- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr V
őstag
Hogy tudnám az adatokat átmenteni a törött kijelzős Note 2 ről? A-telepített programokat is átkéne mentenem valahogyan.
Az új nóton 4.4.2 fut, az előzőn 4.3 van. -
Dr V
őstag
Sajnos az LCD halt meg.
50ért találtam egy garanciálist újnak mondott kijelzővel, a töröttet meg el tudom adni, így olyan 40be lesz meg a csere.
Inkább az érdekel, h érdemes e lecserélni egy mostani csúcsra vagy ha elégedett tulaj vagyok akkor maradjak e az N2-nél? -
Dr V
őstag
Sziasztok!
A note 2 kijelzője betörött. Érdemes kb 40ezret rákölteni vajon? Meg vagyok elégedve vele, szeretem, számomra elég. De az S6 edge, N4 edge el tudna csábítani, de az árát sokallom. Igazából a racionális döntés felé hajlok, de folyamatosan motoszkál bennem, h érdemes e költeni rá. Decemberig még garis a telefonom.
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Gyári romban hol lehet beállítani a privát szám automatikus blokkolását?
-
Dr V
őstag
válasz
geccoblaze #36604 üzenetére
Szia!
Mi a tapasztalatod a frissítéssel kapcsolatban?
-
Dr V
őstag
A telenornál lejárt a 2 év hűségem. A kifüggetlenítést hogy lehet náluk legálisan elintézni? A térerő otthon beszélgetésre is alkalmatlan, ezért váltani fogok.
-
Dr V
őstag
Üdv!
Ha az akksim rossz az honnét derül ki? Batery doctor szerint jó, de néha éjjelente sokat merül... igaz, ez lehet a gyenge térerő miatt is.
-
Dr V
őstag
válasz
kalapacsolok #35845 üzenetére
Szia!
Az enyémbe 64 van
-
Dr V
őstag
Az üzemidőmmel egyre elégedetlenebb vagyok... 2nap készenlét, 2óra kijelző 50perc skype hívás mobilnettel, fél óra telefonálás. és 20%on vagyok...Szeretem a telefonomat, de ez nagyon elszomorít. 4.3 van rajta. Lehetne ezen javítani? Az akksim nemhinném, h ilyen hamar megadta magát, kb bő 1 éves.
-
Dr V
őstag
Nálunk a Knox az szoftveres vagy hardveres?
-
Dr V
őstag
Üdv!
Valaki linkelne egy listát a 4.4.2 újdonságairól? Anno megbántam, h frissítettem 4.1.2re, ezt a hibát nem követném el mégegyszer.
-
Dr V
őstag
Megéri a 4.4.2őt feltenni függetlenre? Van ismert bugja, problémája?
-
Dr V
őstag
válasz
Plazmacucci #35178 üzenetére
Azt ismerem. A note 2re vettem is, amikor akciós volt.
-
Dr V
őstag
Tudtommal a Note 4re sincs már a +2 hónap gari...
-
Dr V
őstag
Üdv!
Melyik programmal lehet az összes névjegyet +36os formátumba átírni?
Egyre jobban idegesít, h a neveket össze-vissza jeleníti meg. Névjegyzékben jól szerepel, de a híváskor már fordítva van a vezeték és keresztnév. Ez miért jelent kihívást az androidnak? Ezt hogy tudnám orvosolni? -
Dr V
őstag
Note 2őt mire érdemes lecserélni? Most lehet, h lenne vevő az enyémre. Szeretem, nem minden áron adnám el.
-
Dr V
őstag
Függetlenre kijött már a 4.4? Mik a tapasztalatok? A 4.3 nekem stabil, 1507 órája nem kellett resetelni...
-
Dr V
őstag
Ti milyen gyakran indítjátok újra a telót?
-
Dr V
őstag
válasz
korcsillio #31794 üzenetére
De ez nem akkor érvényes, ha az adatkapcsolat be van kapcsolva? Nálam az csak ritkán van bekapcsolva.
-
Dr V
őstag
válasz
beleszólok #31779 üzenetére
A wifi speciális beállítása között megadhatod, h vagy töltés közben vagy mindig vagy soha ne legyen bekapcsolva a wifi. Valszeg neked átállítódott...
Nálatok van térerő probléma? Mostanában egyre többször kiírja, h a hálózat nem elérhető... Sim hiba vagy szervizt hívjam?
-
Dr V
őstag
A 4.2.1el még tudott csatlakozni a telefonom apám tvjéhez, de a 4.3 óta nem tudom lejátszani a multimédiás tartalmat. Mind2 ua. a wifihez van csatlakoztatva. Régebben még kipróbáltam és működött.
-
Dr V
őstag
válasz
deka10 #31639 üzenetére
Én az 1 év után tudtam csak a szervizessel találkozni, aki szólt, h már késő, de mivel regeltem, így van új fülesem és töltőm. Szervizese válogatja...
Viszont kérte a garancia meghosszabbítást igazoló lapot, amit a mysamsung profilodban lehet kinyomtatni. Ezt érdemes kinyomtatva a többi papír mellett tartani. -
Dr V
őstag
válasz
beleszólok #31620 üzenetére
Ha beregeltél akkor a tartozékokra 12+2 hónap a garancia.
-
Dr V
őstag
Ma volt szerencsém az új IPhone 6hoz. Nagy lett, de eredeti a dizájnja. Sztem szeretni fogja a nép mert egyszerű és letisztult. Térereje meg mindig lesz...
Sajnos a képet a dropboxra tudtam csak feltenni. Biztos zavarják a vételt.[link] -
Dr V
őstag
A 4.4 zenelejátszója tudja a gyors listát? Néha összedobnék pár számos listát, de ömlesztve nehéz válogatni... 4.3ból kivették ezt a funkciót, pedig hasznos volt.
Van valami mód, h a hangerő gombokkal lehessen a számok között lépkedni?
A home gombot hogyan lehetne az elemlámpa bekapcsolására használni? S1nél a miui tudott ilyet. Itt van ez a vas, mégis hosszúnak tűnő másodpercek kellenek, míg bekapcsolom a lámpát. -
Dr V
őstag
válasz
tomee007007 #31417 üzenetére
2 óránál nem több
Olyankor 5% alatt van már, főként az RR3 miatt. Bezzeg régen 3 óra felett volt az RR3..
Az újraindításra írtam csak... Teljesen gyári 4.3at használok. Rendellenes működés nincs, ami miatt újra kéne indítanom. Előtte is majd 600 órát ment, de akkor a nap+navi+töltés miatt újraindult, gondolom melege lett. -
Dr V
őstag
Majd 600 óránál tart az üzemidőm
-
Dr V
őstag
válasz
Markizmark #31321 üzenetére
És ha nem tetszik, visszatérhetek garivesztés nélkül a 4.3ra?
Azért a nggabi válaszára is kíváncsi vagyok
-
Dr V
őstag
Gyári 4.3ra fel lehet tenni knox ugrasztás nélkül a most megjelent 4.4et?
-
Dr V
őstag
válasz
Markizmark #31291 üzenetére
Szia!
A sarki boltban nálunk most akciós. Mindjárt rá is teszem a telefonomra...
-
Dr V
őstag
válasz
s3nsitivity #31120 üzenetére
A Note 2őn telefonálni?? Vett volna nagy-ifónt
-
Dr V
őstag
Ma olyat csinált a telefonom, h az RR3 közben el-el sötétült a kép és nem reagált semmire. Amikor visszaléptem a főképernyőre folytatódott. Hardveres vagy szoftveres lehet a gond? Egyszer már volt ilyen, de akkor csak az RR3 alatt. Nemrég hibátlanul 558 órát ment reset nélkül....
-
Dr V
őstag
Nem tudjátok, h a lassított videó milyen felbontást-fpst jelent?
-
Dr V
őstag
Az igo hol tárolja az általam mentett pontokat? Milyen mappában és formátumban?
A vacak Acenak köszönhetően elszállt adataim részét sikerült ömlesztve megmentenem. Ha már a fontos adataim elvesztek, legalább ez legyen meg... Mondjuk lehet, h nem kellett volna bepróbálnom az 64gb sd kártyámat... de a fene se gondolta volna, max kiír egy hibaüzenetet, h nem támogatott méret vagy vmi ilyesmi. -
Dr V
őstag
válasz
beleszólok #29955 üzenetére
Nálam a led mintha erősebb lenne, az akksit meg rendesen tölti. A fényérzékelő is megy rendesen. A hangszóró recsegése szinte teljesen elmúlt. Eddig RR3ban nem szerette a V8at
-
Dr V
őstag
A *#0*# minden samsungnál a teszt menüt hozza elő?
-
Dr V
őstag
válasz
zsolt501 #29902 üzenetére
Alapvetően apróságok voltak, ami komolyabb volt az a a töltő néhány hónap után, ill a random újraindulások, gondolom emmc chip miatt. Egyszer betörtem a kijelzőt a cserélt meg elkezdett mozogni, azt most elővigyázatosságból cseréltettem, nem akartam, h betörjön egy véletlen leesésből.
Egyébknt megbízható.... de ténylegÉs szeretem, nem cserélném le.
-
Dr V
őstag
Ma vettem észre, h nagy hangerőn a hangszóró berecseg
Rosszul rakták össze, rosszat tettek bele vagy a 4.3 az oka? Csütörtökön kaptam vissza, nem akarom megint nélkülözni. -
Dr V
őstag
válasz
laszlolczka #29895 üzenetére
Kösz a kimerítő tájékoztatást.
Ha a legfrissebb telenoros romot teszem fel, akkor a knoxnak nem kéne billennie, igaz? Most ez a rom van fent. Ez melyik szolgáltatós?
Ill melyik sor mit jelent? (bootloader, rom, kernel, stb...)s3nsitivity +1 Csak nem akartam hálátlannak tűnni
-
Dr V
őstag
válasz
laszlolczka #29892 üzenetére
Ezekről van valami leírás?
Idáig tetszik a 4.3 Érezhetően gyorsabb, az RR3 is sokkal simább. A project butter tényleg jó hatással van a telefonra. Az akksi is mintha jobb lenne. HA az akksival meg fogok elégedni, akkor nem zaklatom a samut a kéretlen szoftver miatt. De ha valaki ismer egy jó ügyvédet
...
-
Dr V
őstag
válasz
axlfsi #29851 üzenetére
Hiába a több megapixel, emiatt a fizika törvényei miatt rosszabbak, zajosabbal lesznek a képek minősége. Ill a lencsék anyaga sem mind1. Ha érdekel, olvass a fotózás témakörében.
Manapság bárki tud csinálni jó androidos telefont. A jövő talán az lesz, mint a pcnél: mindenki magának rakhatja össze a telefont
Ha szted megéri, tégy egy próbát. Tudod, h miről váltanál. Így legalább majd megírhatod nekünk, h mi éri megN3 featurekat nem lehetne egy appba megírni? Így root nélkül bárki megkapná a legjobb újításokat
pusihusi: Knox 1?
-
Dr V
őstag
válasz
Markizmark #29838 üzenetére
Majd este kipróbálom. Iponból vettem egy USB3at tudó modecom olvasót bővítőt.
-
Dr V
őstag
Knox out
Pedig a munkalapon rajta van, h nem kérem az új szoftvert. Mind1. Ha az akksi nem lesz rosszabb, akkor elfogadom.
Viszont az 64gb micro-sd kártyámat formázni szeretné, mert szerinte sérült. Előtte belepróbálta az aceba. Létezik, h az rontotta volna el? Nem csak rakás zene, kép film van rajta, hanem fontos és pótolhatatlan adatok is.
Hogy lehetne visszahozni a kártyámat? -
Dr V
őstag
Én próbálkoztam a 4.1.1et visszatenni, de nem lett újra olyan jó az akksi időm, mint volt.
Mitől lehetett ez? Csak azt tudnám elképzelni, hogy a samu programjai által lett lerontva az üzemidő.
Ha az akksi lenne a ludas, akkor ilyen mértékű amortizáció mellett mostanra meg kellett volna halnia. -
Dr V
őstag
Délután hívtak a telemaxtól, h holnap jön vissza a telefonom.
Csak az intoleráns futároktól tartok. Most emiatt mehetek be kocsival Szombathelyre, mert ha 1ig nem hozza, akkor csak estére érnék vissza a busszal. Nem a kocsival van problémám, hanem azzal, h a buszos bejárást fizetik nekem... -
Dr V
őstag
A telemax számát valaki privátban el tudná küldeni? Kicsit siettetném őket. Múltkor is kellett.
-
Dr V
őstag
válasz
Markizmark #29775 üzenetére
Köszi. Úgy látszik rosszul fogalmaztam.
Tehát: knoxos 4.3 alatt az N3 featureokra van valami lehetőség, h feltegyem? -
Dr V
őstag
válasz
Markizmark #29772 üzenetére
Most épp az övéké... Majd kiderül, h mi lesz. Legalább rootolni lehet.
N3 feature-ra még nincs megoldás 4.3 alatt? -
Dr V
őstag
válasz
zoleeno1 #29767 üzenetére
"Érdekes módon" a füles és a töltő rakoncátlankodott az 1 éves évforduló előtt 1 nappal, amit be is jelentettem. Viszont csak januárban került a szervizeshez, egy boltba, ahol helyben megcsinálta nekem. Ki jött volna, de a megbeszélt időpontban nem értem rá, így megbeszéltük, h elviszem hozzá, h soron kívül csinálja meg. Rendes figura volt: mivel lejárt az 1 év a tartozékokra, ezért a garancia hosszabbítást igazoló lapot be kellett volna mutatnom, de erről nem tudtam. Ennek ellenére megcsinálta és kérte, h küldjem el neki, különben nem tud a samu felé elszámolni.
Köszi, így legalább már értem, h miért kellett bevinni. Várni nem akartam, mert ha véletlenül betörik a kijelző, onnantól kezdve 42000ft...
-
Dr V
őstag
Én helyszíni javítást kértem a mozgó kijelző miatt, de mivel már többször volt javítva a helyszínen, ezért mindenképpen a futárt küldték, h bevigye.
Leszögeztem, h nem kérek szoftverfrissítést. Ha mégis kiverem a balhét, h tegyék vissza a régit.
A futár lehetett volna kedvesebb is. Megértem, h nehéz neki, de ne én érezzem magamat megtisztelve, h a munkáját elvégzi...
Kértem cserekészüléket. Eddig is értékeltem értékeltem a noteot, de most füleg. Pár telefon és lemerült, kicsi kijelző-kicsi gombok. Viszont a a böngésző használható. Kicsit lassan tölti be az oldalakat, de utána nem szaggat.
Talán az is része a samu politikájának, h a felhasználókat kiéheztetiVolt akinek már nem engedték helyszínen javíttatni a készüléket, hanem be kellett küldeni futárral? Ez miért van?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest