Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Nem segít a sufnik kizárása, a Turbadora azt mondtad volna elsőre, hogy sufni?
Még a mobilos topikban is az ajánlottak között volt időről időre emlegetve.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
zzola
titán
válasz MikeWazowski #26954 üzenetére
"A Google Pay Magyarországon most a Revolut, a Curve, valamint a Monese szolgáltatóknál válik elérhetővé. "
plusz ez. -
akooos
veterán
válasz MikeWazowski #26954 üzenetére
Hamarosan storeból is tölthető lesz.
-
MikeWazowski
veterán
Az normális, hogy az akkumulátor 98%-ról egyszer csak felugrott 100-ra?
Hol tudom megnézni az akku állapotát, hogy hány százalékos?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
tibbike01
őstag
válasz MikeWazowski #26960 üzenetére
Simple pay tökéletesen működik már több mint 1 éve.
-
zzola
titán
válasz csorbajeno #26963 üzenetére
Pontosan. Aqua, Ipon, ezeknél előfordulhat bolti garis is.
Nyilván vannak olyanok, akiknél nem, pl. Edigital, eMAG, MM stb... -
scavy
tag
válasz Micsurin #26952 üzenetére
Ehhez kapcsolódóan bizarr érdekesség, amikor ma beszéltem az eMag ügyfélszolgálatos munkatárssal, és említettem neki a dolgot, mire kiderül hogy ő is ott vette az aktuális mobilját!
Ufozoli: hidd el, tényleg nem azon a 10%-on múlik, így már a tények ismeretében és a tőled (és tőletek) olvasottak alapján átgondolom a dolgot, és majdnem tuti hogy az emag-tól rendelem majd. De ha most nem lenne a készleten sehol, csak a BestByte-nál 300 ezerért, vagy a mobilexnél 180 ezerért, akkor még a -1 év gari ellenére is az olcsóbb helyről venném. Jelen esetben még szerencsém van hogy elvétve van készleten hivatalos viszonteladónál, így van más opcióm.
Mindenesetre röhejesnek találom ezt az egész jogszabály hézagot, valószínűleg ezt a rést be fogja tölteni a január 1-től bejövő új szabály. Jómagam Kínában éltem 6 évet, minden kütyüért Hongkongba jártunk át, (más ok miatt is, nem csak az ár miatt) ott feleennyi időt sem kellett eltölteni a keresgéléssel és a garanciás dolgokkal, pedig szürke import az ott is van rendesen.
A sufnik kizárásához és az értékhatáros dologhoz:
Azért az nem mindegy, hogy az eladókat fogják kényszeríteni hogy forgalmazói garit vállaljon rá értékhatár szerint, vagy a gyártókat? Mert pont a turbados ügyből kiindulva, hiába vállal rá a forgalmazó 2 évet, ha egy ekkora cég is eltűnhet egyik napról a másikra, akkor a kisebb boltoknál ez bármikor fent állhat, ergo a vásárló nem lesz beljebb.[ Szerkesztve ]
-
PixelRambo
csendes tag
A google paynek van valami előnye a simple fizetéssel szemben?
-
petrson
senior tag
válasz PixelRambo #26967 üzenetére
Szerintem csak annyi, hogy direktben is be lehet integrálni nem OTP-s számlát is. Bár egyelőre csak korlátozott számlákkal, nekem a revolut visa-ra jól jött, mert KH visa sajnos nem engedélyezett még mobilos fizetésre.
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
mSchumi87
senior tag
One UI 3.0 beta delayed for Galaxy S10 and more over high battery drain
[link]Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
meszipeti
aktív tag
-
sgeza
veterán
válasz PixelRambo #26967 üzenetére
A Simple-lel szemben nincs, ha abban OTP-s kártyád van. Ha idegen kártyát töltögettél eddig, akkor annyi előnye lehet, hogy abba közvetlenül tudod használni a saját kártyádat. Habár jelenleg csak néhányat lehet betenni (pl. Revolut, vagy ahogy a kolléga említi, Curve-ön keresztül végülis bármit), de gondolom ez később bővül.
Ugyanakkor sok banknak szintén van saját fizetős alkalmazása (a már említett KH, Raiffeisen, nem tudom kiknek még), amivel szintén közvetlenül, saját bankosan tudsz fizetni. Ezekhez képest sem nyújt ilyen értelemben többet a GPay.[ Szerkesztve ]
-
sub71
aktív tag
S10-re TMH/DTM rom, megjött a novemberi frissítés
-
davidvarga
tag
Sziasztok! Valahogy meg lehet tudni, hogy cserélve lett e az akku a telefonban? Vagy esetleg az akku gyártásának az idejét? Természetesen szétszedés nélkül.
-
grafnet
veterán
válasz MikeWazowski #26986 üzenetére
Az a vezetéshez kell...
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Lacka89
aktív tag
válasz MikeWazowski #26986 üzenetére
A PS kontroller a TabS6-hoz, Xbox game pass jatekokhoz van :D
-
Micsurin
nagyúr
válasz grafnet #26992 üzenetére
De, csak tipikus rosszindulat a külsős appok felé.
Mivel nem hiszem, hogy a telo rootolva van eleve nema Vanced hanem leginkább a microG tudna durván logolni.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Morris
veterán
válasz csorbajeno #26991 üzenetére
Fogalmam sincs, de nálam mostanában nagyon lassan indul el.
Sajnos a külső appok nincsenek ilyen irányban ellenőrizve. Nem tudod, hogy mit csinál a háttérben.
Semmi sincs ingyen.Ez nem rosszindulat, inkább óvatosság. Nem szeretem sem a guglis appokat, sem az ilyen ismeretlen ingyen appokat.
A fizetős cuccok jók. Legalábbis nekem azokkal még nem volt gondom.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Morris #26990 üzenetére
A Vanceddel nincs baj. Természetes, hogy az erős fogyasztó tud lenni, mivel gondolom filmeket néz vagy zenét hallgat rajta. A böngésző nekem neccesebb.
Mindazonáltal ez az akku statisztika szerintem sz@rt sem ér. Az alkalmazások fogyasztásait szerintem messze nem jelzi rendesen. Maga a merülési görbe egyedül, ami talán objektív. De kideríteni ebből nem lehet, hogy mondjuk tényleg melyik alkalmazás szívja.
Nekem például kinyomott képernyővel (például éjszaka) nagyságrendi, brutális különbség van a merülésben csak amiatt, hogy a wifi 2,4 vagy 5 GHz-en van. Holott nem igazán kellene lennie különbségnek. Kideríteni viszont képtelenség, hogy miért van ez a különbség. Mintha az 5 GHz használata esetén nem aludna egyáltalán a telefon, vagy valami ehhez hasonló. Érthetetlen. Az is lehet, hogy az Exynoshoz van köze, nem tudom. -
hkari
őstag
Sziasztok!
Furcsa dolog törtéik pár napja.
A Googel Pay app hiába telepítem fel, X idő után teljesen eltűnik a telefonomról.
Ilyennel találkozott már valaki?
-
petrson
senior tag
válasz meszipeti #26998 üzenetére
Nekem is eltűnt, illetve alkalmazások menüben láttam, de tiltva. Nem para, mert ha beállítottad a kártyád hozzá, akkor nélküle is megy, ma próbáltam, minden ok.
Ja és simán törölhető is maga a GPay app, nem zavar be. Elvileg alapból integrált már a 10es rendszerben.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
szendy69
tag
válasz Morris #26994 üzenetére
Nekem az appok 90%-a 3. féltől származik, azóta mióta androidot használok. Mindegyik pro és teljesen reklám mentes, nem is értem ki használ még mindig play áruházat... Soha egyik alkalmazással sem volt probléma. Háttér használatot természetesen egyik sem kap, kivéve MicroG és Vanced, de ezek kellenek is, hogy háttérben tudj zenét lejátszni kikapcsolt képernyőnél. És emiatt sem leszek soha iPhone párti...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs