Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1727) David3 válasza petesejt (#1719) üzenetére


David3
őstag

30 múltan én is, nekem is sok minden sikerült már az életben, de egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy pl. kopás miatt visszavigyem a telefont. Nyilván hardveres problémák miatt már jártam szervizben, sőt, másra is simán érvényesítem a "jogomat", de apróságokért nem szeretek szervizbe járni. Egyszerűen nem vagyunk egyformák, én tudnék élni egy kis esztétikai hibával.

Szeretek én is utánajárni a dolgoknak, és a végsőkig elmenni, és nem benyelni a lerázós dumákat. Nekem itt Németországban volt az egyik legnagyobb routereket gyártó céggel (FritzBox) levelezésem, hidd el, az sem piskóta.

Nyilván a sok rossz beidegződés miatt viselkedik úgy az ember, ahogy... vagy egyszerűen időhiány miatt... lustaság miatt... nagyon nem vagyunk egyformák. Ismerek olyat is, aki simán a garanciaidő alatt tönkrement eszközét inkább kidobta, és vett másikat, mert nincs türelme ezekhez.

Az meg, hogy valaki szajkózza a hülyeséget mára már elterjedt dolog, általában belőlük lesznek politikusok, life coach-ok. :DDD (irónia)


undercover: Nálam is volt ilyen, próbáld meg kikapcsolni a WiFi-s és/vagy LTE hívást. Esetleg - ahogy előtte írták - kapcsold ki az 5G-t, mondjuk válts 4G-re.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.