- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossi
őstag
Hamar lezuhant az S8 ára Telekom Dominó 175k... az azért nem rossz várhattam volna 1 hónapotbocsi ez nettó ár
benéztem
-
mchawer
tag
válasz
CHIPman #5295 üzenetére
(#5290) Roshan: Valóban. Semmilyen pozitív változást nem tapasztaltam amíg be volt kapcsolva, viszont negatívot igen... Valójában csak a Telekom vezette be április 27.-től, ezért van azokban a ROM-okban. Ha valakinek van érzékelhető pozitív tapasztalata a VoLTE-ről, ossza már meg. Köszi
-
bigdigit
addikt
Nekem is van egy hiba észrevételem vagy van valami trükkje amiről nem tudok. Itthonra bekapcsoltam a biztonságos hely funkciót. Viszont mikor haza érek rendszeresen elfelejti használni a telefon. Egy újra indítás után pedig ismét működik.
-
kbadam83
senior tag
Tesom vett egy Telekomos S8+-ot
Sajnos a telefon egyik naprol a masikra azt produkalja, hogy aki hivja ot az nagyon visszhangozva visszahallja magat a telefonon. Tobb SIM kartyaval is probaltuk minden ugyan ezt produkalja. Gyari visszaallitas megvolt es semmi sem valtozott :-(
Mi lehet a gond vele? -
törölt tag
válasz
tamist66 #5274 üzenetére
Dehát már XEH vagy. A két első jel mutatja melyik ország lokalizáció aktuális éppen. A harmadik cs jel csak az eredetit jelzi. Ez már nem olyan mint a régebbi típusok. A sim kártya alapján választja ki a cs-t már az s8. Pl. ha betennél a telefonba egy olasz kártyát, akkor felajánlana egy resetet és olasz lokalizációval indulna utána már a telefon.Ha recoveryben elindítod is az XEH mutatja nálad is.
-
SharpSA
veterán
Van-e valaki, aki Oneplus 3-ről vagy 3T-ről váltott? Tudni szeretném azt, hogy az akku idő hogy alakul ahhoz képest S8-on és S8+-on.
-
törölt tag
válasz
.:Kristian:. #5276 üzenetére
Olvass vissza kb 100 hsz-t, nem olyan sok. A napokban nagyjából összefoglaltuk a lehetséges hibákat.
-
-
67tuareg
tag
válasz
mchawer #5269 üzenetére
Szerintem próbáld meg csak 2G-3G-re kapcsolva, csak próbára, hátha ügy működne, mert ez úgysem lesz így használható, LTE-re úgyis szükséged lesz!
Olvasom a topikot, de nem emlékszem, nem használsz valami bluetoothos headsettet. Nekem volt egy Nokia-ás esetem, ott is hasonló dolgokat produkált.Közben lemaradtam az újabb postodról! Biztos úgy gondolta, hogy adnak vissza az árából is mert csak részlegesen tudod kihasználni a funkcióit a telónak!
-
mchawer
tag
válasz
#67656192 #5272 üzenetére
Egyébként ma újra elvittem a Samsung szervízbe, rákérdeztem, hogy miért állíttatták át velem úgy, hogy nincs 4G/4G+ -m? Azt mondták, nehogy már megmagyarázzam, hogy annyira hiányzik az nekem... Hát, mondom: DE... Azt javasolták, hogy állítsam vissza a gyári beállítást, hátha tényleg valami app okozza. Pfff... Ez fél napos meló az esetemben, plusz a bankba is hatodszorra kellene bemennem aktiváltatnom az alkalmazást... A hócipőm most éppen tele, de tudom, hogy nem a telefon a hibás. SIM-csere 1 hónapja volt, tehát ott nem lehet bibi...
-
dkovizoli
addikt
-
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Jovoheten keszulok lecserelni az A3 2016-omat egy S8-ra, es tudni szeretnem mire figyeljek oda vasarlaskor. Biztos sokszor leirtatok mar de nem talaltam osszefoglalva a hsz-ek kozt (esetleg bele lehetne foglalni az elsobe).A rozsaszinedo kijelzorol olvastam, mi van meg amivel lyukra futhatok?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
dkovizoli #5267 üzenetére
Nekem is az van már kábé két hete, feketében. Jól védi a telót és mégis alig érezni, hogy a készüléken van, plusz ami a mániám, hogy túllóg a kamera üvegén, így asztalra téve sem karcolódik a lencse. Bár az S8 duónál mostmár eleve alig lóg ki a hátlap síkjából a kamera, szóval ez az utóbbi tulajdonság gondolom a legtöbb S8 tokra igaz.
-
tamist66
csendes tag
Tisztelt fórumtársak! Adott egy s8 készülék. Szlovákiából származó, független, új. Alap szoftver verziója: ORX/ORX/ORX volt. Odinnal frissítettem, így lett: XEH/XEH/ORX. Hogy lehet az ORX-t is XEH-re átírni? Köszönettel
-
lacka111
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan probléma jött elő, hogy az értesítési hangok elnémulnak, hiába van felvéve a hangerő + ilyenkor próbálok a zenelejátszóból indítani zenét és hibát ír ki. Egyszer pedig a csengőhang nem akart megszólalni, csak rezgett a teló.
Az az érdekes, hogy a feloldáskor ad ki hangot, de utána semmi (csak az újraindítás segít rajta).
Nincs erre valami megoldás? -
Soockit
aktív tag
Az miért van ha a Lastpass-nak adok engedélyt a Beállítások/Kisegítő lehetőségek/Szolgáltatások oldalon akkor egy idő után elflejti és újra kell adni neki az engedélyt?
-
dkovizoli
addikt
válasz
ckaresz122 #5265 üzenetére
Szerintem nem fedi olyankor teljesen az ujjad. Nálam is előfordul. Nem a legszerencsésebb az elhelyezése. De ennél több problémám sose legyen.
Más.
Megjött a Nillkin frosted shield. Tényleg jó. Jó a fogása, egész jól elkülöníti pl az ujjlenyomat olvasót is. -
ithomas
őstag
válasz
ckaresz122 #5265 üzenetére
Nálam 1-szer! fordult elő ilyen.
Mivel a másik 1000 esetben gond nélkül és pontosan működik, úgy gondolom belefér... -
ckaresz122
tag
Néha van, hogy nem reagálja le az ujjlenyomatolvasó, hogy rátettem az újjam. Nem ébred fel a telo, csak, ha mégegyszer ráteszem...
Nálatok? -
ImACeltic
őstag
Gmail nektek küld push értesítéseket? Nekem 3 fiók van használatban és csak az exchange-es küld értesítéseket.
-
kbadam83
senior tag
Nektek a világító szélek funkció működik? Akár mit csinálok vele csak a Vibernél hajlandó világítani :-(
-
Deck
titán
Legjobb fólia és üvegfólia?
-
-
TTTotya
senior tag
Na a mai terméssel összeállt a vezeték nélküli töltő szett. Eredeti Samsung Wireless Charging Stand. Nem a legújabb, hanem az S7-é. Ugyanúgy tölt csak, máshogy néz ki, az meg nem éri meg a felárat, meg a lehajthatóság sem. Nekem nem.
Aukey Quickcharge 3.0 gyorstöltő fej. (UK-ban élek) Megy vele a vezetékes és a vezeték nélküli gyorstöltés is.
Valamint egy jó kábel a Portapow-tól.
+A kocsiban pedig 1 ilyen Spigen Kuel tartja (£10 most akciósan az angol amazonon):
-
Ma érkezett meg a rendelt "gyors töltőnek mondott" pad. [link]
Nos nekem ha ráteszem nem írja, hogy gyors töltés, hanem csak normál módban tölt.
Ugyan ez van az s6-hoz gyárilag kapottal is.
Szóval esetleg aki ilyet akarna venni annak írom, hogy nem tud gyors töltést, vagy pedig valamit én nem csinálok jól -
Lacka89
aktív tag
Üdv.
Szerintetek ez mukodne a telefonnal?
[link] -
mchawer
tag
válasz
Szellem. #5232 üzenetére
"Marad a tiszta élmény" Ez a legjobb megfogalmazás! A gyári clear coveren kívül semmivel sem burkolom a telefont. Próbáltam a gyári fóliát, tényleg borzalom... Próbáltam mást is, de leszaggattam, mert rontotta a gyönyörű, hibátlan szépségét a telefonnak. Ez így tökéletes, ahogy ki lett találva. A clear covert is csak azért használom, hogy ne kelljen minden leejtésnél telefont cserélni, adatokat újra átvinni, stb, stb...
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
Szellem. #5227 üzenetére
Én is kaptam,2db volt a dobozban. Szart sem ér. Szégyen a vágás felülete, mintha valami csorba ollóval vágták volna körbe. Viszont nagyon könnyű jól feltenni.
Nekem sincs semmi rajta. Kaptam egy Nillkin frosted hátlapot egy barátomtól, neki nem jött be nekem nagyjából igen. -
Ez a gyári Samsung fólia egy kalap kaki. A mai napon szépen az alja feljött. Aláment a kosz és valami ótvar rondán nézett ki, így le kellett jönnie a kijelzöről.
Nagyon vacak minőség. Most nincs a kijelzőn semmi, de valóban mindenféle fólia nagy mértékben rondít azon a tapintáson és élményen amit a kijelző érintése okoz.
Arról meg nem is beszélve, hogy a gyári fólia mocskosul gyűjtötte a zsírt és már majdnem letörölhetetlen volt.Szóval, most fólia nélkül van. Így is marad.
-
törölt tag
Nem lehet, hogy a hátlap része az ujjlenyomat olvaso, meg a többi motyó ami rajta van?
Az s7 hátlap se csak egy üveg, ott is már rá van heggesztve a kameravédő üveg. Az s6 üveg hátlap méh egy sima üeglap, sajátomon cseréltem anno.
El tudom képzelni, hogy mdijjal ennyi Samsung szervizben. -
poli27
veterán
válasz
StarKiller89 #5219 üzenetére
sztem kijelzőre gondoltak ilyen árért xd
-
törölt tag
válasz
mchawer #5217 üzenetére
Semmi gond.
Nem a telefon hibája, hanem a Telekomos romban ez az alapbeállitás.
Tavaly ősszel vettem egy családtagnak egy független Samsung c7-et.
Nem eu-ba szánt modell, itt hivatalos forrásból nem is lehet(tett) kapni csak Alinál.
A lényeg, hogy valamilyen Ázsiai független rom volt rajta és nem csak a beállításokban hanem még a gyorkapcsolók között is ott volt a VoLte.
Valószínűleg arrafelé már ott tartanak, hogy rendesen működik.
Alapbeállitásban viszont nem volt bekapcsolva. -
StarKiller89
senior tag
sziasztok
tényleg 80k egy hátlap csere??
egyik kollégám szépen elintézte a telefonja hátulját és a szervízben ezt az összeget mondták neki, ez nem túlzás egy kicsit?
-
mchawer
tag
válasz
#67656192 #5215 üzenetére
Nem csak, hogy van, de gyárilag be is volt kapcsolva... Ezt nem is értem... Két hétig sz***tam, (akkortól használok Telekomost) mert némultak el a hívásaim és indíthattam újra a telefont, mert anélkül hiába hívtam vissza, ugyanaz a némaság volt... Azt hittem, szolgáltatói hiba, de nem, vagy mégis? Ejjjj
De jó, hogy van ez a fórum
Csak azért nem hiszem, hogy túlragoztuk a témát, mert talán más is beleeshet ebbe... Mindenkitől elnézést, hogy okoskodtam, de azt hittem a hivatalos szervízben értenek hozzá...
-
törölt tag
válasz
mchawer #5214 üzenetére
Ez a VoLte még csak kísérlet, nem végleges. Ha majd az lesz akkor, ne félj a legutolsó tanyára is eljut a híre.
Tudom, hogy a Telekomos romban van de azért tettem be a screenshotot, hogy lásd, a Vodafoneban nincs.
Szerintem most már érted ezt a dolgot, bőségesen túltárgyaltuk. -
mchawer
tag
Igazad volt. Megkövetlek. Elnézést kérek... Valóban max H+, vagy 3G van... A H+ -ról azt hittem mindig, hogy HyperNet-et jelent... Hú, de hülye vagyok... Tényleg barmok lehetnek a szervízben... Viszont így megint abba a problémába ütközök, hogy a beszélgetés közepén elnémul minkét oldal és újraindítás... Van esetleg megoldás erre? Telekomos vagyok. És most már mérges is... Bocsi... Tehát akkor a VoLTE lehet a bibi? Kapcsoljam ki? Ez okozza az elnémulást? Köszönöm a felvilágosítást...
-
CHIPman
nagyúr
válasz
mchawer #5204 üzenetére
Valamit akkor rosszul írtál le. Ha LTE/3G/2G auto-ról (ott, ahol így hívják a menüpontot) átrakod 3g/2g auto-ra, akkor nem lesz 4G mobilneted. Ha kikapcsolod a VoLTE-t (4G mobilhívás, tehát csak 3G és 2G lesz, elvileg semmi hatása mert a szolgáltató amúgy is csak 2G/3G-t támogat.), akkor éred el azt, amit leírtál, viszont azt a menüpontot nagyon nem így hívják.
-
Mr. Sword
tag
Járt már úgy valaki, hogy a gyári ébresztő iconja "beragadt" a status bar-ba? Nekem ott van akkor is ha be van kapcsolva az ébresztő és akkor is ha nincs. Ez mitől lehet?
-
mchawer
tag
-
törölt tag
válasz
killerjohn #5201 üzenetére
Pont az OTA a bugok alapja,hogy reset nélkül csak bizonyos fájlokat frissít a rendszer. Akkor még pár hét és megjön OTA is. A teljes csomag közel 3,3 giga, ha ODIN rakja fel, OTA 610 mega.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- LED világítás a lakásban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest