- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente
aktív tag
válasz
Parallaxis #25357 üzenetére
Ha ezt az egyet leszámítom, akkor tehát nulla fagyásom volt eddig.
Ez viszont nem MK4 probléma, régebbin is volt.
-
Levente
aktív tag
válasz
Parallaxis #25350 üzenetére
Haldoklik az eMMC-d MK4-es területe.
Amúgy, én is kíváncsi lennék, mivel tudtad lefagyasztani.
Ja, látom. Nekem egyetlen ilyen volt, de az sajna nálam visszatérő gond (azt hittem), mégpedig a Lockscreen elforgatott állapotában tökölés eredményezte, azóta újra letiltottam annak forgatását.
-
Bélaaaa
őstag
válasz
Parallaxis #25350 üzenetére
Melyik programmal jön elő a fagyás? Kiprobálnám v15 alatt.
-
Bélaaaa
őstag
válasz
Parallaxis #25045 üzenetére
Legyen igazad!
Megértettem!Előző hosszaszólásaimban írtakkal ellentétben, kérem, senki ne törölje az SDCARD tartalmát aromaval, mert felesleges!
Minek ez a meddő vita Parallaxis? Saját magamon tapasztaltam, amiket leírtam MÁSOKNAK! Ha ott maradt a szemét számos program FC-zett, mert ott maradt a 4.1.2 alatti adata!
-
Bélaaaa
őstag
válasz
Parallaxis #25042 üzenetére
Minden tiszteletem a Tied, de sajnos most nincs igazad. A formázás nem törli le az ottmaradó szemetet (csak az aroma
).
Azok a telepített adatok bezavarnak, hidd el.
(Formázni nem kéne, ugyanis ott van a CWM backup/EFS backup is, ami ilyenkor röpülne...) -
Levente
aktív tag
válasz
Parallaxis #24973 üzenetére
Nincs durci és már leírtam többször...
Az AutoGuard FullHD background record + már egyetlen navi taccsra vágja úgy, hogy 500MHz-ig lemegy, sőt nyáron két magra is korlátozta.
Ennek fényében írtam már le azt is, hogy tuti további érzékelők vannak, mert ha ezek mennek, akkor a 76 fokot messze el sem érve is aktivizálódik a korlátozás.
Akkor is, ha előtte amúgy nem is megy csutkán a CPU, mert megoldja félgázon, de a háttértárra rögzítés vagy hőmérsékletet emel, vagy pedig azt figyeli a rendszer, milyen nagy adatforgalom van rá és a 20MB/sec-es elég rémisztő lehet neki talán ezek szerint.
De a screenshot-on látható eredményhez semmi más komoly erőforrást emésztő háttérfolyamat nem kellett.
Roppant gyanús az, hogy az elérhető legmagasabb hőmérséklet 76 fok és se nem alatta, se nem felette van a küszöb és még egy pillanatra sem érhető el 77 fok. Nálam azonnal leszabályoz, nálad meg nem, de a hőmérséklet stabil. Ilyen nincs egyetlen teszten sem, picit mindig mozog, sőt ezzel tesztelve is van mozgás, ez tisztán látszik a shot-on, egész addig, amíg a 76 fokos tartományt el nem éri és ekkor ilyen érdekes dolgok történnek.
-
Levente
aktív tag
válasz
Parallaxis #24926 üzenetére
„A Samsung alapból használja kompatibilitás megőrzése miatt az sdcard symlinket, függetlenül attól, hogy te mit gondolsz, vagy mit csinálsz „
Lehet, ebbe nem vetettem bele magam, mert, mint írtam, nem kellett. Valamennyit olvastam róla, de ezek szerint nem maradt meg… Amúgy, ezt azoknak lenne érdemes mondanod, akik ezt a megőrzött kompatibilitást nem tapasztalták és/sőt/ennek ellenére beszoptak pár vicceset, nem nekem, aki nem.
Ami fontos és nem érted: nem kellett ilyennel bíbelődnöm, ha kellett volna, tudnám, ráadásul erre vannak felhasználói programok is, pl. olyannak, aki nem ismeri a SymLink-et, de ilyet szeretne csinálni. Igen, eddig én is ilyen voltam. Tehát, egy kis piros pontot beírhatsz magadnak ezért, az értetlenkedésért meg egy normál feketét…„Egyébként ez a mappastruktúra (/storage/emulated/0 - x) a 4.2-től jött be, mert a több felhasználós módot így oldották meg (sajna a Samsung ennek kihasználását nem teszi lehetővé).”
És igen, ez így van, sajna tényleg kiment a fejemből, azt tudtam, hogy 4.2-n már volt. Nem használtam több felhasználós környezetben, gondolom, CM alapúaknál lehetett volna, így nem maradt olyan jól meg.
„kérdés, hogy akkor miben is vagy otthon, mert az egész Androidnak ez az alapja.”
Az alapja. Tudod, az Android nem egyenlő a Linux-szal, ahogyan egy ház sem egyenlő az alapjával. Attól, hogy az alapozáshoz nem ért valaki, attól még igen jól megoldhatja a a ház teljes automatizálását, elektromos üzemeltetését, de te akármennyire próbálsz itt a Linux-os tudásoddal babért aratni, az Android témájában sok butuskaságot írtál már…
„Custom romoknál lehet, gyárinál nem.”
Ismét melléfogás, több okból. Sok custom ROM, főleg NII esetén igencsak gyári, vagyis Samsung alapú. Itt tisztázni kellene, mi a gyári, hiszen az Android az alap és már a Samsung-os ROM is egy „disztribúció”, de ezt kéne tudnod neked is…
Nos, a Samsung alapú ’custom’ ROM-oknál is fennállt ez a probléma, kár, hogy nem tudod. Ja, de, most már tudod. Remélem…„De mondjuk customnál sem igazán lehet, mert az sd-t használó rendszer közeli alkalmazások (Gallery, Mediaserver, Browser, allshare stb.) ugyanoda írnak és nincs eltérés az adatok között. Az utólag telepített alkalmazások mentései és adatai szintén nem okozhatnak problémát. Szóval lehet ezzel mókolni, csak sok értelme nincs. De nyugodtan írhatsz konkrét valós példát, ha tudsz, hogy mi mivel akadhat ilyenkor össze...”
Továbbra sem vagy pontos és nem figyeltél megint.
Semmit nem mókoltam és semmi nem akadt nálam össze, semmi adatot nem vesztettem, soha nem látszódott üresnek a külső, se a belső SD.
Tehát, mint már amúgy írtam, semmiféle konkrét példára nem kell várnod, mert nem volt nálam ilyesmi, de továbbra is javaslom Tamirda szavait értelmezni, mert leginkább vele nem értesz egyet most és csak mellékesen velem, no meg azokkal, akik szenvedését láttam a témában a szerinted nem létező esetekben.„Ismét figyelmetlen voltál... Nem az említett cusotm romokkal volt a gond, hanem az alapját képező gyári rommal.”
Hejj, drága barátom, hadd idézzelek:
„V3-ig kuka a cucc, mert az előző kiszivárgott romokra épít, amikben még nagyon bugos a video driver (ha valaki hírolvasásra is használja a készülékét, akkor felejthetők, mert én speciel nem találtam alkalmazást, amiben normálisan ment volna a scroll).”
Hmmm, szerinted? Érthető persze, amit írsz, de megsúgom, mind a Ditto, mind a Joel ROM megoldotta ezt, így, ha szenvedtél, hát a kisebbségbe tartozol vele. Tény, hogy Joel se tudta eldönteni, mi a jó, mert verzióról verzióra máshoz kapkodott, de mindig volt rá megoldás. Tény, hogy a Project Butter soha nem volt olyan, mint amilyennek szerették volna és ez gáz.
De elmondom, sokkal pontosabb lett volna, ha nem egy custom ROM verziószámával határozod meg a dolgot, hanem a pongyola írásmódot elhagyva a gyári alapról írsz és akkor nem kell magyarázni a dolgokat… Attól még messze nem kuka a V2 például, mert te egy szempontból annak tartod, de ez nem első a személyes preferenciáid kivetítéseinek sorában.„Ha nem hiszed, telepíts fel egy Feedly hírolvasót” „A gReader Pro már használható volt”
Mint írtam, a netezés zsebtévén nekem nem életforma, ezeket tesztelheted, én egy mobil eszközt mobil dolgokra használok. Elhiszem persze, hogy te ott gondot találtál, én nem te vagyok, aki szerint egy probléma nem létezik, amíg nem tapasztalod…
Mint a böngészős muri, neked a Chrome sz_r, nekem meg 30-40 füllel sem és szépen müxik, pedig én desktop módban használom, mert a mobil kinézetektől kiver a víz, de a gyárival sincs gondom, csak nekem fapados. Azt meg kifejezetten szeretem, hogy egy kattintással nemcsak, hogy elérhetem, amit esetleg mobilon olvasnék tovább, de azt offline is megtehetem…A szerintem mobil eszközön használandó dolgokra persze találtam gondot, de azt meg érdekes módon te tagadtad a nagy tapasztalatodra hivatkozva, pl. a Stability test, ami érdekesen nálam MK4 alatt is igenis eléri azt, hogy leszabályozzon a rendszer.
Bizony, 76 fok fölé nem engedi (milyen érdekes, hogy neked nem volt feltűnő és boldogan újságoltad, hogy fix 76 fokon pörög, azt fel sem fogva, hogy az valami korlát és 77 fokos sose lett…) és azt nem túl meleg (kb 20 fokos) környezetben 6 perc alatt elértem ma…
Akkor aztán szépen leszabályoz 800MHz-re. De mint meséltem, ha a többi részegység is kap terhelést (tehát nem eme kis progicska a nagy szakmaiság támasza egyedül…), akkor a Note II hűtése nem elegendő, így további korlátozások is életbe lépnek, ez pedig arra utal, hogy azok hőmérsékletét is figyeli.
Az anno említett S4 és N3 pedig nem kapott, mert nehezen kaphatna jobb hűtést (bár az árba egy magnézium ötvözetű ház simán beleférne, ami nagy segítség lenne), így a közel dupla számítási teljesítményt nyújtó SoC nyilván hamarabb melegszik kritikus hőmérsékletre. Minő meglepetés…
Ez annak fényében gáz, hogy az S2, ahol szintén sikeredett komoly hőmérsékleteket - jóval komolyabbakat, mint NII-vel - produkálnom anno, simán kibírta azt és vidáman zenél páromnál a mai napig, semmi jelét nem mutatva, hogy a valóban brutális hőmérsékletek tönkrevágták volna.Tudod, vicces az, hogy ilyeneken vitázunk egyáltalán és te próbálsz meg engem lesöpörni, aki sikeresen kitesztel egy dolgot, míg neked nem sikerül, ennek okán nem létezőnek titulálod azt…
Nem, nem vagyok Linux guru, sőt Android-hoz is csak annyira konyítok, amennyit olvastam ÉS tapasztaltam vele (mondjuk, én az ilyen módon szerzett tudást jobban értékelem), de nem mondok olyanokat, amiket te, így nem is tévedek akkorákat.
Mint már kértelek, fogadd el, hogy más is megtapasztal dolgokat és ne próbálj csupán elméleti oldalról közelíteni ezekhez, vagy, ha mégis, hát fogadd el, ha a gyakorlat mást mutat és nézz utána!Ezen felül, ahelyett, hogy velem vitázol és próbálsz okosabbnak tűnni, inkább a kérdezőknek segíts, persze nem elméleti és esetenként téves dolgokkal, hanem olyanokkal, amit hasznosítani is tudnak!
Részemről lezárva.
-
Levente
aktív tag
válasz
Parallaxis #24922 üzenetére
Hú, hát, veled aztán lehetne vitázni, ennyi tévedést nehéz összehozni ilyen kis helyre...
Nálam nem volt SymLink, illetve én nem vetettem be, de míg nálam nem volt ilyen gond, ugyanazzal a ROM-mal másnak volt.
Biztos, hogy én keféltem el valamit, szinte hallom, hogy mormogod...
Lehet amúgy, és vágom, hogy ez Linux feature, amiben nagyon nem vagyok otthon, de az biztos, hogy nem úgy van, ahogy mondod.Felfelé is voltak gondok, de erről ír Tamirda is. A visszafele gond teljesen más és külön létező dolog.
Azt, hogy V3-ig kuka, miért nem írtad be a topik-jába, oly kíváncsi lennék a véleményekre, amit kaptál volna...
A Wanam-hoz képest lehet tetű, de a Trabant jobb-e a GT-R-nél?
Sajna, némelyek elvesznek egyes (ettől még persze nagy) nevek bálványozásában, nem kellene, Wanam is tett le az asztalra, de annyit azért nem, hogy az embernek pacsás legyen a bugyija tőle...Na, hagyjuk, ne vitázzunk, én legalábbis nem fogok, de írj azért, mert mulattató!
-
Levente
aktív tag
válasz
Parallaxis #24891 üzenetére
-
Levente
aktív tag
válasz
Parallaxis #24886 üzenetére
Kezd a dolog ismét f...méregetéssé fajulni... Miért kell?
Kérlek, fogadd el, hogy van nálad jobban 'Power user"!
Amiket leírtam, teljesen világosak és mint láttad, más is érti, egyetért vele.
Ha a te rendszered oly hamar feláll, az nagyszerű.
Egyszerű logikával rájöhetsz, valószínűleg azért van, mert kevesebb dolgot használsz, de ha gondolod, tőlem hiheted, hogy az enyém azért boot-ol sokkal tovább, mert én oly béna vagyok és tönkretettem a rendszert.
Ez semmin nem változtat. Talán csak az elégedettségeden...Hidd el, örülnék én annak, ha annyira egyszerű lenne, mint te elképzeled a saját PDA-m belakása!
Az, hogy a te szintedhez képest én még hány dolgot teszek meg, azt meg ezek szerint nem érted, fogadod el. Nem kötelező persze.
Messze nem vagyok guruja a dolognak, de amiket leírsz és főképpen, ahogy írod, azt mutatja, hogy nagy elégedettséggel használod az Android-ot és úgy gondolod, csúcsra is jutottál. Nem szeretnék ezen vitázni, de ez nincs így, hidd el.Természetesen én is messze vagyok tőle, napi szinten tanulok új dolgokat róla és nem bánt ez, csakis több leszek tőle.
Ma is tanultam:
"4.x-es rendszerek használata óta alapból tudja ezt, ami nem mostanában kezdődött.."
Ismét egy flegmatikus beszólás, amire semmi szükség.
Jóval a 4.x előtt keveredtem a témába és a Samu saját böngészőjét jóval azelőtt vetettem el, mint fő böngészőt, mintsem ők eszméltek ilyesmi szükségességére. Utamban nincs, erőforrást nem pazarol, így fent van, előnye is van, ha arra szükség van, használom néha, de messze nem annyit, mint bármelyik másikat és legfőképpen nem annyit, mint a Chrome-ot, ami elsőnek nyújtott szinkronizálási lehetőséget a PC-immel. Mondjuk, mobilon netezni továbbra sem célom, csakis szükséges esetben teszem zsebtévén...
Az persze nagyszerű, ha egy cikk olvasását folytathatom a PDA-n anélkül, hogy keresgélnem kellene, sőt akár ugye úgy, hogy annak teljes tartalmát csak átküldöm egyetlen kattintással, így net nélkül is olvashatom...
Örülök, hogy büszke vagy arra, mennyire képben vagy e marginális témában, mint a "Samu saját böngészője vs. többiek", de felesleges úgy érezned, hogy mindenképpen diadalt kell aratnod felettem, készségesen elismerem, hogy ebben te mindenképpen jobb lehetsz, mert engem nem érdekel igazán.
-
Levente
aktív tag
válasz
Parallaxis #24862 üzenetére
Vagy talán sokkal több dolgot csinálok?
TiBi-vel kb. 200 progi megy vissza általában az első körben, az talán a legkisebb része a belakásnak.
(Aztán később még 100 körül, mert már olyan sok nem, mint régen...
)
De azok sem egyszerre, mert van, ami a végén megy, van, aminek az adatai nem mennek vissza, így külön kell azokat tenni azoktól, amelyek adattal együtt mennek vissza. Aztán, kevés, de olyan is van, ami nem megy mentésből vissza, hanem új telepítést kap. Olyan is van, amelyik bár adattal kerül vissza, mégis állítani kell rajta és olyan is, amelyik hiába kerül vissza adatostul, utána a saját backup-jából kell visszaállítgatni.
Egy rakat tweak meg nem menthető, így szépen meg kell csinálni azokat. A DPI cserétől kezdve a sok Xposed tweak-en át A Nova véglegesítéséig igen sok tennivaló van egy új telepítés esetén.
Xposed modulok közt is figyelni kell, melyikkel mit állít be az ember, mert sok átfedés van és galibát is csinálhat az ember, ha összeakasztja azokat.
Sok dolog restart-ot igényel és egyszerre nagy bátorság az ilyeneket beállítani, így az sem megy olyan gyorsan. Egy teljesen belakott rendszer indítása a kezdeti 1-1,5 perc helyett olyan 8 perc körülre tehető nálam és ez nem a késleltetett indításúak miatt van, azok éppen azért indulnak halasztva, hogy már nyugiban legyen minden, mikor betöltődnek, ne pedig tovább terheljék a gépet a felálláskor.
Aztán a fagyasztani valók sem ketten vannak, de egy teljesen új verzió esetén nem okos dolog az összes szerintünk tilthatót egyszerre fagyasztani, így az összes e sorsra jutó kiebrudalása közt készül nand backup néhány. Ez a sok mizéria persze túlzásnak is tűnhet, de amíg a saját, akkurátus módszeremmel dolgozom, nemigen szopom be a dolgokat, míg sok elrontással találkozom hozzászólásokban, ahol aztán a reinstall lesz a segítség. De amiben sok munkája van az embernek, azt védi ez ellen.
Szóval, mentek én hidd el, többet, mint bárki, de nálam a teljes belakás sose készül el, mert mindig kitehető lenne az "Under contructions" tábla, valamit mindig hekkelek rajta hetekkel a telepítés után is. A Joel ROM most kb. 20 napja volt fent és még ma is tettem-vettem rajta.
Nos, dióhéjban ennyi...
-
Koczó93
őstag
válasz
Parallaxis #24862 üzenetére
Emlékeim szerint nem 17 appot használ
-
dancsuri
veterán
válasz
Parallaxis #24840 üzenetére
de bizony tartalmazza. mit gondolsz a fozottekhez honnan szedik? minden nyelvet tartalmaz de csak a regionak megfelelot latod. a tobbi rejtve van amit a languageenabler progi hoz elo
-
Nagymelák
senior tag
válasz
Akkor azek szerint nem is lehet Magyar nyelvet szerezni hozzá?
-
Markizmark
addikt
válasz
Az MK4 wanam??? Könyörgöm mondjátok már meg.
-
axlfsi
veterán
válasz
Parallaxis #24701 üzenetére
Ez is igaz. De nyilvan en arra gondoltam (bocs, ha pongyolan fogalmaztam
), hogy az erintetlen MK4-es bootloaderrel "szerelt" ROM-okkal nem tudnak dolgozni. Persze, a regebbi BL-rel nincs gond (habar nalam meg MI6 van...).
-
axlfsi
veterán
válasz
Parallaxis #24682 üzenetére
"A bootloaderben nem."
...es itt a lenyeg. A korabbi 4.3-as (fozott) ROM-bol meg el vannak tavolitva a KNOX "sallangok". Ezert nem volt eddig gond es ezert vannak most gondban a szakacsok, hiszen a BL-bol mar nem tudjak eltavolitani es az elso telepites soran "beeg" az (feltehetoen) eMMC chipbe.Viszont, mostmar masrol sem tudunk irni, csak errol
-
pzoley
őstag
válasz
Parallaxis #24663 üzenetére
Ez csak azért sikerült, mert a Mobil Odin nem teszi fel a boot-ot !!! Tehát maradt az ami rajta volt, ezért tudtál visszalépni. Tedd fel ua. a rom-ot PC Odinnal
A Knox Warranty-ban sem lennék olyan biztos, mert az MJ2 óta aktív !! Az hogy a régi boot-loaderben nem látod, az egy dolog. -
Bélaaaa
őstag
válasz
Parallaxis #24649 üzenetére
Igen, kimaradt, hogy a "hivatalos 4.3"-ról nem tudsz visszatérni...
Én is kipróbáltam már a Hurrikán 5.0-ás ROM-ot, a Phoenix v14-et... Nem tetszettek, mert az apró bugok zavartak. Tértem is vissza a 4.1.2 Phoenix v13-ra...
-
Levente
aktív tag
válasz
Parallaxis #24411 üzenetére
Szép, világos eszmefuttatás, kár, hogy pongyola...
Maradjunk ennyiben, szerinted az van, szerintem meg ennyire nem egyszerű.
Ne bántsuk akkor tovább egymás kis lelkét!
-
Levente
aktív tag
válasz
Parallaxis #24409 üzenetére
Elég unalmas ez már...
Néhány ROM-ot már használtam, higgy nekem, amiket leírtam, úgy volt mindegyiken, minden kernel-lel, gyárival és mókolttal egyaránt.
Nézed a CPU hőmérsékletét? A shot-on nem látni. Felforrósodott úgy a gép, ahogy szokott, ha terheled? Kétlem.
Nem ma kezdtem, kár győzködnöd.
Ráadásul a thermal throttling nem az én kitalálásom, de sajna Exynos esetén nehezebb állítani rajta.
Leírtam teljesen normálisan, hogy ez a program nem hajtja ki rendesen, azt is, hogy miért, más is írta, de ti erősködtök?
Tőlem...
Ha gondolod és megéri, fogadhatunk valami komolyabban, hogy a te telefonodon, gyári ROM és kernel esetén is demonstrálom a dolgot... Hidd el, elbukod!
-
Levente
aktív tag
válasz
Parallaxis #24339 üzenetére
A Stability test nekem sem viszi annyira, hogy leszabályozzon, mert a proci hőmérséklete visszaesik 70 alá közben. Ráadásul nálam csak 1500MHz-en megy vele néha...
Android Tunert futtasd közben, szépen látszik a hőmérséklet ingadozása grafikonon.
Amire én használom és garantáltan melegszik, az az AutoGuard FullHd-ban rögzítés háttérben és mellette már egy navi is 70 fölé melegíti. Ha még töltésen is van, még hamarabb. Anno, 4.1.2-n a Perseus kernel kicsit engedékenyebb volt, de 4.3 esetén marad a szívás. Nyilván a háttértár terhelése plusz fokokat eredményez.
Igen, arra akarok kilyukadni, hogy nem elég kemény valóban ez a Stability test...
-
Bélaaaa
őstag
válasz
Parallaxis #24339 üzenetére
Ezért írtam, mert én sem tudtam leakasztani a professzort. Atom stabilan tartja ezt a freq-t.
-
szokeherceg
tag
válasz
Parallaxis #23853 üzenetére
Es letezik mas nem gyari megoldas amivel ios-hez hasonloan fogom latni az uziket azonnal? Mar nagyon hozzaszoktam..
-
zola-
őstag
válasz
Parallaxis #23693 üzenetére
De en miert nem tudom hasznalni egyik betutipust sem? Nem tamogatott formatum azt irja
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Parallaxis #23279 üzenetére
Igen a kicsikbe lehet tenni, de a felső kategóriába nem.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
Parallaxis #22932 üzenetére
Na ez érdekes, nekem pont az ellenkezője van annak amit leírtál. XD
Lehet hogy a teljes gyalu' lenne a megoldás, de ilyet még nem csináltam iOS: gondolom visszaállítja az applikációkat, de mivel tesztelő vagyok, így valami iszonyat mennyiségű app' van telepítve...
Az egyértelmű, hogy figyelek arra hogy ki legyen lőve az alkalmazások.
Mennyire örülnék ha azt mondhatnám, az iOS 7 jobb üzemidőt hoz... O : )))
Mindegy, most a Note II a "telefonom", az iPhone háttérbe szorult de lehet hogy még cserélek SIM-et . )Amúgy igen, ext4 a belső, ami egy remek Linux fájlrendszer, ráadásul 2008-as (extFAT 2006-os)... (Amikor P1000-re teszel főzött ROM-ot, arra kell megformázni.)
-
Levente
aktív tag
válasz
Parallaxis #22601 üzenetére
Nos, mint írtam, ezen a téren nem mozgok otthonosan és lehet, hogy igazad is van, a kb. 10:2-höz arányon ez sokat nem változtat azért.
Láttam amúgy diagnosztikai rendszert Android-hoz, de nem vágom azt a témát sem.
A Lightning előnyei rendben vannak, de bevallom, azt azért kétlem, hogy az USB ne felelne meg ezen témakörökhöz.
Már csak egy pici logika mentén sem, ugyanis az előtt is kellett, hogy működjenek, sőt most sem csak Apple megoldásokkal mennek azok.
Ugyebár, anno soros porton történtek, azzal azért csak felveszi a versenyt az USB...
Amúgy, amit linkeltem video-t, nem éppen hogy egy zenei hardware vala rádugva? Vagy csak olyat is találtam, de nem linkeltem?
Ha kicsit rá lehet, mert látom, az valami mini, akkor komolyat is, nem?
Na, mindegy, persze, hogy vannak korlátai, na de melyiknek mennyi?
-
Levente
aktív tag
válasz
Parallaxis #22587 üzenetére
Hát, ehhez nemigen konyítok, de a midi támogatása tudtommal megvan az Android-nak.
Ezt letöltve talált midi file-t a PDA-n és szépen játsza a sajátjain túl.
Gyors guglizás szerint:
Az Android és az adaptív streaming
"Az Android támogatja a weben leggyakrabban alkalmazott A/V (audio/video) formátumokat: H.263, H.264, AAC, HE-AAC (3GP vagy MP4 konténerekben), MPEG-4 SP, AMR, AMR-WB (3GP konténerben), MP3, MIDI, Ogg Vorbis, FLAC, WAV. A streaming formátumok közül a támogatás kiterjed az RTP/RTSP-re és a HTML5 alapú progresszív letöltésre."
Egy video Youtube-on:
Using a MIDI controller with Caustic 2.1 on Android
Egy másik:
-
Koczó93
őstag
válasz
Parallaxis #21994 üzenetére
És honnan tudod hogy valós volt a riasztás?
-
Levente
aktív tag
válasz
Parallaxis #21842 üzenetére
Ha igaz, akkor igen, de 6-os még messze nem volt az, ott is korlátozott volt, de nagyon. A régebbiek meg pláne.
De ez a többi hiányosságot nem oldja fel és amire nem kell figyelnie egy procinak, az nem is fogja elvinni az erőforrásokat.
Amúgy, én nem szoktam dicsekedni, az a tudás, amennyim van, egy bizonyos szint fölé emel, ez igaz, de ez nem engem minősít. Remélem, érthető...
A két rendszer előnyeit meg bátran mérlegeld, de ne elvakultan és rájössz, mennyire nem egy súlycsoport...
100 Things iPhone 5S - 5C Can't do Android Phones Can
Hogy a becsapható TouchID-ről és a térképpel eltévedőkről ne is beszéljünk...
Nem állítom, hogy Android-on nincs gond, de az előnyök oldal súlyosan ellentételez.
-
válasz
Parallaxis #21554 üzenetére
az első évben eszközölt fődarab cserénél újraindul a jótállási idő.
-
persnongrat
tag
válasz
Parallaxis #21554 üzenetére
Hozzatok már erre valami hiteles linket!
Tudtommal csak a cserélt fődarabra indul újra a garancia! -
nggabi
félisten
válasz
Parallaxis #21552 üzenetére
kicserélik a 24. hónapban, de gari az nem lesz hosszabb. a 24 hónap a maximum akármit csinálsz
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Parallaxis #21182 üzenetére
+1
Én is így szoktam. Működik. -
persnongrat
tag
válasz
Sanyo által gyártott Li-ion akku, dell laptopban.
Egy komplett töltés-lemerítés után a BIOS-ban lévő diagnosztika szerint kb. 1-2%-ot veszít a kapacitásából. (lemerítés ugyanúgy 10-15%, mint a note2-nél)
Emiatt egy akku kb. 8 hónap alatt ment tönkre a gépemben, mert naponta használtam.
Ettől kezdve nincsenek illúzióim, bár ki tudja. Lehet, hogy ezek az akksik mások. -
válasz
Én pont így töltöm ahogy te. Azon gondolkoztam, hogy vajon érdemes-e ezen változtatni, azaz mondjuk feltöltöm este, és amikor kb kész, akkor lehúzom a töltőről.
-
persnongrat
tag
válasz
Parallaxis #21150 üzenetére
Nekem ezek (azt hiszem) ki vannak kapcsolva.
Google now? Ez milyen néven fut? Nálam nincs ilyen az appok között.Egyébként én főleg az Angry Birds használatánál látom a drasztikus romlást (más játékom nincs, ezzel viszont sokat játszom). Korábban 12-13%/óra, most ugyanez/fél óra...
-
válasz
Parallaxis #20993 üzenetére
ezt néha én is szoktam mondani a páromnak
-
válasz
Parallaxis #20991 üzenetére
ez tök jó! de mi köze van a note 2 -höz????köszi
-
Markizmark
addikt
válasz
Parallaxis #20729 üzenetére
Annyira tele van a tököm ezzel a dologgal... Értem hogy a note 3at kell most eladni, de ez akkor is kiszúrás az előző generációval, pedig a note 2 sem volt olcsó cucc. Sőt, még most is 165e a médiában. Azzal is megéri foglalkozni. Rengetegen alapoznak arra, hogy a note 3 majd lenyomja a 2 árát. Így annak is szerintem meg fog ugrani az eladása.
-
válasz
Annyiból nincs benne logika, hogy a bemutató szerint az s3 is használható lesz majd az órával, meg a note 2 is, így ez alapján nem logikus, hogy egyik miért van benne most a listában, másik miért nincs.
Lehet hogy itt üt vissza az a samsungnál hogy túl sokféle modelljük van, és nem tudnak mindegyikre koncentrálni.
-
Roxbury
őstag
válasz
+1
-
Markizmark
addikt
válasz
Parallaxis #20355 üzenetére
Én ehhez a témához annyit fűzök hozzá, hogy a fórumon nem tudom hányan lehetünk, szerintem nincs 100, de csak itt előfordult minimum 3 olyan ami be is szart. A tulajok nick nevét is tudom. Már ez is egy elég rossz arány, és ennél csak több lehet a hibásak száma itt a mi közösségünkben. Nekem is insane volt de fél év után eladtam és vettem egy XEH sane chipest. Szerencsére jó áron kelt el és azóta legalább emiatt nem kell aggódnom.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Parallaxis #20355 üzenetére
Van az a pénz, hogy ne csámcsogjon.
-
Levente
aktív tag
válasz
Parallaxis #20352 üzenetére
Sőt, vedd figyelembe, hogy igen sokan SEHOL nem csevegnek erről, sőt, GŐZÜK sincs róla, mi baja volt a telefonjuknak és ezt VILÁGSZERTE kellene nézni.
Ez a fórum nem reprezentatív, gondolom ezt nem kell boncolgatni, de azért egy aránypárt hozhatnál: e fórum N2 tulaj tagjai - magyar N2 tulajok - világ N2 tulajai...
De ha tudsz statisztikát a konkrét világszintű és feltárt és feltáratlan meghibásodásokról, ne habozz közzétenni, addig viszont maradjunk annyiban, hogy a probléma igencsak létező és a kutyát nem érdekli a másik véleménye.
Értsd jól: engem nem érdekel, hogy másé hibátlan, míg az enyém hibás volt és senkit nem érdekel és nem is kell, hogy érdekelje az enyém, ami kétszer sz.a.r.t be addig, amíg az övé meg nem produkál hibát.
Olyan ez, mint a halálos ítélet móka: jajj, milyen embertelen dolog ez, de amint a lányát tünteti el a Föld színéről valaki, mindjárt álláspontot változtat.
Olyan ez, mint a rák ellen küzdő "nagylelkű" milliárdos, akinek eszébe nem jutott támogatni a dolgot, míg a közelben nem diagnosztizáltak egyet, talán éppen neki... -
zsolt501
nagyúr
válasz
Parallaxis #20352 üzenetére
Miért te minyiről tudsz összesen, mert csak azt írod hogy 1%, de pontos számokat nem tudsz.
Az itteni fórumozóknak akiknek ez a telefonja van hány százaléka is a 4-5 darab, és azért azt se feledjük el hogy a készülékek jelentős része még 1 éves sincs, és a hiba általában felhasználói szokások is függ, hogy mikor is jön ki.Én nemzetközi szinten 10-20% közé tenném a hibás darabok számát, ami még nem is sok, de nem is kevés.
Mellesleg olvasd el a nemzetközi fórumokat is ott is fogsz találni hibás darabokat szép számmal.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Parallaxis #20347 üzenetére
Azt ugye te is tudod, hogy mi igazán sosem fogjuk pontosan megtudni hogy mennyi is volt az ilyen hibával szervizelt készülék.
Már csak itt a fórumon is több ilyen készülék volt már, igaz ez nem reprezentatív és nem pontos kutatás, de azért már ez is több mint 1%. -
válasz
Parallaxis #20008 üzenetére
Nem feltételezi, pusztán önmagában azért akadályozza meg a készülék használatát, mert nincs kifizetve.
Az eladást csak azért írtam, mert innen indult az egész beszélgetés, hogy valaki vett egy egy telefont, és kérdése volt ezzel kapcsolatban.
Abban igazad van, hogy nem korlátozhatja a készülék használatát, ha a készülék teljesen ki van fizetve, ha a számlát fizeti. De a készülékrészletre se a cikk, se a hatóság döntése nem tér ki, ezt vegyétek észre. Kizárólag a számlafizetéssel foglalkozik, az pedig nem volt kérdés egyáltalán. -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Hogyne tilthatná le.
Akkor, annak alapján, amit te írsz, kihozom a méregdrága telefont. Nem adom el, csak szimplán nem fizetem a részletet, de a számlát igen, és a szolgáltató nem tesz semmit? Akkor miért fizetné bárki is a készülék részletét is a számlával együtt? Plusz, a számlás előfizetést akkor is kifizetteti veled, ha egy percet nem telefonáltál, vagy nem vettél igénybe semmiféle szolgáltatást adott hónapban. Nem igazán érdekli, hogy rendelkezel-e megfelelő infrastruktúrával. -
Bélaaaa
őstag
válasz
Legyen igazatok, aludjatok ebben a hitben!
-
Gedeon31
addikt
válasz
Parallaxis #19970 üzenetére
Végre valaki érti
-
Poison73
csendes tag
válasz
Parallaxis #19050 üzenetére
Sziasztok!
Kérdésem van. Mennyire fog leesni az ára kb a note2 -nek ha megérkezik a note 3-as meg az LG G2 ?
-
Davzone
senior tag
válasz
Parallaxis #19578 üzenetére
Egy kis kiegeszites:
Fix minimum fenyero,repmod csak wifi terero nincs ahol vagyok (USA) es max 20 fok van napkozbe szal nem a nyari forrosag miatt van.
A location reszbe nem vehetem ki a pipakat mert kell a google nowhoz ami viszont kell.
Az elmult 4 hetbe jott elo,sose volt ilyen pedig mindig minden bevolt kapcsolva,otthon is itt is jo volt. A multkori update ota ilyen kesobb raktam fel mint ahogy kijott de azota ilyen...legalabbis ez a tapasztalat. Appokat neztem de nincs semmi uj es semelyiket nem jelzi egyik progi se szal sztem nem app szivja. Valami az androidba akad be. Az alar manager is rengetwgszer ebresztes azt se tudom mert... Nincs facebook app meg viberem se... -
válasz
Parallaxis #19578 üzenetére
vagy másik megoldás ha a google keresést kikapcsolod! ( ez a megoldás akkor jó ha pl használja az ember a google maps-ot...)
-
válasz
Hat nemtudom akkor, alulfeszelek, szuper kernel van fent es max 7-8 ora, annal tobbet nem tudok kihozni belole ha fejen allok sem.
-
tgb
senior tag
válasz
Nekem már az is felüdülés, hogy nem kell mindig a töltőn lógnia, mint az s3-nak!
-
Koczó93
őstag
válasz
Parallaxis #19042 üzenetére
Ez nekem is összejön. De milyen felhasználás mellett? Állandó 3g kapcsolattal szinkronizációval?
-
válasz
Parallaxis #19042 üzenetére
Wifi, mobilnet, facebook ; valamelyik aktiv a hatterben folyamatosan?
-
Levente
aktív tag
válasz
Parallaxis #17206 üzenetére
Nem, nem szeretnék. Úgy értettem, hogy ha szeretnél is vitázni, én akkor sem.
Csak zanzásítva elmondtam a véleményem.
Rengeteg ilyen vitán vagyok túl, nem hiányzik.
Ráadásul ennyit gépelni sem szeretek. ;o)
Megyek is öldökölni inkább. CoD4
-
Levente
aktív tag
válasz
Parallaxis #17191 üzenetére
Hiába is szeretnél erről vitázni, nem fogok. Egyszer leírom, amit szeretnék és befejeztem a témát.
Amiket írsz, van benne igazság és van sok tévedésed.
Az Android mindig is többre, jelentősen többre volt képes, mint az iOS, egyedül a stabilitás, na meg, ok, legyen igazad, némelyik program kidolgozottsága körül volt kívánnivaló.
Mára ez sokat javult. Roppant sokat.
Az iOS-en jelentősen több hibát regisztrálnak, ha olvasol ilyenekről, akkor tudod ezt és ez nem a magasabb darabszám miatt van. De nem ám!
Annyit kell tudni, hogy valóban egyszerűbb dolga van (ez sem teljesen igaz) egy iOS-re fejlesztőnek a kevesebb variáció miatt.
Android-ra valóban nehezebb a dolog, de ha jól belegondolsz, ez azt jelenti, hogy fikajaninak nem fog menni Android-on a dolog, mert oda jó programozó kell!
Valóban nem elég egy kis tanfolyam után belevágni...Ennek okán, ha korrekten nézelődsz, olyan magas színvonalú programokat találsz, hogy azt egy átlagos szifonra fejlesztő csak nézi bambán, soha nem lesz képes úgy programozni talán.
Vannak ócskák is, ahogy iOS-re is bőven. Remélem, nem ezekről szeretnél értekezni.
Ízlésekről nem fogunk szintén vitázni. Arról sem, hogy mi a jobb: ha minden telefon egyforma, vagy ha az enyém olyan, hogy valószínűleg még neked, Android-ra átálltnak is gond lenne egyet telefonálni róla, mert annyira egyedi a felület, egy vérbeli szifonos-ról aztán ne is beszéljünk. Főleg azokról, akikről igazán rossz a véleményem, mert csak azért királyság a telefonja, mert még ő is képes kezelni…
A belassulás érdekes, nálam kevesen terhelik jobban a telefonjukat, mégsem számolhatok ilyesmiről be, pedig kap az arcára, elhiheted. Míg itt sokan mindenféle több napos akkuidőkkel büszkélkednek, nálam nem bír cca. 16 óránál többet egy töltéssel. Rengeteg progi fut rezidensen, amik közül sok root-igényes és nem kis játékokról van szó.
Alaphelyzetben nem kell semmit fórumoznod, az Android is egyszerű, mint az ék, nagy tudást nem igényel, egy kis ráhangolódást mindenképp persze, ezért még a párom is elboldogul vele, ha összeszedi magát…
MINDEN PROGRAM HIBÁZIK, csak esetleg te erről nem tudsz, értesülsz.
Amivel kapcsolatban ezt írtam, ott el is magyaráztam ezt.
Minimális utánjárással meggyőződhetsz arról, hogy nulla darab software van hiba nélkül.
Nálam nem kell 2-3 naponta újraindítani, bár sokszor sűrűbben történik ez, hiszen mókolom gazdagon, de indulás után is kb. 4-500MB alá megy a szabad RAM, sőt a teljes beindulás kb. 4 percig tart, arrébb is kellett tennem az AutomateIt! által indított Skype időzítését 3-ról 4 percre, mert 3 perc esetén még a nagy terhelésre tett rá.
Ez talán utal arra, hogy nem átlagos felhasználó vagyok.
De azt leszögezem, hogy legjobb tudásom szerint egy nem piszkált Android-os telefon igencsak jól szolgál a felhasználók túlnyomó többségénél. Saját tapasztalat alapján is.Ne hidd, hogy nem tisztelem az iOS-t magam is, de nem elvakultan imádom és a hibáit, rendellenességeit, hiányosságait nekem nem tudta Jobs uraság kimagyarázni aljas és átlátszó módon.
(Eleve egy nehezen marketing-elhető manus vagyok… Még az előtt is úgy volt, hogy magam is foglalkoztam volna vele.)Így tehát én sem állok neki megmagyarázni neked, hogy míg szerinted „ezek pont, hogy a legtöbb ember számára lényegtelen dolgok”, másoknak (pl. nekem) üvöltő hiányosságok. Mások vagyunk.
Nem fogunk ezen vitatkozni, mert magam nem megyek bele, de az Android-hoz képest csattogós falepke az iOS, messze több fronton kell az Android-nak teljesítenie és messze több lehetőség van benne a működése során.
Ezek zömét a legtöbben még csak nem is sejtik és nem is kell.
Ébreszt nekik, meg lehet FB-olni és telefonálni, tehát az a tuti…
Én meg használok olyan dolgokat, amitől a gatya lecsúszna az átlag szifonosról és csak a jobbik esetben lenne annyira korrekt, hogy elismerje, gőze nem volt ilyen képességekről, a legtöbb vitám (volt pár…) során a reakció a lesöprés volt, mondván: ez se kell, meg az se kell, felesleges, no meg lényegtelen dolgok…Fontos: nem ócska az iOS, csakis az Android tudásához képest.
Amivel nem is akar versenyezni Apple, de nem is tud, ez is sokszor bebizonyosodott.
Kiadják úgy, ahogyan biztos nem lesz rá panasz (aztán persze még így is van dögivel…) és majd, ha képesek lesznek beletenni többet, akkor beleteszik. (Mi meg röhögünk…)Eleve amúgy pont más a két platform filozófiája, az egyik megmondja neked, mit akarsz, (mert hagyod magad…), a másik meg olyan szabadságot ad, amitől Steve Jobs még most is pörög a sírjában, erre persze rátesz, amit ma művelnek a cégével…
Nem hibátlan az Android, de ezt nem is állítottam, az a fontos, hogy több funkció és lehetőség nagyobb hibaarányt eredményez, és aki evvel nem tud együtt élni, annak nem való.
Veszítesz a réven és nyersz a vámon. Az összesítés alapján mérlegelni minden felhasználónak joga és lehetősége. Én többet nyerek az Android-on, mint veszítek.
A szifon meg mindig is tetszett, de rengeteg dolog miatt az elsőtől a legutóbbi modellig mindig is messze alulmaradt ahhoz képest, amit én elvártam és elviselni képes lennék. Anno a HTC Uni-val a kezemben néztem bambán azokra, akik istenítették, ma az N2-vel a kezemben utasítom el, hogy egy szifon vetélytárs lenne.Az iPad mindig jobb kategória volt, de ne keverjük ide, pls!
Hirtelen ennyit…
U:I:: A szifon IS mindig képes volt csontra fagyni, sandbox ide, sandbox oda. Igen, személyes tapasztalat, olyané volt, aki aztán semmit nem piszkálta. De sokan beismerték ezt már. Olyan is volt, hogy meg kellett várni, míg lemerül... Régen, de volt.
-
Sanyek111
csendes tag
válasz
+1
-
zack
nagyúr
válasz
Nem igazán fedi a valóságot amiket írsz. Nekem iOS-hez még az i4 korszakból van vagy 150db App Store-os progim. Egységesnek egységes a kinézetük, de kb a hajamra kenhetem a 80%-át. Egyszerűen funkcionalitásban sehol sincsenek. Egy normális black list progi nem volt rá, pedig azt nagyon vadásztam. Volt hogy megvettem mert biztos jó lesz, de azon kívül hogy drága volt, nem lehetett használni. Az összes funkciókban fontos progi hiányzik az App Store-ból. Bezzeg a fingó programok 66 féle verziója az minőségi.
Már ne is haragudj, de ez egy expert felhasználónak, üzletembernek, kevés. Androidon mindent meg lehet oldani, és általában működnek is amire kitalálták. Nem egységes a felület, de úgy gondolom egy programnál nem a kinézet az elsődleges. Akinek viszont ez a fontos...No comment.
Nagyon sok ilyen példám lenne, mint a blacklist progi, egyszerűen semmi olyan szoftveres módosítás nem volt a Store-on, ami okosabbá tette volna a szoftvert, és kényelmesebbé a felhasználást. A jailbreak utáni Cydiás progikkal már több mindent lehetett csinálni, de cserébe jelentősen csökkent a stabilitás, és a folyékony működés. iOS-en jártam úgy, hogy biztosítottunk egy helyszínt (személyvédelem), és a kocsiban hagytam a telefont, legalább az ne sérüljön ha tré van. Dolgunk végeztével néztem a telefont, volt vagy 20 nem fogadott hívásom. Ahogy feloldottam a kijelzőt, összeomlott az iOS, és se újraindítás se semmi nem tudta helyrepofozni. Egész este teló nélkül voltam, majd mikor hazaértem, iTunes-ra feldug, és restore. Na ilyenem még nem történt a 2 éves Androidos pályafutásom alatt.Szóval ne emljük piedesztálra se az iPhone-t se az iOS-t, és hogy mennyivel jobb mint az Android.
-
Levente
aktív tag
válasz
Parallaxis #16705 üzenetére
Az faja, bug-osra cserélték?
Nekem legalább nem, de akkor is elkezdett sz..rakodni rövid idő múlva...
nggabi, ti is MCP cseréket csináltatok sokat?
-
nggabi
félisten
válasz
Parallaxis #16702 üzenetére
mi a gond a bgazással? meg se tudom számolni annyit csináltunk mostanában, egy se jött vissza.
-
axlfsi
veterán
válasz
Parallaxis #15093 üzenetére
Nekem is ismeretlenkent szerepel a szamom ezen a helyen. Nem tudom, lehet valahol kezzel kellene beirni?
Mindenesetre, az enyem Vodatol van, en vasaroltam egy honapja, szoval szarmazasat tekintve tiszta. -
komarci
tag
válasz
Parallaxis #14843 üzenetére
Akkor nem értem hogy hogy van csak 1óra 55 perc kijelzőidőm 14 óra 47 perc akkuidővel.a lényeg hogy este 9 óra és még mindig 31%-on van, és nyúztam rendesen.Amíg késő estig kibirja egy töltéssel addig nekem jó.Holnap csinálok egy gyári visszaállítást minimális app-al,(most 46 van) és meglátom.
-
Markizmark
addikt
válasz
Parallaxis #14843 üzenetére
Uristn. Mit használsz? Milyen appokat? Szűz még a rendszer? Milyen ROM? Miket tiltottál le
Sosem értem még el ilyen minimális fogyasztást. -
aicon
senior tag
válasz
Parallaxis #13843 üzenetére
A Play ez irányú hiányosságait több neves külföldi szaklap is megemlíti.
AVG valóban megfogott már néhány tiszta forrásból származó alkalmazást. -
axlfsi
veterán
válasz
Parallaxis #12617 üzenetére
Hali! Igazan nem akarok ebbol vitat nyitni, de szerintem valami megsem ugy van nalad. Hidd el, senkinel sincs az ARHD16-os rommal a viderogzitesnel hang (tehat nem a mar meglevo videokrol beszelunk, hanem amit most, ezzel a rommal keszitesz videot, annal nincs hang; tesztelted?). Legalabbis, eddig aki felrakta - rajtad kivul - mindenki jelezte a hibat (volt 1-2 teves visszajelzes, de az abbol adodott, hogy a felhasznalo nem egy frissen rogzitett videorol szamolt be, hanem egy korabban rogzitettel kapcsolatban - ez OK is).
Ez nem is a ROM-ot keszito srac hibaja, hanem igy adta ki a Samsung, hibasan (ezt alatamasztja az is, hogy nem egy felhasznalo jelezte a hibat szinten, aki az erintetlen, stock ROM-ot tette fel). -
gyuri2008
veterán
válasz
Parallaxis #12548 üzenetére
Nekem is van hang.
-
zzola
titán
válasz
Parallaxis #12548 üzenetére
Az jó, akkor így bízzon az ember a kommentekben...
Nemsokára én is kipróbálom... -
Laraxior
titán
válasz
Parallaxis #10749 üzenetére
SIII... nem Note II
-
zack
nagyúr
válasz
Nekem
Score 3344
Extreme Score 2484 -
imi314
senior tag
válasz
ez mi egyébként?
-
zack
nagyúr
válasz
Parallaxis #10732 üzenetére
Így van. Ezért nem is foglalkoztat a DPI módosítgatása. 1-2 ROM alapból tudja, de mindig baj lett a vége ha módosítottam.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Parallaxis #10719 üzenetére
Ezek szerint "globális" érvényességű módosítást nem igen tudok végrehajtani... Kár. Köszönöm
-
gyuri2008
veterán
válasz
Parallaxis #9931 üzenetére
Üdv
Felraktam a DMB2-est de nem rögzít.
Azt írja ki,hogy(nem lehet rögzíteni nem fut a média keresés)
Mi lehet a gond? -
gyuri2008
veterán
válasz
Parallaxis #9931 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
gyuri2008
veterán
válasz
Parallaxis #9926 üzenetére
Köszi
XXDMB2 / 4 ODEX / Deodex
XXDMB5 ODEX / Deodex
Melyiket tegyem fel? -
gyuri2008
veterán
válasz
Parallaxis #9914 üzenetére
Vagy ki kell csomagolni és az apk felrakni?
Várom a válaszod.
Köszi -
gyuri2008
veterán
válasz
A telepítéshez rootolni kell a telefont,ugye?
Gondolom cwm-böl kell telepíteni. -
gyuri2008
veterán
válasz
Melyiket?
XXDMB2 / 4 ODEX / Deodex
XXDMB5 ODEX / DeodexKöszi a választ.
-
exelsior1
senior tag
válasz
Parallaxis #9669 üzenetére
Hát, azt nem tudnám elhinni. Akkor elveszíteni a legnagyobb egyediségét a Galaxy S család, ezt nem hiszem, ohgy bevállalnák, most hogy végre kitaláltak egy rendes alpixelelosztást ami működik is.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Parallaxis #9470 üzenetére
S e t h
Hauptmann Így van, én is megerősíthetem. A 8 napos elállási jog minden távoli felek között létrejövő "szerződés" esetén fennáll. Ergo, ha neten vásárolsz, webshop, miegymás (leszámítva az apróhirdetéseket), jogodban áll 8 napon belül, eredeti állapotában visszaküldeni. Indoklás nem szükséges. Egy sima, bocs, mégsem tetszik is elegendő. -
Hauptmann
veterán
válasz
Parallaxis #9464 üzenetére
Ezt úgy érted, hogy ha futár hozza ki a cuccot, és mondjuk a negyedik nap megjelenik egy dead pixel, akkor szó nélkül visszaküldhetem?
-
imi314
senior tag
válasz
Parallaxis #9456 üzenetére
de ahhoz viszont root-olt teló szükséges.
-
DarkChild
senior tag
válasz
Parallaxis #9416 üzenetére
A mobilos Odin is jó lehet feltenni a stock ROM-ot, vagy mindenképp az asztalival érdemes próbálkozni? Ha jól vettem ki a külföldi fórumok hozzászólásaiból a mobilos előnye, hogy flashelés esetén a számláló értéke nem változik (vagyis ami nyilvántartja, hányszor lett módosítva a ROM)...
-
kovacs65
őstag
válasz
Parallaxis #9195 üzenetére
Én is itt vettem, de még csak bruttó 15 ezer valamennyiért.
Éljen a Ft árfolyama!! -
-Gerzson-
aktív tag
válasz
Parallaxis #9017 üzenetére
-
Dr V
őstag
válasz
Parallaxis #8998 üzenetére
Képszerkesztésre a snapseedet használom. Sztem elég jó effektek vannak benne.
-
gyuri2008
veterán
válasz
Parallaxis #9001 üzenetére
Köszi a választ.
A Torrente777 rom alapból tartalmazza a hívásrögzítő programot,de a mentés helyét nem tudom kijelölni.
-
Fradipuma
tag
válasz
Virágboltból telepíthető a Photoshop touch, úgy működni fog!
-
Balage180
tag
válasz
akkor ezt most jól kipróbálom
-
Levente
aktív tag
válasz
Parallaxis #8520 üzenetére
Ismerős érvrendszer...
-
imi314
senior tag
válasz
Parallaxis #8523 üzenetére
köszönjük.
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
Parallaxis #8520 üzenetére
Köszönjük srácok,de ezt a topic témájához abszolút nem tartozó vitát vagy tegyétek át másik topicba,vagy folytassátok privátban!
-
Levente
aktív tag
válasz
Parallaxis #8516 üzenetére
Ne haragudj, de rosszul látod.
Nem fizetsz az Androidért, nem fizetsz az ingyenes programokért, nem fizetsz a Facebook alkalmazásért sem.
Az Android illesztéséért a telefonodhoz valóban, de az összár messze nem az iOS-es készülékek szintjén van, pont ezért. Ahogyan Apple elrejti az oprendszer árát, az zseniális és aljas egyszerre, de ne kajáld be a maszlagot!Sehol nem írtál alá olyan szerződést a telefonod megvételekor, hogy az életmentő készülék lenne és amikor telepítesz egy programot, ott sem áll erre vonatkozóan semmiféle kötelezettség a fejlesztő részéről. Te sem hiszem, hogy úgy bocsátanád a programodat közre, hogy ilyesmiért felelősséget vállalsz. Ez még iOS-en sincs ám másképp!
Egy defibrillátor esetén, ahol igen komoly összeget perkálsz, más a helyzet. Ott van jogod ilyesmit követelni. Javíts ki, ha tévedek, de arra nemigen telepítesz semmilyen programot...
Sőt, elárulom, csak a gyár nyúlhat hozzá, semmilyen forgalmazó semmilyen szervize sem!Autó? LG? Ha te LG-t vettél, akkor az ára árulkodó volt ugye? Tudtad, hogy nem a legjobbat veszed? Dacia vásárlása után keresed a Lexus paramétereit? Na ugye...
Haverommal egyszerrre ugyanonnan rendeltük meg az én S2-met és az LG Optimus 2X-et, hiába magyaráztam neki, hogy ha egy picit is gondolkodik és nem sóherkedik, akkor értene engem, miért vagyok 'hülye' és fizetek súlyos tízezrekkel többet... Nem értette meg, csak később a saját kárán, de ő legalább nem hepciáskodott és másik butus üzletelés során S2-re váltott, így az övé gari nélkül is többe fájt végül, mint az enyém...
Szóval, ne keverd össze a hardware-t a software-rel és az oprendszert a programokkal, no meg az ingyenes Android-os programot a fizetős méregdrága szifonnal!
Egyetértünk abban, hogy ha lusta és béna a fejlesztő, akkor pusztuljon, de ez a "jelölje meg a nevében, hogy beta" elképzelésed értelmetlen. Guglit mások meg pont azért támadják, miért bújik a 'beta' mögé...
Szóval, békétlenkedhetsz, ez a rendszer ilyen és nem is hiszem, hogy változna ebben. Én meg evvel egyetértek, neked nem kell, ilyet nem mondok. Ha meg fizetős program rossz neked, akkor azért emelj szót bátran, szerintem nem fognak elhajtani, a pénzedet is visszakaphatod.
Azt akkor is értsd meg: az Android-os világ ilyen.
Ami az egyik telefonon megy, a másikon esetleg nem és ha ezt így előre nem magyarázta el senki, akkor érezhetsz csalódást, még meg is értem. Elfogadnod akkor is érdemes, mert nem fog megváltozni.Áttérhetsz iOS-re, kétlem, hogy jobban járnál, sőt...
Nem azért, mert utálom Apple-t, hanem a rideg tények miatt. Amúgy nem utálom komplett, a genny dolgokat utálom akárhol, akárkitől, hogy volt nekik sok, arról nem én tehetek.
Azt tudod csinálni, hogy csakis sok jó pontot kapott (bár ez az értékelés se hiteles dolog, hidd el) drága alkalmazást veszel meg a drága telefonra és akkor valamelyest javulhat a megítélésed. Más meg kockáztat és ingyenessel esetleg ugyanúgy megoldja, amit akar. Vagy nem...
-
unrealnoise
senior tag
válasz
Parallaxis #8499 üzenetére
Értem én, de te egy valamit nem veszel figyelembe. A facebook app oké, hogy most is bugzik (de nekem szvsz elég jól megy), de volt kábé másfél vagy két éve, hogy oltárian szar volt az alkalmazásuk. Akkor ők nekik is elkéne, el kellett volna húzniuk a fenébe?
A droid is elég "fos" volt az elején, aztán mi lett belőle?
Arról nem beszélve, hogy droidra rengeteg ember fejleszt úgy, hogy nem főállásban és nem hatalmas tőkével a háta mögött teszi ezt. Lehet az alapverziók kicsit gagyik lesznek, de bassza meg, ha két év múlva mondjuk egy fullos app lesz belőle. (Apró lépésekben ugye!) Arról nem beszélve, hogy ha ingyenes maga az app, akkor aztán kurvára nem veszít vele az ember, ha lecsekkolja, és használja az addig elkészült dolgokat benne...)
Szóval teljesen hibás szvsz az elméleted... (Teljesen egyoldalú, mindenféle körülményeket figyelmen kívül hagyó.)
Egyébként is ki vagy te, hogy megmond milyennek kellett volna lennie egy appnak a kiadáskor?
Ki vagy te, hogy elvárd azt a fejlesztőktől, hogy olyan alkalmazást adjanak ki, amire jószerivel adott esetben több év lenne szükséges? (Én pl szívesen használok, használnék ilyen olyan alkalmazást, még ha nem is teljesen hibátlanok vagy csúnyácskák, de legalább bizonyos funkciókkal élni tudok, míg ha egy teljes, fullos, akár több éves fejlesztés alatt kisajtolt appra kellene várnom, elfelejthetném az alkalmazás használatát.)Egy csomó minden van az életben ami az elején kezdetleges, aztán még is mi lesz belőle. Van egy olyan dolog tudod, hogy fenntartható fejlődés...
Egyébként meg mindenkinek más az értékrendje, így az appokat is máshogy osztályoznánk.
Természetesen egy bughalmaz szarnak a play-be való feltöltését én sem támogatom, nem is látnám értelmét (már önmagában az app egy szar reklám lenne..), de azért vannak átmenetek, és ez az egész nem szimplán fekete-fehér...
Más.: Holnap csatlakozom hozzátok!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest