Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
PeteePeti
őstag
válasz mSchumi87 #1575 üzenetére
Nem valószínű, hogy működne! S10+ hátlapra ráhelyezed az S10-et szintén hátlappal! S10 kijelzőn meg nem fog a Buds tölteni szerintem!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
cultfeca
tag
válasz mSchumi87 #3040 üzenetére
Sajnálom,akkor elválnak útjaink.Szerettem volna használni,de két telefonom van és a céges telefonomon van telepítve speciális program(kárnavigátor),amit napi szinten kell használnom.Ezért még az se játszik,hogy áttegyem a céges kártyámat az s10+-ba.Meg amúgy se keverjük a munkát a magánélettel.
-
Greg Vinous
tag
válasz mSchumi87 #3477 üzenetére
Elsőre a kijelző mérete fura volt, hogy egy nagy körben hagytak kávát.
De használat közben, már fel se tűnik és mindenre elég nekem a kijelző.
Nyilván youtube-ot az S10-en nézek bár az órára is van youtube, nem is értem minekA szíj és az óra alakja és súlya annyira el lett találva, hogy nem érzem a viselését, nem nyom, nem húz.
Alvás közben is kényelmes. A szíj kimondottan minőségi anyagból van.Hordtam Swatch órát, azt nagyon szerettem, ahhoz hasonlítanám.
Volt rajtam Xiaomi Mi Band 2 és 3 is, azok pl. zavartak, alakban és szíj minőségben nekem nem jöttek be. -
-
emre33
addikt
-
Kami11
őstag
válasz mSchumi87 #5736 üzenetére
Nálam elég sokat evett, 3 óra alatt több mint 20%-ot zabált meg, ezért töröltem. Jól műxik, ezzel nincs is gond, lehet én nem állítottam jól be, ez is lehet, de ekkora fogyasztás nekem sok.
[ Szerkesztve ]
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
thamasz
senior tag
válasz mSchumi87 #5776 üzenetére
Az aptx kodekből az LL (low latency) van arra hogy ne legyen észrevehető késés a kép és a hang között film nézés közben, de zene hallgatásra nem ez a legjobb minőség. A buds a samsung scalable kodeket használja, ez a saját fejlesztése a samsungnak, és kb semmit sem tudni róla, már fél túrtam a netet, de mindenhol csak annyit írnak, hogy van olyan jó mint az ldac vagy aptx hd. Samsung csak annyit közöl hogy mindig a legjobb összeköttetés érdekében változó az átvitel. A fejlesztői menüben próbáltam kapcsolgatni a kodeket de mindig vissza áll a sajátra a budssal. Amúgy én eddig semmilyen kodek vagy füles esetében nem vettem észre késést a képhez képest.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz mSchumi87 #5988 üzenetére
Az nem tartott sokáig.
-
veterán
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés