Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Gerzson-
aktív tag
Némi problémám akadt, amelyre nem találok megoldást.
Telepítettem a Handcent SMS-t és a Dialer ONE tárcsázót, és hasonló gondok vannak mindkettőnél:
-Amikor kapok egy SMS-t. Két jelzést kapok. Az egyiket a telefon alapértelmezett SMS programja adja, a másikat a Handcent SMS. Soha nem kérdezett rá a telefon, hogy melyik legyen az alapértelmezett program.
-A tárcsázóval hasonló a gond: Ha hívást indítok a Dialer ONE-al, a bontás után az alap tárcsázó névjegy kártya oldala jelenik meg. Ha bejövő hívás jön, akkor az alap tárcsázó indul el.
Hogyan lehetne a telefont rábírni, hogy csak az egyik alkalmazást használja?
Nova launcher alatt történnek ezek a dolgok, nem tudom, hogy ez számít-e?
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz AliceWake #7050 üzenetére
Kiegészítés No.1:
Ha valaki éppen közbeputtyog neked, mondjuk facebook app-ból, nem fog tudni felcsatlakozni. Nem kell kilőni az alkalmazást, csak ne pont akkor szóljanak közbe, amikor próbál kapcsolatot létesíteni.
Utána viszont, nem okoz neki problémát, ha filmnézés közben chat-elni is akarsz.
Értesítősávot akadás nélkül lehet rángatni. Filmből kilépés/belépés problémamentes.
Kiegészítés No.2:
rendületlenül melegszikNon omnis moriar.
-
-Gerzson-
aktív tag
válasz Parallaxis #7058 üzenetére
Azt még megérteném, hogy az általam telepített DialerONE vagy ExDialer az alap Phone alkalmazás segítségével telefonál.
De ha indítok egy hívást, az új programokból akkor a Phone felülete ugrik elő....
Ha pedig bejövő hívás jön akkor is a Phone felülete jön elő ...Így mi értelme másik tárcsázót telepíteni, ha mindig az alap Phone felületet látom
Nálad is így működik?
Az előző DEFY-men a DialerONE telepítése után soha többé nem láttam az alap tárcsázót....
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz szaszabee #7059 üzenetére
Nem sokat neteztem vele, főleg média fogyasztásra használom. Youtube például kiválóan működik, böngésző sem akadt, bár csak egy próba erejéig néztem meg. (Nem szeretek TVn böngészni, bár ha monitorhoz akarod csatlakoztatni, teljesen releváns kérdés).
Eddig stabilan teszi a dolgát, de szívesebben nyilatkoznék kicsit több használat után.Kiegészítés No.3:
Komoly haderőket mozgósítva kiderült, hogy a dobozon és a promócióban lévő hivatkozás a full hd-re, nem teljesen alaptalan.
Azt állítják, hogy a készüléken található Full HD fájlokat is stream-eli. Azt senki nem állította viszont, hogy úgy is fogja megjeleníteni a kiválasztott eszközön.Non omnis moriar.
-
zsolt501
nagyúr
Egy kérdés jutott eszembe a videó lejátszással kapcsolatban, mégpedig a 24p-s filmeket hogy viszi a telefon?
25p-t vagy 30p-t csinál a filmekből HDMI-n vagy ki tudja tolni a 24p-t is?''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
laca71
aktív tag
Sziasztok
Melyik a jobb kernel redpill vagy a perseus....
Laca -
lugosi
MODERÁTOR
válasz ForRedGlory #7066 üzenetére
Ha hibásan akarjuk írni akkor feltétlenül!
-
félisten
válasz -Gerzson- #7060 üzenetére
Halihó!
Nálam is ez a helyzet a kettős programkezeléssel.
Zavarni viszont nem igazán zavar. Az, hogy mivel fogadom a hívást, nem igazán számít, lényeg az, hogy tárcsázóként az exDialer jöjjön be, mivel ezerszer jobb, mint a beépített -- de hívást fogadni mindegy.
Az SMS - Handcent SMS kérdésnél hasonló a helyzet.
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
ForRedGlory
félisten
Ezt érdemes elolvasni... de csak kiegyensúlyozott elmével, akinek labilis az állapota, meg se kísérelje megnyitni, mert kipotyog a haja...
-
nggabi
félisten
-
Zsilet1
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem egy ideje, hogy veszek egy Note2-t. Mától olcsóbb lett T-nél az LTE verzió. Sőt, olcsóbb, mint a sima Note2. LTE-re nekem semmi szükségem, szerintem soha nem fogom használni, viszont olcsóbb.
Note2 tulajoktól kérdezném:1. ki lehet-e kapcsolni az LTE-t? Nálam az akkuidő nagyon fontos szempont, nem szeretném ha gyorsabban merülne, mint a sima verzió.
2. ha nem is lehet kikapcsolni, tud-e annyit üzemidőben, mint az LTE nélküli verzió?
Az fm rádió hiánya nem zavar
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!! (gyors válaszra lenne szükségem)
Zsilet
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz ForRedGlory #7074 üzenetére
Én a sorok között csak ezt a bézs hátteret látom...
-
ForRedGlory
félisten
Ha valaki valami újra vágyik...
Meglehetősen kellemes a működése ahhoz képest, hogy csak egy port. Mondhatni, egyszerű, de elég jó. Hasonlóan az Apex/Nova launcherhez, tökéletesen lagmentesen teszi a dolgát. Ugyanolyan lapozós az effect benne, mint TW-ben, csak szerintem folyamatosabb.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ForRedGlory #7077 üzenetére
Ezt hogyan lehet a gyári romra felrakni?
-
szaszabee
aktív tag
Függö telefonra rakhatok független romot?
-
TTomax
félisten
válasz ForRedGlory #7077 üzenetére
Felejtős, root kell hozzá.....
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
prebuds
aktív tag
Omega 9-ben a kamerában hol lehet beállítani, hogy adjon hangot fénykép készítésekor? A zárhang engedélyezve van, a teló nincs rezgőn és nincs is némán, mégsem ad hangot...
-
DarkChild
senior tag
Egész jó időt sikerült futni most a kütyüvel
(Csak azt nem értem, hogy a 'Maps' miért zabált olyan sok akkuidőt, mikor még a GPS modul sem volt bekapcsolva... Van valakinek tippje?)[ Szerkesztve ]
-
DarkChild
senior tag
Óra:perc? Tyuhh, fogalmam sincs, de elég sokat nyomkodtam
(Mostanság már a laptop helyett is inkább a Note-on olvasgatok.)
A "trükk" annyi volt, hogy mivel a fényviszonyok amúgy sem a legjobbak ezekben a napokban, a fényerő olyan 10-25% között volt állandóan és amikor nem nyomkodom, kikapcsolom az adatátviteli funkciókat (WiFi és Mobile data is offon.) -
Markizmark
addikt
Neak kernel bármilyen rom alatt ki dobja az sd kártyámat... Ez mi a rák lehet?
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz DarkChild #7090 üzenetére
A google térkép nálam azóta nem eszik mióta az autómatikus helyközlés és hasonló majom barátai le vannak tiltvva. Azóta eltűnt a fogyasztói listáról....
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz Markizmark #7095 üzenetére
milyen a kártya?mekkora?nekema 16gbos kingstont eszi...
imi:5:12 nagyon jó?nekem AHD6 elment simán 8-9 órákat is.most crash4.2 neak kernellel 44% 4 óra 20 perc kijelzővel[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest