Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz zsolt501 #7346 üzenetére
nem bonyolítom, legegyszerübb vmi progival, ajánlom a Titanium backup prot.
Csinálsz egy mentést titaniummal
Megnézed mi van a ramban/eszi a procit+ramot+aksit (vagy csak foglalja fölösen a helyet.) ami neked nem kell (pl nekem facebook, Touchwiz...)
jegeled őket titaniummal
használod a telodat és ha még 1hét múlva se érzed hiányát akkor akár törölheted is. (Szintén Titaniummal)[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
törölt tag
válasz gyuri2008 #7354 üzenetére
Nem tudom mit csináltál, de jobb lene ha egy olcsóbb (használt telefon romolgatnál) először, pl egy SGS1.
Ne akard bekapcsolni, inkább nyomj egy 3 gombos download-ot!!Alábbi oldalakat tanulmányozd át és ne kezdj el romolgatni ész nélkül és ne kapkodj mert tényleg téglásítod.
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Sikerült
Csináljak egy full wipét?
wipe data?
wipe cache?
Betudtam lépni a Recoverybe.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz ZoliM@ster #7359 üzenetére
Ezt én is pont így gondolom.
Felesleges rizikó a mobil Odin. Annak is, akinek még nem volt gondja vele.
Nekem még sosem volt fent egyik telefonomon se. Szeretem a frissítéseket nyugodt körülmények között odafigyelve megoldani. A mobilitásnak úgy globálisan hatalmas előnyei vannak, de nem a szoftverfrissítésben. Ettől függetlenül vész esetére a MicroSD-n van, de remélem sosem kell majd használnom.(#7361) gyuri2008
Ha CWM-ből akarsz Aroma Installer nélküli ROM-ot telepíteni, amiben nincs wipe, akkor mindenképpen menj végig a CWM-es wipe-okon...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
törölt tag
válasz ZoliM@ster #7359 üzenetére
A gépes verzíós a nem biztonságos. kifagy a gép és nézhetsz széjjel..
-
veterán
-
veterán
Érdemes rootolni a készüléket?
-
-Gerzson-
aktív tag
Miért nem tudok Recovery mode-ba lépni? Még csak rootoltam a telefonomat, ROM-ot nem cseréltem
-2 gomb + Volume Down simán belép a Download módba
-2 gomb + Volume UP-ra viszont a "Galaxy NoteII GT-N7100" felirat elkezd villogni, majd a képernyő alsó felén csíkos képernyő villogások vannak, majd visszajön a felirat és megint kezdődik a villogás. Ha elengedem a gombokat, rendesen bootol. -
Motyi
senior tag
válasz #02119936 #7367 üzenetére
Egy minőségi, hibátlan és egymással tökéletesen kompatibilis alkatrészekből összerakott gép ahol a software környezet is hozzáértően van összeválogatva (értsd, nincsenek béta állapotú meg ilyen olyan lopott/crackelt programok, vagy gyárilag hibás appok) akkor nincs fagyás/újraindulás.Ilyen szempontból nincs különbség egy asztali gép és egy laptop között, mindkettő stabil és fagyásmentes, ha nem így van akkor az elöbb leírtak közül valami nem stimmel.
-
zack
nagyúr
válasz Markizmark #7377 üzenetére
Szerintem nem, max bencsmárkozáshoz. Alap órajelen is baromira melegszik, ha olyan játékkal játszol, ami kihasználja a hardvert.
Akik a proci, GPU alul ill. túlfeszelésén fáradoznak ilyen-olyan okok miatt, nem árt ha tisztában vannak azzal hogy ez a telefon alapértelmezettként egy kerek egész, Samu mérnökök által tesztelt beállításokkal...CPU, GPU menedzsment, freki stb...
Aki ezt a kerek egész dolgot "megbontja", mert alulfeszeli, vagy tuningolja, az legjobb esetben is instabilitással számolhat, ill drasztikus üzemidő csökkenéssel, szélsőséges esetben esetleg a hardver degradálódásával, ami nem visszafordítható. Nem azért 1600Mhz a CPU órajele, mert nem menne többet, hanem mert így optimális kerek egész a hardver környezetnek.
Azt se felejtsétek el, hogy a passzív hűtés veszélyes dolog, ha belenyúlunk a mérnökök által tesztelt beállításokba. Ha túlmelegszik szintén károsíthat más egyéb hardveres részegységet, vagy magát a hőt termelő alkatrészt.
Az a gond ezzel a fene nagy Androidos szabadsággal, hogy szinte minden ponton bele lehet nyúlni custom rommal és kernellel azokba a paraméterekbe, amik gyárilag gondosan be vannak állítva.Ezt figyelembe véve állítgassátok...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Markizmark
addikt
A CPU-n valamivel lejjebb vettem a feszt, de egyáltalán nem határesetre. A GPU feszt nem babráltam, csak az órajelet engedtem 733 MHz-ig és a frekvenciák közötti léptetési százalékot vettem kevesebbre (ha jól értelmeztem az angol írást).
De inkább vissza veszem az órajelet.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Bilux
veterán
mérnökök által tesztelt beállításokba. amik gyárilag gondosan be vannak állítva.
Azt ne felejtsük el, hogy ezek a paraméterek nagyon általánosak.
Mert vannak szórások is a gyártásban. (pl autó gyártás, a motor vezérlőt is egy nagy áltlaghoz állítják de aki ért hozzá optimalizálja és nagyobb lóerőt is kihozhat belőle kevesebb fogyasztással.)
Tehát adott személyre szabott beállításokkal lehet próbálkozni, de ha bármiféle instabilitás lép fel akkor állítani kell újra a paramétereken. Nyilván, ha valaki ész nélkül kezd bele annak hamar drága tanulópénze lehet.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
imi314
senior tag
válasz Markizmark #7379 üzenetére
én is lejjebb vettem a feszültségeket, de sokkal rosszabb lett az üzemidő és jobban melegedett is. most gyári rommal +kernelllel sokkal jobb ...
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s23 ULTRA
-
Bilux
veterán
Ezt ne nagyon híreszteld, mert ha elolvasod a hozzászólásod rájössz, hogy baromság.
Ha csökkented a feszt nem lesz melegebb semmi.
Ott valami el lett baszarintva, szerintem a frekvenciát nem vette vissza és ezért is evett többet illetve melegedett.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
-Gerzson-
aktív tag
Nem próbáltam feltenni még semmit sem.
De úgy gondolom, ez alap dolog a telefonnál, hogy beléphessek a saját recoveryjébe és ott törölhessek.Kipróbáltam a beállítások menüből a "gyári visszaállítás-t" is.
Ot is sokáig villog-vibrál össze-vissza a képernyő de azért idővel megcsinálja a teljes törlést.Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy nem teljesen 100%-os.
Ma van a nyolcadik nap a vásárlástól számítva. Ez alapján kérhetem a visszatérítést, vagy cserét?[ Szerkesztve ]
-
-Gerzson-
aktív tag
válasz gyuri2008 #7384 üzenetére
Most éppen nekem is kezd téglásodni....
1. Trinagle Away-el lenulláztam a számlálót
2. Többször újraindítva Downloading módban ellenőriztem, hogy a számláló nulla
3. Telefont elindítva Supersu-ban UN-Routoltam
4. Telefon menüjében a "gyári visszaállítást" választottamEzzel sikerült elérnem, hogy a telefon újraindul összevissza vibrál a képernyő majd újraindítja magát. Hurokba került, nem tudja a wipe-ot megcsinálni.
Ez még "nem lenne baj" mert vinném vissza cserére de közben (a download üzemmódba be tudok lépni) a számláló ugrott 1-re
1. Nem értem miért ugrott a számláló???
2. Hogyan tovább? Download módban tudok rá telepíteni új romot odinnal?Tud valaki függetlenhez gyári rom linket adni? Sajnos pont oktatáson vagyok ma és óránként 5percem van a megoldásra.
-
puskint
tag
válasz -Gerzson- #7385 üzenetére
Nem kell kapkodni.
Tegyel fel Odinnal egy CWM-t, peldaul az utolso TWRP-t, majd kapcsold ki a telefont es lepj be recovery-be a hardweres gombokkal. Csinald meg a wipe-okat, es formazd a system-et. Tegyel fel egy ROM-ot (pl. AHD), inditsd el a telefonod, majd az ExynosAbuse.apk-val csinald meg a root-ot. Majd tegyel fel egy safe kernelt (Perseus), ha a telefonod az eMMC-bugos szeriaba tartozik. Kb. ennyi, ha meg akarod tartani a telefont.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest