Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motyi
senior tag
válasz szaszabee #6479 üzenetére
Online csak megnéztem, pont arra volt dolgom és megvettem egy bőrtokot, meg egy ilyet: [link]
Ez utóbbit fogom most használni, nagyon jó fogni benne a telefont (nem csúszik) és tetszik is.Ez is jó áron volt, utolsót hoztam el, máshol 6-10k között van (nem is értem, ennyire pofátlanul árazni... -
Motyi
senior tag
"Ez MO. Sajnos itt még mindig nem a vevő a" király"
Ez nem feltétlenül igaz, a nagy multik különbséget tesznek veő és vevő között ügyfélérték alapján.Én is T webshopon keresztül rendelem a telefonokat, pont pénteken vettem át a Note2-t.Miután megrendeltem felhívtak az ilyenkor szokásos egyeztetés miatt.A hölgy sajnálattal közölte, hogy nem tudják küldeni, mert úgy látják számlatartozásom van.Mint kiderült az ő hibájukból 1 hetes késéssel vonják le a számlámról a decemberi díjakat (az év végi ünnepek miatt).A hölgy is rájött mi a szitu, de mondta várni kell addig amíg fel nem dolgozza a rendszerük (pár nap) és utána hívjam őket majd még pár nap míg kiküldik.Mondtam neki nem lesz ez így jó, kérem a felettesét és egy visszahívásban egyeztünk meg.5 perc múlva hívtak, hogy a kollegina nem vette észre hogy 5 platina kártyás flottakedvezményes előfizetésem van (kiemelt partnerüknél dolgozom) és ne is foglalkozzunk ilyen "butaságokkal" amit a rendszerük elmaradásként mutat.Felajánlotta, hogy még aznap soron kívül kiküldik és kaptam ajándékba egy 16gb-s micro SD-t a kellemetlenségek miatt(bár ezt nem mondta, de benne volt a T-s csomagban).Ha egy "mezei" ügyfél lennék még most is leshetném a futárt.Sajnos ez van, nyugaton az "átlag" üf-t is emberszámba veszik, nálunk nem igazán. -
Motyi
senior tag
válasz Tippmix46 #6764 üzenetére
Azért érdemes elolvasni a cikk végén lévő updatet is
"Update: Danny Dorresteijn from SamMobile got in touch with us and informed us that Jelly Bean is not rolling out for the Note yet, and that Polish users are not currently getting the update. The leaked images are actually fake, so there's nothing to see here - move along people."
-
Motyi
senior tag
válasz #02119936 #7367 üzenetére
Egy minőségi, hibátlan és egymással tökéletesen kompatibilis alkatrészekből összerakott gép ahol a software környezet is hozzáértően van összeválogatva (értsd, nincsenek béta állapotú meg ilyen olyan lopott/crackelt programok, vagy gyárilag hibás appok) akkor nincs fagyás/újraindulás.Ilyen szempontból nincs különbség egy asztali gép és egy laptop között, mindkettő stabil és fagyásmentes, ha nem így van akkor az elöbb leírtak közül valami nem stimmel.
-
Motyi
senior tag
válasz ronson88 #7949 üzenetére
Az Odin nem hivatalos frissítési módszer (azaz hivatalos, de a Samsung szervízekben frissítenek ezzel softot, nem a végfelhasználóknak készült).Ha csak a frissítést akarod letölteni akkor OTA vagy KIES, de úgy meg kell várnod amíg a készülékednek megfelelő régióban is megjelenik hivatalosan az adott ROM.Amúgy mi a probléma az 1,1 Gb letöltésével?Sztem 2013-ban ez nevetségesen kis méret még egy alap netcsomaggal is gyorsan lejön.
-
Motyi
senior tag
De nem is kell ennyi minden, 21,5" + Android: [link]
Viccet félretéve a kolléga itt írja [link] , hogy a dokkoló 1080p jelet küld ki és amikor 720p tévére kötötte akkor lelógott a kép a széleinél, az okát nem tudom/sejtem, nekem még nem jutott eszembe TV-re kötni a telefont, számomra ez felesleges.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest