
bigdigit
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #31003 üzenetére
Nekem sose volt semmi apple cuccom de folyamatosan kapok valami apple maileket két hónapja. Szerintem valami vírus.
-
bigdigit
addikt
válasz
Lavidaloka #20435 üzenetére
A több eszköz is lehet valami régi router. Nekem egy régi wrt54-g esetén szokott felkiáltó jeles wifit dobni amit már csak repeaternek használok. Ac87u esetén sose jött elő ez a probléma.
-
bigdigit
addikt
Megerősítést kérnék telekom még mindig független? Gondolom jobb online ha még se lenne az.
-
bigdigit
addikt
Ha netalán bár még sosem volt holt merevre fagyna a telefon mi az újraindítás módja?
-
-
bigdigit
addikt
válasz
janosibaja #11076 üzenetére
Ezért személyi asszisztens a neve. Figyel alkalmazkodik még ha minden nincs rajta engedélyezve.
-
bigdigit
addikt
válasz
janosibaja #10970 üzenetére
Szerintem ha sikerült 0-ra törölnöd Bixbyt és használod az ébresztőt idővel meg fog jelenni. Eleinte nekem sem volt benne aztán megjelent. Sőt most már szól a Bixby nem akarom-e megnézni az ébresztőt mert tudja kb mikor szoktam menni aludni.
Szóval ez ilyen öntanulós személyi asszisztens. -
bigdigit
addikt
válasz
janosibaja #10907 üzenetére
Bixby fent 3 pötty beállítások kártyák....
-
bigdigit
addikt
Valaki használ rajtam kívül gyári usb type c - hdmi adaptert? Ma ismét meghalt immár a 3. Volt monitor csere meg kábel is hátha valami ilyen probléma lenne a háttérben. Próbáltam keresni neten de nem tálaltam semmit egyenlőre szar lenne a gyári. Már arra is gondoltam a telefon a ludas a dologban. De ha van valakinek tippje nem gyárira ami biztos megy a telefonnal és nem egy vagyon megpróbálnék másikat is hátha az bejön.
-
bigdigit
addikt
válasz
Mr.Silkó #9144 üzenetére
Szaros speedshop ugyanezt eljátszotta anno velem. Nem szabad becsületesnek lenni ebben a nyomorult világban. Én is szóltam valami nem stimmel majd egy hónapig húzódott a dolog. Egyszerűbb lett volna simán elállni ok nélkül. De hát a neveltetés régen még másképp működött.
-
bigdigit
addikt
Ha már a hang volt a téma ránéztem youtube csatornán a Soundra és nincs hang. Néha reccsen egyet mikor indul a videó és kész. Most vagy direkt a mobilosokat szivatják vagy lehet valami kódek probléma. Okostv esetén megy rendesen.
-
bigdigit
addikt
Már a 2. gyári usb type-c hdmi adapterem halt be a mai napon. Az első birta 1 hónapig ez még egy filmet se élt meg. Mi lehet a gond fogalmam sincs. Minden esetre másik kábellel próbálkozom majd. Az szerencse ezt egyből cseréli a SES. De lehet vissza kellene kérnem a pénzt mielőtt azt hiszik direkt csinálok vele valamit és másik helyről szerzem be a következőt.
-
bigdigit
addikt
-
bigdigit
addikt
Új szoftver -20k antutuban. Bár lehet ez most a meleg miatt van...
-
bigdigit
addikt
Nekem is van egy hiba észrevételem vagy van valami trükkje amiről nem tudok. Itthonra bekapcsoltam a biztonságos hely funkciót. Viszont mikor haza érek rendszeresen elfelejti használni a telefon. Egy újra indítás után pedig ismét működik.
-
bigdigit
addikt
válasz
Greg Vinous #4719 üzenetére
Milyen tartót használsz? Mért az enyém gyári szélvédőre tapadós. Mondjuk a tokból ilyenkor ki kell vennem mért azzal együtt nem igazán tudja megtartani.
Lassú voltam ilyen van nekem is.
-
bigdigit
addikt
Igazatok van ha végez tényleg kikapcsol.Most előttem van az asztalon és feltűnően csönd lett mikor végzett.Persze,hogy be van kapcsolva a gyorstöltés mivel ezért vettem.Amit korábban vettem a G4-hez az nem tudja ezt a funkciót.Bár kissé csalódás számomra így is mivel mondjuk mytv alkalmazást szoktam (munkában) használni és ez a töltő sem képes közben felfelé tölteni mivel igaz lassan de merül. Olvastam is róla valami cikket kijelző használat közben le van korlátozva a töltés erőssége amit nem is csodálok mivel töltve és mytv közben igen tud melegedni.
Navigáltam majd 4 órát wazze progival közben 45%-ot esett a töltés ami elég jó szerintem. Vettem autóba gyári gyorstöltőt na az navi közben is képes volt rendesen tölteni de épp hogy fogható volt tőle a telefon. Szóval szerintem ez a töltöm és navizok egyszerre nem igazán ajánlott kategória. -
bigdigit
addikt
válasz
Ateszpapa #4601 üzenetére
Ebben a csomagban s7 töltővel adják. Ki kell szórni azt is. Én s8-al megjelent töltőt vettem. Egy baja van ami nem tetszik méghozzá este ágy mellett nem ideális mert hallom megy benne a ventillátor. Ráadásul töltés végén hiába vált zöldre vagyis készre akkor sem kapcsol ki. Nem tudom de keresni fogom hátha valami hack létezik hozzá a ventillátort ki lehessen kapcsolni.
-
bigdigit
addikt
Nem tudom ki,hogy van vele de nem értem ha többek között a bixbyvel reklámozták a telefont vajon miért nem működik a hangalapú asszisztens ami a lényeg lenne? Mondjuk a hangalapú biztonsági azonosítás meg le van tiltva és úgy gondolom valószínű így is fog maradni mivel ha működne a google asszisztens is menne már a telefonnal ami konkurenciája a bixbynek.
Más:hátlapra senki nem használ valami fóliát vagy üveget a karcok ellen?Illetve létezik már normális tempered glas kijelzőre és kapható is esetleg nálunk?
-
bigdigit
addikt
válasz
Greg Vinous #3594 üzenetére
Össze sem hasonlítható.
-
bigdigit
addikt
Tegnap este filmet néztem aktív 3d szemüveggel közben jött valami értesítés. Mit mondjak elég érdekesen néz ki ez az amoled ilyen szemüvegen keresztül.
-
bigdigit
addikt
válasz
Szellem. #3346 üzenetére
Na egy hasonló eset mint a nálam járt első példány. Hangerő szabályzó gombok környéken ropogott szintén tisztításkor. A speedshop a mai napig rajta ül a telefonon. Végig azzal érveltek bár külsérelmi nyomot nem láttak rajta lehet le lett ejtve a telefon. Be kell vizsgálgatni és ilyen esetben nem lehet csak úgy elállni a vásárlástól. Tőlem vissza vette az eredeti vevő és már ő intézi mert még talán utaltak is rá hiába volt nálam a számla is biztos loptam. Mocskos szemét ember aki ott ezzel foglalkozik nem hiába már csak egy üzletük van. Milyen színű a tiéd?
-
bigdigit
addikt
válasz
N.YCityBoy #3304 üzenetére
Én nem használok de biztos belehet úgy állítani mivel nekem sima usb type-c-hdmi adapterem van és a telefon menüjében ilyenkor előjön egy panel ahol kiválaszthatom hdmi-n vagy a telefonon szóljon hang illetve fülesen egyértelműen.
-
bigdigit
addikt
-
bigdigit
addikt
Ma vettem észre összes játékom hiába keresem szokott helyén majd a google playen belül találtam meg őket. Ez most samsung fícsör én nyomkodtam el valamit vagy egy új google baromság?
-
bigdigit
addikt
válasz
ckaresz122 #2608 üzenetére
Kipróbáltam nekem ott is rendben.
-
bigdigit
addikt
válasz
ckaresz122 #2583 üzenetére
Egy biztos ha akarom tudom én is így görgetni bármikor de ahhoz hülyén kell belenyúlni.
-
bigdigit
addikt
-
bigdigit
addikt
Mivel leakartam menteni a telefon dolgait pc-re feldobta, rá a smart switchet. Egyből jelzett új szoftver elérhető pedig előtte ota-n azt írta nincs újabb.3360mb ha jól emlékszem.8+
-
bigdigit
addikt
Szerintem alapból 2 fajta pirosodásról van szó.Van az ,hogy adaptív színbeállításnál ha teljesen fel van húzva a piros szín fehér alapon rózsaszín a képernyő illetve ezen kívül is lehet a hajlított részeken elszíneződés vagy fehér alapot nézve döntögetve a telefont lesz olyan helyzet amikor kiszúrod valahol más a színe.
Szóval ha alaból fullon van a piros szín és nem tűnik fel semmi különös már elég jó a helyzet a többihez képest. -
bigdigit
addikt
Mivel nagy a csönd róla gondolom senkinek nem érkezett meg az ígért csoda javítocsomag kijelző ügyben. Nekem sajnos ma sem jött meg a csere készülék. Egy darab sincs gyorsboltban. Holnap után pedig hivatalos rajt lesz.
-
bigdigit
addikt
válasz
janeszgol #1945 üzenetére
Valljuk be elég sok szarság védi a kereskedőket is. Íme az én mostani helyzetem. 20.-án vettem egy telefont úgy, hogy aki előrendelte úgy döntött még se kell neki és eladta nekem. Hogy miért nem állt el ő a vásárlástól a franc se tudja egyenlőre. Viszont mint kiderült a telefon kijelzője el volt válva alig észre vehetően. Fólia felrakásakor tűnt fel abban az üzletben ahol ő vette mert az első dolgom volt egyenest mentem tőle valami védelmet rakatni a telefonra. Természetesen első kőrben meg lettem gyanúsítva biztos leesett a telefon...és ki tudja talán még loptam is számlával együtt. Nagy herce hurca árán az üzletben eljutottunk odáig elvileg ma kapok egy másikat mert épp nem volt készleten. Bár inkább arra gondolok elküldték a samunak bevizsgálásra és azért húzódik dolog mert kötve hiszem egy nagy üzlet esetén nincs már raktáron megjelenés előtt. Viszont ha ugyanazt akarják vissza adni én biztos nem kérek egy javított készüléket mikor 72 órán belül vissza került hozzájuk. Ilyenkor jönne ugye az elállás ha már erre kezdtem válaszolni. De elállással csak az eredeti vevő élhet és neki is utalják vissza az összeget! Paradoxon mi van ha közbe meghalt vagy nem közreműködő? Ott állok 14 napon belül és nem lehet érvényesíteni az elállási jogot! Szerencsére jelen esetben megtaláltam az üzlet ide vonatkozó áfsz hivatkozását. Legalább annyi benne van az eredeti vevő kérésére változtathat hogyan és hová kéri vissza az összeget. Mert ugye ilyen adás vétel általában ismeretlen emberek közt történik és senkit nem töltene el jó érzéssel nem a saját számlájára kapja az összeget hanem jóhiszeműségre alapoz. Pár hét izgulás mi is lesz a vége. De a lényeg inkább fentebb volt, hogy valaki megvesz egy pár napos dolgot valakitől és nincs joga elállni a vásárlástól mert extrém esetben jó rá fázhat.
-
bigdigit
addikt
Nos az én első s8+-om vissza került az üzletbe. Amire korábban írtam ropog nyomásra. Hiba lapon az szerepel, hogy a hangerő gombok környékén a kijelző el van válva és nyomásra recseg. Belém akartak először kötni biztos le lett ejtve. Hiába magyaráztam annak azért lenne nyoma is...és nem is találtak ilyen nyomot mert nem lett leejtve. Az ügyet mondjuk nehezíti nem én vettem előrendeléssel hanem már aznap más eladta. Még ezen is próbáltak rugózni mert lehet az ejtette le. De végül is 2 nap múlva elvileg kapok újat mert nincs készleten. A pénz vissza fizetés meg külön macera mivel az eredeti vevőnek utalnák csak vissza. Tiszta röhej nálam az eredeti számla és mégis mit gondolnak számlával együtt loptam el?
-
bigdigit
addikt
-
bigdigit
addikt
válasz
Richard #1640 üzenetére
Érdekes mód nekem is csak az nagy csomag jött rá más nem. De ha adaptív módban belépek kalibrálós menübe és nyomok egy helyre állítást nekem alapból leveszi a piros színt 0-ra. Nem tudom korábban milyen volt ez a funkció mert most vettem észre. Korábban én eleve lehúztam mert nálam nem csak a széleken látszott hanem az egész panelen. Lehet aki azt írja nem látszik eleve le van húzva a piros szín. Jó lenne valaki megnézne helyreállításra nála mit is csinál.
-
bigdigit
addikt
válasz
ForRedGlory #1608 üzenetére
Igazad volt....menteni kell a videót és így benne lesz a lassítás is.
-
bigdigit
addikt
válasz
ForRedGlory #1601 üzenetére
Neked,hogy maradt meg a lassítás? Csináltam próbából én is de csak a telefonon lejátsza marad meg a lassítás. Átmásolva valahova rendes tempóban megy végig. Lehet szerkeszteni kell és úgy menteni? Ami még érdekes volt nálam mintha észlelné a kamera mikor kell lassítania. Több részletnél is magától váltott felvétel sebességet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged