- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz
bulikavagyok #3392 üzenetére
"Illetve így, h az ingyen roaming kiesett"
Ezt kifejtenéd? -
Skynet258
veterán
válasz
Daryl Dixon #3397 üzenetére
És mi a kérdés?
-
Megint a Dexesekhez lenne kérdésem!
Most már megvan a külső eszközhöz való csatlakozás hang tekintetében, most el lehet menteni, hogy mindig az legyen az elsődleges, ja és ne kelljen kihúzni a HDMI kábelt minden egyes indításkor, mert amikor újra indítom akkor vissza van állva a telefonra és nem lehet a másik eszközt választani csak ha kihúzom a HDMI kábelt és visszadugom akkor!
Remélem érthető voltam -
bigdigit
addikt
Tegnap este filmet néztem aktív 3d szemüveggel közben jött valami értesítés. Mit mondjak elég érdekesen néz ki ez az amoled ilyen szemüvegen keresztül.
-
Telekomnál nem kell 11 ezres havidíj, hogy elhozd a telefont.
Ott elég a 3 ezres is!
Nincs ilyen redes baszakodás, hogy csak azzal viheted el részletre!A voda elmehet a 3.14csába!
Még mindig a Telekomtól éri meg kihozni a készüléket, és ne számoljuk bele az x éve itt vagyok egyéni spéci tarifákat.
Ennyi
-
kocsij
tag
válasz
Greg Vinous #3387 üzenetére
Samsung Galaxy S8
Red Medium EU+ X 2év, e-Pack tarifával
21 672 Ft/ hó teljes havidíj
( 10 000 Ft/ hó készülékdíj + 11 672 Ft/ hó tarifa havidíja)Ez miért jobb ajánlat mint pl. a Telekom? Akárhogyan számolom 240 ezerre jön ki a teló végösszege. Plusz a 35 ezret is be kell fizetni ehhez.
Ha meg nem fizeted be akkor meg 312 ezerre jön ki -
válasz
+1. A havidíjba épített biztosítással (ami más szolgáltatóknál plusz 3k körül van) szerintem is korrekt a Voda ajánlata.
ForRedGlory: Nekem kevesebb mint 8k a Red havidíja, és a mellé kaptam 230-ért a telefont (plusz a Starter Kit-tet) Pontosabban "csak" 206 ezerbe lesz végül, mivel volt egy vitám velük az előrendelés kapcsán, és kaptam 24k jóváírást.. De 245-ért egy utcáról besétáló új előfizető is megkapja a 9 ezres Red előfizetés mellé. Náluk egyébként nem a telefon van jó áron, hanem az előfizetés havidíja kedvezőbb mint a másik három szolgáltatónál. Ezért illetve a biztosítás miatt érdemes szerintem őket választani.
Szerk.: Illetve így, h az ingyen roaming kiesett, szerintem most tervezik a korlátlan net bevezetését -de ez csak egy megérzés...
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3388 üzenetére
viszont az G6 verhetetlen áron van náluk... igaz elvileg függő..
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #3388 üzenetére
nem csak sima S8 !?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
12.000 Ft-os havidíjért "cserébe" a Vodafone 275.000 Ft-ért osztogatja az S8+ telefont?
Ennél nem tudom tudnék-e rosszabb ajánlatot találni, már ha keresni lenne kedvem. Persze Vodával kapcsolatban nem vagyok képben, csak ezt a díjszabást néztem.
Hasonló havidíért a Telekomnál 190.000 Ft, de listaáron, függetlenül is csak 260.000 Ft.
(#3389) manokaki: Ja, tényleg, ráadásul S8 és nem is S8+. Akkor máris jó ajánlat
-
Greg Vinous
tag
Sziasztok!
Akik most éppen gondolkoznak, hol érdemes venni készülékét, azoknak ajánlanám a Vodafone-t. Ahogy olvasgattam itt a fórumot, általában T és Telenor jött szóba.
Én egy hete vásároltam egy éjfekete S8at a Dunaplazaban a Vodafone márkaboltban egy médium Red elofizu mellé. Az alábbi opcióval hoztam el.35000Ft kezdő részlet+ 24x10000Ft 2 év alatt.
Mivel évek óta vodas vágyok, így a hűségemért elengedték a kezdő 35eFtos összeget.
Fontos hogy a Red tartalmaz alap készülék biztosítást, ami törés, víz, bármilyen önhibából eredő sérülésnél ad egy új telót, 20eFt önrész befizetése után.
Szerintem ez így összességében jó ajánlat, emiatt ezt választottam.A készülék nálam egy S7 Edge-et váltott le, pont egy hete van meg és hibátlan. Nagyon szeretem, kis kezű vagyok ezért imádom, hogy a nagy kijelzővel együtt is egy kezesen használható. Ez az éjfekete szín pedig engem lenyűgöz, minden alkalommal amikor a kezembe veszem.
-
poli27
veterán
válasz
Daryl Dixon #3384 üzenetére
mindenhol kerestem ezt az egyet nem néztem
thx
-
Száguldo
aktív tag
válasz
SlyChocolate #3214 üzenetére
A virtuális gombok kezelhetőek a képernyő/navigációs sáv résznél.
-
-
PeteePeti
őstag
válasz
thebear007 #3375 üzenetére
Hogyne lenne! Gyorstöltés alatt ha rá teszed a telefont pár másodperc múlva indul a ventilátor, hallatszik is! Szal nézz utána mielőtt hülyeséget írsz!
-
leslien
nagyúr
ha már biztosítás... akinek Generali az otthoni akkor ott lehet smart ot igényelni.... 150k jók vagyunk 10k önrész...
-
válasz
bigdigit #3363 üzenetére
Szerintem, ugyan az mind a két eset, csak máshol van a probléma.
Nekem a hangerő gombok oldalán, csak a kijelző alsó felében. Leejtve nem volt!
Egyszerűen törölgettem és hallani a recsegést, plusz ahogy már írtam érezni a "lyukat" a kijelző alatt.
Egyébként a fekete színű a készülékem.A speedshop-ot meg inkább hagyjuk. Valóban szemét cég. Ha problémát kell kezelni akkor szemetek. Semmit nem veszek tőlük már egy jó ideje.
-
-
somogyib
őstag
válasz
thebear007 #3373 üzenetére
Erről már én is hallottam valahol, viszont megtévesztő, hogy az oldalukon kártyafüggetlenre szűrve nincs benne az S8.
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Ateszpapa #3345 üzenetére
Való igaz, nem néztem ennyire részletesen. Most átnéztem az általad linkelt táblázatot meg a saját online szerződésemet: extra csomagom van (lopás, törés, rablás, elemi kár, rongálás, beázás), havi 3 rugó az ára, az önrész pedig 33000 forint lenne. Szerintem ez elég korrekt. Ráadásul ahogy írtad, lehet kapnék még kedvezményt is ebből az összegből, lévén platinakártyás vagyok.
Köszi!
-
GMalik
tag
Headfi visszajelzések alapján nem lettek annyira jók a cirrus logic master-hifi dac egységek.
-
viera
őstag
válasz
Szellem. #3346 üzenetére
Sajnálom,hogy így jártál.Reméljük cserélik a telót.Pedig én naponta kb.20-szor áttörlöm a telót mikroszálas kendővel de semmi ropogást nem vettem észre az enyémen.Amúgy más is észrevette,hogy az S8-ast sokkal könnyebb tisztára törölni mint az S7-et?Legalábbis nekem ez a tapasztalatom,az S7 Edge-nél néha kellett használnom TV tisztító folyadékot,de az S8+-nál még nem kellett.Lehet,hogy ez a GG5 miatt van?Mert az S7-nél még 4-es üveg volt.Én kicsit simábbnak meg csúszósabbnak érzem az S8-at.Meg aztán a szürke szín miatt kevésbé látszik a hátulján az ujjlenyomat.
-
bigdigit
addikt
válasz
Szellem. #3346 üzenetére
Na egy hasonló eset mint a nálam járt első példány. Hangerő szabályzó gombok környéken ropogott szintén tisztításkor. A speedshop a mai napig rajta ül a telefonon. Végig azzal érveltek bár külsérelmi nyomot nem láttak rajta lehet le lett ejtve a telefon. Be kell vizsgálgatni és ilyen esetben nem lehet csak úgy elállni a vásárlástól. Tőlem vissza vette az eredeti vevő és már ő intézi mert még talán utaltak is rá hiába volt nálam a számla is biztos loptam. Mocskos szemét ember aki ott ezzel foglalkozik nem hiába már csak egy üzletük van. Milyen színű a tiéd?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Zoli133 #3331 üzenetére
S8 236k Telekomnál függetlenül kártyásan, viszont csak előfizetéssel tudsz biztosítást kötni. Én nem találtam olyan biztosítót, ami még foglalkozna kimondottan készülékbiztosítással, tehát kb csak az a lehetőség van, hogy ott kötsz, ahol megveszed. Ha találsz olyat, ahol lehet úgy kötni, hogy nem ott veszed, akor szólj. Még nincs meg a készülék, de ha meglesz akkor szerintem egy extra pluszt kötök Telekomnál, ha káz lenne, önrésszel együtt kb annyira jövök ki kompletten, mint egy új kijelző.
(#3345) Ateszpapa: Szó se volt arról, hogy most lenne 50 ezer az önrésze, a 3 évvel ezelőtti állapotot pedig a link valószínűleg nem tükrözi.
(#3359) mchawer: Semmi köze az előrendelésekhez, még most is függetleneket árulnak, és információim szerint nem is fognak ezen változtatni mostanában. -
mchawer
tag
MEGERŐSÍTÉS!!! Igen. A legtöbb, (ha nem az összes) Telekomnál vásárolt S8 és + készülék független. Az indok az, hogy kb. 5-ször annyi előrendelés volt, mint ahányra felkészültek, így gyorsban kellett független készülékeket kiadni, nem volt idő SimLock-olni... Így aki időben megrendelte és megkapta, ha a számlán nincs feltüntetve a /SL (SimLock) jelzés, az mind független és az is marad... A #BLK és a #SLV jelzések a telefon színére vonatkoznak... (BLK=black, SLV=silver) Ma kipróbáltam Telenoros kártyával is, tényleg működik...
-
-
TTTotya
senior tag
válasz
Szellem. #3346 üzenetére
Külföldi fórumokon lehetett olyanokat olvasni, hogy eltörtek a kijelzők. Nem az üveg, az ép maradt, hanem alatta a kijelző
Lehet, hogy hasonló probléma miatt történtek, nem?#3347 sipy888: Én mikroszálas vagy puha papír törlővel és Isopropyl alkohollal, de ha csak poros akkor lemosom a csap alatt.
-
AmbiG9
csendes tag
Sziasztok. Egy ki segítséget kérnék tölletek. Telekomon kívül melyik szolgáltó árulja függetlenül a készüléket?
-
VIBO
őstag
válasz
Daryl Dixon #3352 üzenetére
+1
-
-
Oposzumtoszó
senior tag
Még egy észrevétel. Vasárnap megvettük. Amint bekapcsoltam frissités, meg ma is egy frissítés. (S8+, Telekom). Semmi változást nem vettem észre a másidik frissítés után.
-
válasz
Oposzumtoszó #3348 üzenetére
Ja, nagyon bosszantó a dolog. Más bajom nem volt vele, de ez a recsegés zavaró, és nem is kell erősen megnyomnom hozzá a kijelzőt. Itt inkább az a legnagyobb gond, hogy közel van a kijelző széléhez és előbb-utóbb el fog válni a kijelző széle is.
Hát, ez van. Majd lesz valahogy.
Mindig megfogadom, hogy sose veszek azonnal telefont a megjelenés napján, de erre mégis megcsináltam. Most ez lett. -
Oposzumtoszó
senior tag
válasz
Szellem. #3346 üzenetére
Én az S7 Edge-nél jártam hasonlóképpen. Ott a bekapcsoló gombnál szó szerint elvált a kijelző a kerttől! Futottam pár kört, mire pár órán belül kicserélték, mert nem akartam napokra ott hagyni.
Nagyon sajnálom, hogy így jártál, ezek nagyon idegesítő dolgok. Főleg egy zászlóshajónál.
Met akárki akármit mond, ez egy negyed milliós telefonnál nem fordulhat elő! Ez nem fér bele!
Majd írd le mire jutottál.sipy888 Én mikroszálas törlőkendővel takarítom. Napközbe nem gond az ujjlenyomat, hiszen a zsebemben van, így minden lépésnél kvázi törlődik a surlódástól.
-
sipy888
aktív tag
Ki mit használ a telefon takarítására? Gondolok itt főként a zsíros ujjlenyomatokra. Amit adnak üvegfóliahoz nedves törlőkendőt (alkoholos?), az árthat hosszú távon a gyári clean cover tok akkor vagy a telefon fém oldalának? Köszi
-
Köszi a válaszokat!
A probléma a következő:
Valamelyik nap az Alcantara tokban törölgettem a telefon kijelzőjét egy puha ronggyal. Arra lettem figyelmes, hogy recseg. Azt hittem először, hogy az alcantara tok. Ma reggel, megint megtörölgettem és megint recsegett. Kivettem a tokból, majd kb 30 perc múlva ismét megtörölgettem, de tok nélkül és hallom recseg a kijelző.
Ha szemből van a kijelző, akkor a bal oldalon kb. a közép vonal alatt. Elkezdtem kopogtatni és faszán üreges a bal oldal alsó felében a kijelző alatt. Üregesen kopog, sőt, más is ha rányomok. Ezek szerint faszán elengedett a ragasztó vagy a tömítés a kijelző alatt. Ezért kérdeztem, mert akkor ez nem természetes dolog ha mindenkinél okés.
Sőt, ha kikapcsolom a kijelzőt é valami egyenes tárgyat látok tökéképkén, akkor ha megnyom a kijelzőt a bal oldalon és a jobb oldalon a bal oldalon sokkal jobban torzul a látott tükörkép.Fasza.
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
SlyChocolate #3337 üzenetére
Azt mondták, hogy a telefon nagy értéke miatt 20% az önerő (~50 ropi). Ez sem kevés, de még mindig jobb, mintha a teljes összeget kéne kicsengetni.
Plag
Többször végigkopácsoltam a kijelzőt, de nem hallok különbséget. Cserébe az asszony meg bolondnak nézett miatta.
-
Sziasztok!
Lenne egy fura kérdésem, kérésem azokhoz akiknek S8+-uk van!
Szemből a kijelzőt kopogtassátok már meg mindenhol, és írjátok le, hogy hol mélyebb a kopogás, vagy üregesen szól. Van egy pont a telefonon, ahol olyan mintha üres lenne. Nem hülyeségből kérdezem, és ha jön válasz rá, konkrétan leírom, hogy miért kérdezem és hogy hol hallom én az üregesedést. Csak nem akarom, hogy valaki pont arra a helyre koncentráljon fölöslegesen. Ahol esetleg lyuk van vagy üresség ott más a hangja a kopogásnak.
Kérlek, nézzétek meg egy páran és írjátok le, de csak az akinek S8 Plusa van! Sokat segítetek vele!Köszi.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zoli133 #3331 üzenetére
Én a Telekomtól vettem a telót, és kötöttem rá teljes körű biztosítást (lopás, törés, elemi kár, rablás) havi 3000 forintért. Ja, és bármikor lemondható.
Korábban még az S3 LTE-men is volt ugyanúgy a T-n keresztül, az volt az egyetlen készülékem, ami összetört, felhívtam a biztosítót, cserélték.
-
Zoli133
addikt
Üdv,
Gondolkozom egy s8 vételén. Ahogy nézem a hivatalos garis ár mindenhol ugyanannyi, viszont gondolkozom biztosításon hozzá. (Egyszer törtem eddig csak 5 év alatt okostelefont, de ez nem sokat jelent) Erről van tapasztalat hol érdemes/kedvező? -
datomi
tag
Sziasztok!
Az usb port kímélése miatt vezetéknélküli töltőt vennék az S8+ -hoz.
Érdemesebb a gyárit venni, vagy esetleg más típust?
Mit ajánlanátok?
Köszi! -
csabiks
senior tag
urak! tobbszor volt mar rola szo (visszolvastam), de nem egyertelmu szamomra. a telekomos keszulekek mind fuggetlenek? mert en telenoros vagyok, de itt joval olcsobb
iphonerol jonnek, boltba nyomkodtam iszonyat bejovos -
kbadam83
senior tag
A gyári böngészőt használóktól kérdezném, hogy más is talállkozott olyannal, hogy a böngészőbe ha több lapot szeretnék megnyitni, és váltogatni köztük akkor ha rámegyek h lapok, nem történik semmi csak egy üres oldal jelenik meg.
Lehet valami köze az ADB parancs által eltűntetett vezérlő gombokhoz? -
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3321 üzenetére
lehet h egy héttel ezelőtti hsz. válaszolt...
-
barmar
aktív tag
válasz
Bence004 #3318 üzenetére
Ezen még nem vacakolt. De lehet hogy elő jön valamikor, volt itt akinek 1hét alatt csak egyszer jött elő. Szerintem ha hardveres akkor úgyis lesz egy nagy csere hullám, mert ha itt köztünk is van jopár embernek, akkor a világba ez nagyon jelentős szám lehet. Ha szoftver akkor meg biztos javítják. Csak még olyan friss a cucc h nem derült ki.
Az AOD úgy tudom hogy alkalmazkodó fényerővel működik amit nem lehet állítani.
-
-
mchawer
tag
válasz
ForRedGlory #3314 üzenetére
Szivesen
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ForRedGlory #3314 üzenetére
-
-
-
-
TTTotya
senior tag
válasz
MasterChief #3303 üzenetére
A frissítés magától elcseszte a kijelződet?
Én úgy tudtam csak akkor változtat a beállításokon, ha a user akarja, egyébként pedig minden marad a régiben....
-
bigdigit
addikt
válasz
Daryl Dixon #3304 üzenetére
Én nem használok de biztos belehet úgy állítani mivel nekem sima usb type-c-hdmi adapterem van és a telefon menüjében ilyenkor előjön egy panel ahol kiválaszthatom hdmi-n vagy a telefonon szóljon hang illetve fülesen egyértelműen.
-
sziasztok!
Aki használ Dex-et belehet valahogy állitani, hogy a rácsatlakoztatott megjelenítőből jöjjön a hang ne pedig a Dex-ből?Amúgy brutál jó ez a cucc, vettem egy Logitech vezeték nélküli billentyűzet egér kombót király így 165cm-es 4K-n internetezni
-
MasterChief
csendes tag
Nekem nem volt gondom a kijelzővel, de felraktam a frissítést és nekem utána fehér háttérnél a szélei pirosas színben kezdtek el játszani.
Alapból AMOLED-fénykép módban használtam a telefont, de most visszaraktam adaptív-ra. Ez meg is oldotta a dolgot, de túl hidegek lettek a színek az én ízlésemhez, szóval a színegyensúlynál eggyel melegebbre állítottam. Ettől megint szépek lettek a színek, de újra elkezdtek pirosas színben játszani a szélek. Ezt végül sikerült megoldanom a képernyőszélek színegyensúlyánál, ahol a csúszkát lehúztam teljesen a hűvös tartományba. Most úgy érzem megint ott vagyok ahol a frissítés előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest