- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Probert75 #12216 üzenetére
Haaaat, ... nekem volt. Sok bajom volt a kijelzovel (ketszer is gariztatni kellett, mert teljesen tonkrement (nem kapott fizikai behatast, ahogy vizet sem), aztan vettem egy Watch 3-at fel eve ...
Jo, jo, de az akkuidokkel nem vagyok kibekulve es plane gondot fog okozni, ha Te is tobbek kozott alvasfigyelesre is fogod hasznalni, ahogy en is. Nekem relative nem nehez megoldani napkozben, mert irodai munkat vegzek, de sokan nem tudjak, alvas kozben pedig hordani szeretnek, ugyhogy nem kis fejtores a masfel napos akkuido.
Az ora, ha patika is, azzal szamolj, hogy az akkuja mar nem a regi (es ha figyelembe vesszuk, hogy a vadonatujnak sem tul sok az a masfel nap, ...).
Mikori az ora, mennyit volt hasznalva?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest