- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBazsi
senior tag
válasz
meszipeti #35184 üzenetére
Hát srácok 4 év után úgy néz ki én is búcsúzok a szeretett s10emtől, sosem volt meg 4 évig egy telóm, de az s23 első és második próbára is már méltó utódnak tűnik. Nem akartam még cserélni, de jó lehetőség adódott. A hajlított kijelző mocskosul fog hiányozni, de remélem méltó utód lessz az s23.
Ugyanitt aki szeretne patika s10et, és tokokat hozzá korrekt áron, privátban keressen.
Üdv mindenkinek! -
petrson
senior tag
-
Markizmark
addikt
válasz
meszipeti #22267 üzenetére
XEH-re még nem jött ki. CTC9 végű build tartalmazza majd ezeket:
AR-emoji
- Az AR-Emoji olyan fejlesztésekkel egészült ki, mint a manuális szerkesztés és Az arckifejezések továbbfejlesztett felismerése.
※ Mivel Az AR-Emoji új verzióra frissült, minden korábban mentett AR-Emoji törlődni fog Az AR-Emoji alkalmazás következő megnyitásakor.
A Fényképező új funkciói
- Különböző új menük, módok és szűrők kerültek be az alkalmazásba, így például az AR-zóna, az Okos felvétel, a Profi videó, a Saját szűrők, a Szelfi tónusa, az éjszakai time-lapse és az elülső kamerás, FHD/UHD-felbontású, 60 képkocka/mp sebességű videófel
Galéria
- a hasonló képek mostantól csoportosítva jelennek meg a rendezettebb megtekintés érdekében.
- Az alkalmazás része lett egy olyan funkció, amellyel több Különböző albumcsoport egyetlen csoporttá egyesíthető, illetve Különböző csoportok és albumok egyetlen csoporttá egyesíthetők.
- Bekerült Az alkalmazásba egy továbbfejlesztett keresési funkció, amellyel olyan információk alapján kereshetők képek, mint a készítés ideje és helye.
- Az alkalmazás része lett a Gyors körülvágás funkció, amellyel nagyíthatók és körülvághatók a nagy felbontású képek részei.
Samsung bill.zet
– Bekerült a rendszerbe egy többnyelvű fordítási funkció.
- Bekerült Az alkalmazásba egy olyan funkció, amely a Különböző elemek – például Az emojik és a matricák – egyszerre történő keresésére szolgál.
– Bekerült a rendszerbe egy szövegek visszavonására/újbóli megadására szolgáló funkció.
(Húzza két ujját jobbra vagy balra a billentyűzeten.)
– Bekerült a rendszerbe a Samsung Pass megnyitására szolgáló ikon.
Quick Share
– A Quick Share használatával gyorsan és egyszerűen megoszthatók a fájlok a közeli Samsung eszközökkel.
Music Share
– A Music Share használatával megoszthatja a zenéket ismerőseivel egy Bluetooth-hangeszköz használatával. -
akooos
veterán
válasz
meszipeti #22267 üzenetére
XEH van nekem is, nem OTA-n telepítettem, hanem leszedtem a legfrissebb svájci változatot
és Odinnal telepítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged