Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akidobos74
aktív tag
Sziasztok!
Beléptem énis az S7 Edge birtoklók sorába, 3 és fél év SIII LTE használat után.
Egyelőre boldogság van. Remélem marad is. Az első és ezidáig egyetlen fájó pont a funkció gombok állításának lehetőségének az eltűnése volt, de hamar megkönnyebbültem kb. 5 másodperc guglizás után Örömmel tapasztaltam viszont, hogy itt már valóban ki van használva az amoled előnye, amit pl. az éjjeli óránál látni. Az SIII-ban hiába az amoled, derengett a képernyő inaktív része is. -
Akidobos74
aktív tag
Ma megint előjött a nem tudok hvást indítani probéma... Remélem egy frissítés hamar megoldja!
-
Akidobos74
aktív tag
válasz leslien #13005 üzenetére
Már majdnem írtam, hogy exif alapján ez a két kép ugyanaz.
Sokat fotózok DSLR-rel és MILC-cel is, egyforma képet még ugyanazzal a géppel sem lehet lőni. Még fix beállításokkal sem, mivel gyakorlatilag a fények állandóan változnak. Nem tudom mely módban lőtted, szerintem prof. módban kellett volna egyforma beállításokkal. Itt az egyik iso40, másik iso50, ezért már mások a záridők, mivel nem tökéletesen ugyanoda nézett a 2 kamera, ezért a fénymérés is más eredményt adott. Mindezek ellenére, szerintem tök egyforma a két kép minősége.
________________Más.
20 napja birtoklom a készüléket és ma lett egy 7 és fél órás kijelző idő 1 nap, 5 órás üzemidővel, ekkor 17%-on volt az akksi. Egészen elképesztő. Bár anyám a klasszikus kék-fehér Nokia 3310-est használja és múltkor panaszkodott, hogy már nem olyan az akksi, mint régen, kellene venni egy újat, úgy lehet. Kérdem, mennyit bír? Aszondja, már csak olyan 4 napot.... -
Akidobos74
aktív tag
Szürkeimportos ( német O2 ) készülékre is megjött a frissítés.
-
Akidobos74
aktív tag
Alma, nem alma..
Nekem S7e van, szuperjó! Fiamnak iPhone SE és szerintem az is szuperjó! Mindkettővel tökéletesen lehet telefonálni. Sőt, néha az enyémmel nem... Máglyára kerülök -
Akidobos74
aktív tag
válasz #64118272 #13835 üzenetére
A makrónál a kép közepe az éles, a szélek felé nagyon torzít. Az optikai stabi engem meg idegesít. Azt kerestem az elején, hol lehet kikapcsolni, mert azt vettem észre, hogy letettem a telcsit biztos pontra és még mindig úszott a kép.... Ha nem lenne OS, valósznűleg a látószög is még nagyobb lenne, de ez a 35mm ekv. 26mm tényleg páratlan széles.
Én SIII LTE-ről váltottam és mint ahogy fentebb írtam a srácomnak Alma SE van, van hasonlítási alap, nekem nincs lag, röcc, gondolkodás, kifagyás, stb. Pedig jópár app van fent, állandó onlineság van, stb., stb.[ Szerkesztve ]
-
Akidobos74
aktív tag
Nem, ezt egyelőre csak a gyári böngésző tudja. Úgy tudom.
___________________________Ma tájmlepszeztem egy órát, közben a gyorstöltés is ment, AIDA szerint 61 fokos volt a proci, a készülék sütött, annyira forró volt, de meg se röccent, minden flottul ment, animációstul. Le a kalappal. Csak azon aggódtam, ne olvadjon meg a burkolat ragasztása..
____________________________Andralin: nekem első dolgom volt a frissítések után. SIII-ról pillanatok alatt áthúztam róla az adatokat kábellel, igaz, csak a névjegyeket és a wifi jelszavakat. Az SIII-on semmit sem csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
Akidobos74
aktív tag
Tegnapelőtt jött kínából egy 2 oldalas TPU tok, ami elül-hátul tok. Spiegen tough armor-t használok, de megtetszett a dolog, mondom azt a kemény 1.100Ft-ot kidobom érte. Erre ma, ahogy szállok ki a kocsiból teli kézzel, pont a telcsi esik ki a kezemből, nyíl egyenesen az aszfaltra, majd pattogva csúszott a kijelző felén, úgy állt meg. Ez a 2 oldalas tok volt rajta, 100000 szerencsém! Elgondolkodtam, hogy lehet, nem olyan szép ebben a cuccban, meg az írás kicsit nehezebb, mert az oldalán nem ér hozzá rendesen a felület és jobban meg kell nyomni, hogy érezze a kijelző, de megvédett egy nem is tudom mitől. Nagy adag pénz szervízre, infarktus, agyvérzés, sorolhatnám...
-
Akidobos74
aktív tag
válasz Andralin #14397 üzenetére
Én évek óta ezt használom
-
Akidobos74
aktív tag
Kamerailag észrevétel:
Ha prof. módban autora teszem az iso-t, este feltolja akár iso4000-re is. Manuálisan miért nem lehet? Oké, hogy egy nagy kása a dng, de lehet vele azért dolgozni. Nem várok választ, csak úgy leírtam -
Akidobos74
aktív tag
válasz WinstonWolf #14599 üzenetére
Simán lehet. (túl)Okostelefon
Azt már észrevettem, hogy nem minden esetben engedi bármelyik záridőt. A manuálnak viszont pont az a lényege, hogy mindent maga állítson be jaz amber... így csak fél manuál -
Akidobos74
aktív tag
Van.
Én 08.01-e óta használom, csak annyi hiba jött elő, hogy néhe nem tudtam hívást indítani, ami azért egy telefonnál a legeslegelsődlegesebb funkció Azóta jött egy frissítés és nem jött elő ez a hiba. Más pláne nem. Nagyon halkan mondom, hogy szerintem ez a telefon tökéletes. Szép külső, szép kijelző, erős belső, állatbaró akksi, szuper funkciók és már telefonálni is tudok vele[ Szerkesztve ]
-
Akidobos74
aktív tag
válasz jaffa 2843 #14898 üzenetére
Ez tudja, viszont a fogyasztása közel nem olyan jó, mint a gyárié.
-
Akidobos74
aktív tag
válasz jaffa 2843 #15248 üzenetére
De.
Csak nem azonnal. -
Akidobos74
aktív tag
Jött frissítés. Bő 20mega.
Független a készülék. -
Akidobos74
aktív tag
Az vajon miért van, hogy mikor zsebben van a telcsi és hívás érkezik, bontja a hívást azonnal. Meg se szólal és értesítés sincs. Mondják hívtak, mondom nem, lenne értesítés. Megnézem a naplóban és hopp, ott már mutatja, hogy nem fogadott hívás volt
Már nem tudom mit keressek a beállításokban, ezt a zsebben véletlenül világítást is kikakapcsoltam már... Valami bezavarhat a közelség érzékelővel, vagy nem tudom.. Volt már valakinek ilyen problémája? -
Akidobos74
aktív tag
Köszönö a válaszokat hívás elutasítás ügyen! Igen, amúgy jelez mindig, csak zsebben önkényeskedik. Az egyérintéses mód valóban be van kapcsolva, kikapcsolom, kiderül. Köszi a tippet. Bár utálom az elhúzós hívás fogadást, de majd nem fogom
_______________________________________RAW-JPEG-hez: igen, ott utána fel kell dolgozni a képet erősen, nem kicsi élesítést használva, ezért olyan vivid a jpeg-je, mert bátran élesít a sw.
Példa:
Nyers (módosítás nélkül, csak kicsinyítve 1024p-be és jpg-be konvertálva):
Direkt linkMajd feldolgozva telcsin, Snapseed-del:
Direkt link -
Akidobos74
aktív tag
Valami nem stimmt. Ma reggel lehúztam a tőtikéről és fél 6-ra 8%-on lett. Valószínűleg köze van hozzá, hogy tegnap óta ahányszor feloldom, de még netezés közben is, reklámokat dobál fel!! Nem tudom hogy lehetne leállítani. Olvastam a Google beállításait, meg amiket írkál, ha az "i" betűre klikkelek a reklámon... Megőrjít!
A másik, hogy hiába kapcsoltam ki az egy érintéses micsodát, épp ezt a topikot olvastam, mikr jött hívás és a saját szememmel láthattam, hogy épp csak elindult a vibramotor, már el is utasította a hívást....
Lehet este nyomok egy FR-t neki... :-( -
Akidobos74
aktív tag
válasz Akidobos74 #15572 üzenetére
Egy ikon csomag okozta a reklámokat...
-
Akidobos74
aktív tag
válasz Jacksonrodeo #16150 üzenetére
Én nem Telekom rom-os vagyok, nekem is van frissítés AOD-ra. Maga az AOD jelzett a beállításokban. Vannak új fícsörök. Azt írja, hogy óránként kevesebb, mint 1%-ot eszik az akksiból, de természetesen ez labor mérés, a valóság mást mutathat.
Az éjjeli órára lenne jó pár opció, kár, hogy azt nem birizgálják frissítésileg. Jó lenne ha a fényerőt lehetne állítani (nekem túl sok), meg ha a színét ie lehetne állítani, tökéletes lenne.[ Szerkesztve ]
-
Akidobos74
aktív tag
-
Akidobos74
aktív tag
válasz vadászcsiga #16324 üzenetére
Igen. Viszont megvédi a 200K-s telcsit. De csak külföldről lehet beszerezni...
-
Akidobos74
aktív tag
válasz Joe.36 #16332 üzenetére
Én is ebben hordom, de mi van, ha pont pofára esik..?
Egyszer pont a két oldalas tpu tokban volt és akkor esett pofára, megvédte. De sajna az egyik oldalon kicsit nem fekszik rá rendesen a kijelzőre és erősen kell nyomkodni. Az írás szenvedés vele...
_______________________________________Ez az Otterbox Strada tényleg szép és elegáns, de a mágnes kizáró ok sajnos. Iránytűt elhúzza...
A Love Mei már nekem nagyon otromba.[ Szerkesztve ]
-
Akidobos74
aktív tag
válasz xcel2000 #16573 üzenetére
Gyári rom van, bár pár alkalmazást tiltottam package disabler-rel, de csaltam ám.
Éjjelre egy külsős AOD progit használok éjjeli óra gyanánt és az dobja meg a kijelző időt -
Akidobos74
aktív tag
válasz xcel2000 #16575 üzenetére
Igen azzal.
MEríti, de csak éjjel használom így csak valami 10-15%-ot veszítek az akksiból. Úgy dobja meg, hogy gyakorlatilag egy fekete hátteren futtatja a kívánt órát.Tehát a töltés led sem világít, megy a kijelző, csak ahol fekete ott ugye nem mennek a pixelek. Nem tudom jobban elmagyarázni, de biztos érted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- BestBuy topik
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5 Pro teszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- Gitáros topic
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch S10 46mm GPS+cellular Jetblack ora 1ev Apple Garanciáv.
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Huawei GT 3 SS
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3797
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest