- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAQ12
tag
válasz
szerzol #9493 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen tokom van és igen más a szín. A hátulja, fekete (műanyag) az oldalai ami gumiból van sötét szürke. Nekem kb 1 hónap használat után a kisebb kitámasztó kar felületén kopás nyomok vannak, mivel az kicsit domburú és azon támaszkodik a telefon, mikor le van fektetve az asztalra. Egy ilyen árszintű toktól nem ezt vártam volna. Ha érdekel, tudom fotózni. -
iceQ!
addikt
válasz
Schuler888 #9496 üzenetére
Néha jó az... 2 bl headsetem van, volt hogy mindkettő lemerült. Úgy, hogy azt mondom nekem backup a vezeték
-
Sogi74
tag
-
szerzol
senior tag
Sziasztok!
A fekete gyári protective cover gumi része szürkének látszik a képeken, nagyon világos, elüt, vagy csak úgy látszik? -
Ferike81
senior tag
válasz
Luser2000 #9487 üzenetére
Jahh, értem mit mondasz, de szinte soha nem hallgatok zenét telefonról. Viszont mindig benne a fülemben a headset, ha vezetek. Sajnos csak a személyautóban van kihangosító, így a kézben tartott telefontól fényévekkel jobb megoldás. Szerencsére a húszéves sofőrködésem alatt emiatt még nem volt bajom. És valljuk be 2020-ban nehéz kivitelezni, hogy egy-két hívást ne intézzen az ember, vezetés közben.
-
Luser2000
addikt
válasz
Ferike81 #9485 üzenetére
A füles - főleg ha a hallójáratba jól illeszkedő szilikon haranggal kell behelyezni - túlzottan leszigeteli a környezeti hangokat / zajoklat. Ehhez jön még hozzá, hogy közvetlenül a dobhártyához érkező hangok (itt: zene) az agy koncentrációs képességeit sokkal inkább a zene "értelmezésére" fordítja. Ezek . meg még néhány, itt kevésébe fontos egyéb hatás - miatt sokkal nagyobb baleseti kockázatot jelent. (Közlekedésbiztonsággal is foglalkozó kutatóintézetben dolgoztam, sok meglepő dologgal kellett találkozzunk).
-
fzboxx
senior tag
Sziasztok!
Van olyan hátlap, ami mágneses és az NFC in működik? Használ valaki ilyet? -
Ferike81
senior tag
Érdeklődnék, hogy használ valaki autóban vezeték nélküli töltőt? Ha igen akkor milyet? Ezt a Xiaomi 20W-osat nézegetem, de sajnos nem lehet a fülest bedugni, mert éppen ott van az alsó tartója. Ilyen töltőm volt, csak elpusztult. Valami hasonlót keresnék.
-
szerzol
senior tag
Sziasztok!
Csatlakozom hozzátok egy fekete Note 10+ társaságában.
-
Luser2000
addikt
-
fzboxx
senior tag
Sziasztok!
Valaki már próbálta a oneui3-at? -
brian1987
tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, kinlódik még valakinek az S-pen?
A legutóbbi frissités óta csinálja 2020 November 1.
Minden rendszer újraindítás után írja, kéredezi hogy meg van-e még?
A helyén van a telefonban, és a kis panel aktív, mint mikor használni szeretném a ceruzát.
Magát a kis indító ikont azt ki szoktam lőni, és uttána csak pittyeg, meg van még az S-pen.
Bármi ötlete, segítséget szívesen fogadok.
Szép napot. -
Ferike81
senior tag
Köszönöm szépen!
Ott csak azt találtam, hogy letöltéseknél használja mindkettőt. Nem is értem ha kevés neki a jel mi a fenéért nem kapcsol automatikusan át mobilnetre.
Hallgatom a feleségemtől is, hogy rábeszéltem a Note 10+-ra és gyengébb a wifije mint a Mate 10 pronak. Mondtam neki nyugi, ez legalább telefon.
#9464 Mikulásbá
Akkor inkább húzok hátra egy cat5-öst és beállítok egy másik rootert. Van egy Asus repeater, de nem voltam elájulva a sebességétől. Olyan 10 métert nyertem csak vele, így pihen a fiókban. -
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy a házban vannak olyan részek ahol a wifi jel nagyon gyenge, és megáll a net a telefonon. Az S7-nél volt olyan beállítás, hogy gyenge jel esetén a mobilnetet is használta. Itt csak a letöltéseknél van ilyen. Legalábbis én csak ezt találtam meg. Van erre valami megoldás? Agyvérzést kapok, hogy mindig ki kell kapcsolnom a wifit, hogy legyen net. -
bbendre
őstag
válasz
Jano_023 #9453 üzenetére
Nekem gyerek mellett a Pixel szeria valt be. A Note-on a gyerek ahogy nott ugy lett minden kep egyre jobban bemozdult. Minden Pixel nagyon eros fotoban, a mozgasokat nagyon jol kezeli. Videoban pedig nagyon jo lett a Pixel5 (ha tudsz szerezni) korabb Pixelekhez kepest.
-
bbendre
őstag
válasz
Jano_023 #9448 üzenetére
Valamint azt is tudnod kell, hogy a 60fps-nél a felvétel sőtétebb (kb fele annyi fényel operál a szenzor.) Ezt kompenzálja ki a magasabb ISO értékkel ami miatt zajosabb lesz a video ha nem verő fényes napsütésben készülnek. Valamint általában a mobiltelefonok szenzor méretei (nem a Megapixelek) sem optimálisak minden fényviszonyban a 60FPS-hez.
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, a véleményetekre lennék kíváncsi.
Készítettem két rövid videot a telefonnal:
1. 4K/30
2. 1080p/60Nekem mind a két felvétel nagyon zajos és a mozgásnál is ahogy elhúzom nem szépen maszatolja az átmenetet. Ti hogy látjátok, ez a max minőség amire a Note képes ?
Ja ha lehet ne telefon kijelzőn nézzétek meg mert ott nem látok én sem olyan nagy problémát de a 32' monitoron már nem szép szerintem.Köszi a segítséget.
-
válasz
Gabbana #9440 üzenetére
Csak egy sima USB-C HDMI kábel (vagy adapter a HDMI kábelhez) kell. Egér és billentyűzet nélkül is működik, mert akkor a telefon átveszi a szerepüket, de nyilván kényelmesebb BT-s eszközökkel.
Ja igen, bármilyen tv-n vagy monitoron is megy vezeték nélkül is, amennyiben egy hálózaton vannak a mobillal (pl wifis a monitor/tv).
Érdemes amúgy valami dokkolót használni vagy olyan USB-C HDMI adaptert (elosztót), amin van töltő port, hogy közben töltsd is a mobilt.
-
GeoJoe
senior tag
válasz
Gabbana #9440 üzenetére
Nem kell Samsung tv, én is LG-n használom
Ahogy egeret és billentyűzetet sem használok, ha elindítod a programot akkor a telefont touchpaddá tudod alakítani illetve amikor kell akkor megjelenik rajta a billentyűzet.
Javaslom próbáld ki így, mielőtt bevásárolsz.Persze külső perifériák nélkül macerásabb de én csak ellenőrzéseket végzek, nincs szükségem gyors egérhasználatra.
-
Tommy-1998
tag
válasz
F_Gergely #9442 üzenetére
Azért egy üvegfólia nem árt, például az enyém úgy repedt be a sarka hogy rá estem, lehet akármilyen gorilla glass, ha nem bírják az esteleges ilyen véletlen baleseteket nagy súly estén, aztán a fóliának is van értelme a mikrokarcokat a durvább por könnyen elő tudja idézni, de ez csak az én véleményem!
-
F_Gergely
őstag
válasz
bbendre #9439 üzenetére
Nyilvan ha fogok egy vesot elkezdem karistolni annak nyoma lesz. 4 evig hasznalta a Note4-et erdemi karc nincs rajta.
Regi kijelzokon meg semmi vedelem nem volt megis birtak.
Nekem ez olyan paradox, hogy nott a vedelem de mintha nem is lenne, mindenki dobja fel a foliat. Nem vitat akarok nyitni ne ertsd felre. -
Gabbana
aktív tag
Használja valaki a Dexet?
Van egy használaton kívüli LCD tvm, most jutott eszembe hogy tudnám hasznosítani a telefont PC ként. Mi kell a telefonos kapcsolathoz, egérhez billentyűzethez, mire érdemes használni?
Nincs valami leírás esetleg valahol? -
Jano_023
őstag
-
Divinity
őstag
Ehhez is van toll pl: [MKBHD: The First Folding Screen Tablet!]
Aztán ki tudja mit alkotnak Samuék
-
F_Gergely
őstag
válasz
Parallaxis #9433 üzenetére
Nem is volt akkor se gorillaglass se semmi most alapból van GG a telefonon mégis mindenki bohóckodik minden féle kijelzővédő cuccal.
Egyébként igazad van, csak megfordítva a dolgot ma sokkal védettebbek a kijelzők mégis mindenki fóliázza meg üvegezi a GG ellenére, mintha az nem is lenne. -
Luser2000
addikt
válasz
"...mégis bírták a cerkát..."
Ez több általam ismert PDA esetében barokkos túlzásnak tűnik.
Nekem a Compaq / HP, HTC és Ericsson eszközeimet egyaránt kikezdte anno a cerka, igaz nem látványosan, de mégiscsak. Ennél rosszabb már csak az volt, amikor fóliát tettem a képernyőre, mert azok annak idején még kevésbé álltak ellen.
-
válasz
Nem üveg, de műanyag volt, ami nem csak pár század mm vastag volt, mint az összehajtható mobilokon.
-
iceQ!
addikt
Kijött a BETA2. 500 mega körül van. Szívem szerint már felraknám, de nincs Google Pay fizetés
-
MAQ12
tag
Újabb cikk arról, hogy nem lesz több Note....
[link] -
gretzky77
veterán
Ha esetleg valakit érdekel Note 10+ tok keressen meg nyugodtan!
-
bigrock
addikt
válasz
vodrosjozsi #9418 üzenetére
Ezt megcáfolom, nekem működik valami XDA-s. A gyárihoz képest nem élesít annyira túl, nagyon kicsit természetesebbek a színek.
-
Divinity
őstag
Hát ez az XDA cikk már eléggé körbe járja a témát
-
iceQ!
addikt
Valaki használja a GCamot? Mennyivel jobb képeket csinál mint a gyári app?
Más: Egyre több oldalon (ma pl.:Napidroid) látom hogy nem lesz Note sorozat. Ezt már úgy írjak mintha 100%ig bejelentett dolog lennne. Eddig erről nem írt senki sem egy megerősítő cikket.
-
VivienR
tag
válasz
fokatunder #9407 üzenetére
Nekem már kétszer leesett (asztal - parketta), egy vékony szilikon tok van rajta jelenleg, nem sérült meg, a kijelzőjével sincs gondom, bár tény hogy első körben 256-os verziót vettem, de annak hibás volt a kijelzője, aztán kicseréltettem 512-esre.
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
fokatunder #9407 üzenetére
Mai nap: eMag; 259.990
-
fokatunder
friss újonc
Sziasztok! Gondolkodom egy Note 10 Plus telefonon. Gyönyörű, karcsú telefon.
Mennyire sérülékeny a kijelzője? Olvastam angol fórumon, hogy többeknek spontán megrepedt a telefon kijelzője a nyomógombok körül. Ti tapasztaltatok ilyent? Mennyire ütésálló a telefon? És a hátlapja? Most ettől parázok, hogy veszek egy drága telót, és fogja magát és megreped.
Másik kérdés, ti használjátok a pent hosszabb szöveg bevitelére? Kényelmesen meg lehet írni vele akár egy hosszabb levelet is kézzel? Nem kell soronként kérni a fordítást, hanem lehet vele folyamatosan írni és azt szépen, folyamatosan konvertálja át nyomtatott szöveggé? Nem találtam erről videót.
Ha valakinek van jó tapasztalata gsm boltokról, ahol tudott graranciát érvényesíteni, és olcsóbb a készülék, az is érdekelne. Vagyis honnan érdemes rendelni? Köszi. -
Sikerült beszerezni egy HP LapDock-ot, mobil DEX-hez über faja. Wireless DEX mód is megy.
-
andersen10
aktív tag
válasz
andersen10 #8825 üzenetére
Megjött nagy nehezen (több mint egy hónap alatt) a hongkongi snapdragonos Note 10 (N9700) az eglobal-tól. "Kicsit" már aggódtan, paypal claim is lett közben, de minden jó, ha a vége jó...
Gyári matricával lezárt vadíúj készülék, szóval a lassúságon túl túl nem volt "ügyeskedés".
Gyönyörű ez a teló fehérben (is)
Még ismerkedünk, ezt elsősorban a s-pen funkciókra értem, nagyon tetszik.
Pitaka tokban lesz, az már az S10e-nél is bejött.A Volte megy (Telenor háló). A VoWiFi-t nem tudom megnézni, mert a Telenornál nincs, feltételezem a Telekomosoknak, Digiseknek működne ezzel a telóval is.
A SamsungPay esetén a hongkongi verziót telepíti, tehát csak ottani bankkártyát lehet hozzá regisztrálni, de ennek nincs jelentősége, mert Magyarországra eleve nem jött még be a SamsungPay és szvsz nem is fog jó ideig.
-
Probert75
addikt
válasz
Tamagocsi123 #9402 üzenetére
Telefon Beállítások/Speciális funkciók/S Pen/Gyorsműveletek. Legörgetsz és ott kell elhúzni a csúszkát a Kamera mellett.
-
Tamagocsi123
tag
Sziasztok. Mit kell beállitanom ahoz hogy spen tudjak fotót lőni? Köszi
-
gjoco1
addikt
válasz
Techergo87 #9399 üzenetére
Én is agyalgattam-számolgattam,de arra jutottam,hogy marad a szűk egy éves 10+.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest