- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodicsaba
aktív tag
A kijelző aljáról hogy lehet eltüntetni a ( képernyő bekapcsolásához nyomja meg).... szöveget? nem találom sehol.
-
törölt tag
válasz
Skynet258 #3193 üzenetére
Ugy vagyok vele mint viera vagy bulika vagy stb. (a fekete egy kicsit sok).
Elöl mindegy mert mindegyik egyforma, hátra várom a dbrandos fóliát tehát az is mindegy viszont a keret nekem jobban tetszik polírozva.
A méret nehezebb kérdés, mert mindkettőnek van előnye.
Én most s7e után se méretben se üzemidőben nem akartam visszalépni. -
CHIPman
nagyúr
válasz
krystman #3197 üzenetére
Telekomról volt szó, ott van SL jelölés tudtommal. Legalábbis régeben tuti volt.
(#3192) Száguldo: Örülök neki, akkor a szar rendszerük miatt nem náluk fogom elkölteni azt a 200k-t +biztosítás+előfizetés...
szerk: most az oldal szerint Mammutban van fekete, gondolom este 9 óta szállítottak készletet...
#kappa
-
krystman
őstag
Azt hol irják, hogy SL vagy nem a telefon? Ma vettem egy S8 at a Telenortól, de ezen sehol sincs feltüntetve, hogy SL lenne. Kártyával csak holnap tudom kipróbálni.
-
ckaresz122
tag
válasz
ckaresz122 #3195 üzenetére
Storno. Levettem visszatettem, most megy ...
-
Skynet258
veterán
válasz
#67656192 #3189 üzenetére
Na jó, az lesz, hogy jövő hétre úgyis kapok egyet tesztelni a Samsungtól, S8+-t próbálnak adni, remélem levendula lesz, és akkor ki tudom próbálni a (nekem) 2 gyenge pontot (a nagyobb méretet és azt az árnyalatot). Élőben persze fogdostam már, de napi szinten használva fog kijönni a dolog.
Köszi mindenkinek, én néha ilyen nehéz eset vagyok. -
kellcucc
aktív tag
válasz
bulikavagyok #3157 üzenetére
Ezen belül? Azt írja SLSI_S5K2L2_FIMC_IS
Ez most sony vagy samu? -
viera
őstag
válasz
Skynet258 #3179 üzenetére
Én úgy voltam először,hogy nekem S8 lesz fekete színben.Aztán lett belőle S8+ jeges szürke színben.
Nekem a fekete már túl fekete volt,kicsit unalmas.A szürke viszont szerintem nagyon feldobja a telót.A másik oka,hogy + lett az az akku.S7 Edge-el is sokszor épphogy kibírtam nap végéig,az S8+ simán elmegy addig.
Viszont a simának jobb a fogása.
-
Skynet258
veterán
Holnap úgy néz ki elkél az S7 Edge-em, de nem tudom eldönteni: S8 vagy S8+, fekete vagy Orchid Grey.
First world problem. -
viera
őstag
Ma megjött az S8-cal megjelent vezeték nélküli töltő is.Tetszik,hogy össze lehet csukni,bár én inkább állítva fogom tölteni.Nem terveztem venni hozzá újat,csak az S7 Edge-el együtt tegnap ment a 7-eshez kiadott töltő is az új tulajnak.
-
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok,
Meg lehet oldani a gyári e-mail appal, hogy ne töröljön, hanem archiváljon?
Köszi
-
zermi
aktív tag
Ha valakinek kérdése lenne, az S6 edge+ asztali vezeték nélküli gyors töltőjével is és a EB-PN920USEGWW powerbank-lal is működik a gyors töltés.
-
zermi
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Egy napja én is boldog tulajdonosa vagyok egy S8-as készüléknek, S6 edge+ váltotta le.
Egyenlőre még jobbára tesztelgetem. Eddig úgy tűnik minden rendben van a készülékkel.
A statisztikához: Telekomtól vásárolva, a telefon szolgáltató független, kipróbálva működik telekomos és telenoros sim kártyával is. A készüléket 2017.04.19.-én gyártották. Én rózsaszíneződést nem tapasztaltam.
Bekapcsolás után frissült egyből, a jelenlegi FW G950FXXU1AQDD.
Szerintem az ALWAYS ON DISPLAY-t helyett más megoldást választhattak volna. Nem kellene folyamatosan bekapcsolva tartani. Jobb megoldásnak tartom az OP3 megoldását. Ott csak akkor kapcsol be a képernyő, ha üzenet érkezett, nem fogadott hívásod volt, vagy elsimítod a kezed a telefon felett.
Még nem tudom, hogy itt ez mennyi vesz le az aksiból. Gondolom egy nap azért megeszik 5-10 százalékot.
A rövid használat után eddig elégedett vagyok vele. -
Ateszpapa
addikt
válasz
wong kok wah #3163 üzenetére
És az nem lassú hozzá?
Mennyi idő alatt tölti fel? -
L.L.
senior tag
válasz
bulikavagyok #3155 üzenetére
Nekem ma többször is produkálta ismét, de remélem szoftveres gond lesz, mert pl. ha a home erős nyomásával ébresztem a képernyőt, és olyankor többször rezeg, akkor utána bárhova érek először a képernyőhőz rezeg egyet, de ez akár lehet a bekapcs gomb menyomása is. Illetve néha, ha használat közben csak finoman érek a home-hoz, akkor is rezzen, hiába van kikapcsolva a rezgése.
-
joeyboy83
csendes újonc
Tisztába vagyok vele milyen kijelző van a telefonba.És nem azt mondtam vagy nem arra utaltam hogy az s8 amoled kijelzője rosszabb lenne.Ha figyeltél írtam is hogy szeretem az amoled kijelzőket.Egyszerűen csak kicsit mosottabbnak tűnik az lcd után.De egy szóval se írtam hogy rossz lenne.És bármilyen hihetetlen de volt s8 telefonom.Nem is értem hogy jössz te ahhoz hogy te ezt megkérdőjelezd mással szemben.Nem írtam ilyet se hogy szar lenne az s8.Nagyon vártam én is a megjelenését azért vettem meg.A telefon hangzása és minősége ha neked meg nem tűnik fel...akkor a gond nálad van.Ég és föl.De ezt minden normális ember elismeri hogy más a kettő.A rendszer stabilitásába és biztonságába meg felesleges bele menni szerintem.Te azt tartod jobbnak én meg ezt szeretem.Itt nem arról szolt a hozzászólásom hogy miért szarabb egyik a másiktól.Hanem hogy számomra miért jobb az iphone még mindig.Nem vagyok apple buzi aki nem tud elképzelni más rendszert vagy telefont a kezébe.Én még nem találtam meg azt amiért ott tudnám hagyni.Számomra se ér annyit az iphone mint amennyibe kerül.De az s8 se ér meg 250 ezret nekem amíg ilyen gondokkal küzd és szenved.Az s8 kerül 250-270ezer ft ba.Az iphone 7 128gb került 200 ba.Nekem ezzel a telefonnal nincs bajom nem panaszkodok rá mint ti itt sokan teszitek az s8 ra.Nincs kijelző baja nincs ez nincs az.Igen az s8 fejlettebb már sok tekintetben mint az i7.De mit érek vele ha azt nem tudom normálisan használni?Gyorsabb az s8,NEM.Szebb az s8,IZLÉS KÉRDÉSE.strapa bíróbb az s8,NEM stabilabb a rendszere? NEM. Van pár dolog amiben jobb.De azt le is írtam hogy a kamerája jobb.De az se húú de sokkal.És az hogy túlmelegszik x idö játék után és csökken a teljesítménye.Ami érezhetően megmutatkozik a telefon használata közben az TÉNY.De továbbra is ha androidot kéne vennem akkor s8-at vennék.Független a telefon hibáitól.Amikből van nem kevés még mindig.De ettől még számomra nem szar.
-
-
Freezee
senior tag
válasz
bulikavagyok #3157 üzenetére
samu igen. De van itthon sony is hát fényévekkel szebb képeket csinál a samsung.
-
Anulu79
addikt
válasz
Köszi! Van valami info, hogy a Telekomos milyen? Vagy nincs így "szortírozva" és tök mindegy, hogy hol veszem?
-
válasz
Freezee #3156 üzenetére
Sanszos, h Samu. Ezzel a programmal tudod megnézni: Phone INFO ★Samsung★
-
Freezee
senior tag
válasz
hol látom milyen kamerásat kaptam? Vettem rá gyári clear covert. Basszus tényleg sokkal könyebb így az ujlenyomat olvasot használni. 10/10 igy. Elötte csupasz volt a telo és 10/6 volt az arány durván mert reflexböl fölé toltam az ujjam.
-
-
barmar
aktív tag
válasz
bulikavagyok #3152 üzenetére
Nem mondtak egyertelmuen h hardverhiba, a bugreportba szoftver gondok is lathatoak. Csak annyit momdtak h latjak a hibat, csere.. sajnalom h rossz hirt hoztam par embernek
ettol meg lehet h szoftver, csak meg fingjuk nincs mirol van szo mert most hallottak errol eloszor.
-
Anulu79
addikt
A sima S8-at egy vagy kétféle kamerával lehet kapni? Itt is van Samus meg Sony-s?
-
-
barmar
aktív tag
Azt mondta a samsung szerviz hogy lattak a diagnosztikan hogy szarakodik a force touch es irtak egy papirt hogy javasoljak a 72 oras cseret a telekomnal. Ezzel a papirral visszamentem es csereltek a telefonom. Szoval nem megnyugtato a helyzet ha a samsung is azt mondta hogy hibas es csere... remelem ezen mar nem jon elo.
-
No elhoztam tesztelni egy S8+
Annyit tudni kell, hogy iPhonet használok, de nagyon tetszik az S8+. Első lépések nem mennek túl zökkenőmentesen. Pár alkalmazás nem igazán akar megfelelően működni... Ne értsetek félre nem fikázni jöttem a telefon!
Maga a telefon gyönyörű, kijelző annál inkább! Egész hétvégén tesztelgetem majd, barátkozunk egymással.Tudom volt már itt kérdés, de már nem emlékszem a megoldásra. Hogy lehet 1080p nagyobb videókat nézni youtubeon? Alkalmazás nem engedi feljebb állítani a felbontást.
-
Soockit
aktív tag
válasz
ckaresz122 #3144 üzenetére
Nekem működik az ACR!
-
Oszhgiv
csendes tag
Sziasztok!
Az S8-at fogja/tudja tölteni a Galaxy S5 töltője + a gyári vezeték nélküli töltőpadja?
-
ckaresz122
tag
Hívásrögzítőt ami működik tudtok ajánlani s8ra? Acr kifingott!
-
Musaka
senior tag
-
torok6
aktív tag
Sziasztok! Én is rendeltem telekomtol egy galaxy s8-at 2napja de azt írják hogy jóváhagyás alatt ez most mi?
-
joefasalasso
aktív tag
Elemlámpa indítót ki lehet varázsolni az asztalra? Gyárit. Köszi
-
CHIPman
nagyúr
válasz
joefasalasso #3135 üzenetére
Már megtaláltam a weboldalon én is, de a feketét nem írja Budapestre, és az ügyfélszolgálatos ürge sem látja, bár ő is csak a weboldalt nézi. Te hol látod, hogy ott van?
szerk: Ja, s8+-ról van szó.
-
CHIPman
nagyúr
Mennék az Allee Telekomba megvenni a feketét, erre nincsen. Valakinek nincs infója, hogy hol van? Ezüst és lila van, de maradnék a feketénél, és ők nem látják a rendszerben, hogy hol van raktáron...
-
barmar
aktív tag
válasz
rolixyz #3128 üzenetére
Én most bevittem a telefon a samsungba a nyomásérzékelő miatt, én voltam az első aki s8-at vitt be szervízbe
azt se tudták mi van.. de végül bevették és mondták hogy újrahúzzák a szoftvert és csinálnak egy nyomásérzékelő kalibrálást is. most megyek vissza érte, aztán meglátjuk.
-
válasz
thebear007 #3123 üzenetére
Ja, könnyen lehet, én máshogy olvastam.
Anulu79:
Iagzából inkább felesleges, főleg addig, amíg nincs hangvezérlés. -
duvi
nagyúr
Valaki próbálta már az xprotector fóliákat? S8-ra tervezek egy ilyet beszerezni, de már a gyáriról is olvastam, hogy valakinek rövid idő alatt az is feljött. Hajlított Ultra Clear fólia
-
rolixyz
tag
válasz
lightmaker #3124 üzenetére
Nekem pont az tűnt fel, igaz iphone 6 után, hogy szinte egyáltalán nem melegszik (csak töltésnél). A ledes probléma sem tűnt fel nekem eddig, de ezt mondjuk nem mondom 100% biztosra.
Amúgy a nyomásérzékeny home gombot én használom rendszeresen, szintén eggyel érzékenyebbre véve, a két hét alatt egy alkalom rémlik, amikor csak simán értem hozzá de berezgett, amúgy szépen működött. De ez még a Telekomos sw, lehet az újabban elronthatták
-
lasse001
senior tag
Sziasztok. Akinek van LED View tokja. Ki lehet nyitni hogy feltámassza vele a telot? Nem találok videót amin kinyitnák.
-
lightmaker
csendes tag
Sziasztok!
Első blikkre 2 dolgot tapasztaltam a sima S8-al kapcsolatosan.
Az egyik, hogy az értesítésjelző LED hol erősebben, hol halványabban villog értesítésnél, és világít töltésnél.
A másik pedig, hogy ha sokat nyomkodom a telót, kicsit elkezd melegedni. Az S6-omnál ezt nem tapasztaltam.
Ezek a "hibák" másnál is előfordulnak?
-
válasz
Anulu79 #3120 üzenetére
Nem kétállású és amúgy a kamerára ott van a bekapcsoló gomb kétszeri megnyomása. Át lehet állítani, vannak rá appok, amik még bizonyára működnek, XDA-n javaslom, hogy nézz körül.
Arra azért mindenki számítson, aki át akarja állítani a Bixby gombot, hogy immár nem a gomb megnyomása, hanem az app betöltése esemény cspődik el, így:
- lassabb
- a Bixby felvilla, meg is nyílhat egy pillanatra és utána jön a megváltoztatott app
- ezzel a Bixby minden felületen lecserélésre kerül, a főképernyőn oldalra húzással is a kiválasztott app nyíik meg helyetteLegalábbis most így tudják elkapni, amíg ki nem okoskodnak egy jobb megoldást a lelkesebb fejlesztők.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
A Bixby gombját át lehet még állítani pl. kamera gombnak vagy már le lett valahogy szoftveresen tiltva a Samsung részéről? Egyébként kétállású a gomb?
Köszi!
-
babosmiki
addikt
válasz
ForRedGlory #3118 üzenetére
Jó is nagyon, én már azzal nyomulok.
-
barmar
aktív tag
válasz
MasterChief #3111 üzenetére
Neked nem független a telefonod? Nem lehet hogy frissebb a szoftver?
-
barmar
aktív tag
A force touch kikapcsolható vagy csak az erőssége állítható?
-
MasterChief
csendes tag
-
poli27
veterán
válasz
bulikavagyok #3106 üzenetére
A telenornal 7500ft korul van a fuggetlenites.... es csak ha letelt a huseg akkor csinaljak meg tudtommal.
-
babosmiki
addikt
válasz
bulikavagyok #3106 üzenetére
Szerintem meg jobb a fogása, és messze nem csúszik annyira...
-
Szia,
A Voda nem függetlenül adja, elvileg 20k a hivatalos függetlenítés.CHIPman: Szerintem nem kisebb a G6, sőt! Sokkal szélesebb, és ezért (illetve a keret kialakítása miatt is) rosszabb a fogása. Mondjuk az S8-hoz viszonyítva mindennek rosszabb -eddig ez a legjobb fogású telóm, 10/10 ilyen téren.
Egyébként ha valaki igazi csúcsmodellt szeretne nem alternatíva a G6 -hiába olcsóbb egy kicsit.
-
CHIPman
nagyúr
A nagyobb akksikapacitás nem jön elő, mert kb annyival nagyobb is a kijelző, amennyivel az akksi.
A Vodáról nem írt még senki, a telenoros tutira függő.
Viszont ha vodás vagy, akkor elgondolkodnék a G6-on, mérföldekkel jobb áron adják, mint az S8-at, és az még egy leheletnyivel kisebb, bár hardveresen gyengébb.
-
Milkup
csendes tag
Sziasztok!
Többé kevésbé követem a topicot az eleje óta, de egy dologra nem találtam választ, vagy elsiklott a tekintetem felette. Erősen szemezek egy samuval, mert előző telefonom (i4s) bőven megérett a cserére. Előfizetéssel együtt akarom venni és olvastam is, hogy a Telekomék független készüléket árulnak, viszont mi a helyzet vodafonékkal? Ott is? Ha függő a telefon, lehet azt függetleníteni szoftveresen vagy ne gondolkozzak ilyenen?
Még mindig nem tudok dönteni, hogy S8 vagy a +os verzió. Mivel mindkettő jóval nagyobb a jelenleginél, így valószínűleg a kisebb is bőven elég lenne, de a nagyobb aksi kapacitás az ami vonzó érv számomra a nagyobb tesó mellett. Köszi a segítséget! -
icemad
nagyúr
válasz
bulikavagyok #3102 üzenetére
Nekem pl hasznos. Én csak ezzel oldom a telefont. Megszoktam már s6 edgen.
-
válasz
somogyib #3099 üzenetére
Oké, köszi, plusz egy funkció.
Ezzel csak az a baj, h én alig tudok mondani ilyen alkalmazást (és ezeknél is rögtön előugrik a navigációs sáv ha ráteszem az ujjamat) . De ez nyilván nem jelenti azt, h másnak ne lehetne hasznos ez a funkció.
barmar: Egyetértek! Valószínűleg kevesen használják így a home gombot, és ezért nem találkoznak ezzel a hibával.
ΞlittlecarΞ : Így működik nálam is, de párszor (maximum háromszor) előfordult, h négyet rezgett egy nyomásra. De már leszoktam a használatáról..
Most ha megnyomogatom hibátlan egyébként.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #3094 üzenetére
Ennyi, több haszna szerintem sincs.(max force home-nak)
Nem is nagyon erőltettem eddig. Ha zárt képernyőn megnyomon akkor eggyet rezeg, meg mégegyet amikor elengedem. Asztalin feloldására ritkán használom ha egyébként nem akarom kézbe venni csak valamit megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged