Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-05-09 13:37:02

LOGOUT.hu

Ha nem működik az OTA update:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1062) NoahM


NoahM
junior tag

Na jó reggelt, az én véleményem kb 48 óra után, és igazából egybevág #1056 II Ditore-vel. Ez mind az én véleményem mint almás, i12Pro után (habár azt nem adom el :)) )
Fogása remek, habár a méret szerintem már a felső határ.
Összeszerelési minőség, hibátlan, kifejezzen jó, hogy a képernyő alig kanyarodik le, csak az üveg.
Kijelző - wooooooow, tűéles és amíg nem volt, hülyeségnek tartottam de most akár másfél nap után fura az iPhone 60hz-e. nem zavar de érezni. Habár általánosságban még mindig jobba optimalizált rendszer.
Ujjlenyomat olvasó sokat javult, szerintem sokkal jobb mint a 20-as szériában volt. Most a maszkos életben meg sokkal jobb mint a face-id.
Akkuról még nincs kialakult vélemény de első töltésre hozott 24 órát, pedig toltam neki, meg beállítások stb.
Látom volt aki fennakadt a 25w-os töltésen, ennél szerintem nem kell több. Legalábbis nem az akku rovására. Ha valakinek nincs 75 perce, 36 óránként ott lehet valami más a baj :F
Kamera kimagasló (szó szerint :C ) jók a színek, élességek, HDR is működött, de annyi még nem fotóztam. Van egy 13 hónapos kisfiam és emiatt a kamera nagyon fontos nekem, kifejezetten a zoom. 10x fotókat csináltam tegnap és brutális.
Teljesítmény - bármit megpróbáltam vitte mint a rigalánc, nem melegedett (köszünjük exynos 2100) se döccenés se akadás sem volt sosem, 12Gb RAMból kb 5-6 szabad mindig, nem tudom ez a 16nál mennyi.
Szóval kegyetlen a gép, bárki kételkedik, hogy érdemes e megvenni és nem az anyagi része miatt azt mondom hajrá, ez tényleg "flagship" :R
Rendeltem Samsung barna bőrtököt, esetleg valaki használja ezt a színt, illetve milyen a fogása, nem lesz tőle bumfordi?

Szép napot, peace out... :DD

"Okos enged, szamár szenved"... Tudom mit? Igazad van...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.