- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tujmos
tag
válasz
#00573696 #33925 üzenetére
Csak a héten 3x karcoltam volna szarrá a kijelzőt ha nincs fólia a telefonon, kicsit zavar, hogy gyűjti a zsírt rendesen, de sűrűbben törölgetem és így nem olyan para.. biztosításom nincs, szóval valamit muszáj tennem a kijelzőre, de köszi a tapasztalataidat
most is épp a gyári fólia van rajta, csak a SES-ben nem sikerült tökéletesen felrakni, és kicsit lentebb került a fólia, ott fel is tolta a tok, viszont felül a toknál van egy kis hely még, azért próbáltam érdeklődni hátha valaki használja a kettőt együtt -
janosibaja
őstag
válasz
#00573696 #29915 üzenetére
Jártasnak nem nevezném magam, de nemrég letudtam ezeket a feladatokat, igaz, Samsung okostévével.
A screen mirroring nem összekötés, hanem tükrözés. Nekem néha kilépett a gyárilag telepített SmartView, tökéletesen teszi a dolgát az AllCast fizetős verziója.
Helyi és távoli hálózatban számítógép-mobil- okostévé összekötésére szerintem szuper a Plex.
A jelerősítőhöz nem tudok hozzászólni, eddig nem túl sok biztatót hallottam róluk.
-
kengyel
nagyúr
válasz
#00573696 #23020 üzenetére
Eladni eladhatod, csak vállalj felelőséget a vevőnek, hogy a hűségidő végéig fizetve lessz a számla, így nem tíltják le a készüléket. Nem egyszerű kiszállni belőle, sokan ezért is félnek ilyet venni, amit meg is lehet érteni. A mai világban ez kockázatos, de ezt neked kell eldöntened.
-
törölt tag
válasz
#00573696 #9700 üzenetére
Aki egyébként szintén hasonló kérdésre kíváncsi amire én, nos végülis kipróbálom, hogy hogyan fogja bírni a strapát. Leszedtem a mobile outfitters fóliát 3 hónap után, és az első reakcióm az volt, hogy húha ennek milyen szép a képe, úgy minden nélkül.
UAG Pathfinders tok marad ettől függetlenül, ha olyan helyre megyek ahol szükséges. Viszont dekrer kolléga már válaszolt kérdésemre, hogy mit ér a nano folyadék kijelzőre. Hiszek neki mikor azt mondta, hogy semmit, viszont néztem, több videót tesztet, és arra a döntésre jutottam, hogy az itthoni nanoshineból rendelek egyet pár ezer forintért. Kvarctartalmú homok, és por ellen lehet nem véd, és az üvegnél puhább fémek viszont nem karcolják meg az üveget, se nanoval se nano nélkül, de egy plusz opcióként mégis rákenem, illetve a videók alapján nagyfokú zsírtaszító tulajdonsággal rendelkezik, szóval lehet placebo lesz, és elképzelhető, hogy a hónapok alatt lesz pár hajszálkarc, de mégis nyugodtabb leszek így aztán kitudja hátha hozzájárul a kijelző és a hátlap karcmentességéhez. De az biztos, hogy minden nélkül gyönyörű a telefon, és a kép minősége is bámi nélkül. Esetleg ha érdekel Titeket később megírom a tapasztalataim, holnap jön a védőszer.
UI.: Aztán kitudja, lehet, hogy sima intim nedves törlőkendő lesz belecsomagolva.
-
Bossi
őstag
válasz
#00573696 #7187 üzenetére
Szedd le megadowload letöltővel amit ajánlottak...
OCTAMD
De ez egyébként jó?Ez a ROM jó S8-ra telekomos a készülékem, de nem igen jön frissítés gondoltam Odinnal felrakom..
CSC_OXM_G950FOXM1AQF7 ?
Az is kérdés, hogy amit letöltöttem majd kicsomagoltam abba 5 különböző fájl van akkor az nem jó ugye?köszi
-
monster95
tag
válasz
#00573696 #7166 üzenetére
HA odinal raksz fel romot akkor nem ugrika knox.
Eza legujabb amit rá tehetsz.
S8+ https://mega.nz/#!skAXnBRL!0ZaKEub1nn3PARzmjpg_sPGEXq3nRaggOPV5oE3cixI
S8 https://mega.nz/#!tshRjAxD!f6bnMKPO_IDwn7tdYqEr4t9v99tzKjDYsSoMiUEGG0I
Viszont jobb ha nem kozvetlen mega-rol toltod le mert 75 százalknál kb megáoll mivel nem engedi tovább mert nem vettél tárhelyet.
Tolsd le a mega downloader programot és oda tedd be a linket és ott letolti kb 10 perc alatt. -
-
válasz
#00573696 #6876 üzenetére
A legtöbb így működik,de például a Xiaomi Mi Bank 2-t be kell kapcsolni a power gomb 2szeri gyors lenyomásával,máskülönben nem tölt,viszont magától kikapcsol ha végzett a töltéssel,de 2x power gombbal ki is lehet kapcsolni,vagy ha kihúzod a kábelt,akkor rövid idő után kikapcsol magától.A power gombot 1x lenyomva csak a ledek villannak fel jelezve a power bank töltöttségi szintjét.
Gyártó- és típusfüggő,hogy hogyan működik egy power bank. -
Ateszpapa
addikt
válasz
#00573696 #6836 üzenetére
Mivel csak vésztöltőnek használom, így ritkán 1-2 alkalommal.
De a Xiaomi márka az nagyon jó.
Megbízható, még nem csalódtam bennük.Több mindent gyártanak.Érdemes utána keresned, nem bánod meg.
Nemrég fülhallgatót vettem, csupa fém, nagyon jól szól.
De gyártanak telefont, személyi mérleget, IP kamerát, Okos karpántot, sok mindent még, sőt cipőt, hátizsákot is.Vigyázz, mert már hamisítják is!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Játékfejlesztés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged