- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
senior tag
Én is samsungos vagyok van amiben ez a jobb de sok más dologban meg az Iphone, de ha meg nézzük azt hogy egy 5 éves samsunk és egy 5 éves Iphone ( itt generációra gondoltam) akkor nagy az eltérés az Iphone javára.
Azért az is elgondolkodtató, hogy S10 plusz-ról nem szívesen váltanák, és ebben nem vagyok egyedül, sőt.... és ott tartunk, hogy fél milla vagy több inkább egy aktuális felső kategóriás telefon akár melyiket nézem.
Nekem valahogy ehhez nincs kedvem, vagyis ennyi pénzt adni egy telefonért, amire én használom a telefonomat (S10+) az még tökéletes számomra.
Akinek kell az újdonság és nem számít a pénz az vegye meg nyugodtan.
Az, hogy melyik bírja jobban, melyik tart tovább samsung vs iphone azt látom hogy az iphone ebben sokkal jobb.... tapasztalatból beszélek feleségem Iphone-s, jelenleg I12 Pro Max-ot használ elég intenzíven és 2 napot simán bír az aksija én eddig minimum 2x töltöm az S10 pluszt.....csaba1203: Lehet hogy ebben utólérik de sok minden másban meg nagyon le vannak maradva
-
-
guriga1234
addikt
Ez simán sw probléma, meg user error. Ugyanis, ha ilyen gagyi fóliát rakat fel az ember, és tényleg létező jelenségről van szó, nem pedig kamuról, akkor, miután rögzíti valaki az ujjlenyomatát úgy, hogy nem gyárilag támogatott/javasolt fólia van rajta, a sw-nek kérnie kell az illető egy másik ujját is, hogy próbálja meg feloldani a telefont. Ha fel tudja így oldani egy másik ujjával, ami ugye nem lett rögzítve, és kizárt, hogy ugyanolyan legyen azon az ujján is az ujjlenyomata, mint ami rögzítve lett, akkor csak a fólia miatt történhetett meg, így jeleznie kell a felhasználónak, hogy azonnal cserélje le egy elfogadott fóliára az éppen rajta lévőt, és a sw törölje az előzőleg regisztráltat. Így, mivel nincs regisztrált ujjlenyomat (ami valójában a fólia mintázata), nem is lehet azzal feloldani.
-
Csak alvást, lépésszámot monitorozok vele. Amúgy ez érdekes, most látom először a listában. De nincsen mellé akkuszázalék rendelve illetve 3 perc nem magyarázza meg a három óra altti 20 százalékos merülést.
Ráadásul éjszakánként 50%-ot simán esik a telefonom, úgy, hogy deep sleepben van és nem fut semmi, még wakelock sincs.@ollie 2 százalékot a húszból.
-
kcsa
veterán
Wifinél nem veszem észre ennyire, de LTE hálón elég durván érzem. Van egy fix hely ahol gyakorlatilag nincs térerő (ez is vicc: agglomeráció, sík terület, Bp, határtól olyan 800 méterre), 5T olyan 3-400 méteres szakaszon veszítette el a térerőt, ez 2-3szor akkora szakaszon, és lassabban is tér észhez.
Kicsit azért megnyugtat, hogy nem csak az enyém ilyen.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest