- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
10000
-
KZP
őstag
Még én is várok.
-
Joachim21
őstag
Jött ma OTA frissítés Snapdragonos verzióra, de csak decemberi biztonsági frissítés.Android 10 még.
-
samui
csendes tag
válasz
Schuler888 #9990 üzenetére
Probáltam azzal is amit a telefonhoz kaptam, meg anélkül is, mert a pendrive Usb-c(USB OTG Pendrive)
-
samui
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Note+ mobilom megpróbáltam csatlakoztatni egy pendrive-ot, de nincs értesítés arról, hogy észleli a meghajtót. ( probáltam más meghajtóval is....)
fájlrendszer: exFAT
fejlesztői módban : usb hibakeresés- adatátvitel beállítva.
Van valakinek ötlete megoldása esetleg? -
Probert75
addikt
válasz
Joachim21 #9987 üzenetére
Régi beidegződés, hogy 10-20% környékén teszem töltőre. Ez vált be. Az S8-am is 3 évesen szinte olyan volt mintha új lenne. Elment 2,5-3 napot is ezzel a használattal. És akárki akármit mond, nem jó egész este rajta hagyni a töltőn. Haverom, aki nap, mint nap tölti este, egész este rajta hagyja és gyorsan is merül neki. Mikor ínszalagszakadása volt, akkor úgy használta ahogy én javasoltam és meglepődött mennyivel jobban bírta a teló. De mindenki saját joga, hogyan tölti. Én így, más máshogy. Nincs ezzel probléma.
-
gjoco1
addikt
válasz
Maxximus #9968 üzenetére
Bocsi a kései válaszért........Nem nem....XEH-XEO. És igaz Én is ritkán használom(automata módot kikapcsoltam),de Dec.elején ment a rögzítés és jó hangminőségben.
Nekem mivel nem minden napos a Pen használata,így semmi nyoma. Egyébként azt mondják,ha valami nyomódás lesz a fólián,akkor kicsi hajszárítózás kihúzza.
Többieknek: Én is rep.módba teszem este-napközben inkább laptopon "dolgozom" és 2 nap elketyeg töltés nélkül simán. Sőt......
-
TODI1111
veterán
válasz
Dj.Mike #9980 üzenetére
Igen , én téged is megértelek mert akinek nincs szüksége éjszaka a telefonra az tegye nyugodtan repülő üzemmódba. Visszatérve az akku fogyasztáshoz, azért éjszaka is lehet optimalizálni a fogyasztást repülő üzemmód nélkül is. Ha már egyszer okostelefonunk van akkor adott a lehetőség, hogy úgy használjuk ahogy mi szeretnénk. Az én készülékem minden éjszaka 5%-ot fogyaszt ( este tíz-fél tizenegy-től reggel öt húszig). Minden be van kapcsolva (wifi, mobil net, GPS....) csak megpróbáltam az alkalmazásaimat megfelelően beállítani. Nem rakom repülő üzemmódba csak a ne zavarjanak funkciót használom. Kivételek közé vannak adva a kedvencek ( család, barátok) ha a kedvencek közül keres valaki azt jelzi a készülék (akár a vibert is) egyébként néma csend. Az időjárás alkalmazásom is be van állítva, hogy amikor alszok akkor feleslegesen ne frissítsen.
Az email alkalmazásom (aqua mail pro) is hasonlóképp, mert ráérek reggel elolvasni az esetleg éjszaka küldött emaileket.
Úgy hogy szerintem ha rászán az ember egy kis időt akkor szépen lehet optimalizálni egy készüléket.
Aztán persze a nappali fogyasztás már megint egy máik dolog, mert ott már legfőképpen az számít, hogy milyen lefedettségű helyen van az ember, hány postafiokot szinkronizál, mennyit telefonál és még hosszan lehetne sorolni. -
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
TODI1111 #9979 üzenetére
Én teljesen meg is értelek. Amire nekem nincs,másnak még lehet rá szüksége. Mondjuk ott van a szinkronizálás,ami viszont akkor se lenne bekapcsolva,ha minden más,mivel kimondottan akkuzabáló. Nem tart sokáig kézzel ráfrissíteni a levelekre. Egyébként én inkább szórakozás célból használom a telefont. Van aki pedig munkára,így igazat adok neked is. Ami nekem szarság másnak lehet munkához kell.
Más: Lehet nem teljesen idevágó kérdés,de másnak van sötét mód a fb appon belül? Nekem olyat csinál,ha belépek másik accba,megjelenik,de ha visszalépek a main accba,eltűnik. Ennyire acc függő lenne?
-
TODI1111
veterán
válasz
Dj.Mike #9978 üzenetére
Ezért sem lehet összehasolítani a akkumulátor használatokat. Ami az egyik embernél "szarság" a másiknál nem biztos, hogy az. Te például repülő üzemmódba rakod a készüléked és ezzel gyakorlatilag meg is szűnik mint kommunikációs eszköz. Én például nem teszem és nem azért mert annyira fontos ember vagyok, hogy éjszaka is meg kell kapjam az emaileket hanem azért mert gyerekeim (és barátaim) vannak és nekem az fontos, hogy bármikor el tudjanak érni ha szükségük van rám.
-
Probert75
addikt
válasz
Forgo74 #9975 üzenetére
Miért lenne? Ugyanaz a rom, csak régiós megjelöléssel. A DBT a német független, az XEH meg magyar. Én is XEH-ra teszem mindig a németet és simán marad az XEH. Akkor van esetleg probléma, ha mi régiónkra nem jönne mondjuk januári frissítés, csak februári, mert akkor OTA-n nem frissülne.
#9976 ollie Nekem is simán kibír, csak nem akartam erősködni. Mindenki máshogy használja, mások a szokásaink, ebből fakadóan nagyon tág az intervallum mennyit bír.
-
Forgo74
tag
Sziasztok!
Abból lehet bármilyen probléma, ha XEH-re felteszem a DBT 11 romot FR nélkül?
-
Probert75
addikt
válasz
PhilBrick #9973 üzenetére
Lehet igazad van. Nem akarok parttalan vitát indítani, hogy kinek van vagy nincs szüksége erre a telefonra. De ha szinte egész nap PC mellett ül az ember, akkor elmegy a teló 1,5-2 napot. Viszont mikor feláll akkor szeretné ugyanazt a maximális tudást, alaposságot a telón elérni, amit a PC-n. Ott legyen a lehetőség mindenre. A DEX-ről nem is beszélve. Mert nem mindegy, hogy egy 42"-os tévén dolgozol, vagy a teló képernyőjén gúvasztod a szemed.
És akkor arról ne is beszéljünk, hogy a "mert megtehetem faktor". -
Joachim21
őstag
Sokan az akkustatisztikában élik ki magukat vagy nem is értem miért ilyen fontos a megléte? Összesen ha 2x megnéztem mióta megvan a telefon.
-
dkovizoli
addikt
-
Probert75
addikt
Itt írnak valami megoldást az akkustatisztika visszahozására. Jelenleg töltöm a telót, hogy teszteljem full feltöltés után.
-
Probert75
addikt
Á lényegtelen! Azt hittem megoldódik a láthatatlan akkustatisztika, de nem. Megint eltűnt!
-
HaliGab23
senior tag
Nagyon pörgős ez az új rendszer, tetszik!
Éjszaka 1 óra alatt 1%-ot merült úgy, hogy csak lenémítva van a teló, mellette minden be van kapcsolva, mobilnet, wifi, bluetooth, összes szinkronizálás, stb. Semmi nincs tiltva, vagy korlátozva.
Ha ez így marad, akkor még elégedettebb leszek, és az S21 is marad az értékesítőknél -
Aki fel tette a 11-et és használja a samsung levelezésben az outlook-ot (céges exchange),az tudna mesélni arról, hogy kezelei rendesen? Vagy át kell térni itt is a gyári office 356-re, mint az ios levelezőjében ?
Ja..és rebesgették, hogy visszajön EU-n belül is a tefenbeszélgetés rögzítés (ACR-el mondjuk), próbálta ezt valaki?
-
kaisers
aktív tag
Azt a rusnya ujjnyom jelet a zárolt képernyőről hogyan lehet eltűntetni?
Más email kliens naptár bejegyzéseit nem szinkronizálja, pedig be van állítva neki. -
Probert75
addikt
válasz
vodrosjozsi #9929 üzenetére
Mert nem Home CSC-vel tetted fel! Nekem simán maradt minden Home CSC-vel.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Schuler888 #9906 üzenetére
Most nekem is gyalult mindent, hiába csak ráhúztam...
Minden oda lett természetesen, kellett ez mint egy falat kenyér bszki -
KZP
őstag
Srácok, Note10+ 5G telón, amire ugye nincs XEH régió, hanem TMH, fel lehet tenni az AUT romot, természetesen csc váltással?
-
Probert75
addikt
Nem tudok belépni a recoverybe! Így visszalépni sem tudok a 10-re!! -
kaisers
aktív tag
XEH-ra a DBT HomeCSC-vel szerintetek mehet? (Nem szeretném újra belakni)
-
gjoco1
addikt
válasz
Napokban készítettem egy röpke felmérést ezzel kapocsolatban a testvér FB csoportba.
Nem nagy a szórás,viszont a két szavazat [érdekes] és még talán el is gondolkodtató.
Bár Nekem sincs kedvem nulláról belakni. -
dkovizoli
addikt
-
dkovizoli
addikt
válasz
Én sosem szoktam fr-t csinálni. Legfőképpen nem OTA frissítésnél. Max egy cache takarítás recovery-ből. Az valóban nem árt.
-
TODI1111
veterán
Akik feltették az android 11-et azoktól kérdezném, hogy nálatok is megszünt ma reggelre az akku statisztika? Note 20 ultránál és S20 FE készülékeknél igen. Arra lennék kiváncsi, hogy általános samsung, android 11 hiba vagy csak néhány készülék érintett? Note 20 ultrán ilyen
[link]
-
Schuler888
senior tag
válasz
vodrosjozsi #9905 üzenetére
Kivancsi vagyok telekom mikorra dobja ki.
Csinaltatok elotte utana factoryt vagy csak rahuztatok? En altalaban rahuzom, de egyszer ugyjartam h megis gyalult mindent, igaz az tab s-en volt -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Schuler888 #9904 üzenetére
Egész jo ez a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged