- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
Nincs valakinek T-mobilos micro SIM-e ami felmászik LTE-re is illetve Győri vagy környéki?
Net&Roll csomagosok
Nekem olyan csoamgom van amihez nem lehet rendelni ilyen internetet csak ha váltok.
Keressen meg privátban, Köszi. -
Bilux
veterán
válasz
magnusheron #8784 üzenetére
Neki hiába mondod főzetei vannak.
Más:
Chainfire XDA @ChainfireXDA
Triangle Away has been updated to v2.65
Talán jó már az új bootloederhez is. -
Bilux
veterán
Megjelent a magyar független XDMB2-es rom
Hungary GT-N7100 Galaxy Note II update N7100XXDMB2/N7100OXXDMB1
-
Bilux
veterán
válasz
penell1234 #8700 üzenetére
sygic nekem bevált
-
Bilux
veterán
válasz
Don't Panic #8461 üzenetére
Ehhez mi közünk van? Mintha ferrari helyett markolót vennék. Más kategória.
-
Bilux
veterán
válasz
unrealnoise #8347 üzenetére
konkrétan fél év csúszással...
Ha már a világ legnagyobb mobilgyártója lett akkor kicsit csipkedhetné már magát. -
Bilux
veterán
válasz
penell1234 #8050 üzenetére
Akkor vegyél i5-öt.
-
Bilux
veterán
válasz
Attila_26 #7932 üzenetére
annó 1.500.000 Ft volt egy CD író egy lemezt nekem 1000Ft+Áfa-ért írtak meg.
Most mi a helyzet? A műszaki cikkek sosem jók befektetésnek nem szabad nézni mennyivel lesz olcsóbb.
Az új dolgok meg mindig is drágák voltak vagy azért mert még nagyon friss vagy eleve kifizeted majd a haramadát adónak.
Vegyél új autót egy átlagos középkategóriás 8.000.000-s autónál 2.160.000Ft csak az áfa. Ezért kapsz valahol egy új Daciat is... az üzemanyagot ne is számold ki mennyit tankoltál bele a kocsiba.
Szintén egy átlagos évi 20.000Km-es futásnál 672.000Ft-ot tankolsz el 8 literes átlagos fogyasztásnál...
Semmi nincs ingyen ma. -
Bilux
veterán
Ezt írtam, látod milyen árnyalatú?
Egyébként a fehér fekete statikus képek nemcsoda hogy kinyírták a kijelzőt. A fehér részeknél max fényerőn rohamosan öregedett a kijelző a sötétebb szürke fekete árnyalatoknál meg köszönték szépen a ledecskék téli álmot aludtak így nem használódtak el nem öregedtek a többihez képest.
Ha teheted inkább pirosas árnyalatokat használj, de semmi esetre sem fekete fehéret. -
Bilux
veterán
Miért nem keresnek más file megosztót ezek a sammobilosok hotfile rettentő lassú. pl. zippyshare.com
-
Bilux
veterán
válasz
Dare2Live #7916 üzenetére
És mi van beégve rajta még mi az a többi?
A statikus fekete látszik meg leginkább az amoleden egy idő múlva.Itt is látszik ami fekete volt az élénkebb maradt nem használódott el a kis organikus ledecske
Az AMOLED-kijelzőkben használt szerves anyagok idővel lebomlanak, azonban léteznek már olyan technológiák, amelyek ellensúlyozzák a bomlási folyamatot.
-
Bilux
veterán
Ez nem lesz jó nekünk, ha IMEI alapján akar majd frissíteni a Samsung...
Inkább vezetné azt be, hogy a független telefonokra mindig egyszerre jönne a frissítés... 2 hónapos különbségekkel sokszor.
-
Bilux
veterán
Az S-pent tudom valahol kalibrálni? Nem a potméteres megoldás érdekel.
Thx -
Bilux
veterán
Galaxy Note 8.0
-
Bilux
veterán
-
-
Bilux
veterán
mérnökök által tesztelt beállításokba. amik gyárilag gondosan be vannak állítva.
Azt ne felejtsük el, hogy ezek a paraméterek nagyon általánosak.
Mert vannak szórások is a gyártásban. (pl autó gyártás, a motor vezérlőt is egy nagy áltlaghoz állítják de aki ért hozzá optimalizálja és nagyobb lóerőt is kihozhat belőle kevesebb fogyasztással.)
Tehát adott személyre szabott beállításokkal lehet próbálkozni, de ha bármiféle instabilitás lép fel akkor állítani kell újra a paramétereken. Nyilván, ha valaki ész nélkül kezd bele annak hamar drága tanulópénze lehet. -
Bilux
veterán
T-s Note2-re melyik a legfrissebb rom?
Egy linket kérnék ahol le lehet szedni -
Bilux
veterán
Érdeklődnék, hogy hány pixelhiba esetén cserélik a kijelzőt?
-
Bilux
veterán
Note III 6,3 vagy 6,5 colos kijelzője lesz, na az már tényleg sok(k).
-
Bilux
veterán
válasz
guriga1234 #6160 üzenetére
De gondolom csak végszükség esetére jó, power banknak nem.
-
Bilux
veterán
válasz
guriga1234 #6060 üzenetére
Akartam mondani.
-
Bilux
veterán
számlálót akarom nullázni azt mivel tudom?
Csak a triangleaway-jel 2.40?
Illetve melyik az utolsó magyar t-mobilos hivatalos rom?
SGS3-nál kicsit jobban átláttam a dolgokat -
Bilux
veterán
Rootolva van a telefon jelenleg, milyen módszerrel lehet gyári állapotúvá vissza állítani?
PDA: N7100XXDLL7
CSC: N7100OXADLL4Ezt most szedem.
Ha odinba berakom és flashelem attól még nem lesz gyári állapot?Recovery-ben nem látok háromszöget illetve boot közben sem akkor nem kell a triangle away sem?
-
Bilux
veterán
Nem éri meg már. Jövőre jönnek a legalább 5" full HD kijelzős telefonok.
Én már megvárom szerintem a 4-es szériát. Sokág kínlódtam hogy lecseréljem az S3-as készülékem Note 2-re de olyan ajánlatok voltak, hogy nem éri meg. Én max 30.000Ft-ot fizettem volna különbözetnek. De 80-ért meg 85-ért számolnák be a telefont. -
Bilux
veterán
Igen, be tud égni a kijelző, de nem is beég hanem már valaki írta amoled sajátosság, hogy a kevésbé használt terület fog erősebben világítani homogén színű képnél.
Nekem a status bar "égett" be, jött a házhozmegyek technikus megnézte majd csomagolti ki a komplett kijelzőt ami egyben az egész telefont jelenti hátlap, akku meg alaplap nélkül.
Átpakolta a belevalókat majd mutattam a hátlapon egy fröccsöntési hibát azt is cserélte így fél év után kaptam egy kinézetre új telefont. Aláírás köszönöés. Volt ez beszélgetéssel KV-val együtt fél óra.
Szerintetek miért lett JB alatt a statusz bar ronda szürke?
Megfejtéseket az email címemere kérem a nyereményt megbeszéljük.BUÉK
Ja és csere után *#0*# teszt alatt megnéztem a kék az jóval élénkebb volt az új kijelzőn.
-
Bilux
veterán
válasz
Markizmark #5285 üzenetére
A használata.
-
Bilux
veterán
válasz
Parallaxis #4708 üzenetére
És ezeken hol több az információ tartalom?
-
Bilux
veterán
válasz
Markizmark #4581 üzenetére
Mi jujj?
Egy pixel mekkora lesz egy 4,8 colos kijelzőn és mekkora lesz 5,5 colos kijelzőn?
Akkor nagyon jó a szemem, mert én kiszúrom akárhány szubpixelből is áll össze az a nyamvadt képalkotó pixelecske.
Nem fikázni meg más megrögzött hülyeségét akartam megdönteni, hanem saját tapsztalatomat leírtam.
Ami abban nyílvánult meg, hogy fogtam az S3-as telefont és mellé raktam a hülyeazértnemvagyok boltban note 2 mellé és pixelesebbnek tűnt mint a telefonom. És itt nem színhelyességekről kék vagy lila a fehér meg társai, hanem egyszerűen más volt és nem jobb értelemben.
Én is note2 akarok, mert ez egy jó alternatíva annak aki nem akar telefont is meg egy tabot is cipelni magával. -
Bilux
veterán
válasz
ForRedGlory #4578 üzenetére
én pixelről beszélek te subpixelről sok sikert.
-
Bilux
veterán
válasz
ForRedGlory #4526 üzenetére
Skynet258
Note II most van nálam teszten, azért ez már tényleg elég nagy darab készülék... A kijelzője szebb az SIII-nak, lévén ugyanannyi pixel jut kisebb kijelzőméretre. -
Bilux
veterán
A linkelt tesztből idézek
az alképpontok elrendezése, nem a szokásos egymás mellé rakott RGB lett, sajnos ennek egy kis hátránya is jelentkezik. Annak ellenére, hogy jóval magasabb a ppi (pixel/inch) értéke, mint az elődé, egy leheletnyivel életlenebb a képe. Rengeteg képet hasonlítottam össze a két készüléken, és egyértelműen kitűnt, hogy valamivel élesebb a régi kijelző. Valószínűleg a normál él simítási eljárást nehéz alkalmazni a speciális alképpont elrendezés miatt.
Én itt be is végeztem
ui.: remélem hamarosan én is note 2 tulaj leszek.
-
Bilux
veterán
válasz
ZoliM@ster #4439 üzenetére
Nem tudom, hogy biztonságos e így nem rakom fel majd elválik.
-
Bilux
veterán
válasz
ZoliM@ster #4437 üzenetére
Originally Posted by Chainfire
SuperSU --> Settings --> Full unrootMást én sem tudok...
van már 1.2 verzió -
Bilux
veterán
Fura sebezhetőség az androidos Samsung okostelefonokban
Rájár a rúd a Samsungra, a múlt héten egy biztonsági cég a vállalat okostévéinek szoftverében talált sebezhetőséget, a hétvége során pedig a cég androidos csúcskészülékeiben levő sérülékenységre derült fény.Az okostelefon-buherátorok egyik bölcsője az xda-developers fórum, amely évek óta gyűjti a különféle készülékek szoftvereivel és azok módosításával kapcsolatos információkat. Ezen a fórumon bukkant fel egy furcsa kernelsebezhetőség, amelyet kihasználva teljes irányítás szerezhető az androidos Samsung csúcsmodellek felett.
A fórumbejegyzés szerint a sérülékenység az Exynos 4-es sorozatú rendszerchipet használó készülékeket érinti, ezek közé tartozik a Galaxy SII és SIII, illetve a Samsung Galaxy Note és Note II is, valamint egyes Samsung Galaxy tabletek, illetve a nemrég megjelent Samsung Galaxy Camera androidos fényképezőgép is sebezhetők. "A jó hír az, hogy nagyon könnyen rootolhatók ezek a készülékek, a rossz hír pedig az, hogy semmilyen ellenőrzésünk nincs" - írja a sebezhetőséget publikáló, magát Alephzainnek nevező hacker.
A problémát a /dev/exynos-mem eszköz okozza, amely a beszámolók szerint az eszköz operatív memóriájának (RAM) 1:1 lenyomatát tartalmazza és a kamera működéséhez szükséges, azonban hibás beállítások miatt bárki szabadon írhatja, olvashatja. A készülékeiket rootolni szándékozó felhasználók számára ez örvendetes, azonban a jogosultságok rossz beállítása miatt bármilyen alkalmazás root jogosultságot szerezhet és ettől kezdve akármit megtehet a készüléken - tetszés szerint hozzáférhet adatokhoz például, de akár törölheti is a teljes memóriát vagy használhatatlanná teheti a telefont.
"RAM dump, kernelkód-beszúrás vagy más [támadás] is elképzelhető egy app telepítésével a Play Store-ból" - írja a sérülékenység felfedezője. "Nagyon sokféle lehetőség van arra, hogy ezt megtegyük, de a Samsung egy különösen könnyű célpontot nyújt. A biztonsági rés veszélyes és a telefont kártékony alkalmazások kockázatának teszi ki. A kihasználása natív C-ből vagy JNI-ből egyaránt könnyen elképzelhető."
A Samsung egyelőre nem adott ki hivatalos tájékoztatást a sérülékenységgel kapcsolatban, de valószínűleg hamarosan várható a javítás a koreai cégtől, addig pedig fokozott óvatosság javasolt a Play Store-ból letöltött alkalmazásokkal kapcsolatban, és főleg az egyéb forrásokból származó programok telepítésekor. A sérülékenységről további részletek az xda-developers fórumon olvashatók.
-
Bilux
veterán
válasz
Nincs név #4387 üzenetére
Tegnap néztem meg a Media Marktban jobb kezemben a saját S3-mas telefonommal bal kezemben a Note 2-vel és ugyanabból a távolságból nézve S3 kijelzője szebb.
Note 2 látványosabban nagyobb ennyi. Ezt az összehasonlítást bárki megteheti még a fanatikus Note 2 kijelzőjére recskázók is.
El is bizonytalanodtam a cserén kicsit, bár nekemkellanagyobbkijelző bogár még a fülemben van
Igazából ekkora méretben jobb lett volna egy fullHD kijelző. Nem baj majd a Note 3-ban az lesz.Más:
Egyébként találtak egy biztonsági rést az Exynos készülékekben és egy appal lehet rootolni az összes
Exynos 4210 készülékek:
- Samsung Galaxy Note GT-N7000
- Samsung Galaxy S2 GT-i9100
- AT & T Samsung Galaxy S2 GT-I777
Exynos 4412 készülékek:
- Samsung Galaxy S3 GT-I9300
- LTE Samsung Galaxy S3 GT-I9305
- Samsung Galaxy Megjegyzés 2 GT-N7100
- LTE Samsung Galaxy Megjegyzés 2 GT-N7105
- Samsung Galaxy Note 10,1 GT-N8000
- Samsung Galaxy Note 10,1 GT -N8010
- Meizu MXChainfire már meg is csinálta [ROOT EXPLOIT][2012.12.16] ExynosAbuse APK v1.10
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Direct One (műholdas és online TV)
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest