Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrew01
tag
Gar dolgokat nem vágom..
De dióhéjban-a hivatalos 2év gyári garival hirdetett ill. kitüntetett termék ami biztos gyári garis, ám ilyen jelen pillanatban még nincs..
Van LTE-s modell.. azt hiszem egyenlőre csak UK-ben kapni, más a termék kód neve is /galaxy n7105/
Mindegyik készülékben van magyar nyelv!
Ha gyári garis, ha nem, mindenképp full dobozosat érdemes venni !! Én is sima bolti garival vettem, de a szemem elött bontották ki a lematricázott dobozt. Így ezzel szerintem nincs kockázat! És a gyári töltöjét érdemes használni !!
Régiókód engem is érdekelne..
Ha tudsz várni még pár hetet és rászánsz 25-40k többet akkor érdemesebb persze a gyári garisat venni.. -
andrew01
tag
válasz prebuds #1002 üzenetére
igen úgyértem..
ha csak készülék, akkor dobozban van-e - nemtudom.. régen mikor rákérdeztem a boltban erre/legolcsóbb opcióra/ azt mondták csak egy készülék meg egy töltő, semmi más.. de ezt ne is firtassuk, ezt még ők is mondták h nem ajánlják
amivel jön a note 2 : egy adatkábel, töltőadapterfej, füles, ahhoz gumiharangocska egy kis reklámfüzet, egy warranty kisfüzet(de ez csak tájékoztató) meg egy tájékoztató füzet első használathozRonson - köszi.. ouch.. érdekes..
[ Szerkesztve ]
-
Vegitaa
senior tag
válasz prebuds #1015 üzenetére
Én nem akarok beleszólni, de ha egy kicsivel több pénzed van, én megvárnám a helyedben amíg lehet hivatalosan kapni. Én is azt teszem. Kb. november eleje, közepe felé várható.
Jó, tudom, legalább egy 40-essel drágább lesz, de viszont sok kellemetlenségtől fogod megkímélni magad. Én már jártam így, nem egyszer. Inkább gyűjtök még egy kis lóvét, de hivatalosan veszem meg, mert aztán amennyi macera van vele (ékezetek hiánya, frissítési problémák, garancia, stb..) nem éri meg. Legalábbis nekem.
-
Markizmark
addikt
válasz prebuds #1047 üzenetére
S-pennel én pl tudok gyorsan írni, és azt írja be amit én akarok. Lazán fölismeri az írást.
Magyar gariról annyit, hogy mielőtt megveszitek a telefont 200k fölött MO-n, hívjátok föl a samsungot, hogy hogy is van a gari.
Én 160e pénzért vettem a telefont, gagyi boltos garival. De. Fölhívtam egy nénit a samunál, azt mondta elég egy számla a telefonról, még kitöltött garanciajegy sem kell. Megkérdeztem, hogy ÁFA-s számla kell, vagy valami sima számla az árról, készülékről és a boltról. Azt mondta mind2 jó. TEHÁT 160e magyar pénzért van egy Franciaországból hozott telóm, amire érvényes a magyar 2 év gyári garancia. Mivel van számlán.
Ja ez az egész sztori az EU-n belülről érkezett telókra igaz. A beszélgetést rögzítették, (én is, csak nem kötöttem az orrára). Emailben is rákérdeztem, tehát van rá bizonyítékom is.
Szóval ne várjátok meg amíg 200k fölé megy az ár. e-Digitalban már rendelhető. 200 fölött... ha ez kell akkor vegyétek.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Nincs név
tag
Ez nem parasztvakítás, ez feature. A spirálos 3D-s galéria, azt nevezheted parasztvakításnak mert azon kívül, hogy jól néz ki semmi haszna nincs.
Engem speciel kimondottan az S-pen és az írásfelismerés az ami a telefonhoz vonz (és ami miatt anno kész voltam a Note 10.1-et is megvenni, csak aztán az összeszerelés..), ugyanúgy a multiwindow is egy nagyon hasznos cucc, persze ha te nem használod (ki) azzal sincs semmi gond, de az attól még nem lesz szar.
-
t-bali3
senior tag
A 2 GB RAM meg a 3100 mAh akksi szerintem kiemelkedőnek számít manapság, a hangvezérlés tökéletesítése meg gyakorlatilag csak a szoftveren múlik. Véleményem szerint jó úton vagyunk, nyilván az érintőceruza vita tárgya lehet, de ehhez a mérethez szerintem illik. (még ha én is ritkán használnám)
-
Vegitaa
senior tag
válasz prebuds #1081 üzenetére
Valamelyik előbbi hozzászólásodhoz csatlakoznék:
Botrány, hogy egy ilyen csúcs készüléket, ilyen rendkívül gagyi műanyag hátlappal szereltek. Tessék megnézni a Nokia X7-et. Szálcsiszolt fém hátlap. Ennyi pénzért már elvárnám, hogy full aluminiumból legyen!...de ez csak én vagyok...
-
Markizmark
addikt
válasz prebuds #1081 üzenetére
Az, hogy a bolt hogyan meg milyen garival adja, az az ő dolga.
Az arra érvényes, hogy ha hozzájuk viszed akkor ők annyit vállalnak és elküldik 4 hétre.Akármennyiért veszed meg ezt a telefont, ha EU modell, EU-n belülről jött és van számlád, akkor a 2 év gyári garancia itthon is érvényes. Ezt egy samsung ügyfélszolgálatos buxa mondta, és még emailben is rákérdeztem és ugyan ezt írták. Szóval ez így van.
De ha nehéz elhinni, akkor telefonálj Te is.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Nincs név
tag
válasz prebuds #1079 üzenetére
Én főként nem az alapvető szövegbevitelre gondolok (habár eleinte én biztosan gyorsabban írnék, de csak azért van mert nem érintőképernyősről fogok átváltani és borzalmasan gépelek még azokon), hanem a képletbevitelre. Illetve jegyzetelni is könnyebb írva, mert azt tudom vakon csinálni, pötyögni meg (megint csak tudatlanságom okán, bár azért ez már komolyabb művészet) nem.
Ez abszolút niche cucc, tudom, hogy nem sokan fogják függvényhatárértékek deriváltjaival kidíszíteni a jegyzeteiket, de én emiatt (is) néztem.
-
WaterWave
veterán
válasz prebuds #1109 üzenetére
az ilyen féléket trollkodásért miért nem moderálnak? érthetetlen számomra...
vannak hibái a készüléknek, de könyörgöm, melyiknek nincs...
egy ilyen méretű telefont, meg az ember vagy tokban hordja, vagy szilikon tokot rak rá, akkor meg a hátlap ugrik, mivel nem látod. Sőt vannak külön mintás hátlapok is borsos árakon, olyat raksz rá amilyen jólesik... pl én egy angry birds mintázatú hátlapot néztem ki, eléggé jól néz ki és mivel nagy a telefon felülete így a minta is szuper rajta
Én se megyek az iphone topikba és ócsárolom az i5 ös telefon formáját, meg hátlapját, mert az minden csak nem szép.. Szegény Steve Jobs forogna a sírjában ha látná, hogy milyen az iphone5• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
-
GaS-
aktív tag
válasz prebuds #1124 üzenetére
"Ha egymás mellé raknánk a HTC desire fehér műanyagát meg a Note 2 fehér műanyagát, akkor szerintem az emberek 99%-a gagyinak nyilvánítaná az n2 hátlapját"
Szerinted. Szerintem meg nem ilyen arányban lenne Ez megint csak szubjektív dolog. Szerintem pedig nagyon jól megcsinálták, jó a fogása és prémium érzetet ad. De ez csak az én véleményem, attól még lehet szerinted pont fordítva van és ezen fölösleges vitázni. Azért majd megnézem a HTC hátlapot
-
csabibmx
tag
válasz prebuds #1107 üzenetére
Újra olvastam de se sértődöttnek,se elvakultnak nem érzem.Mindössze arra próbáltam rávilágítani,hogy ha nem tetszik és ennyire "gagyinak" tartod akkor vegyél mást.Mellesleg ahogy korábban linkelték a törés teszten elég jól teljesített a telefon.Vagyis ha kinézetre/érzésre szubjektív is,minőségileg/funkcionálisan rendbe van.
Fogtam a kezembe én is,tesztelgettem és számomra meg volt a minőség érzet.Mondom ezt úgy,hogy nem tervezek ilyet venni vagy csak nagyon szélsőséges esetben mert a Nexus S-em még kiszolgál.Más:Ha elég a bolti számla a 2 éves hazai gariztatáshoz akkor gyakorlatilag a +2 hónap garancia kerül + 40-50k-ba. Vagyis a 150-160k-s ár hivatalosnak tekinthető amivel kellően alatta marad a 200k-nak ahhoz,hogy megkaphassa az ajánlott plecsnit.?
Ericsson GA 628,Nokia 5110,3310,6220,N80,Samsung I8510,Nexus S,Note 2,Honor 7
-
Markizmark
addikt
válasz prebuds #1153 üzenetére
Ha kell a samus garanciapapír is kitöltve, akkor elengedek egy telefont, hogy postázzanak egyet erre az IMEI számra, és csókolom. Ronson kolléga is kitöltette velük a papírkát. Szóval megint ott tartunk, hogy kb 160-180-ért van gyári garis telóm.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
APC ADAM
tag
válasz prebuds #1198 üzenetére
ÉN ezt megértem DE EZ ilyen sajna ahhoz h mások ne nyalják ezeket be pár embernek meg kell venni idő elött és leírni a dolgokat
Csak nem azért járok fel ide h azt olvasgassam h mennyivel jobb és olcsóbb a N1mint az utód vagy h a gari 1-2év és h a bolti gari szart sem ér.
Ez 1 cikkhez tartozó topik aminek erről a telóról kellene szólnia, ha ezt sokan nem így látják szerintem nem bennem van a hiba
Csinálni kellene 1 "talán,majd, esetleg, leendő note2 tulajok" topic-ot és ott fel lehet vetni az ilyesfajta dolgokat de itt szerintem sok helye nincs az efféle kommenteknek.
Itt annak kellene írnia bármit is akinek már van ilyen telcsije és tapasztalatot szeretne megosztani velünk, vagy ismeri az android rendszert évek óta és szeret segíteni másoknak a jobb kihasználhatóság miatt.
Nem ezért vettem meg 3hete a telómat 160ért h azt olvasgassam h hetek múlva jön még csak ki, és nincs értelmes garis sehol, hanem azért h sok újdonságról olvassak amit eddig nem tudtam a telómról vagy magáról az androidról mint rendszerről.
De ha ez zavar bárkit is elhúzok a Pcsába a külföldi fórumokra csak gondoltam ha magyar vagyok csak egyszerűbb a magyar hozzászólásokat olvasnom[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
nggabi
félisten
-
senior tag
válasz prebuds #1374 üzenetére
Csak jelezném,hogy a kamera előtti üveg,az is üvegből van! Legalábbis az s3-on nekem az volt,ebből gondolom hogy ez is az! Én amúgy a note2-nél a kamera körül levő ezüst gyűrűt félteném kicsit jobban a kopástól! Meg az 2-3tized miliméterrel kijjebb is van,mint a lencsét védő üveglapocska!
Nekem még az a kicsit fura rajta,hogy a bekapcsoló gombot én feljebb tettem volna picit,nem sokkal kb 1centivel! Próbáljátok ki,hogy ott mintha kicsit kényelmesebb helyen lett volna...
-
k5.20
senior tag
-
prebuds
aktív tag
válasz prebuds #1449 üzenetére
No, felhívtam még egyszer a Samsungot, és mást mondott egy másik fickó, mint az előbb, úgyhogy kivizsgáltattam a dolgot. Itt a végleges, részletes beszámoló, és akkor ezzel lezárhatjuk a garis dolgot! :-)
Ha pl expansysról vásárolod a készüléket és kapsz EU-s számlát, akkor nem kell garijegy, önmagában azzal lesz gyári garid, de CSAK 1 év teljeskörűt adnak ilyenkor! Tehát mégsem lesz 2 év gari.
Ha Magyarországon veszed, 2 év gyári garit kapsz, ami 1 év teljeskörű gari (+2 hónappal meghosszabbítható ez egy regisztrációval) és 1 év korlátozott garit tartalmaz (ilyenkor nincs garancia az akksira, kábelekre, tartozékokra).
06-80-SAMSUNG - itt lehet érdeklődni.
-
WinstonWolf
senior tag
válasz prebuds #1454 üzenetére
"Mert nyilván másfél év után nem fogod előhalászni többeknek az eredeti számlát"
Barátom most telt be a pohár. Veled.
1. Szerited, ha én adok egy számlát valakinek, akkor én adom a garanciát? Nem. Ugyanúgy az Expansys adja, tehát ugyanúgy rajtam keresztül kell visszaküldeni az Expansyshez. Tehát elő kell "halásznom" a számlát így is úgy is.
2. Köszönöm, hogy ismeretlenül is beállítasz egy olyan embernek, aki másfél év után eltűnik, meg sz@rik arra, amit megígért. Tudod ez jól esett.
Kérlek benneteket vegyétek tárgytalannak az ajánlatomat, mert ehhez nincs kedvem. Nincs kedvem olyan emberkékkel fórumozgatni, akik csak azt harsogják, hogy mekkora üzlet ez nekem, és minden bizonnyal úgyis ráfázik az, aki tőlem vesz. Innentől már egy lépés, hogy be legyek állítva egy csalónak, aki meglép a pénzzel.
Na ezt már nem. Megpróbáltam nem ment. Ennyi. Vegye mindenki úgy meg, ahogy akarja. És főleg onnan, ahonnan akarja.
Üdv: WW
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
APC ADAM
tag
válasz prebuds #1465 üzenetére
Ha off-ba raknám senki nem olvasná el aki tud fórumozni, veled ellentétben aki leírja még azt is (off nélkül) h 1 retek cigány telefonokat lop a metrón és nincs rendesen megbüntetve.
Nem azt mondom h ez engem nem érdekel de nem itt...
Na annak aztán sok köze van a note2-höz
És ez csak 1 példa a több 10 fölösleges kommented közül, de nem vitázom veled mert látom időmilliomos vagy és ráérsz mindenre írni valami okosat...[ Szerkesztve ]
-
k5.20
senior tag
válasz prebuds #1467 üzenetére
Úgy képzeld el, mint amikor egy poharat csurig töltesz vízzel. A vízszint a perem fölé kerül, de még éppen nem csurran ki. Ettől egyébként szerintem nagyon kellemes érzés a kezedben tartani. Van egy olyan érzésem, hogy az üveget is másként kezelték, mint az 1-nél, mert ez valahogy selymesebb felületű, ahogy húzod az ujjad rajta.
-
senior tag
válasz prebuds #1515 üzenetére
Szerintem náluk valahol 180-185e körül lesz,ami jó ár érte nagyon! Én már belaktam teljesen a saját kis lengyel féle note2-met! Nagyon szeretem,és remélem hogy nem lesz vele semmi bajom! Habár az S3-om miután eladtam,rá 1hétre megállt a srácnál aki megvette tőlem,s akkor volt 1 hónapos a telefon!
Reggel be akarta kapcsolni az S3-át,és nem volt hajlandó elindulni neki,pedig nem is csinált vele semmit!
Szerencsére a Samsung gariba megcsinálta neki,igaz kb 7-8napig nem volt telefonja! Állítólag csak szoftverezték,de a garipapírra ráírtak valami cserét is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest