- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liuntin
csendes tag
válasz
Bélaaaa #34785 üzenetére
De-de, természetesen, bocsi, rosszul írtam, tompa voltam már a tegnapi napom után és siettem, hogy még szerkeszthessem.
TiBi gondjára meg a Ketan utilities-ben van a Task fülön a Data fix! Ha simán nem jó akkor az aktiválás után egy restart segít.
Eszméletlen jók a Ketan ROM-ok, azt vettem észre, ha valami gixer van, az valami saját pontatlanság, vagy nem teljesen jól lefutott telepítés eredménye, tehát nem a ROM-é. Esetleg az ütköző mod-ok miatt fordul elő.
De sokszor még dirty flash estén is szuper módon megy. Persze, a tiszta telepítés a legjobb.Vérprofi lett a srác és mint írta, valami másfél éve csinálja csak. A hozzáállása, segítőkészsége meg ámulatba ejtő.
-
Liuntin
csendes tag
válasz
Bélaaaa #34780 üzenetére
Ahogyan a telepítési leírásban kéri is (régebbi hozzáállásával ellentétben), hogy először csak a ROM-ot telepítsük és csak utána a mod-okat.
Amúgy, tiszta telepítés a véleménye szerint (és egyet is értek vele, a V12 gyönyörűen zenél eme módon problémamentesen felrakva) úgy megy, hogy gyári recovery-ből full wipe, fel a Philz újraindítás nélkül. Én az Odin-on keresztülit szeretem amúgy.
"Yes it's always nice to go clean.
This should be step to follow.
1. Make backup of important data from Int SD to pc
2.Copy v10 to ext SD
3.install root explorer and long press extSdCard - v10 file and select property. Now it will show md5, just match it with one provided on v10 download post. This will make sure file is not corrupted on ext SD.
4.copy recovery.img (if you have tar.md5 then extract) on int SD root. And from utility select flash recovery. Alternatively you can flash stock recovery in tar format with odin.
5.reboot to stock recovery and wipe data.
6.straightway reboot to download mode and flash custom recovery (recommended philz 6.26) without rebooting device. With odin with unchecked Auto reboot.
7 . manually reboot to recovery
8 . wipe data and flash v10 from ext SD.
This will be real clean install.""A ketan féle új bootloadert kell felrakni: Link"
Vagy az 5-ös posztból a még újabb, ND3-as KitKat bootloadert, de csak annak, akinek a gari még számít.
-
Misi1980
senior tag
válasz
Bélaaaa #34122 üzenetére
Volt valami gondod a tárcsázóval nem?Azt sikerült megoldanod?Ezt kell letöltenem és utánna telepítenem igaz[link]?
taranis:Köszi a linket!Jó fél évig elment a V3 egyhuzamban minden gond nélkül.Most meg egy hét után bohóckodik.Lehet hogy megpróbálom ezt a Ketanféle romot ha nem jön be megy vissza a V3 azzal a kernellel amit linkeltél.
-
atomeec
senior tag
válasz
Bélaaaa #34054 üzenetére
Gondolom simán csak nem kompatibilis, mert minek, ha gyári romod van akkor ugrasztana, ha meg nem gyári, akkor azt nem akarod gariztatni. Tehát szerintem csak úgy menne, hogy visszarakod a 4.1.x-et és onnan. Gondolom te a 4.4-gyel akarnál nullázni főzött romon, de ilyet még nem láttam
-
Kleroo
veterán
válasz
Bélaaaa #33945 üzenetére
Nem volt ott, nem vagyok kretén
Porszemektől tartottam mindig is, most is. Vízzel megfelelő módszerrel letisztítottam előtte, majd a hajszálvékony vízhártyaréteget töröltem le. Hát fakk gg2, kell folia es kesz. S2-m foliajan volt 1-2 ilyen karc 2 ev utan, es sokszor toroltem full szarazon full retkesen durvabb textilbe....
Na mindegy. A "wacom réteg" csinál hülyeségeket igy remelem meglesz a csere. Par het mulva hivom a helyszini szervizt, majd beszamolok.
-
kisspepe
tag
válasz
Bélaaaa #33881 üzenetére
Ugyan az jött be, mint a Volume UP-al, csak a felső sarokban ott van, hogy Odin Mode meg egy pár adat.
Product Name: GT-N7100
Custom Binary Download: No
Current Binary: Samsung Official
System Status: Official
Knox Waranty Void: 0
RP SWREV: A2Szóval ez sem a recovery mode, ahol hard resetet csinálhatnék.
-
beleszólok
senior tag
válasz
Bélaaaa #32053 üzenetére
Csak tipp, de nem ok nélkül: nem volt elég szimpatikus egyes moderátoroknak.
Mert az, hogy visszabeszélt, ha belekötöttek, meg időnként hülyeségekhez ragaszkodott, önmagában még nem lett volna elég.
Sajnos ez tipikus, magyar hozzáállás, külföldi fórumokon nem nagyon láttam ilyet, itthon szinte az összes olyan oldalon, ahol megfordultam. -
axlfsi
veterán
válasz
Bélaaaa #31858 üzenetére
Tudtommal nem nagy valami: a gallery fc-zett.
Mindenesetre, többé már Ő sem lesz nekünk, ez az utolsó alkotása. N2-jét az apjának adja, Ő maga meg S5-re tér át. Szóval szép lassan minden nagy fejlesztő lelép a N2 mellől... Én speciel talán már váltottam is volna N3-ra, de a (root) knox macerák miatt, inkább nem tettem. -
pzoley
őstag
válasz
Bélaaaa #31809 üzenetére
Most tettem fel 2 havernak is ezzel: [philz_touch_6.41.6-n7100.zip]
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Bélaaaa #31271 üzenetére
Köszönöm nektek (babicsbalu). A Samsung acc nekem most sincs beállítva. Nagyon mozgatja a fantáziám. Az akku időtől félek hogy nem lesz meg a 2 nap az én hasznalatommal. Eddig a kipróbált 4.3mak egy napközbent alig birtak ki. Lehet mevárok egy stable verziót es bele ugrok. Akku idő nekem nagyon érzékeny téma. Ezért nem merek hivatalosan sem frissíteni.
-
atomeec
senior tag
válasz
Bélaaaa #31079 üzenetére
Hol írták, hogy a gyári visszaállítás nem törli a PIN-t? Nekem mindenhol, ahol említik mint végső megoldást, aszerint az működik. Más kérdés, hogy annyi erővel valóban az Odin-t is rá lehet ereszteni (oké, kicsit tovább tart).
Azt írják, adb-vel be lehet kapcsolni a wifi-t: adb shell svc wifi enable
Ehhez fejlesztői módnak be kell kapcsolva lenni (root-ot nem tudom, csak keresgélek, ilyesmit nem nagyon csináltam még...). -
atomeec
senior tag
válasz
Bélaaaa #31076 üzenetére
Böngészőből. De csak akkor működik ha már korábban a telefonon engedélyezve volt. Azért egy próbát megér. Google device manager. Számítógépen persze. És ugye azzal a fiókkal, amit a telefonon is használ az illető. Itt beadja milyen eszközök vannak használva. Zárolás menü készülék kiválasztása után. Itt beállítod a jelszót amivel fel lehet oldani majd a telefont.
Wifin volt a teló, így érte el. Ha ez volt az alap kérdés
-
f8enter
aktív tag
válasz
Bélaaaa #30843 üzenetére
Mutatott térerőt (ezért nem is tűnt fel eleinte), aztán hívásnál kiírt valamit, de - sajnos - nem írtam fel, azóta pedig túlcsordultam.
Most újrahúztam a HD 23-at, van IMEI számom, kiírja a térerőt, de hívásnál azt mondja, hogy "Nincs regisztrálva a hálózaton".
Picit bíztatóbbnak látszik, de fogalmam sincs, mi gyógyítja. -
nababika
aktív tag
-
axlfsi
veterán
válasz
Bélaaaa #30730 üzenetére
Hali!
Basszus, neked jól szinkronizálja a kontaktokat a JellyKat 4.4.2-es leakje? Én ugyan a Ditto legújabb betáját tettem nemrég fel, aminek az alapja ugyanez, de nem jó sajnos; csak részben szinkronizálja le őket, mert random kifagy és a GmsCore.apk cseréje sem segített rajta.
Nálad jó? Tuti? Kedvencek is lejöttek, mind egy szálig? Mert akkor lehet felteszem a JK-t próbából (pedig nagyon baba a kinézete ennek (is) már).
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Bélaaaa #30065 üzenetére
Nekem eddig az volt a kedvenc romom, de mindegyik verzioval volt valami bibi, fc hegyek stb.
Aztan attertem masikra, most ugye a jellykat van, azzal semmi bajom.
Bar ha a v17 jo lesz (amit remelem majd megosztasz velunk) akkor lehet beprobalom ujra, es hatha megszeretem azt ujra.
De mig bugos, addig hagyjon beken. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Bélaaaa #29372 üzenetére
A v2-t hasznalom, miota feltettem..
Eddig (kop-kop) nincs vele semmi hiba sem, egyik legjobb 4.3as amit hasznaltam eddig)
Erdemes feltenni a v3-at?
Mi a kulonbseg a 2 es ez kozt?Change log-ra nem talaltam ra, vagy csak en vagyok lama hozza.
szerk: megtalaltam.Feltetted mar, mukodik rendesen?
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Bélaaaa #28721 üzenetére
Na.. Feldobtam en is..
Mondhatni a 4.3-as vackokbol eddig ez jon be a legjobban.
Telepitesnel semmi hiba sem volt, se bootlop, se semmi vacaksag.
Nem kellett 26 menun keresztul lepkedni a telepitesnel. Recovery, torlesek, install, reboot es orul.
Semmi FC, minden ugy megy ahogy megvan a nagykonyvben irva.
1-1,5 oraja nyuzom, eddig hiba nelkul szalad. 1 valami nem ment, megpedig az elemlampa a hangero gombnal. 2x ki-bekapcs, majd 3x-ra nem nyomta be a lampat. Kijelzo felold, lezar es megy ujra.
Maskulonben baba nagyon a rendszer. Note 3 fts is mennek szepen, jok az ikonok is benne.
TV is egybol felismerte, screen mirr.ing is megy szepen.
Forumon olvastam, hogy valakinek az OTA-rol a frissites nem akart telepulni, nekem az is felment elsore.
Ha mas nem lesz, szerintem ezzel el leszek egy jo ideig.Koszi a tippet.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Bélaaaa #28721 üzenetére
Megnezem en is milyen.. Bar az a kek tarcsazo nekem nem jon be.
Illetve meg az idojaras widget sem atlatszo (bar innen meg nem tudom, hogy lehet-e olyat valasztani, illetve a fekete status bar sem nyerte el a tetszesemet. Lehet ezeket atlatszora allitani, illetve probaltad (ha van ra lehetoseged) tv-vel parositani wifi-n? Mert eleg sokat hasznalom tv-n a telefont. (kepek, videok stb)
Most fogalmam sincs melyik van rajta, de ezzel megy. Ezelotti rom meg eleg sokszor fc-zett, meg nem talalta a tv-t. Most ami neha idegesit, hogy a hotspot nem mindig kapcsol be, csak ha ujrainditom a telot.Illetve FB-on most olvastam, wanam is dobott egy uj rendszert.
Ezzel szemezgettem eppen, azert is jottem gel, valakinek van-e tapasztalata arrol, probalta-e valaki stb. ML6Illetve meg arra lennek kivancsi, hogy azzal lehet valamit kezdeni, hogy ne kozepre igazitsa a gombokat, menut stb? [link]
Mert ettol kivagyok, hogy igy nez ki a dolog.. Hiaba kisebb, meg minden, de az egeszet osszehuzza. -
dancsuri
veterán
válasz
Bélaaaa #27174 üzenetére
annyit azért hozzátennék, hogy a rootolás nincs feltétlen a számláló ugrásához kötve. ha neki ugrott a számláló akkor valószinü a recoveryje sem az eredeti, és a számlálón ez lökött eggyet. van rootolási mód ami csak rendszergazdai jogokat ad, és van ami a recoveryt is cseréli. egyébiránt mielött vádaskodna ésszerübb lett volna a rootoláskor felkészülni az esetleges visszaállításra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest