- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsij
tag
válasz
Leslie1966 #2490 üzenetére
Igen tényleg független, én is kipróbáltam másik kártyával is és igaz.
-
poli27
veterán
válasz
Az enyem az pl...
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
Itt mindenki csak viccelt.
Tuti összebeszéltek privátban. -
Leslie1966
senior tag
Akkor most a Telekom-os S8+ tényleg független??? Nem tudom elhinni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egy kis infó, amin kissé anyáztam.
Ugye asszonynak vettem s8+-t, tegnap vendégségben voltunk, ahol a havernak egy mi mix-e is van.
Hát, konkrétan minden megnyitott applikációban elkente a száját (igaz nem sokkal, de gyorsabb volt) az s8-nak, ráadásul a hülye mikrolaggoknak a nyomát sem láttam, ami a samsung-on mindig mindig és mindig valahol jelen van...
Talán meg kellene tanulni végre optimalizálni szarszungéknál a rendszert, hiába az erős(ebb) hardver, meg a parasztvakító 175K körüli antutu faszságok, ha Shaomiéknak (is) jobban megy a rendszer optimalizálás gyengébb hardveren. Ráadásul ez nem is a 6gb változat, hanem a 4gb.
Az s8 amiben jobb, a boot, de azt meg ki nem szarja le, néhány havonta, ha újra kell indítani, na meg a kijelzője természetesen, de mi mix sem szégyenkezhet, sőt, ha nem az s8 mellett van, azt mondom rá, hogy k jó, főleg a formája és a 6.4 átmérő miatt. Na, meg kamerában azért biztos jobb az s8. -
RaveForce
veterán
válasz
#67656192 #2347 üzenetére
"samsung jegyzet nevű gyári app ami úgy tűnik megszünt. Helyette a play áruházban találtam egy Samsung Notes nevű nagyon hasonló alkalmazást"
Miertnem az S Noteot hasznalod? En mar evek ota azon vagyok, azota is benne van az osszes jegyzetem, cloudba siman ment mindent es vissza is allit -
ckaresz122
tag
válasz
Oposzumtoszó #2486 üzenetére
Ezért fázok az ilyem toktól, de tény, hogy ez rontja legkevésbé optikailag a telefont. Vettem alcantarát is, biztos ami biztos azzal nem lehet gond...
De szebb a clear coverbe. -
válasz
ckaresz122 #2485 üzenetére
Én is ilyen tokot vettem. Szerintem nem lesz gond vele, ha néha letakarítod a belsejét. A régi telónálhetente kétszer áttöröltem, mert azért alámegy a por, ami viszont karcolhat.
-
ckaresz122
tag
Aki clear cover hátlap tokot vett:
Felül eléggé mocorog a telón a tok. Tuti nem karcolgatja ez a keretet, hátlapot?? -
67tuareg
tag
válasz
Dreadloord #2474 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, de azért árnyaljuk a tényeket.
Szerintem egy szolgáltató rendel ilyen vagy bármilyen telót egy milliót. A 235K kisker ár /ha nettó is/.Kb feléből kijöhet egy millió darabnál /mondjuk voda, 17 ország/.A szolgáltatáshoz tartozó infrastruktúra már megvan /minimálisan fejleszteni kell, de megvan/. Annak idelyén /kb 1998/ ki kellett építeni a rendszert, sokszoros költség volt a mostani "fejlesztéshez" képest. Akkor egy perc 100 FT+ áfa volt. Most kártyásan is pl 19 forint áfával. Ezerszer annyi ügyféllel mint 1998-ban, fejenként 10-szer 20-szor annyi beszélgetéssel mint 98-ban. Ez egy tipikus esete egy tipikus kapitalista szolgáltatás bevezetésének, felfuttatásának. /Az adataim nem helyesek, csak nagyságrendeket találgatok./
Azt meg tegyük hozzá, hogy egy lehúzós országban élünk, a kereseteink ellenére. Pár év e kb kétharmadába került angolba ugyanaz a teló mint itthon.
Hát kb ennyi véleményem szerint. -
Bagoly81
aktív tag
gear vr téren van előre lépés pl a s6 hoz képest? ugyanolyan pixeles a kép ?
-
Bagoly81
aktív tag
válasz
235 az áfa nélküli ár
-
Szellem.
nagyúr
Nem vagyok akkufètises, de ez tènyleg nagyon jól teljesít.
Első töltèsem ès ez jött ki belőle. Mèg tudtam volna húzni de felesleges volt:Szóval 2 napi hasznàlat alatt 6 óra SOT ès mèg van benne 24%. Nagyon fasza.
Nem is értem a mobilarénás tesztet. Két dolgot módosítottam: Kikapcsoltam az NFC-t és a Helymeghatározásnál a Wifi és Mobilhálózat van beállítva. Semmit nem tiltottam, stb. -
icemad
nagyúr
válasz
Most mondjam azt hogy kit izgat? Nekem megéri, aprópénz. 20 havonta hozom ki az aktuális flagshipet. Egyébként úgy látom, hogy a szolgáltató a kisebb piacokon húzza be a hasznot. Mondjuk érdemes megnézni egy német és egy magyar telekomos árlistát is...
De a honlapot is direkt azért linkeltem be, hogy te is megtudd nézni, hogy nem kamuzok. Ha az utcáról beesel is megtudod ennyiért venni. Ha még azt is hozzáveszem, hogy itt 2 év teljeskörű garancia van (akksira is!), akkor meg gondolom nem kell magyarázni, hogy miért itt vettük. -
icemad
nagyúr
Holland Tele2. A honlapjukon kicsit magasabb összeg van (44 euró), de én szerződést hosszabbítottam, így kicsivel olcsóbb. (más kérdés, hogy eredeti konstrukcióban is megéri, jóval olcsóbb, mint otthon.)
-
Üdv Mindenkinek!
Beléptem én is e klubba egy ezüst színű S8+ modellel.
S7 Edge-ről váltottam. Elég jónak tűnik első blikkre, bár az ujjlenyomat olvasó elég béna helyen van. Mondom ezt én, az ET ujjaimmal.
-
Soockit
aktív tag
válasz
heidrich #2464 üzenetére
Ha annyira normális lenne, akkor miért van az, hogy nem mindegyik készüléknél tapasztalható? Ha ez normális jelenség, akkor miért ismerte el a Samsung hibaként és adott ki rá egy javítást? Ha ez normális akkor a SES-ben (ápr. 20) miért ismerték el nekem, hogy tényleg, sokkal pirosabb a készülékem kijelzője, mint ott referenciaként használt kiállított S8+?
Ne beszéljünk már marhaságokat, azért mert Te beletörődtél egy hibába!
-
L.L.
senior tag
válasz
bulikavagyok #2461 üzenetére
Nekem is.
-
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Egy gyors kérdés. Ha az aod nem aktív, akkor nem lehet a "home gombbal" feléleszteni a telót? Csak a fizikai gombbal?
Meg látom, hogy megy a ki mennyiért vette harc, ezek szerint én jártam a legjobban...
2 évre vettem korlátlan beszélgetéssel, 10 giga nettel, 38 euróért. 2 évre, 0 euró befizetéssel. 7 eurót kellett fizetni a házhozszállításért, amit ma hoztak ki. (Igen, vasárnap.) Szerintem én nyertem. (Ha azt is belevesszük, hogy ez nekem kb. 3 óra túlóra havonta...) -
válasz
Tamás34 #2456 üzenetére
Szerintem közel sem ekkora a baj.
Ezekből a telefonokból most naponta eladnak kb 300ezer darabot, így nyilván viszonylag sok hibás darab is a piacra kerül. Ráadásul a N7 fiaskó miatt extra figyelmet kap a Samu, és olyan hibákért is "támadják" őket amik az előző két generációban is jelen voltak -mégsem érdekelt szinte senkit.
janeszgol: Durva amit írsz! Én tegnap délután tettem fel a Local Weather Widget and Forecast alkalmazást a Galaxy Apps-ból, és utána indult újra pár órán belül kétszer is a telóm. Még tegnap este újrahúztam és azóta hibátlan (kopp-kopp). Lehet abban vmi amit írtál!
-
-
Tamás34
senior tag
válasz
zazenke #2454 üzenetére
Köszi! Azt is olvasom, hogy magától újra indul a telefon ( S8 ), lefagy! Nagyon remélem, hogy hamarosan orvosolják ezeket, mert minél hamarabb kezembe akarom tartani! JOBBAN oda kéne figyelnie Samsungnak, értem én, hogy új telefon és lehetnek hibák, de ekkorák NEM lehetnek! Na be is fejeztem, bocs ha valakinek nem tetszett a véleményem!
-
kocsij
tag
válasz
Daryl Dixon #2453 üzenetére
Na erre én is kiváncsi vagyok, mert tudomásom szerint pontokat nem lehetett beváltani erre a telóra és Domonóba kedvezményt sem adtak, hacsak nem tényleg előfizetésel vetted.
-
zazenke
őstag
válasz
Tamás34 #2450 üzenetére
jól tetted hogy kitartottál az álláspontod mellett . Amit a a samsung művel az emberekkel negyedmilláért az egyszerűen minősíthetetlen. kezdve a kijelzővel és folytatva a telefonkönyvet nem lehet rendesen görgetni( bocs a megfogalmazásért ez utóbbit csak itt olvastam lehet helytelenül idéztem)
-
válasz
ForRedGlory #2452 üzenetére
Ma és holnap melózok este 22.00-ig vendéglátózok, de csak a te kedvedért le fogom fotózni és elküldöm PÜ-ben ha az jó
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Daryl Dixon #2448 üzenetére
Nyilván
Mutasd a számlát személyes adatok nélkül. Nincs az a kedvemzény, amennyiért dominóban 60.000+ Ft-al olcsóbban kihozható a telefon.
Attól, hogy régi előfizető vagy és van Magentád, nem kapod meg 199.000 Ft-ért dominóban. Esetleg Magenta1 készülék kedvezménnyel kihozható 50.000 Ft-al olcsóbban, elkőfizetéssel...
-
laabom
tag
Sziasztok. Valakit talált már S8 ra vagy S8+-ra Bugatti Slimfit bőrtokot? Vagy valamilyen másfajta csak bőr legyen.
Köszi előre is a válaszokat
-
Tamás34
senior tag
válasz
sipy888 #2449 üzenetére
Online vásárlásnál ha 14 napon belül vagy szerintem vidd vissza és várj egy hónapot, én pont ezt teszem, Pénteken vettem fel a csomagot és vittem is vissza egyből! Sokan mondák itt, hogy ez normális
, nekem nem az!!!! Jó kis telefon, " szenvedek " is, hogy nem lehet a kezemben, de ezt a kijelző dolgot megvárom, hogy alakul! Az eladó próbált hülyének nézni, de mondtam neki, hogy ne fáradjon, 14 napon belül vagyok, ha nem lettem volna vissza se veszik!
-
sipy888
aktív tag
A kijelző kalibráló szoftver mikor jön ki Telekomra? Nekem adaptívba nem rózsaszín, talán a széleken Nagykanizsa minimálisan. Viszont a többi módba a teljes kép az. Másnak is is van így? A többi mód gyakorlatilag használhatatlan. Ezt megoldja majd szerintetek az új szoftver? Vagy érdemes cserélni a telefont inkább?
-
válasz
ForRedGlory #2447 üzenetére
Igen annyiért hoztam ki, mert?
Westeles időktől vagyok náluk 3 előfizetésem van +Magenta1 otthoni csomag IPTV, csak pontjaim voltak 33000,soroljam még -
ForRedGlory
félisten
válasz
Daryl Dixon #2439 üzenetére
S8+t 199-ert dominosan, kedvezmenyekkel. Nyilvan.
-
-
will5
tag
válasz
Daryl Dixon #2371 üzenetére
Azzal egy gond van, hogy pl zsebben ha jön valami üzenet és nem veszed észre akkor feléled a képernyő és simán feloldja pl séta közben. Persze annál aki nem használ tokot.
Egy szó mint száz, szerintem tök jó, hogy ennyi alternatíva van mert mindenki megtalálja a neki legjobban bejövőt. -
barmar
aktív tag
válasz
Daryl Dixon #2439 üzenetére
275 és nincs kamat jelenleg
-
-
tothl
addikt
Kijelzo ugyben hogy allunk ?
-
Az s8 es az s8+ kameraja teljesen egyforma minosegu kepet keszit , tehat semmi kulonbseg a 2 kamera kozott?
-
Bence004
aktív tag
Nemtudjátok hogy az újjlenyomat olvasón van-e fólia alapból ?
-
ckaresz122
tag
Aki clear cover hátlap tokot vett:
Felül eléggé mocorog a telón a tok. Tuti nem.karcolgatja ez a keretet, hátlapot?? -
Sazsóti
tag
válasz
Levi113399 #2398 üzenetére
Kb. 10 hónap.
55 nap...baromság.
-
Szellem.
nagyúr
-
w333
félisten
-
petya2012
őstag
egyébként valakinek van [ilyen]??
véleményt kérhetnék?
-
Jelentem eddig nagyon jól bírja a szecska termál vizet. Annó az S7 is úszott velem, az is remekül bírta.
-
petya2012
őstag
válasz
Szellem. #2405 üzenetére
köszi a választ
nem tudom mi legyen
vagy ezt veszem és még hozzá egy univerzális tokot-ez kb 6-7000 HUFvagy [ezt]-ugye ide nem kell univerzális tok
csak azt nem tudom hogy milyen lenne pl böngészni a telóval-gondolom a másik irányba nem lehet hajtani a flip részt a teló alá -
petya2012
őstag
sziasztok
legyen szives írjon már akinek van ez a clear cover tok [ez]
érdekelne hogy csúszik-e,stb
köszi előre is
-
Helltak
őstag
Olvastam én is, hogy a SES-ban most kamatmentes részletre lehet kihozni az S8-akat. Erőteljesen gondolkodóba estem.. Nem kevés a havi 27-30e Ft, de nem rossz konstrukció ez.
Lehet be vállalom. Eredetileg S8-at szerettem volna, de kicsit keskeny nekem, a nagy ujjaimmal nem könnyű gépelni. S7 Edge-nél is ez volt a bajom.. Emiatt elkezdtem az S8+ felé hajlani, az meg a mostani Axon 7-emnél 8mm-el hosszabb..
Már 3-szor kipróbáltam őket, persze akkor még nem volt ennyire aktuális, csak lightosan ismerkedtem velük.
Akinek sima van, annak mennyire kényelmes a gépelés? -
törölt tag
válasz
bulikavagyok #2394 üzenetére
Igen, az ujraindulásokat láttam, nálam ez nincs. Lehet, hogy azért mert újabb XEH van rajta.
Az ujjlenyomat olvasót ignoráltam, szar helyen van és szét van vagdosva pont az az ujjam. Az üzemidővel ma nem vagyok elégedett de gondolom lesz ez jobb mert gyenge 3g-n vagyok ma és amúgy is az első napja. -
mjani1172
addikt
válasz
Levi113399 #2398 üzenetére
55-56 nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest