Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
válasz ForRedGlory #6599 üzenetére
ezt én is használom, brutál jó...
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
zack
nagyúr
válasz ForRedGlory #6599 üzenetére
Na...Akkor beszéljünk erről egy kicsit.
Ez a progi megvan nekem is, de gőzöm nincs hogy állítsam be. Megvettem a Pro-t, van custom módom, de jó lenne egy kis instrukció hozzá, ezért nem használtam eddig a mindennapokban. Vállalod?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Ferdzsoo
addikt
Nah most éjjel 1%-ot merült csak igaz repülő s energiatakarékos mód be volt kapcsolva...
És az oprendszer fogyasztása is visszament 9%-ra, viszont a térkép most az első.
Nah ma elválik..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz zsolt501 #6600 üzenetére
Nem tapasztalatot tudok mondani, csak véleményt, én vásárláskor szintén dilemmáztam egy kicsit, de a szolgáltató beszélt le az LTE változat megvételéről, mivel nem a fővárosban lakok, azt mondta hogy mivel vidéken amúgy sincs LTE lefedettség tök fölösleges azt megvenni.
A "sima" változat van nekem, megmondom őszintén nem vagyok egy tech guru, kétféle adathálózati csatlakozást szoktam látni, az egyiknél azt írja, hogy 3G, a másiknál hogy H+, gondolom ez utóbbi talán a HSPA de ha hülyeséget írok a hozzáértőbbek kijavítanak. Ahol én lakom (megyeszékhely) ott gyakran még a 3G és H+ között is ugrál a kijelzés, de ezt úgy kell elképzelni, hogy van hogy 5 mp-enként vált (gondolom ha olyan helyen vagyok). Az én meglátásom szerint, amire én használom (email, böngészés, különböző dolgok szinkronizációja, irodai cloud-doksik elérése) a 3G is megfelelő, de a H+ az tényleg nagyon gyors. Biztos az LTE még jobb, de szerintem nem szükséges. -
zsolt501
nagyúr
Igen van az iPhone miatt, azt viszem tovább IKON200 LTE.
A régi IKON200 ugyan annyiba kerül mint az új IKON200LTE ezért van most LTE-s előfizetés.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
lugosi
MODERÁTOR
Ajánlani szeretnék nektek egy jó kis appot: Album Art Grabber.
Azt csinálja, hogy az olyan zenealbumoknál, amiknél nincs meg az albumborító, ott leszedi a netről a borítót és látszik a lejátszóban. Lehet másképp is megoldani, egyesével kézzel leszedni a netről, és bemásolni a könyvtárba, de ez teljesen automatikusan csinálja, és ingyenes a program.
Érdekes egyébként, hogy azoknál a zenéknél, amiket az itunes store-ból vettem, nem volt szükség ilyesmire, mert ott gyárilag benne van az albumborító, amit egyébként az általam kipróbált eddigi minden androidos zenelejátszó megjelenített, viszont azoknál a zenéknél, amiket én grabbeltem be cd-ről, és lekérte hozzá a borítót az itunes, azoknál nem jelenik meg android alatt valami miatt. De ezzel a programmal ezt ki lehet küszöbölni.
-
-Gerzson-
aktív tag
Ha valaki tud Note2 beszerzési forrást (2év gari, 27%ÁFA-ás számla !!!, a MédiaMarkt árszintje alatt) akkor kérem ne tartsa magában.
Hívtam ma egy boltot, de nem teljesen tiszta számomra a hogyan és miért...
- Jó napot, van note2?
- Igen, 147.000-ért elvihető
- Ez bruttó vagy nettó ár?
- 147.000ft-ért elvihető
- 27%-os ÁFÁ-s számlára is szükségem van
- Sajnos az nem fér bele ebbe az árba...147000 + 27% ÁFA az már bruttó 186690 Ft lenne...
-
zsolt501
nagyúr
válasz -Gerzson- #6608 üzenetére
Ja meg ha gond van a készülékkel akkor a gar ugrik, mert nincs számla
Amúgy a T-nél milyen gart adnak a készülékre, bolti vagy gyári?
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Parallaxis
addikt
válasz zsolt501 #6609 üzenetére
A garanciához nincs szükség a számlára, ezt a szerviz nem is kéri.
Amit kér, az a gyári garanciapapír, aminek ki kell töltve lennie és aláírásnak, pecsétnek szerepelni kell rajta.
A törvény is ezt írja elő.A számlára akkor van szükséged, ha regisztrálsz a Samsung +2 hónapos garanciájáért és a készüléket nem közvetlen Samsung partnertől vásároltad (a regisztrációnál nem tudod a boltot a kiválasztani a felsorolásból, csak kézzel beírni), ilyenkor a 24 hónap utáni garancia érvényesítésénél elkérik a számlát is.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
válasz Parallaxis #6610 üzenetére
Vagyis az utolsó mondatod alapján nem árt ha van számla.
-
gery2123
őstag
Ez így van rendjén! Nekem a desire és a Note is így csinál, azért vált 3g és h+ között mert ha nem használja a netet akkor 3g - n megy de ha használja akkor h+-on, és azért olyan sűrű mert a push szinkron stb.. Az LTE - t jelenleg hulyesegnek tartom a fővároson kívül, mert nincs normális lefedettség és a 7 megabites sebesség h+-on elég bőven szerintem!
-- PSN_ID: GerY2123
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz -Gerzson- #6608 üzenetére
Ez érdekes. Ha x összegért elvihető, akkor az x összeg az a bruttó ár. Vagyis az x összeg tartalmazza az áfát. Ezért nem értem, hogy miért nem tudnak róla számlát adni.
Ami lehet:
- nem tiszta az értékesítés (nem a teló, csak az értékesítés, vagyis nem könyvelik el bevételként)
- használt a telefon
- kombinálva a kettő?Lehet hogy csak bizományba van náluk használtban.
-
Tippmix46
senior tag
válasz Parallaxis #6613 üzenetére
ez biztos? mert annyian annyi félét mondtak már a fórumon, hogy nehéz az erdőben tisztán látni...
-
zsolt501
nagyúr
Én számla nélkül biztos nem venném meg, több ok miatt is, az egyik pl. ha ez a készülék egy kamionról leesett darab, akkor még az alap garit sem tudod majd rajta érvényesíteni.
-
-Gerzson-
aktív tag
Találtam másik boltot.
Kihangsúlyozzák, hogy 27% ÁFA-s számlát kapok . Bruttó 146.000FtAmi zavar A telefonnál az van írva:...." a termék ára 2 év magyarországi garanciával.....
A weboldal garancia feltételeinél viszont már az van, hogy a hibás készüléket a boltba kell vinni, ők szervizeltetik. Mi ez a bolti garancia?
Akkor ez is felejtős???
Milyen garanciát kérjek/keressek, ha garanciális ügyekben csak a Samsung-gal akarok kapcsolatban lenni???
-
veterán
Üdv
Ha Vodafone-osra ráteszek egy másik romot az nem probléma?
Pl egy nem szolgáltatós rom . -
zack
nagyúr
válasz zsolt501 #6611 üzenetére
NINCS SZÜKSÉG SZÁMLÁRA a garanciához! Ezt tényleg minden héten le kell írni?
(#6608) -Gerzson-
Ha neked ennek ellenére fontos a számla, akkor vedd meg 35k-val drágábban, ha ettől leszel nyugodtabb.
Megnyugtatlak, a publikált árak 150k-ig mindenhol számla nélküliek.(#6624) laca71
147k náluk...Ha általam mentek 145k.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Aki ki akarja herélni a főzött romokat, ez alapján tegye.
Én simán 150-200 megát kihajigálok belőlük a lista alapján.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz -Gerzson- #6630 üzenetére
Tudom én...De nem fogsz olcsóbban kijönni, ha ez a cél.
Tök mindegy hogy megveszed 145k környékén számla nélkül, vagy megveszed 170k-ért számlával, és visszaigényeled...150 de még 160 tájékán se fogsz számlásan kapni.Más:
CriskeloRom-NoteII-V07_LL7-et kiheréltem...A több mint 1GB ROM lett vagy 811Mb.
-
-
zack
nagyúr
válasz -Gerzson- #6632 üzenetére
"Nehogymá' ne legyen ott a szülinapi tortám mellett a note2 dobozka."
Helyes.
Part Nero-hoz is remélhetőleg érkezik addigra gyári garis normál áron. Egyelőre tart még a hiány Note2-ből...
Pár nappal a vétel előtt keress meg, és megkérdezem neked mizu van vele.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Bond41
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon nekem is meghozta a futár a T- től a készüléket amit már nagyon vártam. Sajnos a következő történt:
A csomagban egy már korábban felbontott dobozt találtam. A hátlapi fólia fordítva volt felrakva a telóra. Ügyfélszolgálat felhív ahol közlik a leggyorsabb megoldás a Tpontban lead a készülék majd vár a rendelés törlésére utána rendelhetek újra. a pénz visszautalási határidő 14 nap. Nem gondoltam volna, hogy a T újracsomagolt telókat árul a Web-en, Nagyon érdekes a T futáros értékesítése. Azt elfelejtik leírni, hogy azért olcsóbb a webshopban a készülék mert az már nem bontatlan csomagolásban érkezik a vevőhöz. Az amit a futárszolgálattal művelnek, meg külön történet.
"A kiszállító futár a csomagot megkapta, a kiszállítás a mai napon megtörténik.
Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomag tartalmát tételesen ellenőrizte, mert az átvétel után hiányosságra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni!"
Erre futárszolgálat ügyfélszolgálatosának a válasza:
"a T-mobile tájékoztatása téves. A futár zárt csomagot kézbesít, annak kinyitását nem várhatja meg.
Amennyiben külsérelmi nyom látható a csomagon, abban az esetben kárjegyzőkönyvet vesz fel a futár, és ekkor van lehetőség tartalmi vizsgálatra."
A telót bevitem egy Tpontba leadtam. Most várom, hogy töröljék a webes rendelést és kezdhessem újra az egészet.Ez MO. Sajnos itt még mindig nem a vevő a" király".
-
zack
nagyúr
Sajnos ez van. Ha megkérdeztél volna előtte, megmondtam volna ezt én is.
A T a webshop-os rendelések nagy részét nem bontatlan csomagolásban szállítja. Persze van amikor bontatlan...De elég ritka. Most hogy miért nem bontatlan, azt csak ők tudják.
Rabló inkorrekt banda. Februárban megyek a Telenorhoz...Havi 7k, napi 5,5 óra ingyen vaker minden irányban, 2GB adatforgalommal.[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
Szerintem csak belefutottál egy ilyenbe, mert nekem mikor rendeltem készüléket ilyen problémám nem volt, az enyém bontatlan volt, pedig már rendeltem nem egyszer.
-
veterán
Nem vagy egyedül.
Én pénteken mentem be a vodához készüléket venni Note2,az ügyintéző kihozott egy bontott dobozt amibe egy össze vissza fogdosott,hátlap fólia meg sem volt.
Mondtam neki,hogy hozzon egy bontatlant,erre ő azt mondta,hogy csak fehér van.
Mondtam neki,az nem kell.
Erre ő akkor nincs.
Ez a 4 hosszabbításom a kártyára,kérdeztem a főnököt,hogy lehet az,hogy új készüléket szeretnék venni,és kihoz egy bontott fólia hiányosat.
Közöltem velük,hogy hívom az ügyfélszolgálatot,ugyanis ők küldtek ide,hogy itt van mindkét színben készülék.
Erre ő azt mondta,hogy még egyszer megnézi hátha van.
Érdekes módon talált egy Bontatlan titanium gray készüléket.
Előttem vágta el a címkéket
Ez most akkor hogy van -
Levente
aktív tag
-
ForRedGlory
félisten
"A T a webshop-os rendelések nagy részét nem bontatlan csomagolásban szállítja. Persze van amikor bontatlan...De elég ritka. Most hogy miért nem bontatlan, azt csak ők tudják."
Azért, mert van, aki visszaküldi, hogy neki nem jó... szerinted azzal mit csinálnak? Eladják újra, vagy dobják ki ha semmi baja? az mondjuk ház, ha a voda még az ujjlenyomatokat sem képes letörölni.
[ Szerkesztve ]
-
ERPY
őstag
Mondhatnátok nekem helyet, ahonnan lehet rendelni a tellához normális vezetékhosszúságú töltőt, mert ez a gyári lúfaxra sem elég. Még mielőtt leordítanátok a búrám, keresgéltem, de sok helyen nincs megadva a hossz, szal ha valaki rendelt már annak szivesen venném a segítségét. Thx.
-
Motyi
senior tag
"Ez MO. Sajnos itt még mindig nem a vevő a" király"
Ez nem feltétlenül igaz, a nagy multik különbséget tesznek veő és vevő között ügyfélérték alapján.Én is T webshopon keresztül rendelem a telefonokat, pont pénteken vettem át a Note2-t.Miután megrendeltem felhívtak az ilyenkor szokásos egyeztetés miatt.A hölgy sajnálattal közölte, hogy nem tudják küldeni, mert úgy látják számlatartozásom van.Mint kiderült az ő hibájukból 1 hetes késéssel vonják le a számlámról a decemberi díjakat (az év végi ünnepek miatt).A hölgy is rájött mi a szitu, de mondta várni kell addig amíg fel nem dolgozza a rendszerük (pár nap) és utána hívjam őket majd még pár nap míg kiküldik.Mondtam neki nem lesz ez így jó, kérem a felettesét és egy visszahívásban egyeztünk meg.5 perc múlva hívtak, hogy a kollegina nem vette észre hogy 5 platina kártyás flottakedvezményes előfizetésem van (kiemelt partnerüknél dolgozom) és ne is foglalkozzunk ilyen "butaságokkal" amit a rendszerük elmaradásként mutat.Felajánlotta, hogy még aznap soron kívül kiküldik és kaptam ajándékba egy 16gb-s micro SD-t a kellemetlenségek miatt(bár ezt nem mondta, de benne volt a T-s csomagban).Ha egy "mezei" ügyfél lennék még most is leshetném a futárt.Sajnos ez van, nyugaton az "átlag" üf-t is emberszámba veszik, nálunk nem igazán. -
zack
nagyúr
válasz ForRedGlory #6645 üzenetére
De ezt érték csökkentett áruként kellene eladni nem? Vagy a 10%-ot nem kedvezményként kellene feltüntetni, hanem érték csökkentett áruként, de ahhoz meg a 10% kevés.
Mert nem olyan telefonért ad pénzt a júzer esetenként 2 év hűségért cserébe, amit józska bácsi megvett, kibontott, nem tudta kezelni, földhöz vágott stb...(#6647) Motyi
Én évek óta 17k fizetek nekik havi szinten. 1 fő kártya + társkártya. A fő kártya aranykártya.
Mégsem nyaldossák a s.ggem lukát.[ Szerkesztve ]
-
szabozeee
aktív tag
Üdv!
Samsung Galaxy Note II, hol lehet kikapcsolni, hogy hívás fogadásnál ne villogjon a vakú?
Segítségeteket előre is köszönöm!Hala Madrid :)
-
laca71
aktív tag
Sziasztok !
Beléptem a tagok közé....
Vízszintes övtokot nem tudtok hozzá?
Laca
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest