Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dattilax
csendes tag
Na most rámijesztettetek evel a 4.1.2 akuidövel ha megjön nem merem feltenni. Az egyik fö ok hogy ezt a telefont vettem épp az akuidö volt.
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
válasz ronson88 #6702 üzenetére
Van kernel amivel föl lehet tolni a hangot, de az valakinek a rovására fog menni. (fül, füles, alaplap). Szerintem nem véletlen, hogy ennyire van belőve. Amúgy a füles érzékenységén is sok múlik.
Ez a ROM egy fos ami most van rajta gyárilag, zuhan a töltöttség minden percben, vicc ... hamar jöjjenek elő valami megoldással mert ez nem pálya.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
exelsior1
senior tag
válasz Markizmark #6704 üzenetére
Ennyire rossz a 4.1.2? Akkor már tuti hogy maradok a 4.1.1-nél. Am, eddig mindig ez volt a Samsungál, ill mindegyik telóm topicjában olvastam, ohgy jött az új frissítés másnap mindenki az akksi időre panaszkodott. Valamihez nagyon nem érthetnek, ha mindig előjön ez a probléma
Galaxy S10
-
exelsior1
senior tag
válasz Markizmark #6706 üzenetére
Akkor egyelőre maradok a "régi" szoftnál. Úgysem szeretem frissíteni, mindig megvan annak a veszélye, ohgy eljön az a pillanat amikor olyan androidra frissül ami már nem viszi a flash videokat
Galaxy S10
-
imi314
senior tag
-
prebuds
aktív tag
Pár nappal korábban szó volt olyan progiról, ami nagy felbontásban szinkronizálja a fotókat a névjegyekhez. Nem találom ezt most, mi volt a neve? Köszi
-
félisten
válasz #02119936 #6709 üzenetére
Halihó!
A 4.1.1-hez képest.
Ő nagyon "stabil" felhasználó, esténként meglehetősen hasonló akkutöltöttségekkel tér haza. Ez a 4.1.1 esetén 50% körül volt, a 4.1.2-nél viszont 25-35%.Talán nem véletlen, hogy több típusnál is a 4.1.2-re váltástól ugrott meg a fogyasztás.
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
veterán
Üdv
Hogyan tudok hang hívást aktiválni?
Esetleg Bluetooth-roll is. -
Giovanny
őstag
No,tegnap végre sikerült felrakni a deodex-es francia DLL7 romot.A jelenlegi "sima" DLL7 rommal csináltam gyári beállítások visszaállítását,utána recoveryből full wipe és partition cache wipe-ot.Minden visszaállt a gyári állapotba,az állapota NORMÁL lett,ezek után felment a deodexes rootolt rom,és állapota normál maradt De ma reggel ránéztem és mit látok....módosítva Valamit rosszul csináltam volna?
[ Szerkesztve ]
Zero Defect.No Compromise !
-
ronson88
tag
válasz Markizmark #6718 üzenetére
Pont akartam kérdezni, hogy hogy lehet visszaállni 4.1.1-re (amíg meg nem oldódik ez a gond) ?
Odinnal próbáltam a minap, de a ROM frissítés után elakad a Samsung logónál (LJ1-et tettem volna vissza).
Valaki tud erre valami megoldást -
gerike0415
csendes tag
Üdv!
Érdeklődnék van e arra mód, hogy 4.1.2.-ről vissza szeretnék térni 4.1.1.-re. Ha lehet akkor valaki megírná nekem?
Előre is köszi! -
zsolt501
nagyúr
Külföldi fórumokon mit írnak erre a gyorsabb merülésre, lehet e már tudni mi okozza?
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
-
zsolt501
nagyúr
válasz Markizmark #6725 üzenetére
Jelentettétek hibára a Samsungnál?
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz Markizmark #6728 üzenetére
Minél több embernek kéne jelezni a Samsung felé ezt a hibát, akkor talán történik valami, mert ha nincs jelezve akkor ők sem tudják hogy gond van.
-
TTomax
félisten
Erre a 4.1.2re írjátok hogy meríti az akksit?Most nézem itthon vagyok keveset nyomkodom ...2nap12óra most 59%on van a telep... 40perc kijelzőhasználat...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
imi314
senior tag
Én a helyedben csinálnék egy full wipet és odinnal feltennék egy másik 4.1.2romot xdlk7-et ajánlom
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s23 ULTRA
-
szaszabee
aktív tag
Ha esetleg lenne valakinek fehér szinben és váltana szint ,az enyém cserélhető Titanium Grey A többit pü ben
-
imi314
senior tag
-
Vemy
csendes tag
Használ valaki ilyen tokot: http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/EFC-1J9BBEGSTA és ha igen az tudna róla véleményt mondani, hogy megéri-e megvennem, jól véd-e, bemegy-e alá a kosz stb
Előre is kösz!
-
Markizmark
addikt
AHD 8.0-val kapcsolatban mik a tapasztalatok? Megmarad a jó kis magyar swype, kézírás felismerés űőúóéá?
A leírás alapján elég jó cucc, semmi csicsa.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
dattilax
csendes tag
Nekem nem ijen van de ijet szeretnék. Szegeden ha valaki tudja hogy hol lehet venni jo volna ha szolna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest