- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
Schuler888 #9797 üzenetére
Vagy Asus Zenfone 7 Pro. Most vettem. [link] veri a Note 10+- ot.
-
torrrent
aktív tag
Huhh! Boldog ünnepet mindenkinek.
Béküljetek meg magatokkal és a segítő fórum társatokkal egyaránt. Néha nehéz a élet abból a szempontból, hogy miként gondolkozunk az ujjúbb kütyüink szokásainak megszokásához.
Szerencsére nem vadult el még a "karácsonyi láz" egyéb túlzott beszólalkozássál.
Én az Note10-em 2 hónap után találtam meg gyötrelmes körülmények között.
Azóta használom és mindent bír. (Abban a (8 hétben A 51-et használtam, nem rossz, de eladtam és most is a note 10 azóta is. -
axlfsi
veterán
válasz
Schuler888 #9793 üzenetére
Tudom!
-
axlfsi
veterán
válasz
Schuler888 #9771 üzenetére
Te tényleg ezt a betűtípust használod?!
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
Schuler888 #9789 üzenetére
Akkor pláne felejtős.
-
megyei93
csendes tag
Sziasztok! Az 5G-s Note 10+ szeretném megvenni a Telekomtól de nem tudom eldönteni hogy duálos vagy sem? Valahol azt olvastam hogy nem az, itt meg azt írja hogy Dual https://www.telekom.hu/lakossagi/keszulekek/akcios-keszulekek/samsung-note10. Mindenképp Duált akarok. Szerintetek elírták vagy tényleg duál?
-
gjoco1
addikt
+1 Probert
" Kellenek az ilyen emberek, akik segítenek önzetlenül! "
................. -
Schuler888
senior tag
-
Probert75
addikt
válasz
Schuler888 #9784 üzenetére
Ne csináld már! Kellenek az ilyen emberek, akik segítenek önzetlenül!
Csak ez nem kellett volna! "De akkor lemegyek dedoba." -
Schuler888
senior tag
A hangnem normalis volt egeszen addig, amig hirtelen en aki egyetlenkent probalt segiteni, nem lettem kipecezve, bocsmar hogy amilyen az adjon isten...
de meg azokutan is probaltam segiteni.
Te meg bevadolsz olyannal hogy nem erted miert nem lehet elmondani mindent? Talan MERT FOGALMAM sem volt?
Nem, nem lesz itt semmifele legkozelebb. Nem hianyzik ez a sok rosszindulat itt nekem, koszonom. -
válasz
Schuler888 #9777 üzenetére
Ez nem add-on...
Legközelebb majd légy résen és normális hangnemben próbálj meg segíteni.
-
-
Probert75
addikt
válasz
Schuler888 #9774 üzenetére
Ezek szerint jelent valamit, hogy 10+. Valszeg kijelző méret és felbontás, hiába ugyanaz a bill. verzió száma.
-
-
Probert75
addikt
válasz
-
válasz
-
-
válasz
Schuler888 #9767 üzenetére
Nekemsincsottsemmi.Nemtudom,denekedhogyvanottazaszpotifájmegajutyúúb?
-
Probert75
addikt
válasz
Schuler888 #9767 üzenetére
Ne sértődj már meg! Örülünk, ha segít valaki, ezzel semmi problem! De értsd meg, hogy nincs ott semmi. Kép fentebb!
#9766 csubííí Neked ott lehet, csak el kellene húznod oldalra, hogy lásd! Nekem nincs mit elhúznom oldalra.
-
Schuler888
senior tag
válasz
Probert75 #9765 üzenetére
Nem vagyok lekezelo, csak enyhen felbax, hogy en vagyok az egyetlen aki segitett, erre en kapom a savat, pedig aki ilyen telefont hasznal talan ert annyira hozza, hogy a mellekelt kepembol es hozza adott instrukciokbol egybol rajon hol keresse. De nem le kell fikazni, persze segiteni senki nem segitett, tipikus.
Nah ilyenkor fogadom meg, hogy soha tobbet.. -
csubííí
senior tag
válasz
Schuler888 #9764 üzenetére
Miről beszélsz? Neked nem világos mi a problémám.
Írtam és láthattad is a képeken, hogy nálam ilyen nincs! Nézni kellene amit beraktam képeket és láthatnád.
Meg persze amit írtam, azt értelmezni is kellene.
Épp az a gond, hogy te nem érted mi a gondom.
Tényleg komolyan tudtál segíteni, kösz.Látom van aki érti. Probert75
-
Probert75
addikt
válasz
Schuler888 #9764 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
Schuler888 #9755 üzenetére
Kolléga, meg ne haragudj,de ez valóban karcsú útmutató. Lehet nincs időd itt és most elmagyarázni,de ha más nem,privátban segíts.Bár lehet itt is érdekel valakit.
Bár ahogy nézem,valóban nem is az a verió a két telefonon,vagy már a beállítás?
Engen nem érint,mert SmartKeyboard Pro-t használok,de már kíváncsivá tettetek. -
Divinity
őstag
válasz
Schuler888 #9757 üzenetére
Hát pedig ez tényleg elég vérszegény "útbaigazítás" már ha egyáltalán lehet annak nevezni
-
csubííí
senior tag
válasz
Schuler888 #9757 üzenetére
Az én képeimen nincs narancs pötty, tiéddel meg nem sokra megyek.
Enyémen láthatóak, hogy mik vannak, miket tudok csak állítani. -
csubííí
senior tag
válasz
Schuler888 #9755 üzenetére
-
csubííí
senior tag
válasz
Schuler888 #9753 üzenetére
Sajnos nem jövök rá
-
csubííí
senior tag
válasz
Schuler888 #9751 üzenetére
-
csubííí
senior tag
Visszatértem s20+ után. Nem tudtam megszokni a kijelző négy sarkánál a lekerekítést és, hogy keskenyebb mint a 10+.
Egy gondom van csak, nem tudom sehogyan sem beállítani, hogy a billentyűnél ott legyen a YouTube és a Spotify.
A 20+ on ez gond nélkül ment.
Vagy itt nem lehet? -
Divinity
őstag
válasz
Schuler888 #9745 üzenetére
Hát pedig eléggé szép helyen vannak
dontkillmyapp
-
Schuler888
senior tag
válasz
Divinity #9744 üzenetére
Emui userektol nem hallok/olvasok a hirhedt kinai memoria managementrol, miuinal a mai napig latom a panaszokat, plusz az apro bosszanto hibak, meg a nagyobbak. Pedig mint marka a xiaomi sokkal szimpibb mint a huawei, de egyelore az aktualis arbajnok realme a favorit, mikozben lassan egy evtized alatt a meizut eltemettem
-
Divinity
őstag
válasz
Schuler888 #9741 üzenetére
Mondjuk ez relatív, nálam pl köröket ver az emuira a miui.
Bár én a One UI-ban is csalódtam sőt már az Oxygen OS-ben is sikerült, igaz ezek csak olyan 1 év távlatában jöttek ki míg az emui esetében kb 2 óra alatt
-
Schuler888
senior tag
válasz
ZoltayA #9740 üzenetére
Tok egyliga... ja nem
meg ha minden hw-es tulajdonsagban is egyezne, epitesi es anyagminosegben, okoszisztemaban, tamogatottsagban, akkor is ott az a retkes miui amivel mar evek ota erthetetlen modon nem tudnak mit kezdeni..MIt..muhaha
hat konyorgom mar a huawei is megtanult UI-t irni, igaz akkora pont elkaszaltak, a huaweitol is ez tantorit el, mar nem magan hasznalatra, hanem ajanlasra masoknak, mert a specifikacios tabla egy dolog..
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
Schuler888 #9739 üzenetére
Bizony.
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #9731 üzenetére
Teljes mértékben megértem és osztom is a véleményed,de azért valljuk be férfiasan,hogy többünkben motoszkál a kisördög,hogy próbáljuk egy kicsinkét meghosszabítani az akkunk élet tartamát.Másrészt viszont valóban igaz,minek kattogni rajta,hiszen tart ameddig tart.
Csak ne kellene szétflexlelni egy akkucsere miatt a telefont.Cserélhető akkus telefonunk idejében szerintem nem agyaltunk rajta ennyit.Bár akkor is sokszor ismétlődő téma volt.
Belegondolva már több alkalommal megígértem Maganak,hogy nem használok ilyen csekkolót,de mindíg beleszaladok..... Lehet, tényleg le is dúrom a .....ba. -
Probert75
addikt
Én ezeknek a progiknak nem látom értelmét. Egy újabb app, ami futkorászik a háttérben és használja a teló erőforrásait. Olyan az akksi, amilyen. Ezt választottam a tesztek és a hozzászólások elolvasása után. Mit idegesítsem magam ezzel, hogy egy kicsit gyorsabban merül. Az a dolga, ha használom a telót. Persze törekedek arra, hogy jobb legyen a fogyasztás, de azért nem kattanok meg, ha a teljes feltöltés után 3/4-1 óra elteltével merül 2, esetleg 3%-ot. Meg az is látszik a fentebb írtakból, hogy össze vissza mér.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
TODI1111 #9726 üzenetére
Igen,ezen felkacagtam. Ki tudja mi alapján méri az app a valós kapacitást. Ha jól emlékszem 96% volt mikor megvettem,azóta volt már factory reset,meg pár kisülés is,de most mégis olyan időket produkál,hogy csak lesek. Igaz megvontam jópár alkalmazástól a helyhasználatot,meg az összefoglalóban leírt opciók is be lettek állítva. Gyárihoz képest mindenképp jobb az üzemidő. Decemberi csomaggal természetesen,5G modell.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Schuler888 #9724 üzenetére
Az a fura,hogy ugye ha 4300-nak van tervezve,akkor hogy tud csak 4170-et? Nekem most a 4300-al ír 92%-ot az állapotra.
-
gjoco1
addikt
válasz
Schuler888 #9721 üzenetére
Megnézem hasonló beosztásban Én is,
-
Schuler888
senior tag
-
gjoco1
addikt
válasz
Schuler888 #9719 üzenetére
Egy próbára azért megnézem.
Kérdésedre.......Nálam is volt már egy-két alkalommal korábban hasonló,de mostanában nem.Bár nem is tudom N10 en,vagy N9-en.
-
Schuler888
senior tag
Szerintem boven nem %-pontos az a progi, de kb-i erteknek elmegy.
MÁS
Valalinek produkalt-e olyat a teloja, hogy hivas kozben a hivott nagyon vissszahallja magat, en a hivo meg szakadozva, mindez terero merteketol fuggetlenul is, tehat max térerőn is. Nyilvan se nem mikrofon se nem hangszoro hiba lesz, hanem vagy valami szoftveres gebasz, vagy a radios modul beteg, csak gondoltam szervizbe kuldes elott megkerdezem, hatha volt vkinek hasonlo
-
Dj.Mike
senior tag
Na most azért valamit sikerült eltalálni,nem is tudom volt-e ilyen jó a készenléti akkuidőm. 8 óra 5 perc alatt 11% ment le.
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Kamera körüli értesítést szeretném használni.
Edgelighting+-t felraktam de nem jelzi
Hogyan tudnám beállítani? -
ahnaelei
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy lehet a nyitólapot beállítani hogy elfordítható legyen. Előre is köszönöm.
-
Probert75
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- SSD kibeszélő
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 2042
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest