Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-27 20:18:48

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27751) laci1892


laci1892
senior tag

Aki esetleg használ samsung Dex-et. Csak szólok :

Végre működik a chrome is rendesen hiba mentesen a dex alatt.

Idáig mindig leállt. Nagy előnye a chrome-nak az hogy, ha például valaki hozzám hasonlóan 2k felbontású monitrot használ akkor kitudja használni az adottságait youtube alatt. Sajnos Samsung böngészőben ( webes nézetben ) csak 720p felbontáson enged csak nézni videókat maximum.

Bár azért még gyermekhibák előfordulnak.

[ Szerkesztve ]

(#27752) dkovizoli válasza Micsurin (#27740) üzenetére


dkovizoli
addikt

Igazából, ha átálltál volna régebben BTU-ra már, akkor hivatalosan is bétázhatnál. Akkor viszont nem kell zip, meg adb meg egyebek és tutira kapod ota a 11-et. Én is vártam, hogy lesz német régióban is bétaprogram, de ezt idén sztornózták. BTU-ra pedig nem akartam váltani, mert a csc váltás teljes resettel jár. Azt most nem tudom, ha jelenleg váltanál, tudnál-e még regisztrálni a bétaprogramba. Lehet már nem nyitott a regisztráció.

(#27753) dkovizoli válasza sub71 (#27747) üzenetére


dkovizoli
addikt

S10+, az alapértelmezett régió XEF. Annál csak angol simmel tudsz BTU-ra váltani, vagy értelemszerűen német kártyával DBT-re, XEH-ra pedig magyarral. A szolgáltatós (TMH) s10 pedig angolra áll és valami rejtély folytán ott is marad a tapasztalatok alapján. Hiába magyar vagy más sim utána.

(#27754) karldergroße válasza Micsurin (#27742) üzenetére


karldergroße
senior tag

A Nova Launcher tudja a duplakoppos zárt. Amúgy is sokkal emberbarátabb, mint a Samsung Launcher. Semmi nincs a 3.0-ban és az Android 11-ben,amiért megérje frissíteni. Pl. az értesítési panel ikonjainak számát 16-ról 12-re csökkentették, és a panel felső fele tiszta üres. Csak úgy, az attekinthetőség jegyében... :))

(#27755) sub71 válasza dkovizoli (#27753) üzenetére


sub71
aktív tag

Tudom, mert nekem Német DTM rom van az S10-en. Az ugyanaz, mint a Magyar TMH. Mivel a negyedik mindenképp DTM vagy TMH marad (BTU/BTU,BTU/TMH) az S10 Telekomos romnál, ezért ezzel a módszerrel nem fog automatikusan frissülni a 11 bétára.

[ Szerkesztve ]

(#27756) sgeza válasza Micsurin (#27744) üzenetére


sgeza
veterán

Nagyjából a többiek leírták, de azért összegezve a négy kód:
1. Aktuális CSC; 2-3. SIM kártyák szerinti régiókódok; 4. Eredete. Ez utóbbi sosem változik, a 2-3. értelemszerűen a SIM kártyáktól függ, az elsővel pedig lehet babrálni. Alapvetően normál használat esetén ez a SIM kártya szerinti régióra áll be, e régió szerinti időben fog frissülni. Ennek módosítása így ezen okból történhet (főként szolgáltatói rom használata esetén), de másik ok lehet az adott régiókban engedélyezett vagy tiltott funkciók használata. Például sokan izraeli (ILO) kódra váltanak, hogy az egyébként EU-ban tiltott natív telefonbeszélgetés rögzítés müködjön. Aki egyébként is független romon van, annak pusztán a frissítések kiadási idejének különbsége miatt nincs jelentősége, hogy CSC-t váltson, mert Frijával letöltheti, és Odinnel felteheti a valamelyik régióban már kiadott, azzal a kóddal lekért független ROM frissítést (mivel a különböző független, OXM csoportba tartozók régiók ugyanazt a firmware-t kapják - leszámítva az eseti kilengéseket egyes régiókban, de attól az még ugyanannak az alap verziónak a része).
Ahogy írták már a kollégák, van egy speciális eset, amit nem ért senki: a sima S10 telekomos szolgáltatói kiadása, melynek utolsó CSC kódja TMH, valamiért a független ROM felrakása után nem hajlandó XEH-re vagy épp az aktuális bármilyen SIM kártya szerinti kódra beállni, kizárólag BTU-ra. Ezzel együtt kell élni annak, aki ebben a szituációban van. Ettől még az ugyanaz a független ROM, csak BTU kódon.

(#27757) mSchumi87 válasza gabber01 (#27736) üzenetére


mSchumi87
senior tag

Ugy kopik mint a .... Semmi ertelme nem volt kiadni ennyi penzt erte. Abbol a penzbol aliexpressrol 5 darabot veszek es minosegib mint ez

Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6

(#27758) Micsurin válasza sgeza (#27756) üzenetére


Micsurin
nagyúr

És a többieknek is köszönöm! :R

Megint ott tartok akkor mint ősszel, még mindig jobban megérné átmennem BTU-ra ha jól értem mert lényegében nem vesztek semmit (spam nem lényeg) viszont lehetne akár OTA-t megelőzve felrakni odinnal fw-t ha meg nem akkor is végső soron hamarabb jönnek OTA-n a dolgok.

Este letudom, lementek minden képet vidit tananyagot gépre aztán mehet. Előbb utóbb úgyis meg kell csináljam pusztán a T-s romok frissülési sebességét nézve is. :D EMUI-n is élveztem anno, szolgáltatóiról visszamenni független rollback verzióra majd onnan felfrissíteni és várni az OTA-t, hogy beadja, 2 napig nem tároltam a telon szinte semmit... :DDD

Egyébként a T részéről ez végtelenül gusztustalan hozzáállás még mindig... :U

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#27759) sgeza válasza Micsurin (#27758) üzenetére


sgeza
veterán

Igen, pontosan ez a lényege!

Habár a mentéshez annyit hozzáfűznék, hogy az a romolástól függetlenül kellene, hogy legyen! Jó eséllyel pótolhatatlan dolgok is lehetnek a készüléken, főként fényképek, videók (tananyag)! Egy hordozható készülékkel fokozottan történhetnek problémák amellett, hogy szimplán el is romolhat: leejted és eltörik, elveszted, ellopják, stb.
Nekem alap, hogy folyamatosan van róla biztonsági mentésem készítve.
Szomorú hallani időnként, hogy "valami lett a telefonnal, de kellenének róla a gyerekről készült képek, amik csak ezen voltak meg", és hasonlók.

[ Szerkesztve ]

(#27760) Micsurin válasza sgeza (#27759) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Hetente mentem Mega-ra azt ami tényleg fontos. :R
edit.: SD kártyát ezért nem is használtam az utóbbi években már, rendszeresen és váratlanul haltak el mind a sárga samuk mind a SanDisk Ultrak. Sj / GoPro-ban is szenvedősek egy ideje... :(((

Főleg mert elkényeztetett a P20 után a 2x-es tárhely és most elég sok projektet tárolok telon mert könnyű cipelni mivel mindig nálam van. :B

Egyébként bányászva a topikban: #12208 argenter<- az itt említett oldal valid? Azóta nézte valaki? Ritka lowbudget cuccnak tűnik de ha működik... hasonló orosz oldalról származik a 2-3 dolláros BL kód generátor is a Honor 8-akhoz szóval. :DDD

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#27761) icemad válasza Micsurin (#27758) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

"spam nem lényeg"... Majd rájössz, mikor a tizedik marketinges hív fel egy nap a legrosszabbkor. ;] Az utolsót úgy küldtem el, hogy valószínűleg fellógatta magát...

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#27762) sgeza válasza Micsurin (#27760) üzenetére


sgeza
veterán

Igen, ezt kihagytam az írásból. Neki a leírás szerint működik így. Tehát elvileg valahogy át lehet állítani, de a konkrét megoldás nem ismert, csak ez a fizetős opció.
Vélhetően valamilyen ADB paranccsal oldja meg, de úgy rémlik, hogy egyéb titkosítási információ is kellhet hozzá.

[ Szerkesztve ]

(#27763) Micsurin válasza icemad (#27761) üzenetére


Micsurin
nagyúr

...azt én élvezem. Végig hallgatom felteszek pár kínos kérdést majd mikor már menne megint kérdezek. Ha felmérgeli magát megsúgom neki, hogy ízé úgy tudom nekem kellene letennem mondván már nem tud miben segíteni. Ezt a Telekomosokkal előszeretettel játszom el. :DDD

Cetelemet meg 10 perc fárasztás után megkérdezem ugyan milyen hitelt szeretne adni egy fix jövedelem nélküli diáknak. :DDD

Most, hogy mondod augusztus óta mióta az S10-et használom feltűnően kevés reklám hívásom volt. :D

sgeza Factory unlock kódokat emleget az elvtárs ez szép és jó már csak az a kérdésem a szerviz tenne-e fel kérdéseket ha kézbe vennék Knox állapottól függetlenül. :DDD

Írok Skypeon az alkotónak hátha kapok egy használható választ.

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#27764) gabber01 válasza mSchumi87 (#27757) üzenetére


gabber01
addikt

Igen, már észrevettem két kis pontban a szélén megkopott. Nem gondoltam hogy ilyen szar minőségű S9 után. Ha ezt tudom, nem veszem meg a gyári tokot.
Rendeltem már én is alisokat, de az még hetek míg ideér.

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#27765) dkovizoli válasza sub71 (#27755) üzenetére


dkovizoli
addikt

Ez tévedés. A negyedik kód nem számít semmit, legfőképp a frissítés szempontjából. Az csak a telefon eredeti származási régiója. Az első ami számit. Mindig arról szedi a frissítést. Ha az neked jelenleg BTU, akkor te is tudtál volna regisztrálni a bétára és hivatalosan megkapnád, majd a véglegest is amikor a samsung kiadja az angol régióra.

(#27766) sgeza válasza Micsurin (#27763) üzenetére


sgeza
veterán

A spam hívások kicsöngenek, csak figyelmeztet, hogy vélhetően spam!

[ Szerkesztve ]

(#27767) sgeza válasza sub71 (#27755) üzenetére


sgeza
veterán

Nem DTM, hanem DBT, az amelyik kóddal szerintem lekérted a független romot. Különben nem lehetne az első BTU. Neked független firmware van a készülékeden, nem?

[ Szerkesztve ]

(#27768) Micsurin válasza sgeza (#27766) üzenetére


Micsurin
nagyúr

...akkor számomra tényleg nincs értelme. :D

Ha nincs a szám a kontakt listában vagy nem ismerem fel akkor úgyis visszahívás ált a vége. Azt hittem automatikusan feketelistát néz szűrő alatt.

---------

ADB cucc egy saját felülettel, a csomagokat ha visszalehetne fejteni még akár le is lehetne utánozni vagy kinyerni az algot amivel generálja a kulcsokat. Tovább passzolom évfolyam discordra hátha valakinek lesz türelme is meg ideje is a napokban. :DDD

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#27769) stefi68


stefi68
addikt

Olvasom itt a gyári rom letöltési problémákat.
Én S7 tulajként mindig az updato-ról szedtem a gyári romokat.
Megnéztem és S10+ -hoz is ugyanúgy elérhetőek, működik az oldal, igaz ez sem túl gyors, mármint a letöltés.
Link: [Updato, S10+, XEH]

Más...
A navigációs sáv helyetti gesztusvezérléshez az ünnepek alatt kipróbáltam pár alternatívát.
A gyárin kívül, Associative Swipe, Edge Gestures, Navigation Gestures, UbikiTouch, Zone Launcher, Fluid Navigation Gestures.
Ezek közül némelyik adb paranccsal jogot kapva alkalmas a gyári navigációs sáv eltüntetésére is.
Nekem eddig a Fluid Navigation Gestures (FNG) jött be a legjobban.
Mindegyik közös ismérve, hogy számtalan funkció társítható a gesztusokhoz, úgy mint alkalmazásfiók megnyitás, képernyőkép, képernyő kikapcsolás, hangerőpanel megnyitás, stb, stb.
Csak azért említem ezeket mert a sokat hiányolt duplakoppra lezárás bármely alkalmazás alatt így egyszerűen megoldható. nekem ezért nem hiányzott eddig.
Én is Novát használok, ahol a főképernyőn ez eddig is használható volt, de csak a főképernyőn.

◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►

(#27770) sgeza válasza Micsurin (#27768) üzenetére


sgeza
veterán

Nekem úgy rémlik, mintha pont ezt akarta volna a múltkor a srác megcsinálni, de nem ment, mert a készülékről valamilyen infót elküldött a szerverre, ahonnan már egy elkészített kódsort kapott vissza. Így nem jutott eredményre, de azért próbáljátok meg ti is! Kíváncsi lennék!
Bár én már megvárnám a 11-et, hátha azzal nem lesz ez a jelenség!

[ Szerkesztve ]

(#27771) sgeza válasza stefi68 (#27769) üzenetére


sgeza
veterán

Van a Samsungnak is a One hand operation+ alkalmazása, az is tud sok extra dolgot egyéb engedélyek nélkül. A kikapcsolás funkció is beállítható rajta például. A navigációs sáv pedig egyébként is eltüntethető a beállításokon belül.

A rom letöltéséhez a Friját célszerű használni, azzal korlátozás nélkül le lehet szedni a legfrissebb romot.

(#27772) dkovizoli válasza Micsurin (#27758) üzenetére


dkovizoli
addikt

Egy dolog még! Ha raksz fel este romot, mindenképp BTU kóddal töltsd le és ne a home csc-t használd. Első indításnál ne engedd, hogy az ún sim resetet megcsinálni. Bár lehet az s10 nem is fogja kérni, mert ugye nem áll más kódra. Még az is lehet, hogy működik a regisztráció még a bétára. Bár most belegondolva, valószínűleg kell hozzá angol kártya is. Nekem is csak német kártyával volt hajlandó beregisztrálni az előző bétaprogramba. Utána már ment rendesen a további béták érkezése később. A BTU pedig azért lényeg letöltésnél mert a késöbbi frissítéshez a build számnak egyeznie kell.

(#27773) Micsurin válasza dkovizoli (#27772) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Köszi! Egyenlőre még vadászok mert a napokban az XDA is elég aktív volt, mind kiderült ez a samKEY valóban egy valid és járható út, ha ebayről szereznék kreditet még olcsóbb is lenne, a végén még lehet bepróbálom. Max egy kávé árát bukom be.

Ami még érdekes többet állítják XDA-n:
Hogy ha feltenném a Google Tárcsázót akkor *#*#27262826#*#* enged CSC-t változtatni. :Y Erről van infó? Mivel ez teljes wipe-ot nyom ezt is meghagyom estére, komolyabb kárt zárt loader mellett és flashelés nélkül úgysem tud okozni, de hátha. Láttam még anno Sony-nál csoda szerviz kódokat erre meg többen állítják, hogy működik. :D

edit.: azért ezt annyira szeretem az XDA-ban, beírogatják, hogy mükődik és megy a köszöngetés de egy fw + pontos verzió megjelölést már csesznek odaírni, még véletlenül se legyen könnyen kereshető a téma. :DD :C Stackover-en is a zöldként megjelölt de valójában félmegoldások kergetnek az őrületbe... :((

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#27774) Micsurin válasza Micsurin (#27773) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Ez 4xTMH esetében nem fog működni ez magát a CSC változtatja meg de a carrierID marad, ezzel megint azt lehetne elérni, hogy beálljon BTU-ra ha minden igaz. Marad a SamKEY mert azzal átírható a carrierID.

Mondjuk ott erősen félek tőle ha hálózatra kerülne a telefon T-s kártyával akkor jó eséllyel a következő teljes wipe alkalmával vissza is állna TMH-ra. :U

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#27775) sub71 válasza sgeza (#27767) üzenetére


sub71
aktív tag

Amikor vettem, Deutsche T-Mobile (DTM/DTM,DTM/DTM) rom volt rajta. Bármilyen romot rakok rá BTU/BTU,BTU/DTM lesz
#27765dkovizoli és mivel a negyedik jelzi, hogy ez egy szolgáltatói romos telefon, ezért nem vesz részt a hivatalos béta programban.

(#27776) sgeza válasza Micsurin (#27773) üzenetére


sgeza
veterán

Á zseni vagy! Én most ezt megnéztem, és bár nem nyomtam rá, de tényleg behozza a CSC váltás lehetőségét!!!
Egy komplett lista, ahol ki lehet választani, hogy melyik CSC-re akarsz átállni, utána csak egy megerősítés kell!

Ez annak is jó, aki mondjuk ILO-ra akar állni a rögzítés miatt például, mert így nem kell hozzá az izraeli SIM! Illetve bármilyen egyéb régióra is lehet így váltani, éppen kinek, milyen kedve van!

[ Szerkesztve ]

(#27777) sgeza válasza sub71 (#27775) üzenetére


sgeza
veterán

Igen, de azt mondtad, hogy DTM-et tettél rá, miközben a függetlent tetted fel DBT kóddal lekérve. Ami egyébként teljesen mindegy, mert mindegyik független CSC-vel ugyanaz a firmware jön le.
Épp ezt beszéljük és beszéltük már régebben is, hogy a telekomos sima S10 valamiért csak BTU-ra hajlandó beállni, nem pedig a SIM kártyád szerinti régióra, amire egyébként kellene.
És pont erre jött most a kolléga által a megoldás a Google tárcsázós módszerrel!

(#27778) sgeza válasza Micsurin (#27774) üzenetére


sgeza
veterán

A független ROM a telekomos telóra fel, azzal BTU lesz. Majd a Google tárcsázós megoldással átrakod XEH-re. Az utolsó kód nem érdekes, azt nem kell piszkálni!
Viszont ha megnézed, szólj már légyszi vissza, hogy egyrészt működik-e, illetve valóban nyom-e gyári alaphelyzetet!

[ Szerkesztve ]

(#27779) Micsurin válasza sgeza (#27776) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Tényleg jó cucc csak erősen sajnálatos, hogy TMH esetén ez sem segít. Elég megnézni nekem milyen listát ad ki, közel sem teljes ha jól legtöbb Telekomos cucc a CRO-ból gondolom ha jól rémlik az horvát T lesz.

Erősen agyalok rajta, hogy este megnézem a samKEY-es megoldást csak tartok a garanciától mármint annak elvesztésétől. Mivel vendor / carrierID-t váltok így a rendszerben akár viríthat nekik, hogy xy IMEI-hez zw ID-nek kéne jönnie, innentől kezdve meg hiába lesz 0x0 a Knox-om.
...meh. :(((

A BTU vs XEH-ben már csak a tudat zavar, hogy nem a teljes független szép sor van ott hanem a telekom miatt bele van pancsolva a dolog közepéve... :DDD

#27778 Ránézek este, így kevésbé tartok garanciális gondoktól mint samKEY megoldástól. :K Vagy kéne tartanom továbbra is? Azért na... 4 hónapos sincs kereken és 2-3 évre terveztem vele... :DDD

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#27780) sgeza válasza Micsurin (#27779) üzenetére


sgeza
veterán

Előbb fel kell rá tenned a független romot! Utána váltod arra, amelyik neked szimpatikus!

Neked most TMH-s romod van fent, ezért csak telekomos régiók között tudsz váltani. Ezért kell feltenned a független verziót! Azt meg engedd el, hogy az utolsó TMH. Én a helyedben azt nem piszkálnám, meg nem is kell! Ott már necces lehet a gari, a fenti esetben viszont nem.

A lényeg, hogy független rom legyen a telón, utána a CSC váltással már csak a számodra megfelelő régióra váltasz.

[ Szerkesztve ]

(#27781) sub71 válasza sgeza (#27777) üzenetére


sub71
aktív tag

Na erre kíváncsi leszek! Hajrá #27779Micsurin

[ Szerkesztve ]

(#27782) szalai112


szalai112
senior tag

Hali s10 plusom van.
Sok beáligatások mellet enyi birtam ki csavarni az akkubol.
És sok alkalmazást altatásba helyeztem.
Nektek menyi az akku üzemidő?
1 éves teló

[ Szerkesztve ]

(#27783) gabber01 válasza szalai112 (#27782) üzenetére


gabber01
addikt

Nem tudom itt mit kell most nézni. Nekem 68%-on még 20 órát ír. :)
Nyilván max ha most letenném és hozzá sem nyúlnék többet. :)

Ja mondjuk soha nem szoktam 100ra tölteni, mert utálják a Li akksik.

[ Szerkesztve ]

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#27784) szalai112 válasza gabber01 (#27783) üzenetére


szalai112
senior tag

Akkor jobban birja az aksid, akkor semit álitotál rajta 68%-kon 20 óra.
Akkor szívás nálam és nem biztos hogy garanciában cserélnék a telót.
Mert ha leveszem töltöröl reggel, és nem használom kb lemerül 12óra allat alapjáraton

(#27785) gabber01 válasza szalai112 (#27784) üzenetére


gabber01
addikt

Áh, nehogy azt hidd. Nekem is merül rendesen készenlétben. Kb 1%/óra. Volt is téma nemrég.
Mondjuk 12 óra alatt ha lemerül úgy hogy nem is használod, az azért biztos nem normális.

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#27786) szemesi69 válasza szalai112 (#27784) üzenetére


szemesi69
addikt

Volt egy s4 minim, ilyen miatt pár hónaposan hatszor volt szervizben mire elismerték, hogy hibás, már samu suport is becsatlakozott, végül csere utalvány lett.

Xiaomi redmi note 12 pro

(#27787) csaba1203 válasza szalai112 (#27782) üzenetére


csaba1203
addikt

Ez valami alkalmazás lesz, ami beragadt és folyton szívja az akksit.
Ezt kéne kinyomozni mi okozza...
Egy újratelepítést megpróbálnék.

(#27788) gabber01 válasza szalai112 (#27784) üzenetére


gabber01
addikt

Ilyennél talán azt lenne érdemes megpróbálni, hogy nyomsz egy hard resetet, nyilván backup után, és úgy használod pár napig, tök szűzen. Ha rendben van, akkor egyesével lehet vissza pakolni az appokat, így kiszűrve ha esetleg vmelyik megbolondult. Ha nagyon sok az appod, az szívás.
Elvileg ugye a rendszernek is ki kéne írnia ha valami szívja, de szerintem nem tud mindent megmutatni.

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#27789) Micsurin válasza sgeza (#27780) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Sammobile-on mi alapján keressem? 973F-re vagy van külön UN (H3G) rom és alatta kapok BTU-t:

Vagy a saját Hun. Telekom verzióm lenne még alternatíva na de ott ugye vagy TMH vagy XEH lesz.

Össze vissza van ez listázva... kiakaszt. Firmware Finder egyszerűbb volt. :DDD
Bizisten nem a témához vagyok analfabéta csak pusztán Galaxy Mini óta nem mentem Samsungnak a közelébe se. :D


Vagy marad a Frija mert ez hajlandó még ma lecsorogni, verzió stimmel?

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#27790) sgeza válasza Micsurin (#27789) üzenetére


sgeza
veterán

A Frija a jó! De igazából mindegy, mit írsz CSC-nek. Bár én inkább azt a CSC-t adnám meg, amelyikre majd átállsz! Ennek csak abból a szempontból van szerepe, hogy biztosan egy olyan verzión legyél, amit kiadtak az adott régióban, hogy majd jöjjön róla OTÁ-n frissítés. Ez a jelenlegi BTU esetén pont nem áll fenn! Az most egy olyan kiadáson van, ami nincs kiadva a többi régióban, így a XEH-ben sem.

[ Szerkesztve ]

(#27791) Micsurin válasza sgeza (#27790) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Akkor szedjek le XEH romot Frijaval? Hmm érdekes, megnézzük legrosszabb esetben beállok BTU/BTU/BTU/TMH-ra de ha nincs járható út úgyis ez maradt volna. :))

Frija sebessége mindjárt emberibb!

Kíváncsi leszek, marha jó lenne ha sikerülne átpöckölni XEH-re! :C

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#27792) sgeza válasza Micsurin (#27791) üzenetére


sgeza
veterán

Szerintem igen, a XEH-hel szedd le, és próbálj meg átállni!
Egyébként ha úgyis tudod, hogy mit kell kezdeni a Frijával és az Odinnel, akkor végülis teljesen mindegy, hogy melyik CSC kóddal kéred le, jön-e OTA vagy nem, mert később, egy újbóli frissítést ismét fel tudsz tenni Odinnel, immáron home_csc-vel, reset nélkül!

Annyit csinálj már CSC váltás előtt, hogy módosíts valamit, amiből egyértelműen látszódik, hogy történt-e gyári alaphelyzet vagy sem!

[ Szerkesztve ]

(#27793) Micsurin válasza sgeza (#27792) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Akkor végül is most home csc-vel csináljam vagy sima csc-vel? :DDD

A XEH OTA lenne ugye a cél.

dkovizoli most olvastam végig a korábbi válaszod! :R
"Ha raksz fel este romot, mindenképp BTU kóddal töltsd le és ne a home csc-t használd. "

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#27794) sgeza válasza Micsurin (#27793) üzenetére


sgeza
veterán

A telekomról mindenképp sima CSC-vel menj a függetlenre!
Viszont szerintem XEH kóddal kérd le, ha arra akarsz váltani. A kolléga pont az OTA frissítés miatt javasolta a BTU kóddal történő letöltést, hogyha arra a régióra menj, akkor biztosan egy olyan kiadáson legyél, ami kijött abban a régióban.

(#27795) Micsurin válasza sgeza (#27794) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Frijaról XEH-t töltöttem le vagy mire gondolsz a lekérés alatt?

Most sima CSC-vel és XEH-vel próbálkozok.

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#27796) szalai112 válasza gabber01 (#27788) üzenetére


szalai112
senior tag

Ez is egy opció, csak lekkell memtenem a teló tartalmát

(#27797) Micsurin válasza Micsurin (#27795) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Odinban a com-nak nem kéne kékre vagy zöldre váltania? Telefon download módban van de az odin látszólag nem reagál rá. :F

edit.: driver elvileg fent kellene legyen... :F

A laptop 2.0-ás portja megint a ludas. :((( Valamiért képtelen kezelni normálisan eszközöket.
Elvileg fent van a ROM most agyal a telefon (samu logo), mindjárt kiderül.

Most 3x BTU/THM lesz akkor ugye? (Telekomos SIM benne maradt remélem nem okoz gondot.)

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#27798) Micsurin


Micsurin
nagyúr

1. Oké Odinnal felment a ROM.
BTU/BTU/BTU/TMH lett.

2. XEH-re tettem a kóddal Google tárcsázóban. (Telekom SIM végig bent)

3. Csinált egy majd 15 perces reinstallt most meg kér tőlem egy:
"APN kiválasztása 1"
- Telekom HU
- blue mobile
- MOL mobile

Ez új, úgy en bloc új számomra. Itt most mit? :D

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#27799) Micsurin válasza Micsurin (#27798) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Siker! :DD :C

4. Nem engedjük neki az APN választást.

Eredmény:

Akkor most XEH régión vagyok és van OTA-m is? :DD :C

edit.: Amúgy a tárcsázós módszer valóban wipeol, teljesen újratelepít. Érdekesség, hogy most először kérdezett tőlem az S10 olyat, hogy milyen Samsung appokat akarok feltelepíteni mármint a reinstall után, eddig amit gondolt alapból feltett én meg max takarítottam.

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#27800) Micsurin válasza Micsurin (#27799) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Érdekes amúgy, hogy a felrakott ROM az XEH volt de a Telekom miatt már BTU-nak észleli ellenben valóban sikeres volt a CSC "csere". :C
(Knox is 0x0 maradt btw.)

Elnézést a 4x spam posztért! :R

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.